Perlumbaan untuk Perkhidmatan VPN Terpantas 2019? – Bolehkah Win VPN Terbaik!

[ware_item id=33][/ware_item]

Pertama Sekatan dan Sekarang VPN Speed!

The dongeng sekolah lama dari Hare dan Kura-kura adalah ide yang ditolak dunia pantas hari ini di mana perubahan hanya satu klik. Dalam kes penggunaan internet, pilihan yang cepat adalah lebih baik berbanding yang pintar. Kami tahu betapa mengecewakannya apabila anda perlu menunggu selama-lamanya menonton video, memuat turun kemas kini perisian dan torrents, atau anda tidak dapat melayari laman web kegemaran anda dengan cepat. Untuk dapat menghapuskan kutukan dalam talian ini, anda pasti memerlukan VPN.


Walau bagaimanapun, masalah ini tidak berakhir di sini, dan apabila anda tidak menyedari hal-hal tertentu mengenai dunia VPN, anda mungkin akan terperangkap dalam lingkaran setan. Masalah pertama yang anda hadapi dengan VPN, betul ketika anda belum cukup peluang untuk bersukacita atas kebebasan internet anda, adalah kecepatan darnanya. Apabila ini mendapat masalah sehari-hari, ia benar-benar menjadi lebih menjengkelkan daripada sekatan di tempat pertama. Di sinilah anda ingin mempunyai VPN seperti torpedo. Mari lihat dulu apa yang menyebabkan VPN melambatkan.

Kelajuan VPN sangat dipengaruhi oleh pelbagai helai secara amnya termasuk sambungan Internet anda, protokol VPN yang anda pilih, dan peranti yang anda sambungkan. Semua elemen utama ini mengakibatkan turun naik kelajuan sama seperti anda menyambungkan VPN pada peranti anda. Bagaimanapun, di mana terdapat berjuta-juta hacks, pasti ada penyelesaian untuk masalah ini juga, dan itu cukup mudah. Dengan VPN terpantas, terpilih, terpantas, anda boleh menikmati pelayaran di atas tiket ke kebebasan internet.

Memahami VPN anda Pertama

Sangat penting untuk memahami mekanisme VPN anda untuk mengetahui apa yang dapat memperbaiki kelajuannya. Kami akan menerangkan VPN kepada anda dalam istilah teknikal dan juga istilah awam. Secara teknikal, VPN disesuaikan untuk menyediakan terowong yang selamat di mana data dihantar dari pengguna akhir (ISP- Pembekal Perkhidmatan Internet) ke pelayan VPN dan kemudian ke destinasi yang dikehendaki pengguna. Maklumat yang dihantar antara hujung melalui mineshaft yang dienkripsi tidak dapat dibaca oleh orang lain kerana sistem ini mengandungi beberapa elemen untuk menjamin rangkaian persendirian dari rangkaian luar.

Sekarang dalam bahasa yang mudah, VPN adalah alat yang membantu anda memecahkan semua kandungan geo-terhad di Web dengan bantuan bahasa berkod yang tiada siapa yang boleh retak, supaya anda boleh berada di mana-mana dan melakukan apa sahaja di Cyberspace tanpa kelihatan kepada sesiapa . Dengan cara itu, anda adalah Hollow Man di internet, dan anda benar-benar tahu apa yang menjadi penipu super jika anda mempunyai peluang untuk menjadi tidak kelihatan.

Jadi, adakah ia hanya untuk keseronokan bahawa kita pergi untuk VPN atau ada lebih banyak kesepakatan itu? Nah, kerana kita hidup dalam dunia yang berkaitan, keselamatan dan privasi dalam talian adalah kritikal untuk memastikan keselamatan diri kita dari hacks yang jahat. Dari perbankan dalam talian untuk berkomunikasi dengan rakan sekerja setiap hari untuk melayari internet, kami kini sering memindahkan data pada komputer dan telefon pintar kami. Sangat penting untuk mencari cara untuk menghidupkan kehidupan digital kita seperti yang penting untuk mengamankan rumah kita hanya kerana kita tidak suka pencerobohan. Oleh itu, melindungi data melalui internet adalah sebab utama mengapa VPN menjadi semakin umum. Mempunyai VPN selamat yang terpasang yang terpasang dalam peranti anda memberi anda kelegaan yang mengatakan bahawa anda tidak meninggalkan jejak untuk dengan mudah menyimpan data anda.

perkhidmatan vpn terpantas

Payung VPN membawa perlindungan kepada pelbagai aktiviti dari melayari internet untuk memberikan akses percuma dan tanpa meter ke Internet. VPN terpantas sememangnya keperluan untuk semua orang yang menggunakan Internet, kerana ia bukan hanya hiburan yang kita cari tetapi privasi dan keselamatan juga. Dengan sambungan VPN terpantas yang dipasang pada PC dan peranti mudah alih anda, anda boleh menikmati kebaikan Internet yang lebih baik dan mendapat manfaat dengan lancar tanpa keseronokan..

Menggali Ke Dalam Masalah VPN Perlahan

Secara jujur, secara umum, apabila VPN disambungkan ke internet, anda harus mengharapkan sambungan laju lambat daripada sambungan ISP sebenar anda. Walau bagaimanapun, sesetengah VPN di luar sana menyebabkan lebih daripada yang lain, dan yang terakhir kami panggil VPN terpantas. Jadi, pertama, anda perlu memahami bahawa semua VPN mempunyai ciri-ciri kelajuan dan keselamatan berubah-ubah. Sama seperti orang mempunyai ciri keperibadian yang berbeza, VPN juga.

Keselamatan Vs Speed

Jika alasan utamanya untuk menggunakan VPN adalah untuk mendapatkan akses ke laman web penstriman seperti Netflix, HBO, BBC iPLayer, Hulu, dan lain-lain, maka kelajuan VPN akan menjadi kebimbangan utama anda. Walau bagaimanapun, jika anda seorang pencinta torrent dan anda mahu mengekalkan identiti anda tanpa nama dari agensi pengawasan, maka privasi dan keselamatan adalah semua yang anda perlukan. Terlalu banyak keselamatan dalam VPN juga menyebabkan kelajuan VPN yang lemah, terutamanya apabila anda disambungkan ke pelayan VPN yang jauh dari lokasi anda, kemungkinan kelajuan VPN anda akan tertinggal. Ini adalah kerana VPN yang lebih selamat adalah, lapisan keselamatan yang lebih banyak melangkaui data anda, sehingga menjadi kelinci yang kehilangan perlombaan. Konsep pelayan jauh juga jelas sebagai lebih banyak ruang yang anda bawa, kemudian anda menyeberang garisan penamat. Jadi, mari kita buat lagi paduan suara untuk penyelesaiannya. Cara yang ideal untuk menghidupkan akaun VPN anda dengan sambungan VPN terpantas adalah untuk memilih vendor VPN anda dengan bijak.

Pemain Real dalam Permainan adalah Protokol

Sekarang mari kita taper ke protokol VPN, yang agak sedikit ke arah segi teknikal, namun begitu penting untuk difahami kerana ini pasti menjadi tumit Achilles di belakang masalah VPN perlahan anda. Tidak mengetahui tentang protokol boleh membuat anda tertanya-tanya mengapa kelajuan perlahan tanpa dapat mencari tempat yang lembut.

Fakta pertama dahulu, adakah anda tahu bahawa tidak semua protokol berfungsi untuk satu tujuan tetapi setiap protokol dirumuskan untuk memenuhi keperluan khusus pengguna, dan itu juga berbeza! Sebagai contoh, protokol SSTP dan OpenVPN boleh menjadi berkesan terhadap firewall seperti "The Great Firewall of China" menjadi sarkastik.

Walau bagaimanapun, jika aliran, meretas atau melangkau laman web geo-terhad adalah kebimbangan utama anda, maka protokol yang terkenal adalah PPTP. Bagaimanapun, PPTP juga terkenal dalam buku-buku buruk kerana ia memberi anda kelajuan VPN yang cepat, dengan sedikit kompromi mengenai keselamatan, sebenarnya, sedikit lebih sedikit daripada sedikit. Pada masa yang sama, PPTP tidak boleh dipanggil "tidak selamat" kerana ia dibuat terutamanya untuk keselamatan dan ia tidak mudah digodam, oleh itu, kita boleh mengatakan lebih tepat bahawa ia agak mempunyai lapisan keselamatan yang rendah untuk mengelakkan halangan dalam aliran cepat. Ini dapat difahami dengan mudah oleh 'maze'. PPTP membentuk labirin yang membuat anda bersembunyi tanpa mudah dikesan, namun, labirin yang lebih rumit adalah (lebih banyak lapisan keselamatan) yang lebih lambat anda dapat mencapai tujuan anda. Oleh itu, PPTP membuat labirin yang tidak terlalu kompleks untuk membuat 'Runner Maze' daripada anda dan memberi anda kelajuan yang lebih baik.

Gauging VPN terpantas

Ujian kelajuan VPN terpantas boleh diasingkan ke dalam dua bahagian, tanpa sambungan VPN dan dengan VPN. Dengan VPN, kami telah memilih lokasi yang agak jauh. Adalah penting untuk memahami bahawa kelajuan VPN berkaitan secara langsung dengan jarak sambungan. Memandangkan jarak itu meningkat, kemungkinan terdapat laporan kelajuan sambungan sambungan yang lebih perlahan.

VPN tidak diragukan lagi merupakan ciptaan yang hebat, tetapi apabila ia menyampaikan kelajuan tinggi, banyak VPN gagal termasuk jalur lebar yang merupakan musuh terbesar VPN yang cepat dan untuk memberikannya, memerlukan VPN selamat yang dipasang pada PC dan peranti anda. VPN hampir selalu melambatkan kelajuan internet biasa orang. Walau bagaimanapun, sangat VPN terbaik mempunyai pelayan kelas dunia yang menyimpan kehilangan kelajuan ini dengan minimum mutlak.

NordVPN - Pilihan Editor

Perlumbaan untuk Perkhidmatan VPN Terpantas 2019? - Bolehkah Win VPN Terbaik!

Dengan NordVPN anda boleh mengelak kesepakatan itu kerana VPN yang cepat ini juga menyingkirkan ExpressVPN dari segi kelajuan, dengan beberapa bendera merah. Kebanyakan aplikasi VPN memilih lokasi, dan kemudian aplikasi secara automatik memilih pelayan terbaik di lokasi tersebut. Terima kasih, apl itu membolehkan anda memilih pelayan tertentu secara manual dan melihat keupayaan beban pada semua pelayan, di mana kami mempunyai nasib yang lebih baik. Pelayan dioptimumkan untuk saluran penstriman tertentu, belanja torrent, atau langkah keselamatan.

Perlumbaan untuk Perkhidmatan VPN Terpantas 2019? - Bolehkah Win VPN Terbaik!

Harga NordVPN

Menyaring harta karun yang dilarang?

Menggunakan VPN untuk Netflix dan khazanah terlarang yang lain untuk pengguna asing adalah satu masalah. Perkhidmatan penstriman dalam talian seperti Netflix dan Hulu menjadikan sukar bagi pengguna asing mengakses kandungan mereka di negara lain. Ramai orang boleh menghalang sekatan rantau dengan menggunakan VPN untuk mengarahkan lalu lintas anda melalui negara lain.

ExpressVPN

Perkhidmatan ExpressVPN yang cepat dan terjamin di 94 negara, memberikan pelbagai pilihan dan kelonggaran kepada orang apabila membuka laman web pembuka kunci harus menjadi pilihan pertama anda. Rangkaian ini merupakan lambang kebolehpercayaan yang luar biasa dan kelajuan terpantas. ExpressVPN mempunyai aplikasi untuk semua platform, yang dilengkapi sepenuhnya dengan semua fungsi atas yang anda perlukan: suis bunuh, perlindungan kebocoran Sistem Nama Domain (DNS), mod stealth (untuk memintas firewall), dan menyambung auto. Sokongan pelanggan adalah hebat dan boleh didapati 24/7 melalui sokongan sembang langsung. Lebih-lebih lagi, VPN menjual router yang dilancarkan, yang bermaksud anda boleh melindungi setiap peranti tunggal di rumah atau pejabat anda dengan VPN yang hebat ini.

laman web expressvpn

ExpressVPN menyediakan penyulitan terbaik di pasaran: OpenVPN - dilaksanakan pada standard yang sangat tinggi, dengan kerahsiaan ke hadapan (PFS) yang sempurna! Ia juga menyediakan Protokol Terowong 2 Lapisan (L2TP) / Internet Protocol Security (IPsec), Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP), dan Protokol Penjejakan Titik ke Titik (PPTP). Perisian ini sangat mudah digunakan dan akan melindungi pengguna apabila di WiFi umum. Dengan setiap ciri VPN tunggal yang diperlukan oleh pengguna, pelayan di mana-mana untuk streaming TV dari seluruh dunia, dan P2P dibenarkan (untuk memuat turun di laman web BitTorrent), VPN ini adalah luar biasa. Akhirnya, ia menyediakan Jaminan wang balik 30 hari bahawa ia sentiasa menghormati.

Pembelian Torrent?

Bagi pencinta torrent, kelajuan adalah kesepakatan supaya tidak digagalkan dengan sambungan internet lambat dan mencari alternatif mencari menggunakan perkhidmatan VPN terpantas yang menikmati pengalaman memuat turun cemerlang tanpa sebarang sekatan. VPN berkelajuan tinggi bukan sahaja memberi anda pengalaman torrent yang terbaik tetapi juga membuat kesamaan nama anda. Untuk berada dalam keadaan menang-menang, gunakan perkhidmatan VPN yang cepat hari ini dan bukan sahaja meningkatkan kelajuan torrent anda tetapi menyulitkan semua data anda dan menghilangkan throttling ISP.

VyprVPN

laman web vyprvpn

VyprVPN menyediakan akses kepada VyprDNS iaitu SmartDNS yang serupa dengan topeng yang nikmat pada pencuci mulut dengan menukar DNS (Domain Name System) anda supaya laman web menganggap anda layak untuk mengakses kandungan mereka yang mewujudkan persekitaran yang hebat untuk mereka yang ingin menyiarkan Netflix, YouTube, dan perkhidmatan video lain. VyprVPN yang merupakan penggabungan Golden Frog, yang memiliki rangkaian pelayan sendiri. Mereka pelayan proprietari memberikan kelajuan cepat VyprVPN. Ia mempunyai pelayannya yang terletak di lebih dari 70 negara, yang menjadikan VyprVPN ideal untuk membuka kunci kandungan. Perisian VPN mudah digunakan dan tersedia untuk semua platform yang popular. Penyulitan kuat, dan VPN ini akan memastikan data anda selamat di pengguna awam WiFi menawarkan percubaan percuma selama tiga hari.

Haggling atau tawar-menawar yang terbaik?

Ramai orang menggunakan VPN mengelakkan larangan geo. Tetapi walaupun manfaatnya yang dilarang kepada pengguna, VPN adalah alat yang hebat yang dapat melindungi anda dan meningkatkan pengalaman dalam talian anda melalui internet. Ketika datang untuk memilih VPN terbaik, anda mempunyai banyak pilihan. Terdapat banyak pilihan VPN yang kos efektif, dan semuanya bervariasi dalam penawaran bulanan.

Oleh kerana pelayan percuma sering lebih perlahan, dan sebahagian besar iklan disokong, mereka meletakkan iklan di halaman dalam talian yang anda akses. Orang lain juga boleh mengehadkan kelajuan sambungan anda, serta masa atau jumlah data dalam talian anda yang dipindahkan. Dengan segala cara, cuba pelayan percuma tetapi mereka mempunyai beberapa kelemahan kerana mereka menarik banyak pengguna. Ia juga penting untuk diperhatikan bahawa penyedia VPN terkemuka seperti NordVPN dan IPVanish menawarkan ciri keselamatan yang lebih kukuh untuk memastikan anda selamat dari segi digital. Apabila memilih perkhidmatan VPN yang dibayar, pastikan anda semestinya memeriksa negara-negara yang menjalankannya.

IPVanish

laman web ipvanish

Ini IPVanish VPN adalah VPN AS yang cepat yang menyimpan log kosong. Ia adalah VPN pantas yang sering kali disyorkan oleh penggunanya kerana keupayaannya untuk membolehkan orang menstrim dalam HD. Perisian ini mudah dan mudah digunakan, dan mempunyai semua ciri yang diperlukan untuk memastikan data anda selamat di rumah dan WiFi awam. Penyulitan adalah OpenVPN dilaksanakan kepada standard yang tinggi (walaupun tidak seperti ExpressVPN - yang merupakan satu cara yang IPVanish mengekalkan kelajuannya. Secara keseluruhan, ia adalah benar-benar selamat dan pasti salah satu perkhidmatan VPN terpantas sekitar tahun 2017. Terma dan syaratnya adalah cukup suai dengan perjanjian yang boleh dikembalikan tujuh hari. Pilihan yang sangat baik bagi mereka yang mahukan VPN yang cepat.

Untuk memastikan privasi, anda ingin memastikan anda mempunyai VPN yang tidak menyimpan log dalam talian. Sesetengah pelayan menyediakan perlindungan virus dan spyware, dan ciri-ciri seperti itu dapat meningkatkan keselamatan dalam talian anda dengan ketara.

Menggunakan perkhidmatan VPN tanpa log akan memberi anda tahap keselamatan yang lebih tinggi. Ia boleh melindungi anda dari pengawasan kerajaan selimut dan menghalang pembekal perkhidmatan internet anda daripada mengetahui aktiviti dalam talian anda.

Akses Internet Persendirian

Perlumbaan untuk Perkhidmatan VPN Terpantas 2019? - Bolehkah Win VPN Terbaik!

Akses Internet Persendirian adalah salah satu penyedia perkhidmatan VPN peringkat teratas sejak 2010, yang mengkhususkan dalam terowong VPN terenkripsi yang menyediakan keselamatan di internet. Perkhidmatan VPN ini disokong oleh pelbagai gateway di seluruh dunia dengan akses terowong VPN di seluruh dunia. PIA adalah 100 peratus komited kepada privasi, tidak log, dan menyediakan teknologi yang paling inovatif untuk menjamin tidak mahu dikenali pelanggannya sehingga lima peranti dengan satu akaun.

Dengan peruntukan VPN di atas yang menonton Netflix dan barang-barang terhad lain boleh menjadi sangat layak kerana menggunakan VPN ini yang membolehkan anda mendapatkan alamat IP yang unik. Alamat IP khusus "," "IP khusus", atau "IP statik" yang dihasilkan oleh PIA memaparkan ciri tambahan dan akan sentiasa membenarkan kandungan akses dari Netflix melalui perkhidmatan VPN yang merupakan cara paling mudah untuk mengakses aplikasi terlarang anda kerana tidak ada cara khusus untuk menyekat lalu lintas VPN.

Faktor-faktor yang berkaitan dengan konkrit "Speedy VPN"

Sesetengah masalah yang cenderung berlaku dengan sambungan VPN akan menjadi sambungan VPN ditolak, penerimaan sambungan yang tidak dibenarkan, ketidakupayaan untuk mencapai lokasi yang terletak di luar pelayan VPN dan ketidakupayaan untuk menubuhkan terowong. Oleh itu, terdapat beberapa faktor yang harus dijaga:

Ketidakpekalan adalah sangat diperlukan. Tangan memilih VPN yang boleh dipercayai memastikan ia mampu melindungi anda dengan memberikan anda privasi dalam talian yang mencukupi.

Kekukuhan yang tinggi adalah elemen utama serta VPN yang berkesan akan mempunyai ciri-ciri keselamatan berikut: penyulitan 128-bit, pelayan DNS tanpa nama dan ketiadaan log sambungan.

Batasan lebar jalur sering dikaitkan dengan harga; membayar lebih biasanya akan memberikan lebih banyak jalur lebar dengan akses internet yang lebih cepat.

Petunjuk terbaik dari pembekal perkhidmatan VPN yang ideal adalah bahawa mereka mempunyai keselamatan yang betul dan sokongan yang tepat agar anda dapat menyaring alam semesta siber dan membanggakan otonomi tanpa diketahui.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments