Opbevarer VPN-udbydere brugerdata? – En nylig undersøgelse

[ware_item id=33][/ware_item]

De fleste Virtual Private Network (VPN) tjenesteudbydere tager online sikkerhed og privatliv meget alvorligt. Det er et must, da deres tjeneste i sig selv er fokuseret på at yde onlinesikkerhed i det mindste. Derfor har de fleste af disse VPN-tjenesteudbydere en streng sikkerhedspolitik. Denne sikkerhedspolitik inkluderer ikke at føre logfiler over brugeraktiviteter, IP-adresser og andre vigtige oplysninger fra dens brugere.


Derfor undersøgte en nylig undersøgelse disse VPN'er og deres politikker vedrørende online-sikkerhed, og hvor godt de følger med. Undersøgelsen involverede over 100 VPN'er, der er temmelig almindelige navne blandt brugerne. Fra undersøgelsen blev det opdaget, at over 26 ud af disse 100 VPN-tjenester opbevarer og indsamler oplysninger fra deres brugere. Nogle af de informationer, de opbevarer, inkluderer IP-adresse, reel placering, båndbreddedata og endda forbindelsestidsstempler.

Truslerne mod privatlivets fred øges med årene. Og med Googles og Facebook's magt til at få dine oplysninger og spore dine aktiviteter, er det virkelig svært at være anonym på Internettet i dag.

Derfor bliver efterspørgslen efter VPN'er større og større hvert år, og det forventes at stige yderligere i 2019. Efterspørgselsomkostningerne vil cirka nå over 70 millioner dollars.

Agenturer, der sporer dine bevægelser

Blandt de mere almindelige navne på VPN'er, der har været kendt for at føre logfiler over dine aktiviteter, inkluderer BufferedVPN, HolaVPN, HotspotShield, AnonVPN, AceVPN og VPNGate. Deres sikkerhedspolitikker angiver dog ellers.

I henhold til deres sikkerhedspolitik overvåger de brugeraktivitet, men de fører ikke nogen logfiler med den. Således har de ikke nogen registrering af deres brugeraktiviteter.

Dette viste sig imidlertid at være falsk med en HongKong-baseret udbyder. Dette er efter Ryan Lin, en 24-årig, der blev arresteret af FBI-agenter, efter at hans logfiler blev afsløret af en Hongkong-baseret VPN-udbyder.

Ryan Lin er muligvis ikke en god fyr, men det faktum, at VPN-tjenesteudbydere kan give information til agenturer eller organisationer (uanset hvad årsagen er) er ganske foruroligende. Det er helt klart en modsætning til deres sikkerhedspolitik.

Hvad er sikkerhedspolitikker for, hvis de ikke er rigtige?

Ovennævnte VPN-udbydere støtter stadig deres sikkerhedspolitik for ikke at føre nogen logfiler baseret på undersøgelsen af ​​en rapport fra VPNOverview. De fører logfiler over deres brugers aktivitet og personlige oplysninger (telefonnummer, e-mail-adresse osv.) De opbevarer også IP-adresser, båndbreddedata og tidsstempler.

Desværre er en HongKong-baseret udbyder ikke den eneste, der gør det. Andre velkendte VPN'er som Hotspot Shield og HolaVPN indsamler angiveligt data fra deres brugere.

Det, vi kan lære af dette, er, at ikke alle VPN'er er ens. Ikke alle af dem er tro mod deres ord eller endda sikkerhedspolitikker. Så før du vælger en VPN, er det godt at tage sig tid til at beslutte og studere deres funktioner og sikkerhedspolitikker. Det er også vigtigt at kontrollere, om VPN har haft dårlige poster med enten at sælge brugeroplysninger eller endda holde dem for sig selv som brugerlogfiler. Og hvordan ville du finde ud af det, mens du vælger en VPN? Nå, denne artikel vil bestemt hjælpe i det afgørende øjeblik.

Ting at kontrollere, før du køber en VPN

Med mange VPN'er på markedet i dag er det svært at vælge den rigtige, der giver den online sikkerhed, vi leder efter. For at hjælpe dig med at beslutte, her er nogle af de ting, du skal tjekke, før du køber det.

Deres sikkerhedspolitik

Alle VPN'er har sikkerhedspolitikker. Sørg for at gennemgå dem, før du abonnerer på deres tjenester. Sørg for, at de ikke opbevarer logfiler, data eller hvad som helst, der er personlig for dig. Du kan dobbelttjekke det på flere måder. En måde er at søge efter nyhedsrapporter om dem, der bryder deres egen sikkerhedspolitik.

Outsource til tredjepartsudbydere

Der er millioner af kunder, der leder efter VPN'er. Derfor tjener de fleste VPN-tjenesteudbydere hundreder eller endda tusinder af kunder. For at imødekomme dette store antal klienter har de undertiden brug for hjælp fra tredjepartsdatacentre. Kontroller, om VPN-tjenesteudbyderen samarbejder med et betroet datacenter, der har god sikkerhedshistorik og baggrund. Nogle VPN outsource ikke engang deres servere; de har deres egne, hvilket er det bedste, du kunne se efter. Sådanne top VPN'er er NordVPN, ExpressVPN, Private Internet Access (PIA), IPVanish og VyprVPN.

Virtuelle placeringer

Omfanget af nogle VPN-tjenesteudbydere er stort. Nogle af dem er ikke kun begrænset til et land, men tjener mange steder over hele kloden. Nogle har endda en tendens til at give virtuelle placeringer eller skabe falske placeringer. Dette kan dog være skadeligt for brugerne, da dette kan føre til DNS-lækager. Store navne i branchen sørger for, at dette problem håndteres med omhu med stærke servere.

Peer to Peer-deling

Det er også godt at vide, om VPN-tjenesteudbyderen tillader en peer at dele peer eller webtrafik fra fildelingswebsteder som BitTorrent. De fleste VPN'er tillader dette. NordVPN tillader for eksempel webtrafik på fildelingswebsteder.

Betalingsmetode

Den mest almindelige betalingsmetode, VPN'er bruger, er PayPal. Nogle af dem accepterer også cryptocurrencies som Bitcoin. Så hvis du ønsker fuld anonymitet på din transaktion, anbefaler de at bruge cryptocurrency.

Afhængigt af dit valg af betaling, er det stadig godt at vide, om VPN-tjenesteudbyderen ikke opbevarer dine følsomme økonomiske oplysninger ved at følge de rigtige og ofte anvendte betalingsmetoder.

Håber, at disse tip hjælper dig med at finde den rigtige VPN. Bare husk, at en VPN kan give dig den online sikkerhed, du har brug for. Det tilrådes også at slette cookies, hver gang du er færdig med at surfe på Internettet for også at beskytte dine data.

BestVPNDeals anbefaler top VPN'er, der sikrer online sikkerhed

  1. NordVPN
  2. ExpressVPN
  3. Privat internetadgang
  4. VyprVPN
  5. IPVanish
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments