Sådan spændes sikkert og lovligt at undgå alle grisende øjne

[ware_item id=33][/ware_item]

Der har været meget snak om lovlige torrenter for nylig med nogle af de største torrentwebsteder med magt eller frivilligt lukning. Skabere er rasende over, hvor meget torrent-websteder slipper af med at indgribe deres ophavsret indirekte. Det er vigtigt at bemærke, at mange torrentwebsteder opfordrer ejere til at indgive klager med dem. De imødekommer ejernes ønsker og fjerner de krænkende torrents, hvis skabere kommer med sådanne anmodninger.


Henter Torrent-film ulovligt?

Problemet er, at torrentwebsteder beskyldes for at have gjort det muligt for andre at stjæle ejendom ved at være mellemmand. Hvis torrentwebsteder ikke havde eksisteret, ville det have været meget lettere at spore lignende cyberkriminalitet og tage retssager. Før torrenting, brugere ville bare uploade ophavsretligt beskyttet indhold på internettet, og skaberen kunne let identificere dem. Mængden af ​​spekulationer omkring lovlige torrenter kan føre til spekulation om torrenting er ulovligt i USA.

Læs: Alternativer til Kickass Torrent

Hvordan fungerer Torrents?

Du er nødt til at forstå mekanismen til torrenting for at besvare spørgsmål som om det er ulovligt til personlig brug at downloade film? Grundlæggende er det en form for netværk konstrueret på ideen om peer-to-peer-fildeling eller (P2P kort sagt). Det har eksisteret i mere end ti år og er stadig den bedste måde at finde indhold gratis, selvom det er ophavsretligt beskyttet. Torrentwebstederne påtager sig ikke ansvaret for krænkelser af copyright, men accepterer anmodninger om fjernelse af torrents fra berørte ejere.

Læs også: Sådan kontrolleres din Torrent IP-adresse

Det er ganske let at se problemet her. Når du opretter indhold og ønsker at erhverve fuld rettigheder til det, får du et officielt copyright-certifikat fra myndighederne. Det kan virke som spild af penge for Torrent-brugere i den udsatte online verden i dag, men det er et juridisk ejendomsdokument, der er tildelt af det relevante styringsorgan. Det er normalt midlertidigt, men uanset hvilket tidspunkt der er angivet i copyright-certifikatet, hører indholdet til den, der har ansøgt om det. Dette er vanskeligt, fordi nogle skabere ikke har råd til at ansøge om korrekt ophavsret, eller de er for ubekymrede over det. Ser du smuthulet? Alle kan stjæle deres indhold eller udvikle lignende indhold, inden de ansøger om et lovligt copyright-certifikat. Nu hører dette indhold til copycat-festen og ikke den rigtige ejer. Som nævnt gælder ikke alle for dette dokument, hvilket betyder, at der er uendelig indhold, som enhver kan hente og uploade på deres valgte platform. Torrentende websteder kan derefter let finde det, hvilket gør det tilgængeligt for enhver Torrent-bruger derude. Resultatet er, at indholdet stjæles uden den udtrykkelige tilladelse fra udvikleren, men ejeren kan ikke indgive et ophavsretskrav mod nogen, da de ikke lovligt ejer dette indhold. Dette er det smuthul, som Torrenting-websteder drager fordel af. Er det uetisk? Ja. Er Torrenting ulovligt? Nej. Det er ikke skyldfri downloading, medmindre skaberen har uploadet indhold gratis eller deres ophavsretlige grænse er udløbet.

I stedet for at indsamle data fra en enkelt kilde, er hver fil konstrueret ved at samle stykker fra flere forskellige online kilder. Denne handling udføres samtidigt, og slutresultatet er perfekt organiseret, hvilket giver dig en komplet fil, der er fri for korruption. Du besøger blot et torrentwebsted og søger efter det, du vil have. Der er filtre og kategorier, der kan hjælpe dig. Når din download er afsluttet, kan du tillade 'podning', hvilket betyder, at distributionen af ​​den fulde fil er sket. Så en 'seeder' både downloader og uploader data. En 'leech' er på den anden side en bruger, der ikke tillader podning efter download, så de har en negativ effekt på systemet. At være en 'leech' er derfor ikke noget at være stolt af. Brugere kan finde alle slags filer, herunder software, musik, videoer, spil og applikationer. Det er helt gratis, hvilket er godt for brugere, men forfærdeligt for skabere, der ikke modtager en royalty for deres arbejde.

tjek torrent vpn

Er Torrenting ulovligt i USA?

Det er bestemt ulovligt at stjæle ophavsretligt beskyttet indhold og distribuere det gratis i flere lande, herunder USA. Dette betyder, at du skal undgå torrenter, der krænker ejernes rettigheder. Det er ikke så svært at kontrollere, om en fil er ophavsretligt beskyttet. Hvis det kan downloades til en pris på dets officielle websted, er det helt sikkert ophavsretligt beskyttet. Ejere nævner altid, hvis en fil er tilgængelig gratis, så det er bedre at kigge efter det. Du kan også se ældre versioner af en bog eller den endelige version sendt til gennemgang blandt torrenter inden dens faktiske udgivelse. Upload og download af denne form for indhold er ulovligt.

sikkert torrent med sikker vpns

Der er tidspunkter, hvor ophavsretten er udløbet, eller uploaderen har opdaget en form for smuthul, der skal bruges som en undskyldning. Torrenter er ikke ulovlige som helhed, men når de ikke respekterer ophavsret, bliver de et mål for den føderale amerikanske regering. Myndighederne har iværksat strenge handlinger mod torrentwebsteder i fortiden og fortsætter med at overvåge dem nøje. Du skal prøve ikke at risikere dig selv over en ulovlig torrent-download, især når du kan købe den fil gennem ordentlige kanaler.

IPV 728 × 90 (sæt 8)

Hvad er lovlige Torrenter?

Det er udelukkende afhængig af, at dit lands copyright-lovgivning fortæller dig, om torrenting er lovligt eller ej. Dette betyder, at du er nødt til at slå dem op på forhånd. USA er ganske strenge med at beskytte ejernes rettigheder. Derfor er du nødt til at læse detaljeret om disse love. Der er lille chance for, at du finder måder at gøre det lovligt på, hvis du er bosiddende i USA. Ophavsret er sat på plads i årtier eller en levetid. Spørgsmålet opstår stadig, hvis download af film er ulovligt til personlig brug? Ja! Det er ikke så svært at leje en DVD eller abonnere på en streamingtjeneste som Netflix. Du vil ikke i advarselsscenariet bare have en advarsel eller retsforfølgning bare for en film. Der er nogle gode apps til at købe musik lovligt og støtte dine yndlingsartister. Mange softwareprodukter er tilgængelige uden vira på deres officielle websteder. Bøger kunne lånes fra andre bogorme eller biblioteker, hvis du ikke vil besøge en boghandel.

Læs også: Bittorrent vs uTorrent

Der er forfattere, der nogle gange tilbyder deres bøger gratis i en begrænset periode, så drage fordel af det. Du kan også tilmelde dig for at blive en anmelder. Musikere uploader deres musik til gratis streaming på SoundCloud, som er et godt sted at opdage nye artister. Mobilapplikationer med køb i appen kan også downloades og køres gratis. Der er masser af måder at finde gratis indhold og lovlige torrenter også.

Sådan Torrent sikkert?

Der er altid faren for, at vira ødelægger dit system, så en god antivirus er nødvendig, før du begynder at torrente. Du lærer at genkende torrents af høj kvalitet fra feedback fra andre brugere. Hvis du er usikker på ulovlige torrents, kan du tage et ekstra skridt for at beskytte dig selv mod myndighedernes vrede.

En VPN er et virtuelt privat netværk, der beskytter dig mod hackere og organisationer, der søger at indsamle følsomme data, mens du er online.

Hvis der er indhold, som du ikke kan få lovligt på grund af placering, tilgængelighed eller betalingsmetode, er en pålidelig VPN den bedste måde at Torrent sikkert på. Normalt bevæger dine internetdata sig frit mellem enheder. Dette betyder, at enhver, der bruger det samme netværk som dig (uanset om det er et Wi-Fi eller et lokalt netværk) hurtigt kan få adgang til det hele og hacke ind på dit system. En VPN producerer en sikker krypteret kanal, gennem hvilken alle dine data passerer. Dette afskærmer dit system og dine data fra nysgerrige øjne som efterretningsbureauer eller hackere.

Sådan kan du bedst bruge Torrent

Prøv at vælge en VPN, der ikke er baseret i et land med ugunstige brugerlovgivning. USA er berygtet for at snuppe rundt ved at indsamle data, du hellere vil holde fortroligt.

Vælg en Torrent VPN der er beliggende i et land, hvor de ikke er forpligtet til at udlevere kundedata.

tjek torrent vpn

Det ville være perfekt, hvis dette VPN-firma ikke opbevarer nogen logfiler over deres brugere. VPN-bremser internethastigheden, hvilket er en afkonkurrence for torrentbrugere. Så kig efter en VPN, der er populær for sin høje hastighed, især gjort stærkere til at modstå tunge opgaver over internettet som torrenting. Det bedste tilfælde ville være at vælge en VPN, der har specielle funktioner til deling af P2P.

Det ville være ukorrekt at sige, at torrenting generelt er ulovligt i alle lande. Du skal bare vælge smarte måder for at undgå, at du bliver fanget.

Læs også: Bedste BitTorrent-klient

Hvis du bor på et sted, hvor torrenting er ulovligt, såsom USA, Tyskland, Det Forenede Kongerige, Frankrig osv., Ville vores forslag være at forbinde dig selv fra steder som Indien, Pakistan, Schweiz, Bangladesh osv. Dette giver dig mulighed for at undgå begrænsninger, når du bruger Torrent og nyde en gratis oplevelse.

For at gøre det sidste trin lettere for dig, som normalt er ganske mindboggling, har vi gennemgået et par Torrent-websteder. Lad os grave ind i nogle af de bedste torrentwebsteder i 2019, hvor du sikkert kan downloade torrenter fra at bruge en VPN.

Top sikre Torrent-websteder i 2019

Hvis du leder efter et torrentwebsted, og du har svært ved at vælge, hvilke af gazillionerne der er de bedste at vælge imellem, kan du muligvis bogmærke denne liste over de bedste torrentwebsteder, vi har samlet til dig. Hvis du spekulerer på, om disse også er lovlige, afhænger det igen af ​​det land, du bor i. Men bestemt, hvis du bruger en VPN til torrenting, som du allerede er overbevist om, hvorfor du skal, vil det gøre dig anonym og ingen regering kunne fortælle, at du har overtrådt lovene, da du ikke hører intetsteds ved hjælp af en VPN. Så bingo!

Kriterierne, som vi har lavet denne liste på, er, om disse torrentwebsteder leverer torrents af høj kvalitet, og om der er masser af såmaskiner, som alt sammen er torrentere leder efter. Så her er listen over de bedste torrentwebsteder fra 2019.

Den private bugt

Naturligvis topper denne klassiker vores liste, fordi den er den ældste i spillet med ganske mange såmaskiner. Fordi det er en af ​​pionererne, stoler brugerne på deres torrents oven på alting, og det gør vi også!

RARBG

Hvis alt hvad du leder efter er den pixelerede kvalitet, så er dette det rigtige torrentwebsted for dig. Det har det HD-indhold, du er på udkig efter. En ting til, det har måske ikke mange torrenter, og mængden er lav, men kvaliteten tilfredsstiller enhver P2P-entusiast.

Tjek også: Bedste Torrent-websteder i 2019

ExtraTorrent

Dette er et af disse torrentwebsteder, der har kæmpet og kæmpet for at overleve. Et andet stort hit i torrentindustrien, som ikke kun har gjort det, men gjort det godt gennem årene.

LimeTorrents

Dette er en enorm database med torrentwebsteder ifølge brugerne. Deres frekvens er ganske god, hvorfor deres torrenter stadig vender tilbage, og derfor byggede de en enorm database med en enorm samling af legitime torrenter, du muligvis leder efter. Du vil bestemt ikke gå glip af denne populære.

1337X

Denne bedste torrent-webside er bedst for vintagelskere. Hvis du leder efter gamle og uklare videoer, er dette det rigtige valg for dig. Selvom deres database muligvis ikke er så stor som et par andre giganter på denne liste, har de helt sikkert den oldie-sag, du har søgt overalt forgæves efter.

TorrentDownloads

Vi var nødt til at sætte en i slutningen, men dette passer typisk til den kliche 'sidst men ikke mindst'. Alle, inklusive os, elsker deres dristige torrents detaljeringsside. Dette giver dig en idé om deres pålidelighed. Desuden får du noget indhold af god kvalitet og en stor database at søge på. Alt dette gør bestemt denne mulighed til en del af listen over bedste torrentwebsteder.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments