Παγκόσμιο Κύπελλο Ισοπαλία: Ανάλυση και Πρόβλεψη Ομαδικού Παίκτου

[ware_item id=33][/ware_item]

Αν θέλετε να διαβάσετε τον Όμιλο FIFA με Ανάλυση Ομάδας, συνεχίστε να το διαβάσετε, αλλά εάν θέλετε την Ημιτελική και την Τελική Ανάλυση της FIFA αντί να διαβάσετε το Νέο Blog:


Ημιτελική και τελική ανάλυση FIFA Worldcup με προβλέψεις

Η κλήρωση γίνεται και η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική σκηνή είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους καλύτερους παίκτες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018. Κάθε ομάδα είναι ανταγωνιστική και αναστατωμένοι μπορούν να γίνουν από τους αουτσάιντερ, καθώς το ποδόσφαιρο είναι όλοι εκείνοι που παραδίδουν σήμερα. Ας ρίξουμε μια ματιά στις ομάδες του FIFA WorldCup 2018:

32 ομάδες και 8 ομάδες

Ομάδα Α: Ρωσία, Ουρουγουάη, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία

Ομάδα Β: Πορτογαλία, Ισπανία, Ιράν, Μαρόκο

Ομάδα Γ: Γαλλία, Περού, Δανία, Αυστραλία

Ομάδα Δ: Αργεντινή, Κροατία, Ισλανδία, Νιγηρία

Ομάδα Ε: Βραζιλία, Ελβετία, Κόστα Ρίκα, Σερβία

Ομάδα F: Γερμανία, Μεξικό, Σουηδία, Νότια Κορέα

Ομάδα Ζ: Βέλγιο, Αγγλία, Τυνησία, Παναμάς

Ομάδα Η: Πολωνία, Κολομβία, Σενεγάλη, Ιαπωνία

Είναι πραγματικά δύσκολο να αποφασίσετε ποια ομάδα είναι η "ομάδα του θανάτου", αλλά θα το συνθέσουμε για να αποφασίσετε.!

Η Ρωσία, η Γαλλία και η Αγγλία πήραν πλεονεκτήματα. Η Ισπανία θα πάρει την Πορτογαλία στην ομάδα Β, ενώ η Αργεντινή επέστρεψε μία από τις πιο σκληρές ομάδες πρώτου γύρου με την Κροατία, τη Νιγηρία και την Ισλανδία. Οι Μεξικανοί, οι πρωταθλητές του Concacaf, θα παίξουν τους πρωταθλητές της άμυνας, τη Γερμανία. Στην ομάδα "F" θα είναι ένας καλός αγώνας μεταξύ της ομάδας Σουηδία και της Νότιας Κορέας. Η Ιαπωνία μπορεί επίσης να κάνει μια αναστάτωση και να προχωρήσει στο γύρο των 16, ας περιμένουμε και να δούμε πώς τα πράγματα τελειώνουν τελικά.

Ανάλυση ομάδας Α:

Της ομάδας: Ρωσία, Ουρουγουάη, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία

Η Σαουδική Αραβία έχει τελικά προσόντα για το FIFA Worldcup μετά από 2 διαδοχικές αποτυχίες και θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη, τη Ρωσία, και όλοι περιμένουν αυτή τη στιγμή να παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA online. Και οι δύο ομάδες είναι αδύναμες σε χαρτί, αλλά η Ρωσία θα έχει ακόμα ένα μικρό πλεονέκτημα για να είναι το σπίτι. Η ομάδα είναι ισορροπημένη και η μόνη ομάδα που είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο δεν είναι άλλη από την ομάδα της Ουρουγουάης.

Προβλέψεις: πιθανή είναι η Ρωσία και η Ουρουγουάη

Ανάλυση ομάδας Β:

Της ομάδας: Πορτογαλία, Ισπανία, Ιράν, Μαρόκο

Την Πορτογαλία και την Ισπανία στους καυτούς υποψηφίους για το FIFA Worldcup, τον μοναδικό αγώνα στην ομάδα που πρόκειται να είναι ένα θρίλερ που δαγκώνει τα νύχια. Επίσης, δεν θα υποτιμήσουμε το Μαρόκο, έχουν έναν καλό συνδυασμό και έχουν κάνει εξαιρετικά καλά στα προκριματικά, οπότε θα προσέξετε καλύτερα. Η ομάδα έχει επίσης το Ιράν που έχει αποδώσει αρκετά καλά κάτω από τον Πορτογάλο προπονητή Carlos Queiroz, δεν μπορεί να περιμένει να δούμε το Ιράν εναντίον της Πορτογαλίας στις 25 Ιουνίου.

Προγνωστικά: Πορτογαλία και Ισπανία χωρίς αμφιβολία!

Δείτε Οδηγός: Πώς να παρακολουθήσετε το FIFA Worldcup στο Kodi

Ανάλυση ομάδας C:

Της ομάδας: Γαλλία, Περού, Δανία, Αυστραλία

Εάν η Γαλλία είχε μια επιλογή, δεν θα μπορούσαν να έχουν γράψει το σενάριο καλύτερα από αυτό. Όντας στην ομάδα με το Περού, την Αυστραλία και τη Δανία, πρόκειται να είναι μια εύκολη βόλτα αλλά δεν μπορούν να πάρουν καμία ομάδα ελαφρώς. είναι το παγκόσμιο κύπελλο φυσικά. Όσον αφορά την κατάταξη της FIFA, το Περού είναι το πιο αδύναμο, ενώ η Αυστραλία και η Δανία δεν θα έπρεπε να ενοχλούν τη γαλλική ομάδα πολύ με την ελπίδα ότι θα μπουν στην κορυφή της ομάδας.

Προγνωστικά: Γαλλία και Δανία για να εξασφαλίσουν μια θέση στο γύρο των 16.

Ανάλυση ομάδας "D":

Της ομάδας: Αργεντινή, Κροατία, Ισλανδία, Νιγηρία

Η Αργεντινή είναι το ζεστό φαβορί από την Ομάδα Δ, ωστόσο, δεν θα είναι ένα φλιτζάνι τσάι γι 'αυτούς. Κάθε ομάδα είναι ισορροπημένη και μπορεί να δώσει έναν δύσκολο χρόνο. Παρά το γεγονός ότι είναι ο τέταρτος σπόρος, καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρήσει τη Νιγηρία αδύναμη κλήρωση!

Ο νικηφόρος νικητής Wilfred λέει ότι το κλειδί για την προκριμασία του 16ου γύρου είναι να δώσει 200% έναντι της Ισλανδίας και της Κροατίας, τα δύο πρώτα παιχνίδια για τη Νιγηρία.

Αλλά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν η Ομάδα Δ είναι κυριολεκτικά η Ομάδα του Θανάτου.

Προβλέψεις: Αργεντινή και Νιγηρία να προχωρήσουν

Επίσης, διαβάστε: Καλύτερες ομάδες για να παρακολουθήσετε αυτό το FIFA Worldcup 2018

Ανάλυση ομάδας Ε:

Της ομάδας: Βραζιλία, Ελβετία, Κόστα Ρίκα, Σερβία

Η Βραζιλία δεν θα είναι πολύ ζηλόφθονη για τη Γαλλία, καθώς αντιμετωπίζουν την Κόστα Ρίκα, την Ελβετία και τη Σερβία στις ομάδες των αγώνων. Αλλά είναι πραγματικά μια μάχη για τη δεύτερη θέση; Όχι, δεν το νομίζουμε, ο καθένας μπορεί να ξεπεράσει αυτή την ομάδα. αυτή τη φορά θα μπορούσε να είναι η Ελβετία, έχουν κατακτήσει το τέταρτο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και η ομάδα φαίνεται αρκετά καλή κάτω από την καπετάνιο του Stephan Lichtsteiner.

Προβλέψεις: Να προχωρήσει η Βραζιλία και η Ελβετία

Ανάλυση ομάδας F:

Της ομάδας: Γερμανία, Μεξικό, Σουηδία, Νότια Κορέα

Όπως και η Γαλλία και η Βραζιλία, η Γερμανία δεν θα έχει κανένα παράπονο. Μια άλλη ομάδα πολεμώντας για τη δεύτερη θέση! Η Σουηδία δουλεύει σκληρά, αλλά όχι τόσο εντυπωσιακή και ούτε η Νότια Κορέα ούτε το Μεξικό έχουν την ικανότητα να εκτροχιάσουν τον υπερασπιστή πρωταθλητή. Στις άλλες ειδήσεις, πρέπει να εκτιμήσουμε τη Νότια Κορέα Επίσημο πουκάμισο της ομάδας Jersey, ελπίζουμε ότι θα μας εντυπωσιάσουν και με το παιχνίδι.

Προβλέψεις: Η Γερμανία και η Σουηδία να προχωρήσουν.

Ανάλυση ομάδας G:

Της ομάδας: Βέλγιο, Αγγλία, Τυνησία, Παναμάς

Η ομάδα του Βελγίου μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα αγαπημένα για να φτάσει στους Ημιτελικούς, η πλευρά τους είναι μία από τις καλύτερες στο διεθνές ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον σε χαρτί. Η νεαρή ομάδα διαθέτει, με βεβαιότητα, δύο από τους καλούς παίκτες της Premier League. Eden Hazard και Kevin de Bruyne, ενώ το όνομα του Adnan Januzaz στην ομάδα είναι απίθανο λόγω της ασυνεπούς απόδοσής του με τη λέσχη του και δεν μπορεί να πάρει μια κλήση για το τουρνουά. Η Τυνησία και ο Παναμάς μπορεί να μην μας εντυπωσιάσουν πολύ, οπότε η Αγγλία και το Βέλγιο θα έχουν προφανώς καλύτερη ευκαιρία για τον γύρο των 16.

Προγνωστικά: Αγγλία και Βέλγιο (Εάν η Αγγλία δεν πνιγεί)!

Ανάλυση ομάδας "Η":

Της ομάδας: Πολωνία, Κολομβία, Σενεγάλη, Ιαπωνία

Αυτή η ομάδα είναι πολύ ανοιχτή, η πολωνική ομάδα ήταν μεταξύ των πιο αδύναμων κορυφαίων σπόρων, και η ομάδα της Κολομβία θα φιλοξενήσει τις φιλοδοξίες της φινίρισμα πρώτα. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε πώς θα εμφανιστεί η Ιαπωνία και η Σενεγάλη στο μεγαλύτερο γεγονός.

Προβλέψεις: Λοιπόν λέμε την Πολωνία και την Ιαπωνία (Αυτό είναι χωρίς υπολογισμό)

Δεν υπάρχουν Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε δεν υπάρχουν Παγκόσμιο Κύπελλο Διασκέδαση Μάλλον!

Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο στοιχηματίζοντας στη σωστή ομάδα για αυτόν τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ακολουθεί η ανάλυση που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Ο πρωταθλητής της άμυνας Γερμανοί και η Βραζιλία είναι οι σημερινοί 5-1 συνάδελφοι, σύμφωνα με τον Βρετανό πρακτορείο Paddy Power, ο οποίος επίσης βαθμολογεί τους γηπεδούχους της Γαλλίας (6-1), την Ισπανία (13-2) και την Αργεντινή (8-1) για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το έθνος υποδοχής, η Ρωσία, είναι 33-1.

Νιωθω τυχερος? ψάχνετε για μια ζωντανή longshot; Στοίχημα για τους γείτονες: Μεξικό είναι 100-1.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments