Sådan ser du ABC-netværk uden for USA i 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Sommeren er det tidspunkt, hvor du rammer din sofa for at binge-se dine yndlings-tv-shows, for ja, det er da de nye sæsoner normalt lanceres. Du skal allerede have anbragt de populære shows på din "To-do" -liste og inviteret dine medstuderende til tv-showmisbrugere over gruppe-se-godbidder. Hvis det er tilfældet, skal du have set dine øjne på at se ABC Network, for det producerer nogle af de hotteste amerikanske shows i verden.


Når vi taler om ABC-netværket, “Dancing with the Stars” er stadig ret meget berømt efter alle disse år, mens trending-genrer har fanget ungdommens opmærksomhed. Der er adskillige cool thriller, mysterium, action, horror, dystopian, fantasy og dramatiske shows on-air i øjeblikket på ABC. Da der er så mange fans af disse tv-shows rundt om i verden, henvender de sig til ABC-netværket for at tilfredsstille deres underholdningstrang. Inden du opretter en konto på ABC og bliver skuffet over at se på "indholdet, der ikke er tilgængeligt i dit område", pop-up-vindue på din skærm, skal du lære at se ABC Go uden for USA.

Begrænset adgang til ABC Go

Ja, det er sandt. ABC er et af de mest berømte officielle streamingwebsteder, der har lagt geografiske begrænsninger for dets indhold. Medmindre du i øjeblikket er bosiddende i USA, vil du ikke kunne streame ABC's shows online. Først skal du finde ud af, hvordan du fjerner blokering af ABC Go. Dette kan virke uretfærdigt over for fans uden for USA, men der er økonomiske overvejelser såvel som politiske bekymringer.

Sådan ser du ABC-netværk uden for USA i 2020

Der er flere bemærkelsesværdige nyhedsnetværk, der er forbudt i lande som Kina, hvor regeringen holder en nøje kontrol med indholdet, der er tilgængeligt til offentlig visning. Selvfølgelig skal du også betale for at streame disse shows efter dig adgang til ABC uden for USA. Tjek deres officielle websted for at samle flere detaljer om de tilgængelige betalingsmåder og abonnementspakker. Der er undertiden problemer, mens du foretager betalinger, fordi de muligvis ikke tilbyder den betalingsmåde, du foretrækker. Bare rolig! Der er måder at gå rundt på dem og se på shows, når du har fjernet blokering af ABC Go.

VPN's kan fjerne blokering af ABC Go

De bedste guider til, hvordan man ser ABC Go uden for USA, leveres af VPN-virksomheder. Et virtuelt privat netværk (VPN) er svaret på bønne fra fans, der bor i udlandet. En VPN er nøjagtigt, hvordan det lyder som. Det handler om privatlivets fred, som igen giver bedre sikkerhed. Den største fordel, når du abonnerer på en pålidelig VPN-service, er, at du kan fjerne blokering af ABC Go, uanset hvor du befinder dig. Sig f.eks. At du bor på Filippinerne, og du er en hård fan af Quantico. Du bliver nødt til at opdage, hvordan man ser ABC Go uden for USA. Det første trin er at gennemse VPN-udbydere, der tilbyder tjenester i dit land. Dernæst skal du gennemgå forskellige valg for at finde ud af, om du kan få adgang til ABC uden for USA gennem deres servere.

Det er dog stadig ikke alt! Desværre fungerer ikke alle VPN'er i dit land og ud af dem, der gør det, er der en chance for, at de er blevet sortlistet af ABC-netværk, ups! Broadcasting-selskabet holder oversigt over VPN-udbydere, som brugere uden for USA henvender sig til for at streame deres shows. De holder dem i skak ved at identificere deres VPN-servere og sende dig en fejlmeddelelse, hvis du prøver at få adgang til ABC uden for USA. Så dybest set er visse kendte servere fra disse VPN-udbydere blevet blokeret af ABC.

Det sølvforede er, at ikke alle VPN-servere er blokeret. Hvad der er endnu bedre er, at mindre VPN-virksomheder er i stand til at flyve under radaren, mens større navne bliver sortlistet, fordi de er mere almindeligt anvendte. Du kan antage, at mindre VPN-virksomheder ikke er pålidelige, men det er slet ikke sandt. Desuden har disse VPN-udbydere støt opbygget et godt omdømme om internationale ABC-fans med deres store kundepleje, effektive servere, overkommelige abonnementspakker, kraftfulde protokoller, og højhastighedsforbindelser.

Sådan fungerer en VPN

Normalt går dine data frem og tilbage, mens du er online. En VPN udvikler en kanal, hvor dine data ikke flyder i sin originale form. I stedet er alle data, der sendes til og fra din computer eller mobilsystem, stærkt krypteret. Hvad betyder det? Den originale tilstand af dine data kan let genkendes og læses af alle, der har adgang til den samme forbindelse. Du er truet af hackere, hver gang du kommer online ved hjælp af en offentlig Wi-Fi eller opretter forbindelse til et offentligt netværk af enhver art. Dine data er åbne til brug til kriminelle aktiviteter, og dine økonomiske poster kan let stjæles af hackere.

Læs detaljeret vejledning: Sådan fungerer VPN

Under sådanne omstændigheder er en VPN den bedste måde at sikre din sikkerhed på, så ikke engang retshåndhævende myndigheder kan snuppe rundt. Der er også truffet foranstaltninger mod websteder, der gemmer dine personlige data, såsom dine cookies og sporer din aktivitet for at indsamle information til reklame. Husk, at nogle lande har love, som VPN-virksomheder skal overholde, men der er mange VPN-udbydere, der ikke opbevarer nogen forbindelseslogfiler fra deres brugere, så du kan ikke spores gennem din VPN.

Så hvordan præcist skjuler en VPN din placering og giver adgang til ABC uden for USA? Der er godt nogle protokoller, du bruger i kombination med den valgte server, når du forbinder din enhed til en VPN. Din personlige IP-adresse er den server, der ejes af din internetudbyder (ISP). Når du opretter forbindelse via en amerikansk server, der ejes af en VPN-udbyder, vises din IP-adresse som VPN-serverens adresse til ABC. På denne måde ser dit sted ud til at være i USA til ABC eller et hvilket som helst websted, du gennemser i løbet af denne session. Da du ser ud til at være bosat i USA på ABC Go, har du adgang til ABC uden for USA frit.

Bedste VPN'er til at få adgang til ABC uden for USA

Heldigvis er der nogle vidunderlige VPN-udbydere, der opererer over hele verden med forskellige abonnementspakker og funktioner. Du kan endda teste nogle af deres forestillinger med gratis forsøg og få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. En vigtig overvejelse, hvis du ønsker at få adgang til ABC uden for USA, er at kigge efter VPN'er, der har masser af servere placeret inden for det amerikanske område. Dette vil hjælpe dig med at give dig en stærkere, hurtigere forbindelse, så du kan streame populære tv-shows på ABC i HD.

NordVPN

En fremragende fordel med NordVPN er, at det fungerer med flere operativsystemer, og du kan tilslutte op til 6 enheder ved hjælp af en konto på samme tid. Du kan spare penge og tid på denne måde. Desuden er $ 2,99 / måned for deres 3-årige aftale virkelig værd at alt dette. Som et kirsebær på toppen kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage, hvis det ikke lever op til dine forventninger. De fører ikke poster over din online aktivitet.

ExpressVPN

En af de mest berømte VPN'er derude, ExpressVPN s service er helt værd $ 6,67 / måned for deres fremragende 15-måneders plan. De tilbyder højhastigheds-sikker internetbrowsing i over 87 lande over hele verden, så du kan nyde ABC-shows, selvom du ikke er i USA. Du kan streame disse shows på op til 5 enheder samtidigt, så ingen behøver at gå glip af deres foretrukne. Du får flere fordele med deres henvisningsprogram.

IPVanish

Hvis du leder efter en VPN, der koster økonomisk såvel som klarer sig godt, kan du prøve IPVanish. Ligesom ExpressVPN kan denne VPN også streame 5 enheder på samme tid. Du kan tilmelde dig bare $ 6,49 / måned og annullere dit abonnement inden for 7 dage, hvis du ikke nyder deres service. De har 3 protokoller, som du kan bruge med deres VPN-servere i over 60 lande.

Privat internetadgang (PIA)

Du skal have hørt om PIA, hvis du har brugt VPN'er i et stykke tid. Selvom vi har placeret det senere, kan vi attestere, at det virkelig er en af ​​de bedste VPN'er derude! Deres krav på 99,9% oppetid er blevet sikkerhedskopieret af nuværende brugere, så du kan helt sikkert stole på PIA til at streame shows på ABC Go. De opererer i over 25 lande, så der er en stor chance for, at din vil være på listen. For kvaliteten er deres startpakke til $ 3,49 / måned for deres 2-årige abonnement slet ikke dyrt!

Skjul min røv

Denne VPN-udbyder har ikke en prøveversion, men de returnerer din indbetaling inden for 30 dage efter tilmelding, hvis du ikke var tilfreds med deres service. Hvis du leder efter en billigere mulighed, er dette et godt valg. For $ 4,54 / måned for et 2-årigt abonnement er det en billig VPN-mulighed uden kompromis med hastigheden. Faktisk er det populært, fordi det ikke reducerer din hastighed meget, selvom du bruger meget båndbredde.

SaferVPN

Som navnet antyder leverer SaferVPN sikker, men alligevel hurtig forbindelse til brugere uden for USA, der ønsker at streame tv-shows, at luften på ABC. Du behøver ikke at være frustreret over buffering eller forblive geografisk begrænset. De har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti og 24/7 live chat, så du kan spørge om serverne, som ikke er blevet blokeret af ABC Network. Du kan køre det på 5 enheder sammen uden frygt for brugeraktivitetslogfiler.

Billedkreditter: kodicommunity.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments