Race voor de snelste VPN-services 2019? – Moge de beste VPN winnen!

[ware_item id=33][/ware_item]

Eerst de beperkingen en nu VPN-snelheid!

De ouderwetse fabel van de Haas en de Schildpad is een verworpen idee van de snelle wereld van vandaag waar veranderingen slechts een klik verwijderd zijn. In het geval van internetgebruik heeft een snelle optie de voorkeur boven zelfs een slimme. We weten hoe frustrerend het kan zijn wanneer je voor altijd moet wachten om video's te bekijken, software-updates en torrents te downloaden, of als je niet snel genoeg door je favoriete websites kunt bladeren. Om deze online vloeken te kunnen verwijderen, heb je zeker een VPN nodig.


Het probleem houdt hier echter niet echt op en als u zich niet bewust bent van bepaalde zaken met betrekking tot de VPN-wereld, loopt u misschien vast in een vicieuze cirkel. Het eerste probleem waarmee u te maken krijgt met een VPN, precies wanneer u nog niet de kans hebt gehad om u te verheugen over uw internetvrijheid, is de enorme snelheid ervan. Wanneer dit een alledaags probleem wordt, wordt het echt irritanter dan de beperkingen in de eerste plaats. Dit is waar je zou willen dat je een torpedo-achtige VPN had. Laten we eerst kijken naar wat een VPN vertraagt.

De snelheid van een VPN wordt aanzienlijk beïnvloed door verschillende strengen, meestal uw internetverbinding, de VPN-protocollen die u kiest en het apparaat waarmee u bent verbonden. Al deze belangrijke elementen resulteren in snelheidsschommelingen, net zoals u een VPN op uw apparaat aansluit. Waar er echter miljoenen hacks zijn, is er zeker ook een oplossing voor dit probleem, en dat is eenvoudig genoeg. Met een eersteklas, goed geselecteerde, snelste VPN, kunt u genieten van een ritje op een ticket naar internetvrijheid.

Begrijp eerst je VPN

Het is erg belangrijk om het mechanisme van uw VPN te begrijpen om te weten wat zijn snelheid kan repareren. We zullen de VPN aan u uitleggen in zowel technische als leek. Technisch gezien is een VPN op maat gemaakt om een ​​veilige tunnel te bieden waarin gegevens van het eind van de gebruiker (ISP-Internet Service Provider) naar de VPN-server en vervolgens naar de gewenste bestemming van de gebruiker worden verzonden. De informatie die via de gecodeerde mijnschacht tussen de uiteinden wordt verzonden, kan door niemand anders worden gelezen, omdat het systeem verschillende elementen bevat om het privénetwerk van het externe netwerk te beveiligen.

Nu, in eenvoudige taal, is een VPN een hulpmiddel dat u helpt alle geo-beperkte inhoud op het web te kraken met behulp van gecodeerde taal die niemand kan kraken, zodat u overal kunt zijn en alles kunt doen in Cyberspace zonder voor iemand merkbaar te zijn . In zekere zin ben jij de Hollow Man op internet en weet je echt wat een super trickster je kunt worden als je een kans hebt om onzichtbaar te worden.

Dus, is het gewoon voor de lol dat we voor een VPN gaan of zit daar meer in? Omdat we in een verbonden wereld leven, zijn online beveiliging en privacy van cruciaal belang om onze persoonlijke veiligheid tegen snode hacks te waarborgen. Van online bankieren tot dagelijks communiceren met collega's tot surfen op internet, we brengen nu regelmatig gegevens over op onze computers en smartphones. Het is uiterst belangrijk om manieren te vinden om ons digitale leven te beveiligen, net zo belangrijk als het beveiligen van onze huizen, alleen omdat we een invasie haten. Daarom is het beschermen van gegevens via internet de belangrijkste reden waarom VPN's steeds vaker voorkomen. Als u een snelste veilige VPN op uw apparaten hebt geïnstalleerd, geeft u volledige opluchting dat u geen spoor achterlaat om uw gegevens gemakkelijk te laten stelen.

snelste VPN-services

De VPN-paraplu biedt bescherming voor tal van activiteiten, van surfen op internet tot het geven van een gratis en ongemeten toegang tot internet. De snelste VPN is inderdaad een noodzaak voor iedereen die internet gebruikt, omdat we niet alleen naar entertainment zoeken, maar ook naar privacy en veiligheid. Met een snelste VPN-verbinding geïnstalleerd op uw pc's en mobiele apparaten, kunt u genieten van het grootste goed van internet en naadloos profiteren van het plezier zonder enige beperkingen.

Diep graven in het trage VPN-probleem

Over het algemeen moet je, als een VPN is verbonden met internet, een trage verbinding verwachten dan de verbinding van je eigen ISP. Sommige van de VPN's die er zijn, veroorzaken echter meer dan andere, en de laatste noemen we de snelste VPN's. U moet dus eerst begrijpen dat alle VPN's variabele snelheids- en beveiligingsfuncties hebben. Net zoals mensen verschillende persoonlijkheidskenmerken hebben, ook VPN's.

Beveiliging versus snelheid

Als uw primaire reden voor het gebruik van een VPN is om toegang te krijgen tot streaming-websites zoals Netflix, HBO, BBC iPLayer, Hulu, enz., Dan is VPN-snelheid uw grootste zorg. Als je echter een torrent-liefhebber bent en je identiteit anoniem wilt houden voor surveillancebureaus, dan zijn privacy en beveiliging alles wat je nodig hebt. Te veel beveiliging in een VPN resulteert ook in een slechte VPN-snelheid, vooral wanneer u bent verbonden met een VPN-server die ver van uw locatie is, is de kans groot dat uw VPN-snelheid zal vertragen. Dit komt omdat hoe veiliger een VPN is, hoe meer beveiligingslagen uw gegevens doorlopen, waardoor het de haas wordt die de race verliest. Het externe serverconcept is ook vanzelfsprekend, want hoe meer ruimte je reist, hoe later je over de finishlijn komt. Dus laten we het refrein opnieuw doen voor de oplossing. Een ideale manier om van uw VPN-account een snelste VPN-verbinding te maken, is om uw VPN-leveranciers verstandig te kiezen.

De echte spelers in het spel zijn protocollen

Laten we nu afbouwen naar VPN-protocollen, wat een beetje technisch is, maar toch belangrijk om te begrijpen omdat dit zeker de achilleshiel kan zijn achter uw trage VPN-probleem. Als u niet op de hoogte bent van protocollen, kunt u zich afvragen waarom de snelheid laag is zonder de gevoelige plek te kunnen vinden.

Allereerst de eerste feiten, wist u dat niet alle protocollen voor één doel werken, maar dat elk protocol is geformuleerd om te voldoen aan specifieke vereisten van de gebruikers, en dat te anders! SSTP- en OpenVPN-protocollen kunnen bijvoorbeeld effectief zijn tegen firewalls zoals "The Great Firewall of China" om sarcastisch te zijn.

Als streaming, torrenting of het omzeilen van websites met geografische beperkingen uw primaire zorgen zijn, dan is het beroemde protocol PPTP. PPTP is echter ook beroemd in de slechte boeken, omdat het je de razendsnelle VPN-snelheid geeft, met een klein compromis op beveiliging, in feite iets meer dan weinig. Tegelijkertijd kan PPTP niet 'onveilig' worden genoemd, omdat het speciaal voor beveiliging is gemaakt en het helemaal niet gemakkelijk te hacken is. Daarom kunnen we preciezer zeggen dat het eerder laagbeveiligde lagen heeft om barrières in snel streamen te voorkomen. Dit kan gemakkelijk worden begrepen door een 'doolhof'. PPTP vormt een doolhof waardoor je je verbergt zonder gemakkelijk traceerbaar te zijn, maar hoe complexer het doolhof is (meer beveiligingslagen) hoe langzamer je je bestemming kunt bereiken. Daarom maakt PPTP een doolhof dat niet te complex is om een ​​‘Maze Runner’ van je te maken en je een betere snelheid geeft. "

Snelste VPN's meten

De snelste VPN-snelheidstest kan worden gescheiden in twee delen, zonder een VPN-verbinding en met een VPN. Met VPN hebben we een locatie gekozen die vrij ver weg is. Het is belangrijk om te begrijpen dat VPN-snelheid rechtstreeks verband houdt met de afstand van de verbinding. Naarmate de afstand toeneemt, is de kans groot dat u een lagere VPN-verbindingssnelheid meldt.

VPN is ongetwijfeld een geweldige uitvinding, maar als het gaat om het leveren van hoge snelheid, faalt veel VPN's, inclusief bandbreedte die de grootste vijand is van snelle VPN en om er een headshot van te maken is een snelle veilige VPN vereist die op uw pc en apparaat is geïnstalleerd. VPN's vertragen bijna altijd de gebruikelijke internetsnelheid van mensen. De zeer beste VPN's hebben servers van wereldklasse die dit verlies aan snelheid tot een absoluut minimum beperken.

NordVPN - Editor's Choice

Race voor de snelste VPN-services 2019? - Moge de beste VPN winnen!

Met NordVPN u kunt de deal sluiten, omdat deze snelle VPN ook ExpressVPN heeft uitgedreven in termen van snelheid, met een paar rode vlaggen. De meeste VPN-apps selecteren een locatie en vervolgens selecteert de app automatisch de beste server op die locatie. Gelukkig kun je met de app handmatig een specifieke server selecteren en de laadcapaciteit op alle servers bekijken, waar we veel meer geluk hadden. Servers zijn geoptimaliseerd voor specifieke streamingkanalen, torrent winkelen, of beveiligingsmaatregelen.

Race voor de snelste VPN-services 2019? - Moge de beste VPN winnen!

NordVPN-prijzen

Door verboden schatten bladeren?

Het gebruik van een VPN voor Netflix en andere verboden schatten voor buitenlandse gebruikers is een gedoe. Online streamingdiensten zoals Netflix en Hulu hebben het voor buitenlandse gebruikers moeilijk gemaakt om toegang te krijgen tot hun inhoud in andere landen. Veel mensen kunnen regiobeperkingen omzeilen door een VPN te gebruiken om uw verkeer door een ander land te leiden.

ExpressVPN

Snelle en beveiligde ExpressVPN-dienstverlening in 94 landen, waarbij mensen een scala aan keuzes en speelruimte krijgen als het gaat om het deblokkeren van websites moet uw eerste keuze zijn. Het netwerk is een belichaming van ongelooflijke betrouwbaarheid en de hoogste snelheden. ExpressVPN heeft apps voor alle platforms, die volledig zijn uitgerust met alle top-end functionaliteit die u nodig hebt: een kill-schakelaar, Domain Name System (DNS) lekbescherming, stealth-modus (om firewalls te omzeilen) en automatisch verbinden. Klantenservice is fantastisch en is 24/7 beschikbaar via live chat-ondersteuning. Bovendien verkoopt de VPN een geflashte router, wat betekent dat u elk apparaat in uw huis of kantoor kunt beschermen met deze uitstekende, snelle VPN.

expressvpn website

ExpressVPN biedt de beste codering op de markt: OpenVPN - geïmplementeerd volgens een zeer hoge standaard, met perfecte forward secrecy (PFS) zonder twijfel! Het biedt ook Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) / Internet Protocol Security (IPsec), Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP) en Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP). De software is zeer eenvoudig te gebruiken en beschermt gebruikers op openbare wifi. Met elke VPN-functie die consumenten nodig hebben, servers overal voor het streamen van tv van over de hele wereld en P2P toegestaan ​​(voor downloaden op BitTorrent-websites), is deze VPN uitstekend. Ten slotte biedt het een 30-dagen geld terug garantie dat het altijd eert.

Torrent winkelen?

Voor torrent-liefhebbers is snelheid de deal, zodat in plaats van verijdeld te raken met een trage internetverbinding en uiteindelijk alternatieven te vinden, de snelste VPN-service zonder beperkingen van de geweldige downloadervaring wordt gebruikt. High-speed VPN's geven je niet alleen de beste torrent-ervaring, maar behouden ook je anonimiteit. Gebruik in een win-win situatie vandaag de dag een snelle VPN-service en verhoog niet alleen uw torrent-snelheden, maar codeer al uw gegevens en raak de ISP-beperking weg.

VyprVPN

vyprvpn website

VyprVPN biedt toegang tot VyprDNS, dat is SmartDNS, vergelijkbaar met een overheerlijke topping op een dessert door uw DNS (Domain Name System) te wijzigen, zodat sites denken dat u in aanmerking komt voor toegang tot hun inhoud, waardoor een fantastische omgeving wordt gecreëerd voor diegenen die Netflix, YouTube willen streamen, en andere videodiensten. VyprVPN wat een samensmelting is van Golden Frog, dat zijn eigen netwerk van servers bezit. Die eigen servers geven VyprVPN zijn hoge snelheden. Het heeft zijn servers in meer dan 70 landen, waardoor VyprVPN ideaal is voor het deblokkeren van inhoud. De VPN-software is eenvoudig te gebruiken en is beschikbaar voor alle populaire platforms. Versleuteling is sterk en deze VPN houdt uw gegevens veilig op openbare wifi en biedt consumenten een gratis proefperiode van drie dagen.

Haggling of een beste koopje?

Veel mensen gebruiken een VPN om ontwijk geografische beperkingen. Maar ondanks de verboden voordelen voor gebruikers, is een VPN een geweldig hulpmiddel dat u kan beschermen en uw online ervaring via internet kan verbeteren. Als het gaat om het selecteren van de beste VPN, hebt u veel keuzes. Er zijn veel kosteneffectieve VPN-opties, die allemaal variëren in maandelijkse aanbiedingen.

Omdat gratis servers vaak langzamer zijn en meestal door advertenties worden ondersteund, plaatsen ze advertenties op de online pagina's die u bezoekt. Anderen kunnen zelfs de snelheid van uw verbinding beperken, evenals uw online tijd of hoeveelheid overgedragen gegevens. Probeer in alle opzichten een gratis server, maar ze hebben een paar nadelen, omdat ze veel gebruikers aantrekken. Het is ook belangrijk op te merken dat toonaangevende VPN-providers zoals NordVPN en IPVanish sterkere beveiligingsfuncties bieden om ervoor te zorgen dat u digitaal veilig bent. Wanneer u een betaalde VPN-service selecteert, moet u altijd controleren in welke landen servers worden gebruikt.

IPVanish

ipvanish website

Deze IPVanish VPN is een snelle Amerikaanse VPN die nul logs bijhoudt. Het is een snelle VPN die vaak door gebruikers wordt aanbevolen vanwege de mogelijkheid om mensen in HD te laten streamen. De software is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en heeft alle nodige functies om uw gegevens zowel thuis als op openbare WiFi veilig te houden. Versleuteling is OpenVPN geïmplementeerd volgens een hoge standaard (hoewel niet zo sterk als ExpressVPN - wat een manier is waarop IPVanish snel blijft. Over het algemeen is het echt veilig en absoluut een van de snelste VPN-services die er in 2017 zijn. De algemene voorwaarden zijn redelijk handig met een zeven dagen terugbetaalbaar convenant, een zeer goede optie voor diegenen die een snelle VPN willen.

Om privacy te waarborgen, wilt u ervoor zorgen dat u een VPN hebt die geen online logboeken opslaat. Sommige servers bieden bescherming tegen virussen en spyware, en dergelijke functies kunnen uw online veiligheid aanzienlijk verhogen.

Als u een VPN-service zonder logboeken gebruikt, krijgt u een hogere mate van beveiliging. Het kan u beschermen tegen algemene overheidstoezicht en voorkomen dat uw internetprovider uw online activiteiten kent.

Prive internettoegang

Race voor de snelste VPN-services 2019? - Moge de beste VPN winnen!

Prive internettoegang is sinds 2010 een van de beste VPN-serviceproviders, gespecialiseerd in veilige, gecodeerde VPN-tunnels die veiligheid op internet bieden. Deze VPN-service wordt ondersteund door meerdere gateways wereldwijd met VPN-tunneltoegang wereldwijd. PIA is 100 procent toegewijd aan privacy, logt niet en biedt de meest innovatieve technologie om de anonimiteit van zijn klanten te garanderen, waardoor maximaal vijf apparaten met één account kunnen worden gebruikt.

Met bovenstaande VPN-voorziening kan het bekijken van Netflix en andere beperkte goodies best haalbaar zijn, omdat je deze VPN gebruikt waarmee je een uniek IP-adres kunt krijgen. Toegewijd IP-adres "," dedicated IP "of" statisch IP "geleverd door PIA bijlagen extra functies en zal altijd toegang inhoud van Netflix via een VPN-service die verreweg de gemakkelijkste manier is om toegang te krijgen tot uw verboden apps, omdat er geen specifieke manier is om VPN-verkeer te blokkeren.

Factoren met betrekking tot een concrete "snelle VPN"

Sommige problemen die zich meestal voordoen bij VPN-verbindingen zijn de VPN-verbinding die wordt geweigerd, de acceptatie van een ongeautoriseerde verbinding, het onvermogen om locaties te bereiken die buiten de VPN-server liggen en het onvermogen om een ​​tunnel te maken. Dus hier zijn enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden:

Onfeilbaarheid is onmisbaar. Kies een VPN die betrouwbaar is en zorg ervoor dat deze u kan beschermen door u voldoende online privacy te bieden.

Hoge degelijkheid is het belangrijkste element en effectieve VPN heeft de volgende beveiligingsfuncties: 128-bits codering, anonieme DNS-servers en afwezigheid van verbindingslogboeken.

Bandbreedtebeperkingen kunnen vaak worden gekoppeld aan de prijs; meer betalen levert over het algemeen meer bandbreedte op met snellere internettoegang.

De beste indicatie van een ideale VPN-serviceprovider is dat ze de juiste beveiliging en juiste ondersteuning hebben, zodat u het cyberuniversum kunt zeven en kunt opscheppen over de autonomie zonder te worden beschaamd.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments