Previziunea Marii Finale a Cupei Mondiale FIFA 2018

[ware_item id=33][/ware_item]

Singura întrebare care rămâne în fiecare fan FIFA în timp ce urmărește meciuri interesante din Cupa Mondială FIFA 2018 este dacă echipele care vor juca vor ajunge sau nu în finale. Încă de la moda prezicerii echipelor de finală ale Cupei Mondiale FIFA de către animale începute în 2010, oamenii din întreaga lume au folosit profetierii lor pentru animale de companie pentru a face predicții despre meciuri. Inocenții de data aceasta ca Achile CAT sunt de cele mai multe ori corecte cu predicțiile lor la fel cum a fost Pavel, caracatița, pionierul. Cu toate acestea, când a început acest joc de predicție, a fost mult mai crocant pentru dezbaterile din întreaga lume, în timp ce acum este rezervat doar pentru poveștile târzii de noapte și pentru a evidenția despre spectacolul de fotbal al zilei.


Citește și: Cum să vizionezi FIFA Worldcup Semi-Final și Final Live Online de oriunde

Ceea ce este mai obișnuit în ziua de azi este să prezicem marii finaliști ai Cupei Mondiale FIFA la adunări sociale, forumuri și tête-à-têtes. Bloggerii țin pasul cu Jonesii. Pentru a fi real și clar, nimeni nu poate lovi cu adevărat unghia de pe cap decât dacă este prea ușor de prezis când se termină finalele. Deocamdată, experții din acest subiect care urmăresc Fotbal de multă vreme cunosc fiecare jucător din interior și pot prezice oarecum rezultatul majorității meciurilor înainte de a începe chiar. Astfel de guri de fotbal pot analiza, de asemenea, tactica și formarea echipei și să prezinte ceea ce poate fi rezultatul destul de frumos. BestVPNdeals.com are unii dintre astfel de guri de fotbal care au prezis pe bună dreptate FIFA în fiecare an de ani buni.

Așadar, dacă sunteți un fan de fotbal hardcore, rămâneți cu noi pentru a verifica ce au de prezis gurii noștri de fotbal pentru finala finală a Cupei Mondiale FIFA din Rusia 2018.

analiza a XV-a semifinale și predicțiile punditurilor

Cupa mondială FIFA 2018 Show Rusia până acum

Până acum, emoția FIFA nu a fost mai mică, indiferent dacă sunt sau nu echipele naționale ale fanilor, națiunea gazdă sau orice altă țară, indiferent de atașările personale la echipă. De asemenea, la fel cum mulțimile înveselesc în timp ce urmăresc FIFA în direct, oamenii care stau în case simt aceeași grabă de dopamină. Prima și a doua rundă au fost pline de emoție, deoarece a fost debutul spectacolului. A doua rundă a fost un pic plictisitoare pentru fanii FIFA, imediat ce a treia rundă a intrat în joc în sferturi pentru sferturi de finală, nimeni nu a putut ignora spectacolele excepționale.

Echipele care s-au calificat pentru sferturi de finală au fost Argentina, Franța, Brazilia, Belgia, Rusia, Croația, Suedia și Anglia. Una dintre echipele preferate de fani, printre care Rusia, Franța, Brazilia, Argentina și Croația. Cu toate acestea, unii au fost nevoiți să plece din călătoria FIFA și să-și ia la revedere fanilor FIFA.

Cele patru fantastice până la semifinale

Deci, dezbaterea se reduce la cele patru echipe care au trecut în semifinale din 2018 FIFA World Cup Russia. Acestea sunt Croația, Anglia, Belgia și Franța. Știind că majoritatea echipelor au fost destul de puternice în semifinale, încât este greu de crezut dacă sunt eliminate, este jocul jucătorului cu adevărat pentru a prezice cine va ajunge la finală. deci să verificăm ce au de spus experții despre acest joc de noroc. Privind istoria acestor echipe, inclusiv performanțele lor, FIFA vă va oferi probabil o idee și despre echipele care pot ajunge în finale. Să ne uităm separat la fiecare echipă victorioasă.

Belgia

Belgia în semifinala mondială

Jucatori cheie

Belgia are câțiva dintre jucătorii de top care joacă pentru cluburi mari precum Eden Hazard, care joacă pentru Chelsea, Romelu Lukaku care joacă pentru Manchester United și Kevin De Bruyne, un mijlocaș, care joacă pentru Manchester City. Cu acești jucători, Belgia va oferi cel puțin un spectacol interesant în semifinala din Belgia împotriva Franței pe 10 iulie, la 02:00 (SUA, ora Newyork)

Putere

Belgia are, în special, o puternică apărare și atac din cauza jucătorilor menționați mai sus. Au unul dintre cei mai înalți jucători, ceea ce adaugă punctele lor forte, mai ales atunci când ai nevoie de un antet.

Slăbiciune

Gurii noștri de fotbal au fost puțin simpli pentru a menționa slăbiciunea Belgiei, care este unul dintre jucătorii lor, Vincent Kompany, care a fost de data aceasta un apărător sărac, cu multe fragilități fizice în legătură cu el. Cu toate acestea, nu știm niciodată cât de surprinzător poate ajunge în semifinale pentru Kompany să se dovedească mai bun.

Franţa

poate Franța să treacă la finală

Jucatori cheie

Unul dintre cei mai buni jucători români din echipa lor este portarul lor, Hugo Lloris, care își onorează abilitățile de păstrare la Tottenham. Alți jucători importanți care au marcat cele mai multe goluri în FIFA 2018 sunt Antoine Griezmann, un atacant, care joacă pentru Atletico Madrid și Kylian Mbappe, un alt atacant, care joacă pentru Paris Saint Germain. Acești doi jucători-cheie au marcat până acum o jumătate de duzină de goluri în FIFA 2018 Rusia.

Putere

Nu poate fi suficient să spunem că Lloris păstrează excelent. Cu menținerea alertelor, apărarea franceză se dublează. În afară de asta, observăm o muncă de echipă destul de bună.

Slăbiciune

În ultimele două meciuri, am văzut mai multe Cartes Jeunes (cartonașe galbene) care curg în partea franceză. Cu unii dintre jucătorii febrili precum Paul Pogba și Kylian Mbappe, acesta din urmă încercând să facă și leziuni false pentru a obține favoarea arbitrului, devine un lucru dur pentru echipă, deoarece mai multe cărți galbene de patru litere.

Croaţia

echipa de fotbal din Croația

Jucatori cheie

Printre cei mai buni de menționat aici se numără căpitanul fantastic, Luka Modric, care joacă pentru Real Madrid, Ivan Rakitic care joacă pentru Barcelona și Mario Mandzukic care joacă pentru Juventus.

Putere

Forța Croației constă în mijlocul lor, care este mai creativ și mai agil cu trecerile mai lungi. Ei distrează publicul cu mișcările lor de freestyle; smecheria prea maiestuoasa chiar si pe ecran.

Slăbiciune

Pentru a evidenția partea lor slabă, trebuie să vorbim despre apărarea lor, care este puțin mai slabă decât restul aspectelor jocului lor. Când mijlocul lor, înainte și păstrarea este prea bun, apărarea lor ar putea fi o lacună în performanța lor, după cum calculăm media.

Croaţia vs Anglia - Timpul de începere a meciului, conform SUA: 14:00

Anglia

poate Anglia să meargă la Final și să câștige

Jucatori cheie

Vedem cel mai bun spectacol de Harry Kane, un atacant, care joacă pentru Tottenham, Dele Alli, un mijlocaș și Rahim Sterling, un mijlocaș, care joacă pentru Manchester City.

Putere

Cea mai mare forță a Angliei este atacul lor. Au jucători care joacă în liga premieră, care este cea mai competitivă ligă din lume. Cel mai bun lucru este că sunt mai motivați și concentrați pe câștig. În semifinala Angliei împotriva Croației, au un avantaj față de echipa adversă. De asemenea, sunt destul de bune la manevrele colțurilor cu anteturi.

Slăbiciune

Spune, lipsă în apărarea lor. La fel ca adversarul lor din semifinala, Croația.

Predicția noastră pentru finala Cupei Mondiale FIFA din Rusia 2018

Să prezicem mai întâi care poate fi rezultatul viitoarelor meciuri din semifinalele FIFA World Cup 2018, urmând ca apoi să dăm un apel cu perdea, cu predicția finală pentru o finală măreață.

Rezultatul semifinalelor Angliei Vs Croației

La început a fost un pic incomod când am auzit de la experții noștri că ambele echipe au aceeași slăbiciune, apărare. Următoarea întrebare pe care a dat clic a fost atunci cine va câștiga meciul?

Ei bine, mai devreme am spus că Anglia are o ușoară margine față de Croația, prin care ne-am referit la faptul că Anglia are o putere mai puternică decât orice altceva în comparație cu aceasta și care este nivelul lor de motivație. De asemenea, Croația, în ultimele două meciuri a intrat în penalti, în timp ce Anglia a mers o singură dată. Mai mult, Croația a obținut un decalaj de patru zile înainte de finală, în timp ce Anglia a obținut una de cinci zile. Acest lucru face ca Anglia să fie puțin mai energică, plină de speranță și mai motivată. Cu toate acestea, nu știm niciodată la ce niveluri de adrenalină vor veni jucătorii în ziua cea mare.

Cu toate acestea, vom fi clar și contondent cu privire la rezultat pentru a face o predicție. Gurii noștri de fotbal prezic că Anglia va câștiga semifinala împotriva Croației.

Rezultatul semifinalelor Belgiei Vs France

Belgia este mai puternică decât Franța în multe aspecte, cu toate acestea, există un lucru care le face în continuare superioare, acela este fluxul lor energetic constant pe parcursul meciurilor.

Să luăm un exemplu din meciurile anterioare, când Belgia a fost pe punctul de a fi eliminată de la Japonia de la Cupa Mondială, deși ulterior s-au prins de nivelurile lor de energie, nu au fost temeinic motivate. Prin urmare, norocul și energia, în cele din urmă, au făcut diferența. În timp ce, dacă ar fi fost energizați de la început, nu ar fi în egală măsură dependenți de noroc. Aici, nu spunem că un meci a definit întreaga performanță a Belgiei la Cupa Mondială, analizăm doar dinamica nivelurilor lor de energie, care a fost concentrată mai mult spre a doua jumătate a jocului..

Pe de altă parte, Franța a fost destul de pompată de la începutul meciurilor. Să luăm un exemplu de Franță vs Uruguay, când posesia a fost de peste 60% cu munca în echipă și nivelul de energie în primele 30 de minute ale spectacolului..

Prin urmare, prezicem că Franța va câștiga semifinala împotriva Belgiei.

Predicția finală

Conform previziunilor noastre menționate anterior, Anglia se va confrunta cu Franța în marea finală. Fără îndoială, acesta va fi un spectacol interesant dacă această predicție devine realitate. Sunt destul de umeri la umăr în spectacolele lor. Cu toate acestea, nu putem spune că nicio echipă ar putea câștiga.

Și încă o dată, și de o mie de ori, vom acredita Hugo Lloris pentru păstrarea sa tactică. Împreună cu managerul său francez, Didier Deschamps s-a dovedit a fi mult mai tactil și mai apt decât cel al englezilor.

Așadar, dăm apelul cortinei prevestind că în finala Anglia FIFA 2018 FIFA 2018, Franța va fi victorioasă și va duce trofeul FIFA acasă. Degete încrucișate!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments