Sådan kontrolleres din Torrent IP-adresse

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenter har ikke mistet populariteten, selv efter at have taget et hit, da nogle af de førende torrenting-websteder for nylig blev lukket ned. Sikkerhed kommer først, men desværre er flere torrenting brugere ikke klar over, hvad de skal kigge efter. Din største bekymring skal være din IP-adresse.


Hvorfor er en IP-adresse vigtig?

Ligesom du er bosiddende i din by med en adresse, hvor du bor, har du en adresse som bruger på internettet. Din internetudbyder (ISP) har tilsluttet dig internettet via en bestemt server. Serverens adresse bliver din IP-adresse, så du kan modtage data fra andre kilder. Din IP-adresse er også, hvordan din online aktivitet spores af regeringsagenturer, marketingfolk og apps til sociale medier.

Læs også: Bedste Torrent-websteder i 2019

Sådan finder du din IP-adresse

Din IP-adresse er synlig for andre, så du burde være i stand til let at se den også, ikke? Du behøver ikke rigtig nogen speciel software til dette formål. Klik bare på Egenskaber for din internetforbindelse. Der vises en dialogboks, der viser dig et sæt numre som din IPv4. Dette er din IP-adresse.

Eller du kan også kontrollere din IP-adresse via vores IP-sporingsværktøj

Skjul din rigtige IP-adresse

Hvis du ikke ønsker, at din online aktivitet skal undersøges fra offentlige agenturer, annoncører og websteder / applikationer, du besøger, har du brug for et virtuelt privat netværk (VPN). Dette giver dig mulighed for at være forbundet til World Wide Web via en valgt VPN-server, der tilhører det pågældende firma. Dette betyder, at enhver, der prøver at spore dig via din IP-adresse, kun kan se IP-adressen på den bestemte VPN-server. Din ægte placering skjules, og mange VPN-virksomheder opbevarer ikke engang brugerlogfiler.

En VPN-tjeneste kommer ikke bare godt med til at skjule din faktiske placering, men beskytter dig også mod hackere. En VPN opretter en tunnel, gennem hvilken alle dine indgående og udgående data passerer. På denne måde kan hackere ikke få adgang til dit system, selvom du bruger en offentlig Wi-Fi-forbindelse.

tjek torrent vpn

Hvad er din Torrent IP-adresse?

Torrenter er forskellige fra direkte downloads, fordi du modtager filen i små bits fra flere kilder snarere end en enkelt. Dette er mere sikkert, hurtigere og mere praktisk end direkte downloads ifølge de fleste brugere. Hvordan modtager du dataene? Disse kilder kræver naturligvis din IP-adresse, så de ved, hvor de skal sende dig dataene. Dette er din torrent IP-adresse.

Mens torrenting generelt ikke er ulovlig, er det mistænksom. Der er millioner af ulovlige torrenter, der krænker deres ejers ophavsret. Selvom copyright-lovgivningen er underlagt hvilket land du bor i, og hvor længe ophavsretten blev købt til, skal du være forsigtig. Millioner af brugere henter ubevidst ulovlige torrenter uden brug af nogen form for beskyttelse. Dette gør dem til mål for de retshåndhævende myndigheder. Der er nogle internetudbydere, der ikke engang tillader torrenting på grund af dens følsomme karakter. Din torrent IP-adresse er den bedste måde at spore dig på, og det er sådan, du kan blive fanget af ulovlige torrenter.

Hvad er en Torrent-proxy?

En proxy adskiller sig fra en VPN i sin eksklusivitet. En torrent-proxy kan kun anvendes til en torrent-klient. Formålet ligner en VPN. Din rigtige IP-adresse er ikke synlig for dine kolleger, snarere IP-adressen på din torrent-proxyserver ses af dem. Din torrent IP-adresse til Android, Windows, iOS osv. Vil naturligvis være tilgængelig for dig, så du skal ikke bekymre dig. Frø er vigtigt og meget opmuntret til at torrentere for at forhindre udvaskning. Udvaskning forringer kvaliteten af ​​torrenter, da der er mere download end upload. Så det bringer alle ned. Mange brugere tøver med at frø efter at have afsluttet en download af sikkerhedsmæssige årsager.

Læs mere om: Billig VPN til BitTorrenting

Du behøver ikke at bekymre dig om sikkerhed, mens du torrent, hvis du benytter en torrent-proxy. En pålidelig torrent-proxy vil ikke bremse din torrenting. Du kan søge efter torrenter og udføre sikre downloads til video, lyd, software, spil, applikationer osv.

Sådan finder du din Torrent IP-adresse

Først skal du kigge efter et godt gratis værktøj til dette formål. Der er nogle værktøjer, der er afhængige af din torrentklient eller operativsystem. Dette betyder ikke, at du ikke kan finde, hvordan du tjekker din torrent-IP-adresse på Android, iOS eller Windows. Her er et par anbefalinger til forskellige enheder.

 • Torguard
 • Tjek min ip
 • Krypto IP
 • IP-magnet
 • IP-lækage

Denne type software er baseret på ideen om magnetlink. Følg disse to enkle trin for at finde din torrent IP-adresse.

 1. Der er et hyperlink til at oprette et magnetlink på din valgte software, så åbn det op i din torrent-klient.
 2. Klik på tracking-torrenten og gå til “Trackers”. Dette viser dig detaljerne om dine trackere og en IP-adresse i kolonnen "Status".

Hvilke resultater kan du forvente?

Lad os afklare et par ting først. Du kan tilslutte hele internettet til en VPN for at skjule din rigtige IP-adresse. Du kan også bruge en proxy til dine torrent-klienter. Dette er to forskellige ting, som ikke overlapper på noget tidspunkt, så husk det. Der er tre IP-adresser: real, browser og torrent.

Læs også: BitTorrent vs uTorrent

 • Uden en VPN eller torrent-proxy er alle tre IP-adresser de samme.
 • Når du kun bruger en VPN, skjules din rigtige IP-adresse, så den vil være anderledes end de andre to.
 • Når du kun bruger en torrent-proxy, vil dine virkelige og browser-IP-adresser være de samme, men din torrent-IP-adresse vil være anderledes.
 • Når du bruger både VPN og torrent-proxy, viser din browser VPN-serverens IP-adresse, og din torrent-klient viser den for proxyserveren. Dette betyder, at alle tre IP-adresser vil være forskellige.

Nu forstår du, hvordan IP-adresser fungerer, så du skal indse, at brug af både en VPN og torrent-proxy giver det højeste niveau af sikkerhed.

Billedkreditter: Fossbytes.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments