Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi

[ware_item id=33][/ware_item]

Kaj je Kodi?

V prejšnjih dneh so včasih obstajali satelitski televizorji, ki so napredovali v kabelsko televizijo, nato pa je pred časom prišla doba digitalnih televizorjev. Ko govorimo o digitalni televiziji 21. stoletja, vemo, da je ena tehnologija sinonim za to in to je Kodi. Vendar je digitalna televizija ena od številnih funkcij te brezplačne programske opreme z odprto kodo, s katero se ponaša nova generacija.


Komplet za domačo zabavo v celoti

Vsak ima svoj hobi in zabavne dejavnosti, v katerih se prepušča. Medtem ko so nekateri člani gospodinjstva nameščeni na televizijo, drugi igrajo video igre X-box, preostali pa so filmski fanatiki. Da ne pozabimo na starostnike, ki radi gledajo ali poslušajo novice in vremenske napovedi, eh! Toda koliko dodatnih porabimo za to razkošje posebej, da prosimo vsakega člana gospodinjstva? Prah denarja? Če posnamemo, ja! Torej, vsi sanjajo, da bi vsako zabavo opravljali v enem blagu. S Kodijem to postane resničnost. Na konzoli Kodi lahko gledate kakršne koli medije, samo če imate nekaj dodatkov po želji iz vozlišča.

Kodijevi vzdevki

Kodi se pogosteje sklicuje na številne psevdonime, ki bolje pojasnjujejo njegovo vsestranskost, kot so "medijski center", "multimedijsko središče" ali večplatična aplikacija za domači kino (HTPC). Kakor koli že poimenujete, številni vtičniki lahko uporabnikom omogočajo dostop do pretočne medijske vsebine prek spletnih storitev, kot so Crackle, Amazon Prime Instant Video, Rhapsody, Pandora Internet Radio, Spotify in YouTube itd. Najnovejše različice so na voljo tudi z video- snemalnik (PVR), ki sprejema televizijo v živo, skupaj z elektronskim vodnikom po programu in HD digitalnim video snemalnikom za snemanje vsega, kar gledate na Kodi.

Nepredstavljivo združljiv

Druga privlačna lastnost Kodija je, da deluje na skoraj vseh napravah. Združljiv je z operacijskim sistemom Windows, Linux, iOS, Android in OSX, da podpira njegov 10-nožni uporabniški vmesnik. Skratka, je odličen vir za gledanje videoposnetkov, predvajanje glasbe, poslušanje podcast in ogled drugih digitalnih predstavnostnih datotek prek interneta ter lokalnih in omrežnih pomnilniških medijev.

Odlične novice - FIFA Hits 2018!

Ena najbolj priljubljenih obsesij na svetu, FIFA, se z 32 prvovrstnimi ekipami v akciji vrača 14. junija 2018. Navijači že nestrpno gledajo, ali napoved Pavla Hobotnice o tem, kdo je zmagovalec FIFA 2018 je res ali ne in če se bo Anglija tokrat kronala ali pa bodo Nemčija, Brazilija ali Argentina dvignile pokal svetovnega pokala FIFA na ruskih tleh.

Preberite tudi: Žreb svetovnega pokala FIFA in skupinska analiza po skupinah

Napovedi se bodo pomnožile, ko se bo čas bližal. Ko so pričakovanja velika, ne želimo zamuditi niti enega kosa oddaje. Zaradi tega veliko ljudi gleda FIFA na Kodi Live. Da vam pomagamo postati strokovnjak za gledanje FIFA v programu Kodi v spletu, smo naredili korak za korakom enostaven način za to.

Kaj potrebujete za boljšo izkušnjo FIFA 2018

Da bo vaša izkušnja s FIFA 2018 iz dobrega v najboljšo, potrebujete nekaj svojih najboljših dodatkov Kodi in Kodi VPN. Dodatki bodo poskrbeli, da boste FIFA gledali na svoj način, medtem ko vam bo VPN omogočil dostop do oddaje od koder koli in skrival svoje lokacije, če pomotoma uporabite kakršne koli neuradne dodatke, ki kršijo pravila Kodia.

Hej, pravkar smo uporabili izraz neuradni dodatki, če govorimo o tem, obstaja nabor uradnih in neuradnih dodatkov, ki vam bodo na Kodiju dali najboljše od FIFA World Cup 2018. Če jih naštejemo le nekaj, so priljubljeni uradni dodatki Kodi za prenos FIFA tekem 2018 v živo naslednji:

  1. Fox Sports Go (potrebna je naročnina)
  2. iPlayer WWW (ni naročnine)
  3. NBCSN (potrebna je naročnina)

Obstaja tudi nekaj neuradnih dodatkov drugih ponudnikov, za katere ni potrebna naročnina, kot sledi:

  1. cCloud TV
  2. StreamHub Kodi (Mobdro)
  3. ŠportDevil Kodi

Če želite prebrati navodila za namestitev svetovnega pokala FIFA 2018 na Kodi-ju, preberite to objavo za več informacij pod.

Razumevanje dodatkov Kodi

Trenutno mora biti zmešana glava, kakšni so ti uradni in neuradni dodatki Kodi. Ampak, ni važno. Z nekaj koraki je preprosto razumeti in v celoti izkoristiti dodatke Kodi. Zaenkrat se spomnite le ene stvari, da so v Kodijevem skladišču, ki je zbirka podatkov o vseh dodatkih, najdemo uradne ali neuradne dodatke Kodi. Ker pa je Kodi sam po sebi cel svet, obstajajo ločena skladišča za vsako zabavno možnost, kot so različna skladišča za dodatke Kodi Sports in različna za dodatke Kodi Movie, nekateri pa so tudi vse v enem (Pozor! : "Naložite" na lastno odgovornost). Z enostavnimi besedami, da bi razumeli vse to, Kodi je mlečni način, skladišča so galaksije, dodatki so planeti in zabava je doma!

Oglejte si tudi: Najboljši igralci, ki so pozorni na FIFA WorldCup

Poglejmo si, eno po eno, skladišča in njihove uradne in neuradne dodatke.

Pohištvo Kodi svetovnega pokala FIFA 2018

Ker je FIFA 2018 za vogalom, je veliko razvijalcev, ki ponujajo dodatke drugih proizvajalcev, ki so vaša vozovnica za brezplačne prenose brezplačnih športnih dogodkov v živo. Vendar pa obstaja zbirka takih skladišč, ki vas lahko zmedejo. Repozitoriji Kodi svetovnega pokala FIFA, ki jih morate gledati v živo FIFA World Cup 2018 na Kodiju, so Kodi Israel (za neuradne dodatke FIFA World Cup Kodi) in dodatni repozitorij Kodi (za uradni FIFA World Cup 2018).

FIFA dodatki za Kodi World Cup 2018

Kot že omenjeno o uradnih in neuradnih dodatkih Kodi, so tudi dodatki za FIFA namenjeni izključno FIFA, ki vam brez skrbi pomagajo gledati FIFA 2018. Znan par teh sta Halow Live TV in cCloud. Poleg teh sta nam najbolj priljubljena Kick Off Kodi addon in iPLayer WWW Kodi addon. Kick Off je najboljši za ogled kakršnih koli športnih dogodkov, naj bo to FIFA ali kateri koli drug športni dogodek. Medtem ko je iPlayer WWW najbolje, da vam ponudimo prenos v živo v BBC, ki je neposredni izdajalec programa FIFA 2018.

Finale FIFA World Cup 2018 - Uradne radiotelevizije

Države, v katerih bodo tekme v svetovnem pokalu FIFA predvajane v živo, imajo uradne radijske in televizijske programe.

Neuradni dodatki FIFA svetovnega pokala, ki smo jih omenili v tej objavi, vam bodo pomagali neposredno prenašati tekme svetovnega pokala v živo s strani uradnih radijskih programov..

Spodaj so podane države za oddajanje v živo in njihove izdaje:

Država
Televizija
Albanija RTSH
Alžirija EPTV
Argentina TyC, DirecTV
Armenija ARMTV
Avstralija SBS, Optus Sport
Avstrija ORF
Azerbejdžan İTV
Bahami ZNS, DirecTV
Bangladeš Sony Pictures Networks
Belorusija BTRC
Belgija VRT, RTBF
Bolivija Unitel, Red Uno, DirecTV
Bosna in Hercegovina BHRT
Brazilija Globo, SporTV
Brunej Astro
Bolgarija BNT
Kanada CTV, RDS, TSN
Čile Kanal 13, TVN, Mega, DirecTV, Fox Sports
Kitajska CCTV
Kolumbija Caracol TV, RCN TV, DirecTV
Kostarika Teletica, Nebo, Movistar
Kuba Tele Rebelde
Hrvaška HRT
Ciper CyBC
Češka ČT
Danska DR, TV 2
Ekvador RTS, DirecTV
El Salvador TCS, Sky
Estonija NAP
Ferski otoki DR
Francija TF1, v Športu
Nemčija ARD, ZDF
Grčija ERT1
Gruzija GPB
Grenlandije DR, TV 2
Gvatemala Radio Televisión Gvatemala, Sky
Honduras Televicentro, Sky
Hong Kong LeSports
Madžarska MTVA
Islandija RÚV
Iran IRIB
Indija Sony Pictures Networks
Indonezija [Futbal Momentum Asia (FMA)]
Irska RTÉ
Izrael KAN
Kosovo RTK
Latvija LTV
Lihtenštajn SRG SSR
Litva LRT
Macau TDM
Malezija Astro, RTM
Malta PBS
Mehika Televizija, TV Azteca
Moldavija TRM
Črna gora RTCG
Mjanmar Sky Net
Nepal Sony Pictures Networks
Nizozemska NOS
Nova Zelandija Sky Sport
Nikaragva Ratensa, Sky
Norveška NRK, TV 2
Pakistan Sony Pictures Networks
Panama Corporación Medcom, Televisora ​​Nacional, Sky
Paragvaj Telefuturo, SNT, Red Guaraní, RPC, Tigo Sports, Torneos, DirecTV
Peru Latina Televisión, DirecTV
Filipini PTV
Na Poljskem TVP
Portugalska RTP
Romunija TVR
Rusija Ujemanje televizije
Srbija RTS
Singapur Singtel TV, Starhub TV
Slovenija RTVSLO
Južna Afrika SABC, SuperSport
Južna Koreja SBS
Švedska SVT, TV4
Švica SRG SSR
puran TRT
Združeno kraljestvo BBC, ITV
Združene države FOX, Telemundo
Urugvaj Monte Carlo TV, Kanal 10, Teledoce, Torneos, DirecTV
Venezuela Venevisión, DirecTV

Če želite gledati tekme FIFA brez kakršnih koli stroškov naročnine, je uglasitev na te uradne radiotelevizije najboljši način Glejte Fifa Worldcup Live Online. Zakaj bi se trudili plačevati naročnino, če si jo lahko ogledate prek teh televizijskih programov. Kodi ima samo eno uradno skladišče dodatkov, ki je skladišče dodatkov Kodi.tv, zato če je kateri od teh kanalov tam, potem ni nobene točke namestitve. Če pa so ti kanali nekako dostopni, vam lahko samo dodatki Kodi pomagajo shraniti tekme in razveseliti svoje najljubše ekipe. Ljudje Kodi izberejo tradicionalno televizijo za neprekinjeno oddajo brez dražilnih oglasov in za svobodo gledanja najboljših posnetkov FIFA 2018.

Kako gledati FIFA World Cup 2018 na Kodiju z neuradnimi dodatki Kodi

Gledanje FIFA 2018 na Kodi je precej enostavno in lažje je namestiti dodatke, če veste, da so koraki pravilno. Vendar pa neuradni dodatki sprejmejo še nekaj korakov, saj so nameščeni iz drugih platform. Vedeti morate le nekaj preprostih korakov, da boste lahko Kodiu pomagali. Ali se boste odločili za neuradne ali uradne dodatke Kodija za FIFA 2018, je popolnoma vaša izbira in ne bo veliko spremenil vaše izkušnje. Spodaj najdete, kako uporabljati Kodi neuradne dodatke za FIFA 2018 v priročniku za namestitev.

To je splošno vodilo za nastavitev za neuradne dodatke Kodi, zato lahko te korake uporabite na katerem koli od njih. FYI, obstaja več neuradnih dodatkov za Kodi, kot so SportsDevil, Kick Off ali Project Mayhem Sports itd., Pa tudi nekateri nepriljubljeni, a pojdimo le z znanimi neuradnimi dodatki Kodi samo zato, da se prepričamo, da se ne boste zapletli. z vašo zabavo FIFA, zato za varnejše možnosti izberite na zgornjem seznamu. Če se sprašujete, zakaj bi lahko izbrali neuradne dodatke nad uradnimi, preprosto, to je, da se izognete naročnini. Neuradni dodatki Kodi imajo še kar nekaj funkcij, s katerimi lahko uporabniki ujamejo, da jih izberejo. Samo pametnost pri izbiri neuradnih dodatkov vas lahko reši skrbi. Zato začnimo te dodatke nekoliko bolj praktično razumeti z vodnikom za nastavitev. Čeprav je to splošno vodilo za namestitev za namestitev neuradnih dodatkov Kodi, smo dali primer, da ga boste lažje razumeli. Primer neuradnega dodatka Kodi, ki smo ga uporabili v priročniku za nastavitev, je SportsDevil.

Zapomnite si neuradni URL shrambe dodatkov (Kodi Israel) za FIFA 2018, tj. Http://kdil.co/repo/

Pojdite na meni »Nastavitve« pod znak zobnika na domačem zaslonu Kodija

Poiščite / poiščite »File Manager« v meniju z nastavitvami

Proti levemu podoknu kliknite "dodaj vir"

Odprlo se bo okno z imenom »Dodaj datotečni vir«, poiščite gumb z napisom »nič« in kliknite

Sedaj vnesite URL neuradnega dodatka »http://kdil.co/repo/« (ne zamudite http: //)

Kliknite V redu in nato v spodnjem polju vnesite ime poljubnega imena, na primer »Kdil«, kliknite končno v redu, da zapustite okno za dodajanje vira

Zdaj se vrnite v glavni meni Kodi in na seznamu izberite »Dodatki«

V meniju z dodatki boste videli ikono odprtega okna, kliknite za prehod v drug meni

Zdaj kliknite »Namesti iz zip datoteke«, kjer boste našli repozitorij, ki ste ga pravkar dodali v prejšnjem koraku

Poiščite ime, ki ste ga vnesli za svoj repo (v našem primeru pojdite na kdil in nato v datoteko kodil.zip)

Zdaj boste morali iti v več podmap, da pridete do svojega neuradnega dodatka Kodi (v tem primeru "SportsDevil")

Torej, zdaj kliknite »Namesti iz skladišča«, nato »Kodil Repository« in nato »Video dodatki«

Pomaknite se po velikem seznamu neuradnih dodatkov in izberite tistega, ki ga potrebujete (v našem primeru SportsDevil)

Kako uporabljati neuradne dodatke Kodi za gledanje FIFA 2018

Ker se ta pošta osredotoča na FIFA 2018, vam bomo povedali, kako lahko uporabite svoj neuradni dodatek Kodi za ogled FIFA 2018, ko ga končate z namestitvijo. Sledite spodnjim korakom:

Pojdite na domači zaslon Kodi

Kliknite na dodatke

Zdaj kliknite na Video dodatke

Pojdite na neuradni dodatek Kodi, ki ga želite uporabiti, na primer, SportsDevil

SportsDevil vam ponuja nekaj različnih možnosti. Vrhunski rezultati zadnjih nekaj tekem si lahko ogledate na portalu Goalsarena.org

Lahko pa tudi preklopite na »Šport v živo«, če si želite ogledati tekme v živo z LiveFootballVideo.com ali LiveFootball.ws

Izberite želeni kanal ali ujemanje in voila, vaš tok se bo začel!

Kako gledati finale svetovnega pokala FIFA 2018 na Kodi z uradnimi dodatki Kodi

Prej smo govorili o tem, zakaj naj bi uradni dodatki Kodi imeli prednost pred neuradnimi. Precej očitno je tudi, da je varnejši in vam daje vse navedbe o dodatkih. Poleg tega je tudi namestitev precej enostavna. Le da večinoma uradni dodatki prihajajo z naročnino. Kot smo že omenili, pa je naš najljubši "iPlayer WWW", ker si iskreno želimo tudi, da vam omogočimo ekonomične možnosti in predloge, poleg tega pa ga želimo uporabiti tudi za zmanjšanje nekaj dolarjev, ker je to preveč zadovoljivo!

Kot že omenjeno, je skladišče za spremljanje FIFA 2018 v živo prek uradnih dodatkov "Kodi Add-on Repository". Tako kot si razumeli neuradni priročnik za namestitev dodatkov Kodi, si zapomnite ime skladišča. Vendar pa tokrat ni nobenega URL-ja, ki bi ga lahko poiskala zip datoteka, ker je uradna.

Preden razložim vodnik, ki ga moramo opozoriti, bomo uporabili primer uradnega dodatka Kodi v vodiču, tj iPlayer WWW, vendar lahko s temi koraki namestite kateri koli uradni dodatek Kodi za FIFA 2018. Pravzaprav , je ta metoda uporabna za namestitev kakršnih koli uradnih dodatkov na Kodi. Poglejmo naš splošni priročnik za namestitev dodatkov Kodi.

Pojdite na “Kodi domači zaslon”

Kliknite meni "Dodatki"

Na vrhu poiščite ikono polja in kliknite

Zdaj izberite »Namestitev iz skladišča«

Pomaknite se in poiščite uradno skladišče dodatkov z imenom "Kodi dodatek Repozitorij"

Zdaj kliknite »Video Add-on«

Nato poiščite želeni dodatek po njegovem imenu (v tem primeru iPlayer WWW)

Zdaj pritisnite gumb »namesti«

Kako uporabljati uradne dodatke Kodi za gledanje FIFA 2018

Ko ste namestili svoj uradni dodatek Kodi, ga morate začeti uporabljati. Uporaba uradnih dodatkov Kodi je varna in enostavna. Sledite spodnjim korakom za ogled FIFA 2018 z uradnimi dodatki kodi:

Pojdite na domači zaslon Kodi

Kliknite na dodatke

Pojdite na video dodatke

Pomaknite se po velikem seznamu dodatkov Kodi in poiščite uradni dodatek, ki ga želite uporabiti (npr. IPlayer WWW)

Za uporabo kliknite na dodatek

Opomba: Kodi uradni dodatek iPlayer WWW je naš najljubši iz več razlogov, eden izmed njih pa je, da BBC Sports prenaša v živo v okviru FIFA 2018 Streaming. Če uporabljate iPlayer WWW, pojdite na BBC Sports in nato prenesite FIFA Live na Kodi. 

Hitting Post

FIFA je bila vedno velika in posebna za ljubitelje nogometa. Tokrat so razlogi in gostitelji precej drugačni in novi v FIFA-i, zato navijači napovedujejo, kako veliko bi bilo. Toda ena stvar je zagotovo, tako kot vsakokrat, tudi tokrat naokoli, s skupno 32 ekipami bo FIFA svetovno prvenstvo 2018 v Rusiji prineslo dobre predstave okoli sredine leta.

V tej objavi je razloženo, zakaj in kako uporabljati Kodi za FIFA 2018. Pojasnjuje tudi, kdaj lahko prihranite denar za naročnino, da si priskrbite nekaj nachos za oddaje. Uporaba Kodija je zelo dobra za FIFA, vendar uporaba Kodija zagotovo ni omejena na to, ampak skoraj vse digitalne možnosti za domačo zabavo, ki jih poimenujete.

Najboljši Kodi VPN za FIFA Worldcup Final Live Streaming v živo:

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN - [zmagovalec]
  • NordVPN

IPVanish

Cena: 6,49 USD / mesec

Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na KodiLažje se poveže z zgoraj omenjenimi državami
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na KodiDober pretok po Fifa kanalih (preizkušeno)
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodiveč kot 40.000 anonimnih IP-jev
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi225+ strežnikov v več kot 60 državah
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi7-dnevno jamstvo vračila denarja

Preberi pregled

Torguard

Cena 9,99 USD / mesec

Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na KodiBrez pravilnika o dnevniku
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi1 tedenski preizkus & Garancija za vračilo denarja
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi1600+ strežnikov v 50+ državah
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na KodiPovprečna hitrost pretakanja

Preberi pregled

ExpressVPN - [zmagovalec]

Cena 8,32 $ / mesec

Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi Idealno za FIFA Streaming
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi Enostavna uporaba aplikacij / programske opreme
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi 24/7 podpora v živo
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi 100+ strežnikov v 78 državah

Preberi pregled

NordVPN

Cena 5,75 $ / mesec [Lahko variiram - obiščite spletno mesto za popust v prazničnih sezonah]

Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi 650+ strežnikov v 50+ državah (zajema vse kanale z zgornjega seznama)
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na KodiŠportno pretakajte brez težav (brez izklopov ali prekinitev povezave)
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na KodiMulti prijava za 6
Oglejte si finale FIFA Worldcup Live Online na Kodi30 dni garancije za vračilo denarja

Preberi pregled

Izbira urednikov:

IPV-Kodi-468 × 60

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments