Sådan kan du se Grand Slam Of Dart Live online med en VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Grand Slam of Darts er en årlig dart-konkurrence. Det er mere populært kendt som bwin Grand Slam Of Darts. Det er organiseret af Professional Darts Corporation (PDC). Den britiske dartorganisation er deres rival. Professional Darts Corporation (PDC) inviterer de bedste spillere i British Darts Organization til deres begivenheder. Der har været nogle konkurrencer mellem disse 2 organisationer i fortiden.


Formatet for spillet er 4 ben. Denne turnering spilles i november hvert år i Wolverhampton Civil Hall. Den første turnering blev spillet i 2007. mesteren af ​​de første 3 finaler i 2007 var Phil Taylor.

Det er den trettende sæson af Grand Slam Of Darts i år. Det vil blive organiseret af Professional Darts Corporation. Arrangementet starter den 9. november og slutter den 17. november 2019 i Wolverhampton, England. Det finder sted i Aldersley Leisure Village som 2018. Præmiepengene til vinderen er £ 125.000.

Hvert års mestre

2007: Phill Taylor vandt mod Andy Hamilton

2008: Phill Taylor vandt mod Terry Jenkins

2009: Phill Taylor vandt imod Scott Waites

2010: Scott Waites vandt mod James Wade

2011: Phill Taylor vandt mod Gary Anderson

2012: Raymond Van Barneveld vandt mod Michael van Gerwen

2013: Phill Taylor vandt mod Robert Thornton

2014: Phill Taylor vandt mod Dave Chisnall

2015: Michael Van Gerwen vandt mod Phil Taylor

2016: Michael Van Gerwen vandt mod James Wade

2017: Michael Van Gerwen vandt mod Peter Wright

2018: Gerwyn Price vandt mod Gary Anderson

Spillere med høje gennemsnit

Gruppefase

Phill Taylor's gennemsnit: 114,65 (2014)

Geert De Vos 'gennemsnit: 113,86 (2015)

Michael Van Gerwens gennemsnit: 112,66 (2018)

Gary Andersons gennemsnit: 112.54 (2018)

Top 6 spillere

1. placering: Phil Taylor

2. placering: Michael Van Gerwen

3. placering: Scott Waites

4. placering: Raymond Van Barneveld

5. placering: Gerwyn Price

6. placering: Gary Anderson

7. placering: James Wade

Tv-tv-stationer (detalje)

Broadcasting af hele turneringen er Sky Sports. Dækningen vil blive delt mellem Sky Sports Action, Sky Sports Arena, Sky Sports Mix og Sky Sports Main Event kanaler.

Eftermiddagsdækning starter kl. 13.00, og aftenssessionerne udsendes fra kl. fremefter.

Du kan følge alle handlingerne på dit skrivebord eller den bærbare computer via Sky Go-appen, som, hvis du er en eksisterende kunde, også er tilgængelig på iOS- og Android-smartphone- og tablet-enheder.

Sky Go er også tilgængelig på flere platforme, herunder Amazon Fire-enheder, iPad, Mac-computere og laptops, Playstation 3, PS4 og Xbox One.

Liste over tv-udsendere

  1. Sky Sports i England
  2. RTLZ i Holland
  3. Kwesse i Afrika
  4. Fox Sports i Australien
  5. OSN i Mellemøsten og Nordafrika
  6. Sky i New Zealand
  7. Nova i Slovakiet og Tjekkiet
  8. Viasat i Danmark og Norge
  9. Pragosport i Ungarn

Sådan bruges en VPN til at se Grand Slam Of Darts

Bare følg nedenstående trin, og du kan let se Grand Slam Of Darts ved hjælp af en VPN:

Trin 1

Vælg en hurtig VPN-udbyder.

Trin 2

Tilmeld dig eller registrer dig.

Trin 3

Opret forbindelse til en VPN-server beliggende i England.

Trin 4

Log ind, når spillet begynder.

Trin 5

god fornøjelse!

Bedste VPN'er til at se Grand Slam Of Dart Live online fra overalt i verden

Det er et spil, der har mange fans over hele kloden, men ikke alle er i stand til at se det live. Du skal dog ikke have nogen bekymringer, fordi en VPN er alt hvad du har brug for. Nedenfor er nogle af de bedste VPN'er:

ExpressVPN - Vinderen

Sådan kan du se Grand Slam Of Dart Live online med en VPN

ExpressVPN er også en af ​​de bedste rangere blandt VPN'er. ExpressVPN behøver ingen ros for at kræve sin plads i VPN-branchen, det er alle ganske klar over. Det bedste af alle funktionerne er, at det er meget sikkert og sikkert. Det har en fremragende hastighed. Det fungerer også med Netflix. Det er også meget brugervenligt. Det er ret alsidigt og understøtter alle enheder. Det leverer også 24/7 kundeservice. Bortset fra det er det fremragende til streaming især på grund af dets fantastiske hastighed. Det giver også sine brugere en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Det giver dig mulighed for at besøge ethvert begrænset indhold ved at omgå geo-begrænsningerne. Det tilbyder nogle fantastiske funktioner som: ingen logfiler, ubegrænset server switches, bedst i klassen kryptering, nul-viden DNS, kill switch, delt tunneling og ubegrænset båndbredde.

I øjeblikket tilbyder de en fantastisk aftale for deres 1-årige plan. Det koster $ 6,67 / måned sammen med 3 måneders gratis service.

NordVPN

Sådan kan du se Grand Slam Of Dart Live online med en VPN

NordVPN er en berømt VPN. Det har en no-log-politik. Det

leveres med en kill-switch, høj hastighed, ubegrænset båndbredde, brugervenlig

interface og dobbeltkryptering, beskyttelse mod DNS-lækage, tilpassede VPN-protokoller til forskellige formål og CyberSec (bruges til at blokere annoncer), så du er dobbelt så sikker!

NordVPN er kompatibel med iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome og Firefox. De accepterer også betaling via Bitcoin.

Om dets pris lyder $ 11,95 / måned faktisk dyrt. Dog kan du i øjeblikket benytte 70% rabat på deres 3-årige plan på kun $ 3,49 / måned med en 30-dages pengene-tilbage

Garanti, som ærligt er en stor aftale!

Derudover koster deres 2-årige plan $ 4,99 / måned i disse dage, hvilket bliver 58% på rabat. 1-årsplanen koster $ 6,99 / måned lige nu med en 41% rabat.

IPVanish

Sådan kan du se Grand Slam Of Dart Live online med en VPN

IPVanish er også en betroet og bredt kendt VPN. Det er en af ​​de første VPN-tjenester på markedet og er stadig bredt betroet. Det giver høj sikkerhed og er meget pålidelig.

Nogle af deres fantastiske funktioner inkluderer: anonym torrenting, multi-platform beskyttelse, ingen logfiler, ubegrænset P2P-trafik, ubegrænset serverskift og ubegrænset båndbredde.

Det er altid godt at have en anstændig 7-dages pengene-tilbage-garanti som den, IPVanish tilbyder. De har mere end 1000 servere i over 60 lande, så der er en god chance for, at du let kan finde en passende BitTorrenting VPN-server gennem dem.

Du kan nyde sikkerheden ved OpenVPN og L2TP / IPsec VPN-protokoller på tværs af 5 enheder samtidigt med IPVanish.

Deres 1-årige plan koster $ 4,87 / måned i øjeblikket med en svimlende 60% rabat.

CyberGhost

Sådan kan du se Grand Slam Of Dart Live online med en VPN

CyberGhost er også en populær VPN. Det er også kendt som en multi-platform VPN-løsning. Det er bredt betroet, fordi det tilbyder funktioner som: IP-adresse skjul, ingen logfiler, annonceblokering, Wi-Fi-beskyttelse, robust kryptering, sikre transaktioner og samtaler, blokering af malware og en multi-platform beskyttelse.

Det har globale servere. Denne applikation fungerer til Android, iOS, Windows, Mac og Linux. Det har også en hurtig hastighed, så du behøver ikke vente i lang tid på at streame videoer eller spille spil.

Den bedste nyhed er, at der er en gratis prøveversion tilgængelig. Bortset fra det tilbyder de i øjeblikket 77% rabat på deres 3-årige plan. Den nedsatte pris er $ 2,99 / måned med en 45-dages returret.

Privat internetadgang

Sådan kan du se Grand Slam Of Dart Live online med en VPN

PIA VPN anbefales også stærkt af brugere over hele verden. Privat internetadgang (PIA) tilbyder funktioner som: Kryptering på højt niveau, tilpassede VPN-protokoller, stabil VPN-forbindelse, brugervenlige applikationer og et godt supportcenter.

Det har 3307 servere i 32 lande. Det er kompatibelt med Windows, Linux, Mac, Android, iOS osv. Der er ingen trafiklogfiler. Det har også P2P-support, som er perfekt til Torrenting. Du kan også forbinde 5 enheder samtidigt til en enkelt PIA-konto.

Tre effektive VPN-protokoller, nemlig PPTP, OpenVPN og L2TP / IPSec, opretholder sikkerhed. Det blokerer også for annoncer, trackere og malware.

PIA koster $ 6,95 / måned. I øjeblikket koster deres bedste aftale, som er deres 1-årige plan, 3,33 dollar / måned med 67% rabat og sammen med en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments