ProtonVPN áttekintés 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Előnyök

 • Kivételes adatvédelmi irányelvek
 • Kiváló sebesség
 • Székhelye Svájcban, erős jogi védelem
 • Erős titkosítás
 • DNS-szivárgás megelőzése
 • Ölj kapcsolót és mindig bekapcsolt állapotot
 • Akár 10 egyidejű kapcsolat
 • Kivételes ingyenes terv
 • P2P barátságos
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Bitcoinban és készpénzben fizetést fogad el
 • Netflix és Hulu streaming
 • Többplatformos támogatás

Hátrányok

 • 30+ szerverhely
 • Nincs 24/7 élő támogatás
 • A BBC iPlayer blokkolva van

A ProtonVPN-ről

A ProtonVPN a világ egyik leggyorsabban növekvő, rendkívül biztonságos VPN-szolgáltatása. Ezt a CERN tudósok ugyanazon csapata fejlesztette ki, amely építette a ProtonMail-ot, a világ legnagyobb titkosított e-mail szolgáltatását. Kijelentett célja az, hogy „az online biztonságot, a magánélet védelmét és a szabadságot mindenki számára elérhetővé tegyék”.


Ha megbízható, magán VPN szolgáltatást keres, akkor a ProtonVPN-t kell választania. Egyesítik a fejlett kriptográfiát, a kifinomult biztonsági funkciókat, az erős jogi védelmet és a szigorú bejelentkezési tilalmat, hogy a felhasználók számára páratlan online biztonságot és adatvédelmet biztosítsanak..

Nincs naplózás és jogi védelem

A ProtonVPN adatvédelmi politikájában egyértelműen kijelenti, hogy nem rögzít semmilyen információt a felhasználók online forgalmáról, IP-címeiről vagy kommunikációjáról. Ez azt jelenti, hogy a ProtonVPN nem rendelkezik felhasználói tevékenységi naplókkal, amelyeket harmadik felekkel megoszthat. A ProtonVPN megteheti ezt az ígéretét, mert székhelyük a svájci Genfben található, ahol nem kötelező érvényű adatmegőrzési törvény.

Svájc ad otthont a legszigorúbb adatvédelmi és adatvédelmi törvényeknek, és nem tagjai a 14 szemű intelligencia megosztási megállapodásnak. A svájci törvények megakadályozzák a hatóságokat abban, hogy a ProtonVPN-t arra kényszerítsék, hogy kezdjék el a felhasználói adatok naplózását - ez egy kiegészítő védelem, amelyet kevés más jogi joghatóság kínál. Ezek az irányelvek és a jogi védelem azt jelenti, hogy biztos lehet abban, hogy az internetes böngészése magánkézben marad.

Adatbiztonság

A ProtonVPN védi felhasználói adatait AES-256 titkosítással és 2048 bites RSA kulcscserével. Kizárólag az IKEv2 / IPSec és az OpenVPN protokollokat használják, elkerülve azokat a protokollokat, amelyeknek ismert sebezhetősége van, például a PPTP. Végül biztosítják a DNS szivárgásgátlást, amely megakadályozza, hogy a DNS-lekérdezései feltárják a meglátogatott webhelyeket. Ez mind nagyon technikai jellegű, de azt jelenti, hogy a ProtonVPN a legcsúcsosabb titkosítással védi az Ön adatait.

A ProtonVPN számos egyedi prémium biztonsági funkciót kínál:

Biztonsági mag

Ha aktiválja a Secure Core szolgáltatást, akkor az internetes forgalmat egy Svájcban, Izlandon vagy Svédországban levő kiszolgálón, majd az Ön által választott országbeli kiszolgálón továbbítja. A forgalom két kiszolgálón keresztüli irányításával a Secure Core újabb védettséget ad az internet böngészéséhez. Noha a multi-hop VPN-kapcsolatok gyakoriak, a Secure Core megkülönbözteti magát a ProtonVPN erőfeszítésein annak biztosítása érdekében, hogy a Secure Core szervereiket ne lehessen megváltoztatni..

Ölj kapcsolót és mindig bekapcsolt állapotot

Ez a két szolgáltatás akkor is védi adatait, ha leválasztja a VPN-szervert. A használt szolgáltatás attól függ, hogy melyik alkalmazást használja a ProtonVPN-hez való csatlakozáshoz, de a Kill Switch megszakítja az összes hálózati kapcsolatot, ha megszakad, miközben az Always-on azonnal megpróbálja újracsatlakozni a VPN-szerverhez..

Tor VPN felett

A ProtonVPN lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással átirányítsa a kapcsolatot a Tor hálózaton keresztül. A Tor a leginkább névtelen online hálózat, amelyet használhat, és ez a szolgáltatás nagyon egyszerűvé teszi a hozzáférést.

Ingyenes terv

A leginkább lenyűgözött minket a ProtonVPN, az egyedülálló Ingyenes Terv. A szabad felhasználókra nem vonatkoznak semmiféle adatvédelmet sértő hirdetés, rosszindulatú program vagy sávszélesség-korlátozás - és mivel a ProtonVPN nem tart naplót, akkor nem kell aggódnia, hogy adataikat eladják. Fizetett terveik támogatják ingyenes szolgáltatásukat. Bár csak egy kapcsolatra korlátozódhat, és csak korlátozott mennyiségű szerver közül választhat három országban, ez továbbra is a legjobb ingyenes terv, amelyet láttunk..

Magassebesség & Teljesítmény

A ProtonVPN csúcskategóriás kiszolgálókat telepít nagy sávszélességű kapcsolatokkal, hogy gyors kapcsolódási sebességet biztosítson a felhasználók számára. Ez lehetővé teszi a tökéletes VPN-t az internetkapcsolat biztonságához az interneten való böngészés, zeneszámozás vagy videók megtekintése közben.

A gyorsaságok különböznek a Free, az Basic és a Plus tervek között, a kiszolgálóink ​​eltérő terhelése miatt. A ProtonVPN Plus felhasználók általában a legjobban teljesítenek, mivel kevesebb Plus felhasználó van, és mivel sok Plus szerver 10 Gbps hálózaton működik.

További jellemzők

A ProtonVPN akkor is kiemelkedik, ha megnézi az általa kínált kiegészítő szolgáltatásokat.

Biztonságos adatfolyam

A Netflix keményen dolgozott, hogy blokkolja a lehető legtöbb VPN-szolgáltatást, de a ProtonVPN nem. Ha csatlakozik bármelyik Plus szerverhez az Egyesült Államokban, akkor biztonságosan megnézheti kedvenc Netflix műsorait. Ez vonatkozik Hulura is.

P2P

A ProtonVPN tökéletes a P2P fájlmegosztáshoz. Ha csatlakozik a P2P forgalomra optimalizált kijelölt szerverekhez, akkor könnyedén megoszthatja fájljait barátaival.

Alkalmazások & Extensions

A ProtonVPN natív kliensei vannak az Android, Windows, macOS, Linux és iOS, valamint az útválasztók számára.

ProtonVPN áttekintés 2020

Hálózat mérete

Ha van egy hátránya a ProtonVPN-nek, akkor a hálózatának mérete van. Egyszerűen nem kínálnak annyi szervert annyi országban, mint néhány más VPN-t. Valószínű azonban, hogy ez nem lesz sokkal hosszabb ideig. Gyorsan bővítettek új szervereket, és máris jelentősen javították az országválasztást.

Árazás

A ProtonVPN havi és éves számlázási lehetőségeket kínál. Éves opcióval 20% kedvezményt kap a havi árból.

A négy terv árazása a következő:

 • Ingyenes terv - ingyenes
 • Alapterv - havonta 4 USD (havonta számlázni kell 5 USD)
 • Plusz terv - havonta 8 USD (havi számlázás esetén 10 USD)

ProtonVPN áttekintés 2020Árazás

Látós terv - Havi előfizetés havonta 24 USD, havi számlázás esetén 30 USD.

A ProtonVPN a következő fizetési módokat támogatja:

Hitel- és betéti kártyák
PayPal
Bitcoin
Készpénz
Vezetékes átvitel

Míg a ProtonVPN ára valamivel drágább, mint az iparág átlaga, a prémium szolgáltatások megéri, és a tervek kiválasztása rugalmasságot biztosít Önnek, hogy pontosan azt tegye meg, amit szeretne. Az összes VPN-terv tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, amely kockázatmentesvé teszi a vásárlást.

Következtetés

A ProtonVPN kiváló választás azok számára, akik szeretnék, hogy online adataik biztonságosak legyenek. Teljesítették ígéretüket, hogy az internetes biztonságot bárki számára könnyen megkönnyítik. A ProtonVPN tesztelésekor élveztük annak intuitív kialakítását - ez egy egyszerű folyamat a bejelentkezéshez, a csatlakozáshoz és a különféle szerverek és országok közötti váltáshoz, megkönnyítve bárki számára a ProtonVPN használatát online adatainak biztonságában..

Fejlett biztonsági funkcióik, díjnyertes Ingyenes csomagjuk és elkötelezettségük a felhasználók személyes adatainak védelme mellett a ProtonVPN-t az egyik legjobb VPN-nek.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments