Penyedia VPN Atas dengan Jaminan Wang Balik

[ware_item id=33][/ware_item]

Cybercrime terlalu besar ancaman untuk membolehkan anda menikmati rangkaian yang bebas dan tidak selamat melalui internet. Walau bagaimanapun, ketakutan ini tidak dapat menghalang kami daripada menggunakan internet yang hampir tidak dapat dielakkan pada zaman ini. Masalahnya adalah bahawa terdapat semua jenis pengguna yang menggunakan internet dan banyak pemula tidak tahu mengenai ancaman serius yang mereka hadapi setiap hari. Sesetengah pengguna tua tidak pernah mempelajari sains komputer untuk mengetahui banyak tentang kerja-kerja internet. Orang lain terlalu muda untuk memahami betapa berbahayanya internet dan tidak mengambil langkah berjaga-jaga untuk melindungi diri mereka sendiri.


Dalam hal ini, penyemakan penyamaran dibentangkan sebagai pilihan yang baik tetapi tidak melindungi Anda daripada penjejakan DNS atau pengaruh administrator. Selain agensi penguatkuasaan undang-undang, aplikasi dan pemasar terdapat penggodam di mana-mana yang boleh mendapatkan akses kepada maklumat peribadi anda jika tidak disulitkan. Cara terbaik untuk memastikan keselamatan sistem anda adalah dengan melanggan VPN (Virtual Private Network) yang dapat menyulitkan semua data anda dan menyembunyikan alamat IP anda.

Faktor-faktor untuk mendaftar masuk Perkhidmatan VPN

Berikut adalah beberapa keperluan yang akan membantu anda memilih VPN yang baik yang sesuai dengan anda.

  • VPN yang berpangkalan di negara yang perlu menghantar data pengguna kepada agensi kerajaan melalui undang-undang mungkin bukan pilihan terbaik kerana mereka perlu menyimpan beberapa storan data
  • Mempunyai pelbagai kombinasi protokol pelayan adalah lebih baik kerana VPN cenderung melambatkan kelajuan sambungan internet semasa penyulitan
  • Adalah penting bagi pelayan untuk wujud di sekitar anda serta lokasi yang anda mahu untuk alamat IP anda untuk menunjukkan untuk isyarat yang kuat
  • Semak dasar untuk menyimpan rekod aktiviti pengguna supaya anda pasti bahawa peraturan syarikat VPN dapat diterima oleh anda
  • Imbas pakej harga dan pilih VPN yang sesuai dengan anggaran anda dalam jangka panjang, bukan hanya tawaran khusus yang terakhir untuk masa yang terhad
  • Ulasan pengguna tidak boleh diabaikan kerana anda akan belajar banyak dari pengalaman orang lain terutamanya mengenai penjagaan pelanggan

NordVPN

Anda mendapat banyak ciri istimewa apabila anda mendaftar untuk NordVPN. Syarikat VPN ini berpusat di AS, yang dikenali dengan sambungan berkualiti tinggi dan perkhidmatan pelanggan yang hebat. Mereka menjana pengalaman pengguna yang hebat dan sering memperkenalkan diskaun yang boleh anda manfaatkan. Pelan mereka yang paling berpatutan adalah perjanjian mereka, iaitu US $ 2.99 sebulan dan bernilai wang. Anda boleh menyambungkan 6 peranti kepada satu akaun NordVPN pada masa yang sama. Ini bermakna anda dapat menjimatkan wang dengan berkongsi dengan mereka yang tinggal bersama anda. Anda boleh dapatkan wang anda kembali dalam masa 30 hari jika perkhidmatan mereka tidak memenuhi jangkaan anda.

Dasar pembayaran balik syarikat VPN menunjukkan betapa yakinnya perkhidmatan mereka sehingga mengetahui bahawa tawaran NordVPN jaminan wang balik tanpa pertanyaan memberikan semua kebaikan mengenai pembekal ini.

ExpressVPN

Ini sememangnya salah satu perkhidmatan VPN yang paling popular di dunia dan gembar-gembur itu benar-benar wajar. Sekiranya anda mendapati bahawa perkhidmatan ExpressVPN tidak sesuai dengan anda untuk sebab tertentu, anda boleh membatalkan akaun anda 30 hari penciptaannya dan dapatkan kembali wang anda. Di samping itu, ia mempunyai sistem pembayaran yang sangat mudah untuk pengguna kerana anda boleh membayar untuk akaun ExpressVPN anda menggunakan 23 kaedah pembayaran yang berbeza.

Mereka memiliki pelayan di 160 lokasi supaya anda pasti dapat mencari pelayan yang memberi anda isyarat terkuat dan faedah terbaik. Perjanjian 15-bulan mereka berharga AS $ 6.67 / bulan.

Akses Internet Persendirian (PIA)

Berbasis di Amerika Syarikat, akses internet peribadi sangat disyorkan oleh kedua-dua pakar dan pengguna biasa. Pakej bulanan mereka yang paling berpatutan hanya berharga $ 6.95 / bulan dan langganan anda boleh dibatalkan dalam tempoh 7 hari jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Anda boleh menyambung ke lebih 3000 lokasi pelayan dan menguji protokol mereka yang sangat baik untuk mengetahui kombinasi sempurna.

Selain mod pembayaran yang paling biasa, anda juga boleh membayar akaun anda melalui sijil hadiah daripada jenama seperti Best Buy, Costco dan Starbucks. Akses internet peribadi membolehkan anda melampirkan sehingga 5 peranti serentak termasuk komputer riba, tablet, dan telefon pintar untuk sambungan Internet keselamatan tinggi.

VyprVPN

Sekiranya anda berada dalam bajet yang ketat ,, tetapi anda tidak boleh riskan data peribadi anda yang bocor, maka tidak ada pilihan yang lebih baik daripada VyprVPN. Ia datang dengan beberapa faedah seperti mempunyai aplikasi khas untuk peranti Android dan Apple. Anda boleh menyambungkan PC, telefon pintar, tablet, dan lain-lain walaupun mereka menjalankan Windows, Linux, dan Mac. Oleh itu, pilihan anda diperluas kerana anda boleh menyimpan 3 peranti dengan selamat serentak menggunakan akaun VyprVPN yang sama. Anda boleh memilih Percubaan percuma 3 hari atau dapatkan wang kembali dalam masa 30 hari jika anda tidak menyukainya. Pelan pertama bermula pada USD 6.67 sebulan.

CyberGhost

Anda boleh memanfaatkan lebih daripada 3700 pelayan yang ditawarkan oleh TorGuard. Urus niaga 3 Tahun yang luar biasa mereka berharga AS $ 2.75 / bulan dengan a Jaminan wang balik 45 hari. Anda boleh menikmati sambungan berkelajuan tinggi dan melengkapkan keselamatan dengan CyberGhost. Perkara terbaik tentang perkhidmatan VPN mereka adalah bahawa mereka tidak menyimpan sebarang log sambungan pengguna, yang bermaksud tidak ada penyimpanan data dari akhir Anda yang mungkin digunakan terhadap anda oleh penguatkuasa undang-undang atau agensi kerajaan.

Kami menguji lebih daripada 20 Penyedia VPN dan pada penghujung hari, kami berpuas hati dengan 5 perkhidmatan VPN ini. Inilah caranya:

  • Kami membeli akaun VPN mereka
  • Kami menggunakannya selama beberapa hari dan kemudian
  • Kami berpura-pura bahawa kami tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka walaupun kami benar-benar berada, dan
  • Kami meminta wang kami kembali

Kami tidak berbangga dengan apa yang kami lakukan tetapi ia banyak mendidik kita. Kami mengetahui bahawa banyak Penyedia VPN cuba untuk menolak memberi kami wang kami kembali dan beberapa daripada mereka tidak. Walau bagaimanapun, lima VPN di atas memberi kami wang kami kembali tanpa masalah. NordVPN memberi kami bayaran balik tanpa meminta satu soalan dan kami hanya kagum. Itulah sebabnya kami telah meletakkan perjanjian NordVPN di bahagian atas.

Selain itu, kami menilai 5 VPN ini mengikut kualiti perkhidmatan mereka.

Nah, itu sahaja! Jangan teragak-agak untuk berkongsi pengalaman VPN anda dengan kami di [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments