Nézze meg a Sky Go Online-t bárhonnan – Teljes Streaming útmutató

[ware_item id=33][/ware_item]

A Sky Go élő közvetítés az egyik leggyakoribb módszer a televízió élvezetére Nagy-Britanniában. A Sky Go több mint huszonöt csodálatos brit TV-csatornát kínál, ideértve a hírekkel, sporttal, drámával, rajzfilmekkel, utazással, ételekkel és még sok minden mással kapcsolatos csatornákat. Ha Nagy-Britanniában lakik, akkor feltétlenül regisztráljon Sky Sky fiókra, hogy hozzáférjen ehhez a fantasztikus tartalomhoz. A nagy hír az, hogy nem igényel Sky Plus-fiókot a Sky Go előfizetéshez. Ez azt jelenti, hogy pénzt takarít meg, és csak azért fizet, amit meg akar nézni.


A probléma az, hogy csak az Egyesült Királyságban élő emberek jelentkezhetnek a Sky Go-ra. Ha brit vagy, de külföldön tanul, vagy másik országba költözött, akkor nem fog hozzáférni a Sky Go külföldi oldalához. A brit TV-műsorok az évek során jelentős népszerűségnek örvendenek. Ki nem szereti a Mind Your Language és Sherlock Holmes szavait? A brit TV-műsorok rajongói szintén fel akarnak jelentkezni a Sky Go-ra, de a szokásos útvonalon ezt nem tudják megtenni. Szerencsére kihasználhatja a regionális azonosítási mechanizmust a Sky Go online külföldi megfigyelésére.

A Sky Go feloldásának feloldása VPN-en keresztül

Jelenleg csatlakozik egy olyan kiszolgálóhoz, amely az internetszolgáltató (ISP) tulajdonában van, tehát IP-címe megegyezik az ISP-kiszolgáló IP-címével. Amikor meglátogatja a Sky Go webhelyét, a rendszer az IP-címe alapján észleli a helyét. Tehát egyértelműen megmondhatják, hogy Ön jelenleg nem a brit területén van. Ezért a Sky Go tartalomhoz nem férhet hozzá.

Amikor feliratkozik egy virtuális magánhálózatra (VPN), minden alkalommal bekapcsolja az internetet. A VPN az internetkapcsolatra alkalmazható, és több eszközön egyszerre működik, ugyanazon a VPN-fiókon keresztül. Ez egy fantasztikus előnye a VPN-nek. Kiválaszt egy megfelelő VPN protokollt, és egyesíti azt egy Nagy-Britanniában fizikailag jelen lévő VPN szerverrel. Mi történik? Az Ön IP-címe már nem az eredeti ISP-kiszolgáló címe. A megjelenített IP-cím a most választott VPN-kiszolgáló címe. A Sky Go azonosítja az Ön IP-címét egy brit szerver azonosítójával, amely lehetővé teszi az égbolt online külföldön való figyelését.

Nézze meg a Sky Go Online-t bárhonnan - Teljes Streaming útmutató

Ne feledje, hogy többféle Sky Go eszköz létezik, és nem mindegyik támogatja a VPN-ket. Ha vásárolt egyet, amely általában nem működik VPN-ekkel, akkor be kell állítania egy útválasztót, hogy működjön.

A VPN biztonsági elemei

A VPN célja nem csak a webhelyek és alkalmazások feloldása a regionális korlátozásokkal. A VPN olyan biztonságot nyújt, amelyet más módon nem tud megszerezni. Biztosítja az internetkapcsolatot, biztonságban tartva az összes csatlakoztatott eszközt. Ezenkívül védi a készüléket, ha nyilvános Wi-Fi-t használ, vagy ha nyilvános hálózathoz kapcsolódik. Fel kell ismernie a VPN nélküli veszélyszintet. Internetes adatai általában védelem nélkül folynak, azaz ugyanabban a hálózatban bárki behatolhat a rendszerébe.

A VPN egy speciális csatornát hoz létre, amelyen keresztül az összes adat titkosított formában továbbadódik. Ezért senki sem tudja megszerezni a személyes számlájára vonatkozó információkat, és Ön továbbra sem férhet hozzá a számítógépes bűnözőkhöz. Mint tudod, a kormányok és a bűnüldöző szervek hírhedtek, mert behatolnak a felhasználói adatvédelembe. A hirdetők bármit keresnek, amely segíthet optimalizálni a jelenlegi kampányaik felhasználói élményét. Adatokat gyűjtenek és felhasználják felhasználói profilok létrehozására azoknak a területeknek megfelelően, amelyek iránt érdeklődik. A VPN képes bármilyen nyomkövetési tartománytól tartani. A legjobb, ha a választott VPN-szolgáltató nem tárol felhasználói naplókat. Bár a VPN-k bizonyos mértékben csökkentik az internet sebességét, legalább mentes lehet attól, hogy privát vagy nyilvános Wi-Fi-t használjon.

A legjobb VPN-k a Sky Go feloldásához

ExpressVPN

expressvpn webhely

Ezt a VPN-t a felhasználók világszerte erősen ajánlják. Ez nem meglepő, mivel az ExpressVPN jelenleg 94 országban érhető el, és folyamatosan azon dolgoznak, hogy szolgáltatásaikat új helyekre terjesszék. Nagyon nagy esélye van arra, hogy a Sky Go élő közvetítését távoli régiókban nézze meg az ExpressVPN segítségével. Korlátlan sávszélességet kínálnak, és a szervereket bármikor megváltoztathatja, amikor úgy érzi, hogy valaki nem olyan jól működik, mint szeretné. A VPN-k egyik leglátványosabb sebessége, nem is beszélve három nagyszerű VPN-protokollról, amelyek közül választhat. Nem vezetnek felhasználói naplókat, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek.

NordVPN

nordvpn webhely

Ha a biztonság a prioritás, akkor a NordVPN-nek a VPN-k listájának tetején kell lennie. Kettős titkosítást biztosítanak, ami azt jelenti, hogy az internetkapcsolat biztonságának kétszeresét kapja, anélkül, hogy túl nagy mértékben csökkentené az internet sebességét. A NordVPN a világ 59 országában működik, és több mint ezer VPN szerverrel rendelkezik, amelyekhez választhat. Nulla naplózási politikájukkal tiszteletben tartják az Ön személyes adatait, és védelmet nyújtanak a megfigyelés és a követés ellen. A NordVPN rendelkezik egy automatikus kikapcsolóval, amely gyorsan leállít minden olyan webhelyet vagy alkalmazást, amelyet Ön használt, mielőtt valamilyen okból csatlakozott volna a VPN-hez vagy újracsatlakozott. Ez azt jelenti, hogy bármilyen kapcsolat meghibásodása esetén az adatai továbbra is biztonságban vannak, amíg a VPN-t újra nem csatlakoztatják, és így tovább.

IPVanish

ipvanish weboldal

Azt állítják, hogy a világ leggyorsabb VPN-je, és kiváló minőségű biztonságot nyújt Önnek elfogadható áron. Azt gondolhatja, hogy az egyhavi tervük túl drága. Nos, igen, de a hosszú távú kedvezményeket nyújt lenyűgözően, éppen ezért ajánljuk a hosszabb terveket. Az IPVanish több mint 60 országban elérhető különböző kontinenseken, így bármikor hozzáférhet a Sky Go külföldre az IPVanish segítségével. Ezek lehetővé teszik, hogy öt különféle eszközt egyidejűleg egyetlen IPVanish-fiókhoz kapcsolhasson. A nulla naplózású politikája biztonságban tartja Önt a nyomkövetőktől és az ügynökségektől. A befizetéstől számított hét napon belül visszatérítheti befizetését, ha nem elégedett a teljesítménnyel.

Ezen a csodálatos VPN-lehetőség mellett kipróbálhatja a VyprVPN-t a Sky Go élő közvetítésének Nagy-Britannián kívüli megfigyelésére is. Kiváló ügyfélszolgálatot nyújtanak, és garantálják a lenyűgöző biztonsági funkciókat. Ne felejtsen el kiválasztani egy olyan VPN-t, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments