Παρακολουθήστε Sky Go Online από Οπουδήποτε – Πλήρης οδηγός ροής

[ware_item id=33][/ware_item]

Το Sky Go live stream είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να απολαύσετε την τηλεόραση στη Βρετανία. Το Sky Go προσφέρει περισσότερα από είκοσι πέντε καταπληκτικά βρετανικά τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με ειδήσεις, αθλήματα, δράματα, κινούμενα σχέδια, ταξίδια, φαγητό και πολλά άλλα. Εάν κατοικείτε στη Βρετανία, πρέπει να εγγραφείτε σίγουρα για λογαριασμό Sky Go για να έχετε πρόσβαση σε αυτό το φανταστικό περιεχόμενο. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεστε λογαριασμό Sky Plus για να εγγραφείτε στο Sky Go. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε χρήματα και πληρώνετε μόνο για αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε.


Το πρόβλημα είναι ότι μόνο οι άνθρωποι που ζουν στη Βρετανία μπορούν να εγγραφούν στο Sky Go. Εάν είστε Βρετανοί αλλά σπουδάζετε στο εξωτερικό ή έχετε μετακομίσει σε άλλη χώρα, δεν θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο Sky Go στο εξωτερικό. Οι βρετανικές τηλεοπτικές εκπομπές έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα κατά τη διάρκεια των ετών. Ποιος δεν αγαπά το μυαλό της γλώσσας σου και τον Σέρλοκ Χολμς; Οι φίλοι των βρετανικών τηλεοπτικών εκπομπών επιθυμούν επίσης να εγγραφούν στο Sky Go αλλά δεν μπορούν να το κάνουν μέσω της τακτικής διαδρομής. Ευτυχώς, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον περιφερειακό μηχανισμό αναγνώρισης για να παρακολουθήσετε το Sky Go online στο εξωτερικό.

Ξεκλειδώστε το Sky Go μέσω VPN

Αυτή τη στιγμή είστε συνδεδεμένοι σε ένα διακομιστή που ανήκει στον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου (ISP), οπότε η διεύθυνση IP σας είναι εκείνη του ISP server σας. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο του Sky Go, το σύστημά του εντοπίζει την τοποθεσία σας μέσω της διεύθυνσης IP. Έτσι, μπορούν σαφώς να πούν ότι δεν βρίσκεστε σήμερα στο βρετανικό έδαφος. Επομένως, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο περιεχόμενο Sky Go.

Όταν εγγραφείτε σε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN), το ενεργοποιείτε κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο. Το VPN σας ισχύει για τη σύνδεσή σας στο Internet και λειτουργεί ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές μέσω του ίδιου λογαριασμού VPN. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό πλεονέκτημα να έχετε ένα VPN. Επιλέγετε ένα κατάλληλο πρωτόκολλο VPN και το συνδυάζετε με ένα διακομιστή VPN που βρίσκεται φυσικά μέσα στη Βρετανία. Τώρα τι συμβαίνει; Η διεύθυνση IP δεν είναι πλέον αυτή του αρχικού σας διακομιστή ISP. Η διεύθυνση IP που εμφανίζεται είναι αυτή του διακομιστή VPN που μόλις επιλέξατε. Το Sky Go προσδιορίζει τη διεύθυνση IP σας ως εκείνη ενός βρετανικού διακομιστή που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τον ουρανό σε απευθείας σύνδεση στο εξωτερικό.

Παρακολουθήστε Sky Go Online από Οπουδήποτε - Πλήρης οδηγός ροής

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι συσκευών Sky Go και όχι όλα τα VPN υποστήριξης. Σε περίπτωση που αγοράσατε ένα που δεν λειτουργεί συνήθως με VPN, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε ένα δρομολογητή για να το λειτουργήσει.

Τα προνόμια ασφαλείας ενός VPN

Ο σκοπός ενός VPN δεν είναι μόνο η απεμπλοκή ιστοσελίδων και εφαρμογών με περιφερειακούς περιορισμούς. Ένα VPN παρέχει ασφάλεια που δεν μπορείτε να πετύχετε με άλλα μέσα. Εξασφαλίζει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, διατηρώντας όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό ασφαλείς. Προστατεύει επίσης τη συσκευή σας όταν χρησιμοποιείτε δημόσιο Wi-Fi ή είστε συνδεδεμένοι σε δημόσιο δίκτυο. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε το επίπεδο κινδύνου στο οποίο εκτίθεται χωρίς VPN. Τα δεδομένα του διαδικτύου σας ρέουν απροστάτευτα, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε στο ίδιο δίκτυο μπορεί να εισέλθει στο σύστημά σας.

Ένα VPN δημιουργεί ένα ειδικό κανάλι μέσω του οποίου όλα τα δεδομένα σας διαβιβάζονται σε κρυπτογραφημένη μορφή. Ως εκ τούτου, κανείς δεν μπορεί να πάρει τα χέρια τους σε πληροφορίες σχετικά με τους προσωπικούς λογαριασμούς σας και παραμένετε μακριά από κυβερνοεγκληματίες. Όπως ίσως γνωρίζετε, οι κυβερνήσεις και οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου είναι πασίγνωστες για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των χρηστών. Οι διαφημιζόμενοι αναζητούν επίσης οτιδήποτε μπορεί να τους βοηθήσει να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία των χρηστών για τις τρέχουσες καμπάνιες τους. Συλλέγουν δεδομένα και χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν προφίλ χρηστών ανάλογα με τις περιοχές που δείχνουν ενδιαφέρον. Ένα VPN έχει τη δυνατότητα να σας κρατήσει μακριά από οποιοδήποτε είδος παρακολούθησης. Είναι καλύτερο εάν ο επιλεγμένος πάροχος VPN δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής χρηστών. Αν και τα δίκτυα VPN μειώνουν την ταχύτητα του Internet σε κάποιο βαθμό, μπορείτε τουλάχιστον να είστε ελεύθεροι να ανησυχείτε αν χρησιμοποιείτε ιδιωτικό ή δημόσιο Wi-Fi.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για να ξεκλειδώσετε το Sky Go

ExpressVPN

expressvpn ιστοσελίδα

Αυτό το VPN συνιστάται ιδιαίτερα από χρήστες παγκοσμίως. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς το ExpressVPN είναι διαθέσιμο σε 94 χώρες αυτήν τη στιγμή και εργάζονται συνεχώς για την επέκταση των υπηρεσιών τους σε νέες τοποθεσίες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρακολουθήσετε το Sky Go live stream σε απομακρυσμένες περιοχές χρησιμοποιώντας το ExpressVPN. Προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορείτε να αλλάζετε διακομιστές όποτε αισθάνεστε ότι δεν εργάζεστε καλά όπως θα θέλατε. Έχει μία από τις πιο εντυπωσιακές ταχύτητες μεταξύ των VPN, για να μην αναφέρουμε τρία μεγάλα πρωτόκολλα VPN για να διαλέξετε. Δεν κρατούν τα αρχεία καταγραφής χρηστών και έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

NordVPN

nordvpn ιστοσελίδα

Εάν η ασφάλεια είναι η προτεραιότητά σας, το NordVPN πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας VPN. Παρέχουν διπλή κρυπτογράφηση που σημαίνει ότι παίρνετε δύο φορές το επίπεδο ασφάλειας στην σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς να μειώσετε την ταχύτητα του Internet σας πάρα πολύ. Το NordVPN λειτουργεί σε 59 χώρες σε όλο τον πλανήτη και έχει πάνω από χίλιους διακομιστές VPN με τις οποίες μπορείτε να συνδεθείτε. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και σας προστατεύουμε από την εποπτεία και την παρακολούθηση ανά πάσα στιγμή με την πολιτική μηνυμάτων μηδέν. Το NordVPN διαθέτει έναν αυτόματο διακόπτη κλειδώματος ο οποίος απενεργοποιεί γρήγορα οποιονδήποτε ιστότοπο ή εφαρμογή που χρησιμοποιήσατε πριν συνδέσετε ή επανασυνδέσετε το VPN σας για κάποιο λόγο. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε αποτυχίας σύνδεσης, τα δεδομένα σας εξακολουθούν να είναι ασφαλή μέχρι να συνδεθεί ξανά το VPN κ.ο.κ..

IPVanish

ipvanish ιστοσελίδα

Ισχυρίζονται ότι είναι το ταχύτερο VPN στον κόσμο και σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας ασφάλεια σε λογικές τιμές. Ίσως να σκέφτεστε ότι το σχέδιο ενός μηνός είναι πολύ ακριβό. Λοιπόν, ναι, αλλά οι μακροπρόθεσμες προσφέρουν εκπληκτικές εκπτώσεις, γι 'αυτό προτείνουμε τα μεγαλύτερα σχέδια. Το IPVanish διατίθεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε διαφορετικές ηπείρους, ώστε να έχετε πρόσβαση στο Sky Go στο εξωτερικό μέσω IPVanish οποιαδήποτε στιγμή. Σας επιτρέπουν να συνδέσετε ταυτόχρονα πέντε διαφορετικές συσκευές σε ένα και μοναδικό λογαριασμό IPVanish. Η μηδενική πολιτική καταγραφής τους σας προστατεύει από τους ιχνηλάτες και τους οργανισμούς. Μπορείτε να επιστρέψετε την κατάθεσή σας εντός επτά ημερών από την εγγραφή σας σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοση.

Εκτός από αυτές τις υπέροχες επιλογές VPN, θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε το VyprVPN να παρακολουθήσετε το Sky Go live stream έξω από τη Βρετανία. Έχουν επίσης εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εγγυώνται εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Θυμηθείτε να επιλέξετε ένα VPN που ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments