Perkara Yang Tahu Sebelum Membeli VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Aktiviti dan keselamatan dalam talian mesti pergi bersebelahan, Anda tidak boleh mengabaikannya, kerana data adalah segalanya hari ini dan VPN melindungi data tersebut. Semua yang anda lakukan dalam talian hari ini perlu selamat. Anda tidak mahu maklumat peribadi anda didedahkan kepada mana-mana pihak lain, dan kami tahu bahawa ini bukan tugas yang mustahil.


Walaupun terdapat seratus cara anda boleh menyelamatkan diri dari bencana dalam talian, tidak setiap alternatif adalah berkesan seperti yang dijangkakan. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa sambungan penjimatan hayat yang boleh memberikan jawapan kepada semua soalan anda. Sebenarnya, Rangkaian Peribadi Maya atau VPN adalah alat terbaik untuk keselamatan dalam talian anda dan sambungan selamat.

Apabila semuanya mengenai alamat IPS yang tersembunyi, aktiviti dalam talian tanpa nama, mendapatkan kata laluan dan butiran, VPN memberikan anda pakej manfaat lengkap melalui Internet. Tetapi tiada yang baik datang tanpa kos. Jika anda tidak mahu sebarang kekurangan dalam VPN yang anda akan beli, anda boleh ganti beberapa dolar untuk perkhidmatan yang lebih baik, tidakkah anda? Tetapi anda akan pastikan pada masa yang sama bahawa jika anda membayar untuk sesuatu, ia harus lebih baik melayani tujuan anda.

Untuk bebas risiko, anda perlu mengesahkan beberapa perkara mengenai perkhidmatan ini. Sambungan VPN mempunyai pelbagai ciri dan spesifikasi, dan dengan itu, memilih VPN yang lebih baik boleh menjadi sedikit rumit. Untuk menyelamatkan anda daripada kekeliruan, kami mempunyai panduan mengenai VPN apa yang hendak dibeli dan apakah ciri-ciri wajib yang perlu anda cari dalam VPN.

Untuk melabur dalam sambungan VPN, anda perlu mengetahui asas-asas bagaimana VPN berfungsi dan mengapa ia adalah perkara penting dalam dunia digital pada masa kini. Dalam kata yang mudah, VPN adalah utiliti untuk menjadi tanpa nama dan dilindungi semasa menjalankan aktiviti dalam talian anda.

Tapi, persoalan timbul di sini, apa yang harus anda cari dalam VPN? Apakah ciri yang paling penting untuk dipertimbangkan semasa membeli VPN? 

Untuk menjawabnya mari mari kita huraikan mengapa VPN begitu popular hari ini. Sebab utama ialah setiap orang mencari Privasi Dalam Talian sebagai keperluan asas mereka dalam dunia digital yang sesak hari ini. Dan fungsi utama VPN hanya itu, melindungi anda dalam talian! Sekiranya anda menggunakan VPN, anda semak imbas secara peribadi, tiada sesiapa akan dapat menjejak anda, anda boleh melihat kandungan / laman web terhad di negara anda dan bermain permainan yang tidak terdapat di negara anda.

Oleh itu, VPN berguna untuk banyak perkara, tetapi ada beberapa perkara yang perlu anda ketahui sebelum membeli VPN. Kami membuat panduan ini, jadi anda boleh memilih VPN yang akan berfungsi dengan baik untuk anda, dan anda tidak akan menyesal membelinya!

Berikut adalah panduan yang akan membantu anda mendapatkan maksimum daripada dolar yang dilaburkan dalam mana-mana VPN.

Protokol

Keutamaan anda adalah keselamatan. Itulah salah satu fungsi yang paling asas VPN iaitu untuk melindungi anda dalam talian dari penggodam dan pengawasan. Protokol keselamatan membuat anda selamat dan anda boleh menyemak imbas tanpa bimbang tentang sebarang kecacatan. Keselamatan yang anda inginkan dan mencari dalam sambungan VPN bergantung pada protokol yang VPN menawarkan anda dan terdapat pelbagai jenis protokol seperti PPTP, L2TP, dan OpenVPN.

PPTP adalah protokol VPN lama dan ia adalah yang paling biasa digunakan. Ia menawarkan keselamatan yang minimum, tetapi ia sangat cepat dan mungkin paling mudah digunakan di kalangan semua jenis protokol.

L2TP mempunyai tahap ciri penyulitan yang selamat untuk penggunanya. Ia mudah digunakan, khususnya ketika datang ke peranti OS kerana mereka mempunyai antarmuka terbina dalam untuk protokol.

OpenVPN adalah satu lagi jenis protokol. Ia adalah protokol berasaskan pelayar yang paling popular. Jika anda sedang mencari protokol VPN yang berfungsi dengan baik untuk memuat turun, melangkau geo-larangan, dan memberi akses jauh, maka ini adalah protokol yang anda harus cari dalam VPN yang akan anda beli.

Ketepatan

Satu lagi faktor penting yang perlu anda pertimbangkan ialah memastikan sama ada VPN yang anda beli akan menyokong pelbagai platform dan sistem operasi. Singkatnya, ia harus serba boleh. Nasihat kami kepada anda adalah untuk tidak menghadkan diri anda ke satu platform atau OS. Pilih VPN yang menawarkan sambungan serentak ke komputer riba anda, PC anda, dan telefon pintar anda, dengan ruang tambahan ditinggalkan untuk peranti lain.

Sokongan teknikal

Perkhidmatan yang sedia dan membantu pelanggan sangat sukar dicari, namun anda perlu mencarinya. Pilih VPN dengan perkhidmatan pelanggan yang baik, terutamanya jika anda tidak mahir dalam bidang ini. Sesi FAQ lengkap dan wakil pakar berdedikasi adalah tanda bahawa VPN tidak hanya menawarkan produk-produk cemerlang, tetapi juga menghargai pelanggannya.

Enkripsi yang boleh dipercayai

Privasi anda adalah berharga. Oleh itu, anda perlu membeli VPN yang mempunyai penyulitan yang boleh dipercayai kerana teknologi penyulitan boleh membuat atau memecah VPN. Perkhidmatan VPN yang luar biasa akan menawarkan pelbagai mod penyulitan yang akan menghantar trafik internet anda melalui berbilang pelayan, dan itulah bagaimana tahap kesamaan yang tidak diketahui namanya dikekalkan.

Aksesibiliti

Apa gunanya perkhidmatan VPN yang jangkauannya terhad? Sekiranya anda ingin menggunakan VPN untuk mengakses kandungan yang disekat di negara anda, kami mengesyorkan supaya anda memberi perhatian penuh terhadap ketersediaan VPN di negara yang berlainan. Pilih VPN yang mempunyai pelayan di banyak negara.

Loggings

Anda pasti memerlukan perlindungan privasi tanpa mendedahkan sebarang maklumat sejarah carian anda, dan untuk itu, anda memerlukan dasar log kosong. Sekiranya anda serius dan sedar tentang aktiviti dan privasi dalam talian anda, maka VPN pastinya mesti anda. Tetapi, anda memerlukan VPN yang tidak menyimpan apa-apa log aktiviti anda. VPN yang selamat dan tidak mempunyai rekod mengenai apa yang anda lakukan dalam talian adalah baik untuk pengguna dan pembekal VPN. Memandangkan rekod pembalakan terperinci mengambil ruang cakera, sesetengah VPN berani menyimpan sebarang rekod log. Dan itu yang anda perlukan, VPN yang tidak menyimpan jejak aktiviti anda.

Membunuh Ciri Switch

VPN telah dibuat untuk anda menyimpan semua aktiviti dalam talian anda tanpa nama dan ia mesti berfungsi dengan tujuan. Anda perlu tahu bahawa VPN yang anda merancang untuk melabur mesti mempunyai sistem Kill Switch di dalamnya. Ia tidak sepatutnya melepaskan dirinya dan membawa anda ke sambungan internet biasa. Sebaliknya, dengan VPN, anda mesti menjauhkan diri dari semua mata pada setiap masa walau apa pun. Baik dan sehingga tanda VPN mempunyai ciri Kill Kill ini dalam sistem mereka yang melindungi sambungan VPN anda dari tiba-tiba pergi di luar talian dan menjimatkan anda daripada mendapat terdedah di Internet. Katakan, anda berada di tengah-tengah transaksi perbankan dalam talian dan sambungan VPN anda gagal di sana. Tetapi, dengan sistem suis membunuh, VPN secara automatik akan mengurangkan sambungan supaya anda tidak akan dibuang ke dalam trafik internet dengan sambungan internet tanpa had anda yang tidak terjamin.

Lokasi pelayan

Bilangan lokasi pelayan yang tinggi adalah titik utama yang tidak boleh dilepaskan. "Berapa banyak pelayan yang mempunyai VPN? Di manakah pelayan berada? " adalah soalan yang perlu difikirkan sebelum membuat sebarang keputusan. Anda perlu menyemak di mana pembekal VPN atau syarikat itu berada. Jika lokasi pelayan bersesuaian dengan keperluan anda, itu adalah VPN yang anda harus dapatkan. Sekiranya anda menggunakan VPN supaya anda dapat mengelakkan sekatan kerajaan, anda perlu pergi ke syarikat VPN yang terletak di negara yang paling kurang berkaitan dengan negara anda, itu kunci!

Harga

Adakah penyelidikan anda sebelum anda membeli VPN. Terdapat banyak perkhidmatan VPN yang hebat yang tersedia, dan VPN tidak perlu mahal agar ia menjadi hebat. Terdapat banyak VPN bajet yang tersedia yang boleh bersaing dengan yang mahal, dan menawarkan ciri-ciri hebat juga. Jika anda berfikir menggunakan VPN percuma, maka marilah kita bersikap jujur ​​dan memberitahu anda bahawa satu-satunya kelebihan VPN percuma adalah bahawa anda tidak membayar wang untuk itu. Kita semua tahu dengan baik bahawa tiada apa-apa yang benar-benar bebas di dunia ini. Dalam VPN percuma, tidak ada jaminan apa yang berlaku kepada privasi, keselamatan, dan prestasi keseluruhan anda. Sebenarnya, dalam banyak kes, maklumat anda dijual untuk tujuan pemasaran dalam talian, dan itulah bagaimana syarikat VPN percuma ini memperoleh wang sementara tidak mengenakan anda sesen pun, membuat anda berfikir mereka hanya murah hati.

Cara Membeli VPN secara tanpa nama?

Ini adalah ciri yang perlu dipertimbangkan sebelum membeli perkhidmatan VPN. Sekarang, mari kita periksa cara membeli VPN secara bijak. Untuk menjimatkan masa dan kekeliruan, berikut adalah senarai helah oleh Pakar kami tentang cara membeli perkhidmatan VPN dengan bijak.

Dengan menggunakan Kad Hadiah

Kini, bagaimana anda membayar untuk perkhidmatan VPN adalah sama pentingnya dengan cara anda mahu kekal tanpa nama di belakang aktiviti dalam talian anda. Membayar untuk VPN adalah penting, tetapi bukan tugas mudah untuk pergi. Satu alat yang telah kami tentukan sebagai kaedah pembayaran VPN anda adalah kad hadiah. Anda mungkin merosakkan dompet anda sejak Krismas lalu, dan sekarang adalah masa untuk menggunakannya. Sesetengah Pembekal VPN menerima kad hadiah sebagai pembayaran. Anda boleh dengan mudah membayar perkhidmatan VPN dengan menukar kad hadiah anda ke pembayaran untuk VPN anda. Bagaimana anda melakukannya? Sesetengah penyedia VPN memilikinya di laman web mereka, anda boleh memilih kad hadiah pilihan anda dan anda dengan mudah dapat menukar kad hadiah anda untuk langganan VPN.

Menggunakan Bitcoin

Bitcoin adalah cara lain untuk membeli VPN anda. Ia seperti mata wang baru di pasaran dan rangkaian pembayaran baru. Anda boleh menghantar dan menerima Bitcoins tanpa perlu memberikan maklumat peribadi anda. Anda boleh dengan mudah menyembunyikan identiti pengguna anda dan mendapatkan langganan VPN yang anda inginkan.

Terdapat lebih banyak cara untuk membeli VPN tanpa nama dan VPN yang mana yang akan dibeli. Dan sebagainya, kami berhenti di sini kerana kami tahu masa adalah wang dan sekarang anda telah mengetahui selok belok membeli VPN. Singkatnya, melabur dalam perkhidmatan VPN yang berkualiti dan bayar dengan medium tanpa nama untuk keselamatan.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments