Sådan vælges en VPN – Hver titbit om VPN’er

[ware_item id=33][/ware_item]

Det ser ud til at være umuligt at overleve i den digitale tidsalder i dag uden internettet. Brug af internettet er dog ikke helt sikkert, især når der er så mange hackere og spioner, der ser netop på en fejl fra deres offer. Under sådanne omstændigheder forbliver onlinesikkerhed ikke valgfri, men bliver det obligatoriske trin for at sikre, mens du bruger internettet. Når vi taler om online sikkerhed, er en VPN det avancerede skjold, der beskytter vores data og alt, hvad der passerer over internettet gennem servere. Derfor, mens du går i gang med at kommunikere, gennemsøge, e.shopping eller streame online, vil din VPN holde dig sikker og tilbyde frynsegoder på samme tid. Lad os lære, hvordan en VPN bare gør det. 


Benyt NordVPNs 3-årige plan bare for 2,99 USD

Hvad er en VPN?

Et virtuelt privat netværk (VPN) er en software, der tilføjer et lag af sikkerhed til din internetforbindelse, der beskytter din enhed mod ubudne gæster og dem, der søger at spore dig uden din viden. Derudover blokerer VPN websteder og applikationer, der har geografiske begrænsninger pålagt dem af regeringer eller ejere selv. Dette forekommer ofte i tilfælde af streaming af websteder som Netflix og dem, der ejes af nyhedsbureauer.

Hvordan beskytter en VPN dig online?

Nå, der er to hovedkomponenter i en VPN: protokol og server. Sikkerhedsaspektet er baseret på stærke protokoller som OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP og PPTP, der opretter kryptering. Dette betyder, at dine indgående og udgående data er krypteret, så ingen anden bruger er i stand til at bruge dem.

Derudover betaler du din internetudbyder (ISP) for at give dig adgang til internettet via server. En VPN-udbyder ejer VPN-servere i forskellige lande. Når du vælger en VPN-server, ændres din IP-adresse derfor til den server, der ejes af VPN-udbyderen. Som et resultat kan websteder og applikationer ikke identificere din rigtige placering. Dette giver dig mulighed for at fjerne blokering af websteder og applikationer med geobegrænsninger.  

Hvorfor har jeg brug for en VPN?

Du tror måske, at du ikke risikerer at blive hacket, fordi du har din egen Wi-Fi og holder dig væk fra offentlige netværk eller gratis Wi-Fi-zoner. Din personlige internetforbindelse har et kodeord, men det kan faktisk dekrypteres af en dygtig hacker, hvis de virkelig ønsker at bruge din Wi-Fi. Det handler dog ikke kun om at bruge din Wi-Fi gratis. Faktisk kan enhver, der bruger den samme internetforbindelse, som du nemt få adgang til alle de data, der kommer ind og ud af dit system.

Lav et stærkt kodeord ved hjælp af vores Password Generation Tool

Alle dine onlinekonti inklusive online bankbanker, sociale medier, streamingwebsteder, onlinebiblioteker osv. Er sårbare. Cyberkriminelle rammer ofte uskyldige brugere ved at bruge deres konti til kriminelle aktiviteter. Du kan stå over for alvorlige juridiske anklager, hvis det er tilfældet. Retshåndhævelsesbureauer opretter profiler af brugere baseret på deres præferencer indsamlet ved online tracking. De websteder og applikationer, du besøger, og hyppigheden noteres også. Derudover indsamler virksomheder data om dine præferencer til også at sende relevante annoncer.

    Hvis du stadig undrer dig over, "Hvorfor har jeg brug for en VPN?" svaret er, at en pålidelig VPN kan forhindre sådan sporing og sikre dit system mod hackere på en idiotsikker måde.

Din offentlige IP-adresse kan ses af enhver. Tjek din ip>>

pick-a-VPN-tjeneste

Bare det at tro, at en VPN er din sande frelser fra onlineovervågning, cybertrusler eller cyberangreb, er ikke nok. At lære om hvordan man klogt vælger en VPN er det vigtigste sidstnævnte trin, du ikke bør undgå, især hvis du er en ny VPN-bruger. Følgende er de områder, du skal undersøge, mens du vælger en VPN, der bedst passer til dine behov.

Service placeringer

At tjekke de lande, hvor de opererer, er det første trin i, hvordan man vælger en VPN-tjeneste. Hvis de ikke tilbyder tjenester i dit land, har de ikke nogen servere i din region. Gennemse VPN-udbydere efter lande, eller gå gennem listen over lande, der findes på webstedet for den VPN-tjeneste, du har fået øje på.  

Antal servere

Enhver grundlæggende guide til, hvordan man vælger en VPN-tjeneste, forklarer, hvorfor antallet af servere er vigtigt. Der kan være hundreder af VPN-brugere, der bruger den samme server som dig på et givet tidspunkt. Jo flere servere der er, jo større er dit valg og desto mindre er belastningen. Derfor påvirkes din internethastighed ikke alvorligt ved at tænde for din VPN.

Brugerlogpolitik

Der er love, der regulerer aktiviteten for internetbrugere i alle lande. Mange retshåndhævende myndigheder griber ind i brugernes privatliv i national sikkerhed. Som en konsekvens heraf kræver disse agenturer, at brugerlogfiler skal holdes, og VPN-udbydere gør netop det. De sælger undertiden disse data til neuromarketing-formål. Imidlertid er det normalt tilfældet med mindre VPN'er. Vælg derfor en, der ikke opbevarer nogen brugerlogfiler, når man overvejer, hvordan man vælger en VPN.

VPN-applikationer

Flere VPN-udbydere optimerer deres software, så den fungerer lige så godt på tværs af forskellige operativsystemer som Windows, iOS, Android osv. Og flere enheder som laptops, smartphones, tablets osv. VPN-virksomheder med dedikerede applikationer til forskellige operativsystemer er overlegne. Søg efter, hvad der er den bedste VPN-app, inden du træffer en endelig beslutning.   

Kundeservice

Der kan være problemer, mens du kører din VPN, derfor foretrækkes virksomheder, der tilbyder live chat 24/7 og har en mulighed for hurtigt at løse problemer. Behandlingen af ​​kunder taler mængder om pålideligheden af ​​en VPN-udbyder. Dette er især vigtigt, når du skal bede en repræsentant om servere, der giver dig mulighed for at fjerne blokering af visse streamingwebsteder.  

Gratis VPN-prøveversion

Heldigvis tilbyder mange VPN-udbydere af høj kvalitet gratis forsøg til nye brugere i et par dage. Når du selv oplever det, kan du bestemme, om du vil forpligte dig til denne VPN-service. Der tilbydes normalt en tilbagebetalingsgaranti indtil et begrænset antal dage, som bare viser dig, hvor sikker en VPN-udbyder er i deres tjenester.

Abonnementsplaner

Prisklassen varierer meget blandt VPN-udbydere, men de billige er ikke altid dårlige, og de dyre er ikke altid de bedst egnede. Fleksible betalingsmetoder og et godt valg af abonnementspakker hjælper med at beslutte, hvordan man vælger en VPN-tjeneste. Bedre værdi tilbydes normalt i langvarige abonnementer som 1-årig, 2-årig eller endda 3-årig plan.

Benyt NordVPNs 3-årige plan bare for 2,99 USD

Flere enheder

Du kan bruge en enkelt VPN-konto samtidigt på tværs af forskellige enheder med varierende operativsystem. Der er VPN-udbydere, der øger antallet af enheder, du kan oprette forbindelse til på samme tid for lidt dyrere abonnementsplaner. Du kan tilslutte 3 til 6 enheder samtidigt mellem de pålidelige VPN'er, men det afhænger kun af virksomhedens politik.

Brugernes anmeldelser

Alt afsløres af brugeranmeldelser fra hastigheden på internetforbindelsen til kundebehandling. Selvom vi har placeret det i slutningen, er det den mest effektive måde, som du lærer gennem andres oplevelser. Dette er en smart måde at måle appellen for enhver VPN-tjeneste. Du kan sammenligne og kontrollere vurderinger af hver VPN-udbyder på din shortlist gennem brugeranmeldelser.  

Tjek vores top 3 VPN'er

Hvis du allerede har startet din søgning efter den bedste VPN, der passer til dine behov og også roste på markedet, har vi samlet vores top 3 VPN'er, mens vi fremhæver deres funktioner separat. Husk, at du kan træffe et bedre valg ved at gennemse funktionerne, og vi har drøftet, hvordan ovenstående. Her er vores anbefalede VPN-udbydere:

NordVPN

 • 5000+ servere i 60 lande
 • 2048 bit kryptering
 • Multi-login til 6 enheder
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Netflix support med SmartPlay Feature på Apps
 • 75% rabat på en 3-årig plan

ExpressVPN

 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Kryptering af militær kvalitet
 • Brugervenlig app / software
 • 24/7 Live Support
 • 160 lokationer i 94 lande
 • 49% rabat på en 15-måneders plan

besøg hjemmeside

IPVanish

 • Fremragende appfunktioner
 • Hastighed og pålidelighed God
 • 40.000+ Anonyme IP'er
 • 1300+ servere på over 75+ placeringer
 • 7-dages pengene-tilbage-garanti
 • 46% rabat på årsplan

besøg hjemmeside

Nu ved du hvordan man vælger en VPN-tjeneste og de bedste VPN-udbydere i 2019. Tøv ikke med at kontakte os på [email protected], hvis du har spørgsmål til, hvordan du vælger en VPN-tjeneste eller kommenter nedenfor, hvis du har det bedre måder at gøre det på.

Billedkreditter: CyberWorldMirror.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments