Sådan sparer du penge på hoteller i denne feriesæson

[ware_item id=33][/ware_item]

Vi vil dele nogle interessante, men alligevel meget enkle rejsehacks, der kan spare dig for nogle penge. Hvorfor ikke spare pengene effektivt og investere dem i mere vigtige ting? Ja, da du nu er interesseret i at spare dine penge, uden videre, så sørger vi for, at du planlægger din ferie økonomisk og surfer på hotelbookingsider sikkert ved hjælp af en VPN.


Hvis du ikke er en tekniker, skal du ikke bekymre dig, fordi vores detaljerede guide til Hvad er en VPN?  er der for at guide dig igennem. Tværtimod, selvom du allerede er opmærksom på, hvad en VPN er, og hvad der er nogle af de mest almindelige grunde til at bruge en VPN, vil denne vejledning være nyttig til at give dig nogle tip, du ikke vidste før, for sikker.

Lad os først diskutere, hvorfor det er vigtigt, at du ved om hotelbookinger denne gang. Feriesæsonen er rundt om hjørnet, og du er træt af arbejde og din regelmæssige rutine; du har brug for en pause fra arbejdet og besøge dine yndlingssteder for at slappe af. Den første ting du gør for at få dine planer til at ske er at åbne en søgemaskine og starte din søgning med et informativt nøgleord, såsom 'Bedste steder at besøge i Sydafrika, Tyrkiet, Canada, Tyskland osv. ...' og efter at have afsluttet din søg, du fortsætter med transaktionsnøgleord som 'book hotel online'. Før du gør det, skal jeg dog vide, hvordan du kan oprette forbindelse til en VPN og spare nogle penge med det samme i denne proces. Så her skal du forstå, hvordan du sparer penge ved hjælp af en VPN?

Sådan kan du spare penge, mens du booker hoteller online!

Her er boret. Hvis du er en statsborger i De Forenede Stater, og du planlægger ferie til et fremmed land, skal du blot åbne et hotelbookingswebsted og indtaste forventede rejsedatoer og respektive priser. Bare når du gør det, får du listen til at se sådan ud:

Sådan sparer du penge på hoteller i denne feriesæson

Se priser for de valgte datoer mellem 5. oktober og 9. oktober og forbind derefter til en Brasiliansk server med hjælp fra VPN > Sørg for at kontrollere din IP-adresse og se, om du har oprettet forbindelse til Brasilien.

Sådan sparer du penge på hoteller i denne feriesæson

>Åbn nu en nyt inkognitovindue og søg efter hoteller ved hjælp af din nye IP-adresse som tildelt af din VPN-udbyder.

Søg efter hoteller i Sydafrika, vælg lignende dato mønster, og her kan du se priser i brasiliansk valuta (brasiliansk real)

Sådan sparer du penge på hoteller i denne feriesæson

Sørg for at prøve flere servere og udforske flere regioner, før du booker et hotel. Du kan også spare ekstra bukke med britisk, australsk og canadisk IP, bare fordi priserne på hotelbookinger varierer i forskellige regioner.

Bedste VPN til at spare på hotelbookinger

Ved hjælp af en VPN-teknologi kan du narre rejsewebsteder til at tro, at du logger på nettet fra en anden side af planeten, selv når du faktisk alle har det godt hjemme, smart bruger en VPN og forfalsker din placering. Det føles alvorligt som om du rejser i et rumskib, der bevæger sig hvor du vil inden for få sekunder!

  • VyprVPN
  • ExpressVPN
  • Privat internetadgang
  • NordVPN

VyprVPN

Sådan sparer du penge på hoteller i denne feriesæson

Ubegrænset server skifter
200.000+ IP'er & 700+ servere
Nem opsætning af app / software
3-dages prøveudbydelse
USD 6,77 / måned for en 12-måneders konto

ExpressVPN

Sådan sparer du penge på hoteller i denne feriesæson

Stærk kryptering
24/7 Fremragende Live Support
160 byer i 94 lande
Let at konfigurere Apps / Software
30-dages pengene-tilbage-garanti
USD 6,77 / måned for en 15-måneders konto

Privat internetadgang

Sådan sparer du penge på hoteller i denne feriesæson

Fænomenal streaminghastighed
Brugervenlige apps / software
Nem opsætning & bred vifte af server
24/7 live kundesupport
30-dages pengene-tilbage-garanti
3,49 USD / måned for en 2-årskonto

NordVPN

Sådan sparer du penge på hoteller i denne feriesæson

5000+ servere i 60 lande
Fremragende streaminghastighed
24/7 kundesupport
Multi-login til 6 brugere
2,99 USD / måned for en 3-årskonto

NordVPN, som VPN-nummer i at skjule din IP, styrer du priserne til det laveste og hjælper dig med at spare penge på hoteller, flypriser og biludlejningsaftaler. Hvis du er teknisk erfaren, vil du indse, at visse websteder giver dig mulighed for at ændre webstedets placering, der kulminerer med at få skræddersyede resultater i din valuta.

Yderligere de bedste VPN-tjenester, du kan bruge til at ændre din IP-adresse og gemme på hotelbookinger & billetpriser er ExpressVPN, PIA (privat internetadgang) og VyprVPN. Hver af disse VPN-udbydere har servere beliggende i adskillige lande over hele verden, så du kan ændre din placering til en hvilken som helst destination og få de bedst mulige tilbud.

VPN-værktøj

Bortset fra de fordele, der er nævnt ovenfor ved booking af hoteller osv., Er en VPN et avanceret værktøj til scoringer af andre aktiviteter, som f.eks. Indsamling af privatlivets fred, mens du surfer på internettet, og beskytter dig mod hackere, når du bruger Wi-Fi-hotspots, så du kan at se oversøiske version af Netflix og meget mere.

Rejsedagbøger via VPN

Backpackers føler, at priserne på hoteller, biludlejning, billetpriser og andre tjenester vises online på baggrund af forskellige geografiske placeringer. Baseret på netop denne opfattelse har vi udarbejdet denne guide, der kan hjælpe dig med at spare penge på hotelaftaler og andre digitale aktiviteter. En VPN-tjenestes IP-tilslutningsevne og med flere tilgængelige servere kan du skifte til ethvert geografisk sted ved hjælp af en VPN.

Trin for trin installationsvejledning

For at få den bedste byttehandel på flyrejser og hoteller, er det, du skal gøre trin for trin, følgende:

  1. Få en betalt konto hos en VPN-tjenesteudbyder
  2. Download softwaren
  3. Log ind på en VPN-server, der er placeret i et andet land
  4. Søg i den udenlandske version af rejsewebstedet og se, om du kan finde en bedre aftale.

Tip: Nogle gange kan brugere, der logger på rejsesider via Windows-computere, finde de billigste rejsetilbud, mens Mac-brugere ofte får vist højere priser. Derefter er den type enhed, du bruger, og det land, du bor i, også dele af ligningen.

Anomalier under jagt

Ændring af placering fra webstedet garanterer ikke billigere tilbud, da webstedet stadig genkender din rigtige placering ved at identificere din IP-adresse. Så den bedste metode til at spare på hotelbookinger, billige tilbud for billetpriser og andre tjenester som biludlejning, er ved at maskere din rigtige placering (IP-adresse) gennem en VPN-service og ingen anden måde.

Ofte har websteder en tendens til at vise forskellige priser på hotelværelser og andre forskellige onlinetjenester osv. Den pris, der udstilles, afhænger af en række faktorer, for eksempel dine cookie-filer, der rapporterer, hvor mange gange du har besøgt ressourcen, hvad og hvor du har ledt efter den før, og hvor ofte du opdaterer siden osv. Også, hvor nøjagtigt i verden du befinder dig (IP, GPS på din mobile enhed, Wi-Fi-indstillinger osv.) og hvis det er dit første besøg eller ikke fra den enhed, du bruger osv.

Læs også: Mest sikker rejsende VPN

NordVPN, at være en pålidelig websikkerhedsudbyder, tilbyder Secured VPN med aktiverede IPSec- og L2TP-protokoller og giver dig komplet trafikkryptering.

Med PIA (Privat internetadgang) VPN er det også muligt at få billigere hotel- og flybookinger. Ved hjælp af PIA VPN du kan forfalske din geografiske placering og booke reservationer inden for landet for de tjenester, du ønsker at bruge. Rationaliseringen for dette er, at virksomheder forventer, at udenlandske besøgende er mere villige til at bruge penge end 'lokale', og derfor hæver priserne for søgninger foretaget fra oversøiske IP-adresser.

Ved hjælp af VPN-tjenester kan quizzical ferierende opdage, hvordan man ikke betaler for meget for flybilletter og hotelværelser, når man booker dem online.

Advarsel

De mest populære rejsesider bruger såkaldt “prisstyring” -teknologi til at guide nogle af deres webbesøgere mod højere flybilletpriser.

For at sikre, at websteder ikke henter vores spor og ændrer deres resultater i overensstemmelse hermed, er det vigtigt at bruge inkognito / privat tilstand (for at deaktivere cookies fuldstændigt), når du besøger dem ved hjælp af helt separate browsere til søgninger i Storbritannien og USA..

Det skal bemærkes, at de viste hotelreservationspriser af en eller anden grund ikke er identiske, men endnu vigtigere er det simpelthen at skifte fra f.eks. .Co.uk-versionen af ​​webstedet til den amerikanske .com-version, hvilket gør rollen som en VPN her klarere.

At shoppe rundt på forskellige versioner af et websted kan give gode tilbud, da forskellige informationer undertiden vises, afhængigt af det anvendte landespecifikke websted, “men” vises de bedste tilbud ikke altid i den version, du måske forventer.

tailpiece

Tilmelding til en VPN er ikke nøjagtigt gratis, ikke desto mindre kan du inddrive en hel del af dine penge ved at gemme dem på hotelbookinger, billetpriser og ved bilbestillinger.

VPN, der er ninja og tophund inden for "camouflage master", beskytter en mod hackere, når du bruger WI-FI hotspots, så du kan se oversøiske versioner af Netflix, mens du sikrer dit privatliv, kan du spare kontanter ved hotelbookinger og flyrejser , etc..

Så den bedste metode til brug for en redning fra luftrummet priser på hoteller & Flybilletpriser, der booker tilbud og andre tjenester, er ved at forklare din rigtige placering (IP-adresse) gennem en VPN-service. Vi ønsker dig sikker surfing, økonomiske bookinger med en VPN og en vidunderlig tur!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments