Sådan skjules IP-adresse med en VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Denne numeriske adresse sætter dig i en sårbar situation, hver gang du går på Internettet, fra at tjekke dine sociale medier til at spille spil og chatte med venner, og DU ER IDENTIFIKERBAR!


En fuldstændig mangel på privatliv, identitetstyveri, spyware og spam kommer alt sammen, når du gennemser næsten overalt i verden, men du har en mulighed for at være inkognito. Skjul din IP-adresse! Med et par enkle trin kan du sikkert gennemse næsten ethvert sted overalt i verden, selvom du bruger en mere offentlig Wi-Fi-forbindelse.

IP står for Internet Protocol, og ganske enkelt er det en måde for en computer (eller tablet eller telefon) at kommunikere med en anden på internettet. Det forbinder dig bogstaveligt talt med alle de andre digitale enheder online lige nu. Din IP-adresse er fire numre, og de indeholder hver en til tre cifre. Så det kan være noget som 76.103.2.567 eller 98.102.56.32. Uanset hvad dit faktisk er, er det dog de fire numre, der giver dig mulighed for at sende og modtage data online.

IP-adresser er enten statiske eller dynamiske, hvilket betyder, at de enten ændres eller ikke ændres. Statisk IP-adresse forbliver den samme hele tiden, og de fortæller altid, hvor du befinder dig. Dynamiske adresser lånes imidlertid fra en række muligheder, hver gang du logger på.

Hver computer og internetdrevne gadgets tildelt unik IP-adresse til at oprette forbindelse til internettet af ISP. Når du besøger et websted, logges din IP-adresse på disse servere. Hver gang du bruger internettet til at få adgang til websteder, registreres og logges dine internetaktiviteter ved hjælp af den offentlige IP-adresse.

Hvorfor har du brug for usynlighedskappen?

Cyberkriminelle kan downloade ulovligt indhold under din IP-adresses identitet. De kan downloade piratkopierede film, musik og videoer - hvilket vil få dig i problemer med din internetudbyder.

Når en angriber får en IP-adresse, kan en angriber bruge geografisk placeringsteknologi til at identificere, hvilken region, by eller stat du er i. De bruger dette til at bestemme, om dit område er et værdigt mål for fremtidige angreb. For eksempel er de muligvis på udkig efter IP-adresser i rigere placeringer eller mindre sikkerhedsrelaterede områder for at modtage mere gevinst ved et angreb eller lettere trænge ind i et system.

Overvej at skjule din IP-adresse som en prioritet

Kriminelle kan ikke kun bruge din IP-adresse til større angreb, men også direkte til at målrette dit netværk og starte en række overfald. Et af de mest populære er et DDoS-angreb (distribueret benægtelse af tjeneste). Denne type cyberattack forekommer, når onde fyre bruger tidligere inficerede maskiner til at generere et stort antal anmodninger om at oversvømme det målrettede system eller server. Dermed skaber det for megen trafik til serveren at håndtere, hvilket resulterer i en forstyrrelse af tjenesterne. Grundlæggende lukker det din internet ned.

Online-spillere har en særlig høj risiko for dette, da deres skærm er synlig under streaming (hvor en IP-adresse kan opdages).

Infektion med malware? Pas på!

Cyberkriminelle kan være forfærdeligt listige med at finde din IP-adresse. Her er nogle af måderne, hvor angribere borer ned for at se det magiske nummer.

Angribere kan bruge social engineering til at narre dig til at afsløre din IP-adresse. For eksempel kan de finde dig gennem Skype og andre instant messaging-applikationer, som alle bruger IP-adresser til at kommunikere. Hvis du tilfældigvis chatter med fremmede ved hjælp af disse apps, er det vigtigt at bemærke, at de kan se din IP-adresse. Angribere kan bruge et værktøj kaldet Skype Resolver, hvor de kan finde din IP-adresse, når alt, hvad de ved, er dit brugernavn.

Derudover kan kriminelle spore din IP-adresse ved blot at følge din online aktivitet. Ethvert antal online-aktiviteter kan afsløre din IP-adresse, fra at spille videospil til at kommentere på websteder og fora.

VPN - En sikker himmel til en IP-adresse

Det hele trækker sig ned til de trin, du tager for at sikre din IP-adresse. Sådan kan du holde din IP-adresse ude af kriminelle hænder.

Brug af Virtual Private Network vil beskytte dine data online ved hjælp af kryptering og proxy-tunneling. Det skjuler din IP-adresse og omdirigerer din trafik gennem en separat server, hvilket gør den meget mere sikker for dig online. VPN-tjenester er uden tvivl den bedste praksis for at skjule din IP-adresse. De kan findes online med månedlige serviceafgifter, men prisen er måske ikke det værd for alle hjemmebrugere. Der er gratis VPN-tjenester derude, men forvent ikke, at de er hurtige nok til streaming eller spil.

ExpressVPN

ExpressVPN er nummer et i at skjule din IP med kill switch-funktionen er geni, der vil kryptere din internet-trafik og skjule din IP-adresse for hackere og spioner.

Yderligere bedste VPN-tjenester, du kan bruge til at skjule din IP-adresse, er PIA (Privat internetadgang), hvor du kan gennemse anonymt med en skjult IP, der muliggør Wi-Fi-sikkerhed med VPN-service. Anonyme VPN-tunneler er den bedste måde at beskytte dit privatliv, og Privat internetadgang har den bedste VPN-service.

Vyprvpn

Med VyprVPN tilbydes du 200.000+ IP-adresser, 700+ servere og nem, ubegrænset serverskift. VyprVPN tilbyder det højeste niveau af hastighed og sikkerhed.

VPN'er fungerer med al internettrafik på din computer i modsætning til webbaserede proxier, der kun fungerer gennem browseren. Dette inkluderer meddelelser og filoverførsler.

NordVPN

nordvpn hjemmeside

NordVPNs kryptering beskytter dig mod enhver, der får adgang til dine online data, det være sig cyberkriminelle, snoopere eller håbefulde teenage-hackere.

besøg hjemmeside

Hver af disse VPN-udbydere har servere placeret i adskillige lande over hele verden, så du kan bære usynlighedsmantel.

Brug af VPN

Du kan downloade og installere VPN (Virtual Private Network) software. Du har brug for administratoradgang på din pc. De fleste VPN-software kræver et abonnement. Til gengæld får du adgang til tusinder af anonyme IP'er, du kan bruge.

VPN's tilbyder meget højere niveauer af kryptering end webbaserede proxier. Hvis du hellere ikke vil downloade softwaren og i stedet manuelt indtaste forbindelsesdetaljerne til din VPN, kan du konfigurere VPN fra Windows-kontrolpanelet. Vælg Internetindstillinger. Du bliver stadig nødt til at få en IP for at oprette forbindelse til. Klik på Tilføj VPN på fanen Forbindelser. Dette åbner VPN-vinduet. Indtast den IP, du opretter forbindelse til. Hvis din VPN kræver et brugernavn og en adgangskode, bliver du bedt om at indtaste det. Viola!

billedkreditter: www.Lifewire.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments