Sådan bruges VPN med TOR til ubestemt online beskyttelse

[ware_item id=33][/ware_item]

Når du gennemser uden sikkerhed som TOR eller Virtual Private Network, bliver du udsat for hackere og datasnoopere. Så bør du begynde at bruge dem, hvis du vil forhindre, at det sker. 


For de meget uvidende mennesker, skal du tænke på, når du opretter forbindelse til en restaurant ved vejene eller en international lufthavn, og du får alle disse advarsler om, at din anmodning, der sendes via deres netværk, kan være sårbar. Alle netværk, men offentlige netværk for at være præcise, er sårbare over for trafikanalyse.

Disse sikkerhedsværktøjer er vigtige for dig for at beskytte dine personlige oplysninger, såsom kreditkortoplysninger, dine brugernavne, adgangskoder, adresse, kontaktoplysninger samt andre personlige data, du indtaster online. Dette er mere udsat for tyveri, når du bruger offentlig Wi-Fi. 

For at beskytte dig mod al denne hacking og kontrol på højt niveau anbefales Virtual Private Network eller TOR. 

For dem, der ikke har nogen anelse om, hvad Virtual Private Network og TOR er, lad mig starte med at give en kort gennemgang af disse to ting. 

VPN (Virtual Private Network) er en type netværk, der giver brugerne mulighed for at surfe på internettet sikkert og anonymt.

TOR er primært tiltænkt at skjule brugerens identitet og deres online aktivitet fra overvågning ved at adskille identifikation og routing. Begge netværk har en fælles funktion, der er privatliv.

Brug af Tor og VPN - Detaljeret analyse

Brug af Tor og en VPN kan være vanskeligt og endda farligt, hvis det gøres forkert. At dirigere VPN-trafik gennem Tor eller omvendt har visse store fordele såvel som ulemper, afhængigt af din trusselmodel. 

Begge disse tjenester leverer et privatlivselement, men det, de fleste ikke er klar over, er, at når du kombinerer begge disse netværk, er resultaterne utrolige. Denne forbindelse kan udføres i enten Virtual Private Network via TOR eller TOR via Virtual Private Network. Begge har fordele og ulemper. Når du bruger Virtual Private Network via TOR, skal du først oprette forbindelse til Tor og derefter til en Virtual Private Network-server.

Din computer vil;

 -> Krypter med VPN-> Tor -> VPN -> Internet.

En stor Virtual Private Network-server er ExpressVPN efter at have lanceret sit løgsted. Da du først opretter forbindelse til TOR, og den virtuelle private netværksserver har ingen anelse om din rigtige IP-adresse. Det giver dig mulighed for at vælge serverplaceringer, der er gode til geografisk forfalskning. Det dirigerer også internettrafik gennem Tor, selv ved de programmer, der normalt ikke understøtter den. Dette er den eneste måde, VPN-udbyderen kan oprette forbindelse til dig. 

I “Tor via Virtual Private Network” skal du først oprette forbindelse til en Virtual Private Network-server og derefter til tor, inden du omsider bruger internettet. I dette har din internetudbyder ingen anelse om, at du bruger Tor, men den ved om den virtuelle private netværksforbindelse. Det giver dig adgang til Tors skjulte tjenester. Den største ulempe ved denne forbindelse er dog, at din rigtige IP er ude og åben for din Internetudbyder.

Læs: Sådan skjules IP-adresse

Man kunne have en bekymring over, at hvorfor der er behov for at kombinere begge disse netværk.

Dette er ikke for nogen, der bogstaveligt talt ikke har noget at skjule som den gennemsnitlige internetbruger. Brug af enten virtuelt privat netværk eller TOR alene bør være tilstrækkeligt for en sådan bruger. 

Men igen, i en verden, hvor du ikke har nogen idé om, hvem der kan få adgang til dine data ved at hacke dine konti eller spore din loghistorik, er det bestemt vigtigt at tage det store skridt for at øge privatlivets fred og sikkerhed ved at kombinere begge disse tjenester. Det vil gøre det næsten umuligt for nogen online at identificere dig eller skade dig.

Er Tor & VPN Combo stærk nok?

-> Hverken en VPN eller en TOR er fuldstændig effektiv på egen hånd, og det rejser spørgsmålet om at køre dem begge på samme tid eller ej. Dermed giver det brugeren et dobbelt lag af privatlivets dækning.

Et spørgsmål, der ofte stilles, er, om denne kombination er stærk nok til ubestemt online beskyttelse? For det første skal du bruge en VPN, der bruger en form for kryptering som NordVPN, når du surfer på Internettet uden TOR. På denne måde kan du beskytte dine personlige oplysninger. 

Begge giver naturligvis forskellige effekter. Uafhængigt, de er stærke nok til at sikre dig, men kombinationen er der bare for at udfylde eventuelle hul og plaster, som en af ​​dem har efterladt. 

For at være mere realistisk, hvis du har tillid til din Virtual Private Network-udbyder, vil brug af Tor via Virtual Private Network være en foretrukken måde at konfigurere for brugere af åbenlyse grunde; det ene er, at det giver bedre anonymitet.

VPN over Tor

VPN over Tor betyder, at computeren først er tilsluttet en VPN, og den krypterede tunnel oprettes. Derefter passerer trafikken gennem Tor-browseren. På denne måde ser VPN ikke brugerens IP-adresse, og den giver brugeren bedre privatliv.

Metoden "VPN over Tor" betragtes generelt som mere anonym. NordVPN opfordrer faktisk sine brugere til at bruge Tor med deres VPN for maksimal online privatliv og sikkerhed. 

Tor over VPN / løg over Tor

Forbindelse først til en VPN og derefter er Tor kendt som “Tor over VPN” eller “løg over VPN”. Det giver dig yderligere beskyttelse, der beskytter din IP-adresse, der kan ses af enhver Tor-knude. “Tor over VPN” giver også adgang til Tor-netværket, selv hvor det er blokeret, f.eks. Visse lande eller skolenetværk.

En anden fordel ved "løg frem for VPN" er, at din VPN-tjenesteudbyder ikke kan se, hvad du laver online. Hvis der er en fejl i tor-netværket, vil VPN lægge et ekstra lag mellem dig og den fejl.

Hvordan fungerer Tor uden en VPN

Tor er designet til at gøre brugeren anonym online, og det fungerer fint selv uden en VPN. Uden en VPN krypterer den dog ikke data. Det er også kendt som "The Onion Router", som er en specialiseret browser, der sender brugerens data gennem flere anonyme servere, der gør det vanskeligere at identificere, hvad brugeren laver online, men det gør dig ikke helt anonym. 

Nedenfor er de 3 humle, som dine data rejser igennem, mens du bruger Tor:

 1. Indtastningsnode (den kender din IP-adresse)
 2. Mellemknude (det forhindrer exit-knudepunktet i at finde ud af, hvem du er)
 3. Afslut node (det ved, hvilket websted du opretter forbindelse til, men ved ikke, hvem du er)

Bedste VPN'er til Tor

Når du vælger et virtuelt privat netværk, skal du være meget forsigtig. Her er de bedste VPN'er og deres funktioner:

NordVPN

Det bedste valg er NordVPN. Nogle af dets bedste funktioner, der tiltrækker alle, der leder efter online-privatliv, er:

 • Høj hastighed.
 • Politik uden no-log
 • Omgås let begrænsninger på større geo-blokerede streaming-websteder
 • Høj sikkerhed og privatliv.
 • 24/7 kundesupport via live chat
 • Automatisk dræberafbryder
 • DNS-lækager
 • Ubegrænset båndbredde
 • Krypterede proxyudvidelser til Chrome- og Firefox-browsere
 • Brugere kan bruge tjenesten på op til 6 enheder på samme tid

ExpressVPN

 • Brugervenlig
 • Hurtig og pålidelig
 • Har et .onion site
 • Høj sikkerhed
 • Ingen identificerende logfiler
 • Accepterer bitcoin
 • Apps tilgængelige til de fleste enheder
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

IPVanish

 • 10 samtidige forbindelser
 • Sikker
 • Hurtig hastighed
 • Ingen logfiler
 • 7-dages pengene-tilbage-garanti
 • Ubrydelig kryptering

Kan jeg bruge en gratis VPN med Tor?

Ja, du kan bruge en gratis VPN med tor, men det vil forårsage dig mere skade end gavn. Vær på vagt over for gratis VPN'er. De ser meget pæn ud og iøjnefaldende online, men i virkeligheden forårsager de ofte meget skade. 

Der er desuden ingen garanti for, at en gratis VPN faktisk holder dine følsomme oplysninger private. Der er også dårlige logpolitikker i gratis VPN'er, der tvinger brugere til at vente i køer for at oprette forbindelse og pålægge data eller båndbredde på brugerne. Så det er ikke en god ide at bruge en gratis VPN med Tor.

Vores top VPN-valg og hvorfor

Nu er der en række virtuelle private netværksudbydere på markedet, men desværre er det kun få, der tilbyder gode tjenester, NordVPN er en af ​​disse bedste muligheder. Det er et godt valg, når du bruger ubeskyttede Wi-Fi-hotspots. Dette netværk giver dig øjeblikkelig adgang til en krypteret måde, der vil beskytte dig mod datatyveri, brud på privatlivets fred og cyberangreb over usikret Wi-Fi. 

Bortset fra dette kan du også bruge VyprVPN som er en af ​​de mest populære Virtual Private Network-udbydere med hurtig ydelse og kundesupport. Det er populært, fordi det tager brugernes privatliv og online-beskyttelse meget alvorligt. 

Det giver vigtige sikkerhedsfunktioner til alle former for operativsystemer som Windows, Mac og Android. Andre er PrivateInternetAccess og SurfShark VPN, som også er meget effektive, når det kommer til at kryptere dine personlige oplysninger.

Billedkredit: NordVPN

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments