Sådan ser du Amazon Prime Instant Video uden for USA

[ware_item id=33][/ware_item]

Er du klar til en sjov sommer? Varmen kan til tider blive uudholdelig, men der er altid is, sodavand og selvfølgelig underholdning for at få dig til at glemme alt om den intense varme. Denne sommer er garanteret utroligt, da højt forventede film vil blive frigivet med dine yndlings Hollywood-skuespillere. Musikjunkies havde masser af at se frem til, da de største navne i musikbranchen har annonceret samarbejde i år. Der er flere albums og singler, der er planlagt til udgivelse denne sæson, så du vil blive forkælet efter valg, når du opretter en festmix eller en cool playliste til vejen.


Søger du efter et stort nyt tv-show for at komme over tømmermænd fra det sidste, der efterlod dig et komplet vrak? Tjek de højest rangerede tv-shows i genrer som drama, action, thriller, paranormal, romantisk komedie, sitcoms, dystopian og meget mere på Amazon. Du kan blive overrasket af den originale tv-serie, der er opført i Amazon Prime. Måske er du ikke interesseret i film, musik eller tv-shows så meget som bøger. I dette tilfælde er du måske interesseret i de eksklusive tilbud på Amazon Kindle gennem Amazon Prime-abonnement. Der er også andre fordele, du muligvis kan benytte, når du har adgang til Amazon Prime uden for USA, i tilfælde af at du ikke i øjeblikket bor der.

Hvad tilbyder Amazon Prime?

Denne service kommer godt med, hvis du ofte handler fra Amazon, fordi der er særlige rabatter og overvejelser i flere kategorier for Amazon Prime-abonnenter. De fleste online-shoppere klager ofte over høje forsendelsespriser, så dette er ideelt, hvis du vil benytte dig af gratis forsendelse i USA. Derudover er der også billige flade forsendelsesomkostninger, som du kan få for alt fra elektronik til vigtige husholdningsartikler. Du kan spare penge på andre varer, der er tilgængelige på Amazon, samt få en gratis bog hver måned gennem Kindle First.

Sådan ser du Amazon Prime Instant Video uden for USA

Den mest populære fordel ved Amazon Prime er selvfølgelig underholdningssektionen. Amazon Prime Video giver dig mulighed for at streame de hotteste film og tv-shows online i HD-kvalitet til rimelige priser. Du kan også abonnere på kanalliste, hvis du undrer dig over, hvordan man ser Amazon Instant Video uden for USA, men for det bliver du først nødt til at gennemføre et ekstra trin. Du kan uploade millioner af fotos, der tilstopper din bærbare computer og telefonopbevaring til Amazon Prime Photos. Ikke kun kan du lytte til uafbrudt musikafspilningslister uden reklamer, der skaber din brugeroplevelse. Amazon Prime giver dig også mulighed for at se torsdag aften NFL-spil live, så du kan juble for dit yndlingshold.

Hvis du ikke er sikker på, om Amazon Prime er værd at dine bukke, skal du måle det med dine forventninger i løbet af den 30-dages gratis prøveperiode. Når du er tilfreds, kan du tilmelde dig Amazon Prime for et årligt abonnementsgebyr på $ 99, som har mere værdi i det lange løb. Hvis du ikke ønsker at indgå et så langt engagement, kan du også nyde det for $ 10.99 / måned.

Hvorfor kan jeg ikke få adgang til Amazon Prime uden for USA?

Amazon Prime er ganske uimodståelig, men du bliver nødt til at lære at se Amazon Prime i udlandet, inden du beslutter dig for en årlig eller månedlig abonnementspakke. Desværre er der ingen måde, du direkte kan streame film eller tv-shows på Amazon Prime på, hvis du ikke bor i USA. Streamingwebsteder lægger ofte geografiske begrænsninger på deres indhold på grund af forretningsgrunde. Der er flere, almindelige nyheds- og underholdningswebsteder, der er forbudt i forskellige lande af regeringen, så sådanne spørgsmål er ikke begrænset til blot streaming af websteder. Hvis du forsøger at få adgang til Amazon Prime uden for USA, vises der en fejlmeddelelse, der forklarer, at specifikt indhold ikke er tilgængeligt i dit land.

Hvordan kan jeg se Amazon Prime-downloads i udlandet?

Giv ikke op allerede, da der er millioner af brugere over hele verden, der ved, hvordan man ser Amazon Instant Video uden for USA. Du kan også være en af ​​dem! Den smarte lille software, der kaldes et virtuelt privat netværk (VPN), kan sætte en stopper for din ”kan jeg se Amazon Prime-downloads i udlandet?” Bekymringer. En VPN skjuler din IP-adresse, så Amazon ikke kan opdage din rigtige placering. Du kan ikke kun skjule din faktiske placering gennem en VPN, men også vælge et område, der skal erstatte det. På en sådan måde kan du vælge USA som din foretrukne placering, så du kan lære, hvordan du ser Amazon Instant Video uden for USA via en VPN. Dette giver dig mulighed for at fjerne blokering af Amazon Prime Video som din ændrede placering i nu i USA.

Hvordan kan en VPN fjerne blokering af Amazon Prime Video?

Der er mange guider til, hvordan man ser Amazon Prime i udlandet på VPN-websteder. Så kan du konsultere dem for detaljerede tutorials om, hvordan man ser Amazon Instant Video uden for USA, når du har tilmeldt dig deres service.

Hvis dette spørgsmål "Kan jeg se Amazon Prime-downloads i udlandet?" Generer dig, mens du bor i England, Canada, Sydafrika, Asien eller Australien. Ikke kun har du brug for en VPN for at fjerne blokering af Amazon Prime Video, hvis du ikke er i USA, men du skal også finde ud af en indirekte betalingsmetode for at betale abonnementsgebyret.

Antag, at du bor i Canada og vil tilmelde dig Amazon Prime. Ikke hver VPN kan hjælpe dig med det, da Amazon Prime allerede har identificeret de fleste VPN'er og deres servere, der ofte bruges til at få adgang til Amazon Prime uden for USA. Heldigvis er det også for disse VPN'er kun de servere, som Amazon Prime genkender, så du kan hoppe på en server, som ikke er opført af Amazon Prime. Mindre eller mindre populære VPN-udbydere er mere tilbøjelige til at hjælpe dig med at svare, hvordan man ser Amazon Prime i udlandet, da deres servere forbliver uopdaget for det meste. Du kan vælge en protokol og en server i USA for at generere en forkert placering for dig selv, så din IP-adresse er en amerikansk VPN-server. Dette er IP-adressen, der er modtaget af Amazon Prime, hvilket giver dig adgang til Amazon Prime uden for USA.

Derudover beskytter en VPN dig ved at transportere dine data i krypteret form gennem en kanal. Bortset fra adgang til Amazon Prime er der flere fordele ved at bruge en VPN. For eksempel er hackere, retshåndhævende myndigheder og annoncører ikke i stand til at spore dig online til deres formål, så du kan gennemse sikkert.

Bedste VPN'er til at få adgang til Amazon Prime uden for USA

NordVPN - Vinderen

Sådan ser du Amazon Prime Instant Video uden for USA

Du deler muligvis din internetforbindelse med venner, familie eller værelseskammerater, så det giver mening, at du ønsker, at din VPN skal køre på mere end 3 enheder sammen. NordVPN vil gøre dig meget glad, fordi du kun kan bruge en konto til at forbinde 6 enheder med forskellige operativsystemer på samme tid. Du får adgang til Amazon Prime uden for USA gennem NordVPN så lavt som $ 3,99 / måned (2-årsplan) eller vælg et af de større abonnementer (3-årig aftale) for at spare flere penge.

Der er ingen tvivl om, at NordVPN har fremstået som den fineste VPN i året 2018 og 2019. Stærk VPN, let at bruge apps og fantastiske funktioner, hvad der ellers er behov for?

Sådan ser du Amazon Prime Instant Video uden for USANordVPN-pakker

ExpressVPN

expressvpn-websted

Denne berømte VPN-udbyder er for god til at se Amazon Instant Video uden for USA, da mange globale brugere har givet den anmeldelser fulde af ros. Det eneste, der måske får dig til at tøve, er den relativt dyre prislapp. ExpressVPN kører i over 90 lande så det har en imponerende base af loyale brugere, der attesterer dets overlegne ydelse. Du kan fjerne blokering af Amazon Prime Video på 3 enheder samtidigt med ExpressVPN.

VyprVPN

Sådan ser du Amazon Prime Instant Video uden for USA

En anden fantastisk mulighed, der fortæller dig, hvordan man ser Amazon Prime i udlandet er VyprVPN. Hvis du mener, at ExpressVPN overskrider dit budget, så prøv VyprVPN til bare $ 6,67 / måned som en begynder. Der er dyrere pakker, der har større værdi, hvis du ønsker at abonnere i længere tid. Det har også specifikke mobile applikationer til iOS og Android, der forbedrer brugeroplevelsen meget, så du hurtigt kan fjerne blokering af Amazon Prime Video på din smartphone. VyprVPN fungerer på tværs af flere OS'er, hvilket gør det til et fremragende valg, hvis du ejer flere enheder med forskellige OS'er. Nyd HD-streaming med høj hastighed på 3 enheder på samme tid med VyprVPN.

IPVanish

Sådan ser du Amazon Prime Instant Video uden for USA

Hvis din største bekymring er budget sammen med gode tjenester, er IPVanish muligvis den perfekte VPN-udbyder til dig. Det er virkelig praktisk for studerende, der kan benytte Amazon Prime Student-tilbud sammen med deres almindelige Amazon Prime-abonnement for at få mest muligt ud af deres oplevelse. IPVanish giver dig en sikker højhastighedsforbindelse til kun $ 10 / måned på 5 forskellige enheder samtidigt. Derudover kan du annullere din konto inden for 7 dage, hvis deres ydelse var under pari for dig. Du kan sikre din forbindelse med 3 kraftfulde protokoller og vælge mellem dusinvis af servere i USA for at få adgang til Amazon Prime uden for USA.

Overvej hastighed, protokoller, antal samtidige enhedsforbindelser, operativsystemer, abonnementspakke overkommelige priser, antal servere, kundebehandling og naturligvis brugeranmeldelser, når du vælger en VPN for at fjerne blokering af Amazon Prime.

Tweets af AmazonVideo

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments