Sådan fjernes og blokerer CW-netværk uden for USA

[ware_item id=33][/ware_item]

Den bedste måde at slappe af i sommer på er at se dine yndlings-tv-shows online. Hvis du ser på de højest rangerede tv-shows med den største fan, der følger under deres bælte, bemærker du, at mange af dem sendes på CW. De seneste tendenser i underholdningsindustrien fokuserer på genrer som paranormal, fantasy, horror, tegneseriehelte, dystopian osv. Disse genrer er blevet ekstremt populære i de sidste par år. Mange fremragende tv-shows og film er blevet tilpasset fra bogserier og har store fandomer. F.eks. Er Twilight, Ringenes Lord, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Game of Thrones, The Hunger Games og Divergent-serien bare et par af disse tilpasninger, der har været meget succesrige med at vinde seerne i hele verden.


CW tilbyder et stort udvalg af tv-shows i enhver genre, du muligvis kunne tænke på. Du kan streame de nye tv-shows, der i øjeblikket er populære eller gå tilbage i tiden for klassikerne. Det bedste er, at du kun behøver at tilmelde dig en CW-konto for at komme i gang. CW kræver ikke betaling af abonnementsgebyrer for brugere til at streame CW-shows i højhastigheds- og HD-indhold.

Hvorfor du ikke kan få adgang til CW-tv uden for USA?

Problemet med CW er, at du kun kan slå deres officielle websted op, hvis du bor uden for USA, men du kan ikke streame nogen af ​​deres shows online. Ligesom du klikker på play-knappen, vises der en fejlmeddelelse, der siger "Indhold er ikke tilgængeligt i dit område". Der er en geobegrænsning på alt deres indhold. Dette betyder, at de er i stand til at identificere din placering og blokere streaming. Hvordan sker det? Lad os udforske de tekniske fakta omkring denne mekanisme på let sprog.

For det første har din internetudbyder (ISP) en server med en bestemt IP-adresse, der advarer dem til din aktuelle placering, når du besøger CW-webstedet. Annoncører indsamler normalt oplysninger om brugernes placering for at optimere annonceplacering. Websteder sporer ofte din nuværende placering for at forbedre brugeroplevelsen, men i dette tilfælde har det den modsatte effekt. Der kan være licensproblemer eller politiske grunde til, at webstedet nægter at streame for brugere i udlandet. Streamingwebsteder er ikke de eneste, der har sådanne politikker. Regeringer forbyder også nogle websteder på grund af voksent indhold eller dem, der ejes af nyhedsbureauer, for at markedsføre deres egen version af nyhederne.

Sådan afblokeres CW TV i udlandet

Heldigvis er der en måde at omgå dette indholdsforbud og få adgang til CW TV uden for USA: et virtuelt privat netværk (VPN). En VPN fungerer dybest set ved at skjule din rigtige IP-adresse, gennem hvilken CW-webstedet identificerer brugere. Problem løst! Lad os sige, at du bor i Storbritannien, og at du er ved at dø for at se den sidste episode af serien The Vampire Diaries. Du tænder for din VPN, verificerer din nye IP gennem vores IP-kontrolværktøj og åbn derefter CW-webstedet. Du opretter en konto og klikker på play. Du vil kunne fjerne blokering af CW-tv i udlandet med det samme og streame episoden i HD.

Når du tænder for din VPN, opretter du forbindelse til en server, der ejes af din VPN-udbyder og kombinerer den med en protokol, de tilbyder. Hvis du ønsker at få adgang til CW TV uden for USA, skal du vælge en server, der findes i USA. Når du har oprettet forbindelse til den, vises din IP-adresse som en server i USA. Dette betyder, at når CW-webstedet sporer din IP-adresse, vil din placering tilsyneladende være et sted i USA. Så CW vil ikke være i stand til at bekræfte, at du bor i udlandet, så du kan streame deres shows online.

Der er dog en fangst. Der er flere populære VPN'er med servere, der er identificeret af CW-webstedet. Da de allerede ved om disse VPN-servere, vil de vide, hvornår du opretter forbindelse til en af ​​disse sortlistede servere i USA. Der vises en meddelelse, der beder dig om at slukke din VPN, hvis du forsøger at streame fra USA.

Uanset hvad, den gode nyhed er, at der er mange mindre VPN-udbydere, som CW ikke har tjekket op, derfor forbliver deres servere ikke opdaget af CW. Det store VPN-virksomheder er ikke et totaltab, fordi de stadig ejer en hel del servere i USA, der opererer under radaren fra CW. Når du abonnerer på deres service, skal du blot anmode om de servere, der giver dig mulighed for at streame CW's shows på deres websted fra en af ​​deres repræsentanter.

Fordelene ved at bruge en VPN

En VPN gør meget mere end bare at skjule din placering fra streamingwebsteder som CW. Hovedformålet med en VPN er at give sikker browsing. Alle websteder samler brugerdata for at oprette marketingstrategier. Du kan forhindre dette ved at tænde for din VPN, hver gang du kommer online fra din stationære computer, tablet eller smartphone. VPN'er er ikke begrænset til en enkelt enhed eller operativsystem. Faktisk giver de fleste dig mulighed for at beskytte dine enheder samtidigt ved hjælp af en enkelt VPN-konto.

Desuden snor retshåndhævelsesbureauer omkring indsamling af oplysninger for at oprette brugerprofiler. Du kan kryptere alle dine indgående og udgående data via en VPN. Dette giver maksimal beskyttelse mod hackere, der muligvis prøver at kontrollere dine sociale mediekonti eller stjæle dine bankoplysninger for monetært tyveri eller kriminelle aktiviteter. De fleste Tech-eksperter rådgiver at bruge en VPN, især når du opretter forbindelse til et offentligt netværk eller gratis Wi-Fi.

Bedste VPN'er til at få adgang til CW TV uden for USA

NordVPN

NordVPN er et godt valg at fjerne blokering af CW-tv i udlandet og binge-se dine yndlingsprogrammer der. NordVPN forsikrer dig om, at de ikke fører nogen af ​​dine poster til at logge ind eller ud af din konto. Dette er den bedste måde at forhindre retshåndhævelsesbureauer i at indsamle oplysninger om dine online aktiviteter. De tilbyder 5 protokoller, du kan kombinere med en VPN-server i USA for at skjule din IP-adresse. Få deres 3-årige plan til $ 2,99 / måned.

ExpressVPN

Hvis du er villig til at betale for den højeste kvalitet, er der ingen anden VPN bedre end ExpressVPN. De fremtrædende funktioner ved ExpressVPN er det store antal lande, det betjener, og deres netværk af avancerede servere. Selv hvis du bor i et lille land, vil du helt sikkert være i stand til at fjerne blokering af CW-tv i udlandet ved hjælp af ExpressVPN. De tilbyder pålidelige tjenester i omkring 87 lande og ejer mere end 136 servere, hvoraf mange er i USA.

IPVanish

IPVanish ejer omkring 700 servere i 60 lande. De leverer tre stærke protokoller, som du kan bruge kombineret med en af ​​disse servere til at fjerne blokering af CW-tv i udlandet. 1-års abonnementsgebyr $ 6,49 / måned, men det er virkelig værd at hver krone! Du kan forbinde 5 enheder ved hjælp af en enkelt IPVanish-konto sammen for at streame CW-shows. Dette er en fantastisk mulighed for besparelser, hvis du deler en internetforbindelse med dine værelseskammerater eller familie.

HideMyAss

Kvalitet er virkelig vigtig for en sikker VPN-forbindelse, som du altid kan stole på. Du behøver ikke at vælge gratis VPN'er, som ofte er lyssky svindel. HideMyAss har en startpakke på $ 11.52, men du får helt sikkert en fantastisk service. De har live chat 24/7, så du kan bede dem om de servere, der hjælper dig med at fjerne blokering af CW-tv i udlandet og få hurtige forslag. Du kan streame i HD i høj hastighed med HideMyAss for at nyde de hotteste CW-shows.

VyprVPN

Hvis du er studerende, eller du bare ikke streamer CW-shows online ganske ofte, ville du ikke ønsker at bruge for meget på din VPN. VyprVPN er muligvis det perfekte valg for dig, fordi det er ganske overkommelig, der starter ved blot $ 6,67 / måned. Du kan modtage flere fordele ved at abonnere på deres dyrere planer. Det udviklede også specielle apps til Apple- og Android-brugere, så du kan sikre dine personlige enheder og fjerne blokering af CW-tv i udlandet på dem.

SaferVPN

En lidt dyrere, men forbløffende mulighed er SaferVPN, som er temmelig imponerende til 3-årspakken til kun $ 2,03 pr. Måned med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. De tilbyder ikke kun 4 protokoller, men deres software er kompatibel med 5 operativsystemer på tværs af forskellige populære enheder. Derudover har SaferVPN nogle fantastiske apps, du kan downloade for at sikre dine smartphones og strømme live shows. Deres 24/7 live kundesupport hjælper dig med at finde amerikanske VPN-servere til at få adgang til CW TV uden for USA.

Bedst bedømte CW viser, at du ikke bør gå glip af

Da CW er berømt for superheltserie, bør du bestemt se Lynet som er baseret på vores elskede actionhelt, der bevæger sig hurtigere end en jagerfly. Hvis du alt sammen handler om pigen, skal du ikke gå glip af det Super pige, den vildledende søde kriminalitetsbekæmpende kvinde med abs af stål. Arrow og DC's Legends of Tomorrow er en tegneserie-baseret serie, du absolut kan prøve. Elskere af vampyrer, dæmoner, engle, varulve og alt, hvad der går aktivt i nattens mørke kan lide Supernatural, Vampyr dagbøgerne og dens spinoff-serie, Originalerne. Kvindelige seere har givet Jane Jomfruen en masse kærlighed, så det er et forfriskende og sjovt valg også. Vi forsøgte at foreslå forskellige serier af almindelige genrer. Bortset fra disse serier, der er nævnt i denne vejledning, kan du finde hundredvis af andre serier, som du helt sikkert kan søge igennem efter din smag.

3 trin, der skal følges

  1. Vælg en af ​​VPN'erne, der er anført ovenfor
  2. Vælg en server placeret i USA
  3. Gå til CW Network-webstedet, og voila! Nyd dine foretrukne shows!
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments