Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on

[ware_item id=33][/ware_item]

Mi az a Kodi??

A korábbi napokban korábban műholdas televíziók voltak, amelyek kábeltelevíziókká fejlődtek, majd valamikor ezelőtt a digitális TV-k korszakává váltak. Amikor a 21. századi digitális TV-ről beszélünk, akkor tudjuk, hogy az egyik technológia szinonimája, és ez a Kodi. A digitális televíziózás azonban az ingyenes, nyílt forráskódú szoftverek azon sok jellemzője közül, amelyekkel az új generáció büszke.


Egy-egy-minden házimozi készlet

Mindenkinek megvan a maga hobbi és szabadidős tevékenysége, melyben elkényezteti magát. Miközben a háztartás egyes tagjai a televízióhoz vannak rögzítve, mások X-box videojátékokat játszanak, a többiek pedig film-fanatikusok. Ne felejtsük el az idős embereket, akik szeretik hírműsorokat és időjárás-előrejelzéseket nézni vagy hallgatni. De mekkora külön költséget fordítunk ezekre a luxusokra külön-külön, hogy minden háztartási tag kedveljen? Egy köteg pénzt? Ha felveszünk, igen! Tehát mindenki álma, hogy minden időtöltési tevékenységet egy árucikkben végezzen. Kodi-val valósággá válik. Bármilyen médiumot megnézhet a Kodi konzolon, csak azáltal, hogy néhány kedvenc kiegészítőt kihúzza róluk..

Kodi becenevei

A Kodi-ra sok álnevek hivatkoznak, amelyek jobban magyarázzák sokoldalúságát, például a „médiaközpont”, a „multimédia hub” vagy a multi-platform házimozi PC (HTPC) alkalmazás. Bármit is nevezzen, számos pluginja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy médiatartalmakhoz hozzáférjenek olyan online szolgáltatásokon keresztül, mint a Crackle, az Amazon Prime Instant Video, a Rhapsody, a Pandora Internet Radio, a Spotify és a YouTube stb. A legújabb verziók video- felvevő (PVR) az élő televízió vételéhez, elektronikus műsorfüzettel és HD digitális videorögzítővel a Kodi-on megfigyelt anyag rögzítéséhez.

Elképzelhetetlenül kompatibilis

A Kodi másik vonzó tulajdonsága az, hogy szinte bármilyen eszközön fut. Kompatibilis a Windows, Linux, iOS, Android és OSX rendszerekkel, hogy támogassa 10 láb hosszú felhasználói felületét. Röviden: nagyszerű forrás videók megtekintésére, zene lejátszására, podcastok hallgatására és bármilyen más digitális médiafájl megtekintésére az interneten, a helyi és a hálózati adathordozón keresztül.

Hírek - FIFA Hits 2018!

A világ egyik legnépszerűbb megszállottsága, a FIFA visszatér 32 első osztályú csapattal, akik 2018. június 14-én élnek élőben. A rajongók várják, hogy Paul Polip előrejelzése arról szól, hogy ki nyeri a FIFA 2018 igaz vagy nem, és ha Anglia ezúttal magukat koronázza, vagy Németország, Brazília vagy Argentína emelte fel a FIFA világkupája trófeát az orosz földön.

Olvassa el még: A FIFA World Cup sorsolása és csoportonkénti elemzése

Az előrejelzések megsokszorozódnak, az idő múlásával becsukódik. Ha magas a várakozás, nem akarunk hiányozni a műsor egyetlen részéről. Ez az oka annak, hogy sokan nézik a FIFA-t a Kodi Live-en. Annak érdekében, hogy szakértővé váljék a FIFA online nézése a Kodi-on, lépésről lépésre, egyszerű módon készítettük el ugyanezt.

Amire szüksége van egy jobb FIFA 2018 élményhez

Annak érdekében, hogy a FIFA 2018 tapasztalatai a legjobbak legyenek, a legjobb Kodi kiegészítőkre és a következőkre van szüksége: Kodi VPN. A kiegészítők gondoskodnak arról, hogy a FIFA-t nézzék, míg a VPN bárhonnan hozzáférést biztosít a műsorhoz, és elrejti tartózkodási helyét, ha véletlenül olyan nem hivatalos kiegészítőket használ, amelyek megsértik a Kodi szabályait..

Hé, éppen a nem hivatalos kiegészítők kifejezést használtuk, erről beszélve, létezik egy sor hivatalos és nem hivatalos kiegészítő, amely a legjobbat nyújtja a 2018-os FIFA világkupán a Kodi-n. Néhánynak nevezve a népszerű hivatalos Kodi kiegészítőket, amelyek közvetítik a FIFA mérkőzéseit 2018 élőben, a következők:

  1. Fox Sports Go (előfizetés szükséges)
  2. iPlayer WWW (nincs előfizetés)
  3. NBCSN (előfizetés szükséges)

Van néhány harmadik féltől származó nem hivatalos kiegészítő, amely szintén nem igényel előfizetést, az alábbiak szerint:

  1. cCloud TV
  2. StreamHub Kodi (Mobdro)
  3. SportsDevil Kodi

A KIF-en a FIFA 2018-as világbajnokság telepítési útmutatójának elolvasásához olvassa tovább ezt a posztot az alábbiakban.

A Kodi kiegészítők megértése

Most egy mashupnak kell lennie a fejedben, mi ezek a hivatalos és nem hivatalos Kodi kiegészítők. De ne törődj vele. Néhány lépéssel meglehetősen könnyű megérteni és teljes mértékben kihasználni a Kodi kiegészítőket. Ne felejtsen el egy dologra, hogy a Kodi kiegészítők - akár hivatalos, akár nem hivatalos - megtalálhatók a Kodi-tárházban, amely az összes kiegészítő adatbázisa. Mivel azonban a Kodi önmagában egy egész világ, különféle adattárak vannak minden szórakoztatási lehetőséghez, például különféle tárolók a Kodi Sports kiegészítőkhöz és különféle Kodi Movie kiegészítőkhöz, és néhányuk mindegyik egyben is (Figyelem! : "Töltsön" a saját felelősségére). Egyszerű szavakkal, hogy mindent megértsünk, a Kodi a tejút, az adattárak a galaxisok, a kiegészítők a bolygók és a szórakozás otthona!

Lásd még: A legjobb játékosok, akik figyelik ezt a FIFA WorldCup-ot

Most nézzük meg egyenként a tárolókat és azok hivatalos és nem hivatalos kiegészítőit.

FIFA World Cup 2018 Kodi tárolók

Mivel a FIFA 2018 a sarkon van, számos fejlesztő kínál olyan gyártót, aki harmadik féltől származó kiegészítőket kínál, amelyek jegyeket biztosítanak Önnek az ingyenes sportesemények közvetítéséhez. Van azonban olyan tárolókészlet, amely összetévesztheti Önt. A FIFA World Cup Kodi adattárait, amelyeket a Kodi Live FIFA World Cup 2018 nézéséhez meg kell nézni, a Kodi Israel (a nem hivatalos FIFA World Cup Kodi kiegészítők számára) és a Kodi kiegészítő tároló (a hivatalos FIFA 2018 világbajnokság).

FIFA World Cup 2018 Kodi kiegészítők

Mint azt a hivatalos és nem hivatalos Kodi-kiegészítőkről korábban már említettem, a FIFA-kiegészítők kizárólag a FIFA-nak készültek, amelyek minden gond nélkül lehetővé teszik a FIFA 2018-as film megtekintését. Közülük híres pár a Halow Live TV és a cCloud. Ezen kívül a legnépszerűbbek a Kick Off Kodi és az iPLayer WWW Kodi addon. A Kick Off bármilyen sportesemény megfigyelésére a legjobb, akár FIFA, akár bármilyen más sportesemény. Mivel az iPlayer WWW a legjobb, ha a BBC közvetlen közvetítését kínálja Önnek, amely a FIFA 2018 közvetlen műsorszolgáltatója.

FIFA 2018 világbajnokság döntője - hivatalos műsorszolgáltatók

Azokban az országokban, ahol a FIFA világkupa mérkőzéseit élőben közvetítik, hivatalos műsorszolgáltatók vannak, mint alább.

A FIFA Világkupája nem hivatalos kiegészítői, amelyeket ebben a bejegyzésben említettünk, segítenek az élő FIFA Világkupa mérkőzések közvetítésében a hivatalos műsorszolgáltatók közvetlenül.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat az országokat, amelyek közvetítik az élő közvetítést, és azok műsorszolgáltatói

Ország
Televízió
Albánia RTSH
Algéria EPTV
Argentína TyC, DirecTV
Örményország ARMTV
Ausztrália SBS, Optus Sport
Ausztria ORF
Azerbajdzsán iTV
Bahamák ZNS, DirecTV
Banglades Sony Pictures Networks
Fehéroroszország BTRC
Belgium VRT, RTBF
Bolívia Unitel, Red Uno, DirecTV
Bosznia és Hercegovina BHRT
Brazília Globo, SporTV
Brunei Astro
Bulgária BNT
Kanada CTV, RDS, TSN
Chile 13. csatorna, TVN, Mega, DirecTV, Fox Sports
Kína CCTV
Colombia Caracol TV, RCN TV, DirecTV
Costa Rica Teletica, Sky, Movistar
Kuba Tele Rebelde
Horvátország HRT
Ciprus CyBC
Cseh Köztársaság ct
Dánia DR, TV 2
Ecuador RTS, DirecTV
El Salvador TCS, Sky
Észtország TÉVED
Faroe Szigetek DR
Franciaország TF1, beIN Sports
Németország ARD, ZDF
Görögország ERT1
Grúzia GPB
Grönland DR, TV 2
Guatemala Radio Televisión Guatemala, Sky
Honduras Televicentro, Sky
Hong Kong LeSports
Magyarország MTVA
Izland RÚV
Irán IRIB
India Sony Pictures Networks
Indonézia [Futbal Momentum Asia (FMA)]
Írország RTÉ
Izrael KAN
Koszovó RTK
Lettország LTV
Liechtenstein SRG SSR
Litvánia LRT
Macau TDM
Malaysia Astro, RTM
Málta PBS
Mexikó Televízió, azték TV
Moldova TRM
Montenegró RTCG
Myanmar Sky Net
Nepál Sony Pictures Networks
Hollandia NOS
Új Zéland Sky Sport
Nicaragua Ratensa, Sky
Norvégia NRK, TV 2
Pakisztán Sony Pictures Networks
Panama Corporación Medcom, a Televisora ​​Nacional, a Sky
Paraguay Telefuturo, SNT, Red Guaraní, RPC, Tigo Sports, Torneos, DirecTV
Peru Latina Televisión, DirecTV
Fülöp-szigetek PTV
Lengyelország TVP
Portugália RTP
Románia TVR
Oroszország Match TV
Szerbia RTS
Singapore Singtel TV, Starhub TV
Szlovénia RTVSLO
Dél-Afrika SABC, SuperSport
Dél-Korea SBS
Svédország SVT, TV4
Svájc SRG SSR
pulyka TRT
Egyesült Királyság BBC, ITV
Egyesült Államok FOX, Telemundo
Uruguay Monte Carlo TV, 10. csatorna, Teledoce, Torneos, DirecTV
Venezuela Venevisión, DirecTV

Annak érdekében, hogy a FIFA mérkőzéseit előfizetési költségek nélkül nézzék meg, a legmegfelelőbb módszer ezekre a hivatalos műsorszolgáltatókra való hangolás Nézze meg a Fifa Worldcup élő közvetítését. Miért zavarja az előfizetési díj fizetését, ha ezeket a műsorszolgáltatókon keresztül tudja megnézni. A Kodi csak egy hivatalos kiegészítő lerakattal érkezik, amely a Kodi.tv kiegészítő lerakat, tehát ha ezeknek a csatornáknak a része van, akkor nincs helye a telepítésnek. Ha azonban ezek a csatornák valamilyen módon nem érhetők el, csak a Kodi kiegészítők segíthetnek megmenteni a mérkőzéseidet, és felvidítani a kedvenc csapatait. Az emberek a hagyományos TV-n keresztül választják a Kodi-t egy zavartalan hirdetések nélküli megszakítás nélküli show-hoz és a legjobb FIFA 2018 felvételek újbóli megnézése érdekében..

Hogyan lehet megtekinteni a FIFA 2018 világkupáját a Kodi-n a nem hivatalos Kodi-kiegészítőkkel

A FIFA 2018 nézése a Kodi-nál meglehetősen egyszerű, és könnyebb a kiegészítők telepítése, ha ismeri a megfelelő lépéseket. A nem hivatalos kiegészítők azonban még néhány lépést megtesznek, mivel harmadik fél platformjain telepítik őket. Csak el kell tudnia néhány egyszerű lépést, hogy Kodi-nak FIFA-t kapjon. Az a döntés, hogy nem hivatalos vagy hivatalos Kodi-kiegészítőket választ-e a FIFA 2018-ra, az ön döntése, és ez nem fogja sokkal megváltoztatni a tapasztalatait. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan lehet a Kodi nem hivatalos kiegészítőit használni a FIFA 2018-hoz a telepítési útmutatóban.

Ez egy általános telepítési útmutató a nem hivatalos Kodi kiegészítésekhez, így ezeket a lépéseket bármelyikre alkalmazhatja. FYI, számos nem hivatalos Kodi-kiegészítő létezik, mint például a SportsDevil, a Kick Off vagy a Project Mayhem Sports stb., És néhány népszerűtlen is, azonban csak a híres nem hivatalos Kodi-kiegészítőkkel járunk, csak azért, hogy biztosan nem zavarják meg őket a FIFA szórakoztatásával, tehát válasszunk a fenti listából a biztonságosabb opciókhoz. Ha kíváncsi, hogy miért választhat nem hivatalos kiegészítőket a hivatalos kiegészítőkért, egyszerű, azaz az előfizetés elkerülése érdekében. A nem hivatalos Kodi kiegészítőknek még sok más funkciója is van, hogy a felhasználók némi fogást kapjanak a választásukhoz. Az, hogy ügyesen választja a nem hivatalos kiegészítőket, megmentheti Önt a gondoktól. Tehát kezdjük el kissé gyakorlatilag megérteni ezeket a kiegészítőket a telepítési útmutató segítségével. Bár ez egy általános telepítési útmutató a nem hivatalos Kodi kiegészítők telepítéséhez, adtunk egy példát, hogy jobban megértsük. A telepítési útmutatóban alkalmazott nem hivatalos Kodi-kiegészítő példa a SportsDevil.

Emlékezzen a FIFA 2018 nem hivatalos kiegészítő adattárának (Kodi Israel) URL-jére, azaz http://kdil.co/repo/

Lépjen a „Beállítások” menübe a Kodi kezdőképernyőn található fogaskerekű jel alatt

Görgessen a / File Keresse meg a beállítások menüben a „File Manager” -hez

A bal oldali ablak felé kattintson a „forrás hozzáadása” elemre.

Megnyílik egy „File File Source” nevű ablak, keresse meg a „none” feliratú gombot, majd kattintson

Most írja be a nem hivatalos kiegészítők tárházának URL-jét „http://kdil.co/repo/” (ne hagyja ki a http: //)

Kattintson az OK gombra, majd adjon nevet a forrásnak, például az alsó mezőben a „Kdil” nevet, kattintson a végső oké, hogy kilépjen a forrás hozzáadása ablakból

Most térjen vissza a Kodi főmenüjéhez, és válassza a listából az „Add-ons” elemet

A kiegészítők menüben megjelenik egy nyitott doboz ikon, kattintson egy másik menübe lépéshez

Most kattintson a „Telepítés zip fájlból” elemre, ahol megtalálja az előző lépésben éppen hozzáadott tárolót

Keresse meg a nevet, amelyet megadott a repóhoz (esetünkben keresse fel a kdil fájlt, majd a kodil.zip fájlt)

Most több almappába kell belépnie, hogy elérje a nem hivatalos Kodi kiegészítőjét (ebben az esetben a „SportsDevil”).

Tehát most kattintson az „Install from Repository” elemre, majd a „Kodil Repository”, majd a „Video add-ons” elemre.

Görgessen le a nem hivatalos kiegészítők nagy listáján, és válassza ki a kívántt (a mi esetünkben a SportsDevil)

Nem hivatalos Kodi kiegészítők használata a FIFA 2018 nézésére

Mivel ez a bejegyzés a FIFA 2018 körül helyezkedik el, elmondjuk Önnek, hogy miként használhatja a nem hivatalos Kodi kiegészítőt a FIFA 2018 megnézésére, amikor elkészült. Kövesse az alábbi lépéseket:

Ugrás a Kodi kezdőképernyőre

Kattintson a Kiegészítők elemre

Most kattintson a Videó kiegészítők elemre

Lépjen a nem hivatalos Kodi kiegészítőre, amelyet például mondhat, SportsDevil

A SportsDevil néhány különféle lehetőséget kínál. Nézheti a legutóbbi mérkőzések legfontosabb eseményeit a goalsarena.org oldalon

Válthat az „Élő sport” lehetőségre, hogy élő mérkőzéseket nézhessen a LiveFootballVideo.com vagy a LiveFootball.ws webhelyen.

Válassza ki a kívánt csatornát vagy meccset, és íme, a patak elindul!

Hogyan nézhetjük meg a FIFA 2018 világbajnokság döntőjét a Kodi-n hivatalos Kodi-kiegészítőkkel

Korábban beszéltünk arról, hogy miért kellene a hivatalos Kodi kiegészítőket előnyben részesíteni a nem hivatalos kiegészítőkkel szemben. Az is nyilvánvaló, hogy biztonságosabb és bármilyen kiegészítő igényt megad. Ezen felül a telepítés meglehetősen egyszerű. Csak az, hogy a hivatalos kiegészítők főként előfizetéssel járnak. Ugyanakkor, amint azt már korábban is megemlítettük, a kedvencünk az „iPlayer WWW”, mivel őszintén azt is meg akarjuk adni neked gazdasági lehetőségeket és javaslatokat, külön szeretnénk használni néhány dollár csökkentésére is, mert ez túl kielégítő.!

A korábban említettekhez hasonlóan a FIFA 2018 élőben való hivatalos kiegészítőin keresztül történő megfigyelési tárhelye a „Kodi kiegészítő tároló”. Tehát ugyanúgy, ahogy megértette a nem hivatalos Kodi kiegészítő telepítési útmutatót, emlékezzen az adattár nevére. Ezúttal azonban nincs a ZIP-fájl URL-címe, amely hivatalos.

Egy másik dolog, amelyet emlékeztetni kell az útmutató elmagyarázása előtt, hogy példánkban hivatalos Kodi kiegészítőt fogunk használni az útmutatóban, azaz az iPlayer WWW-hez, azonban ezeket a lépéseket bármilyen hivatalos Kodi kiegészítő telepítéséhez a FIFA 2018. számára végrehajthatja. Valójában. , ez a módszer bármilyen típusú hivatalos kiegészítő telepítésére alkalmazható a Kodi-on. Nézzük meg most az általános hivatalos Kodi kiegészítő telepítési útmutatónkat.

Ugrás a „Kodi kezdőképernyőre”

Kattintson a „Kiegészítők” menüre

A tetején keresse meg a Box-ikont, majd kattintson a gombra

Most válassza a „Telepítés a lerakatból” lehetőséget.

Görgessen és keresse meg a „Kodi kiegészítő tároló” nevű hivatalos kiegészítő lerakatot

Most kattintson a „Videó kiegészítők” elemre.

Ezután keresse meg a kívánt hivatalos kiegészítőt neve szerint (ebben az esetben az iPlayer WWW)

Most nyomja meg az „Install” gombot

Hogyan lehet használni a hivatalos Kodi kiegészítőket a FIFA 2018 nézéséhez

Amint telepítette a hivatalos Kodi-kiegészítőt, el kell kezdenie használni. A hivatalos Kodi kiegészítők használata biztonságos és egyszerű. Kövesse az alábbi lépéseket a FIFA 2018 megtekintéséhez hivatalos kodi kiegészítők segítségével:

Ugrás a Kodi kezdőképernyőre

Kattintson a Kiegészítők elemre

Lépjen a Videó kiegészítők oldalra

Görgessen a Kodi kiegészítők nagy listáján, és keresse meg a használni kívánt hivatalos kiegészítőket (például az iPlayer WWW esetén)

Kattintson a kiegészítőre annak használatához

Megjegyzés: A Kodi hivatalos kiegészítője az iPlayer WWW számos okból a kedvencünk, amelyek közül az egyik a BBC Sports élő közvetítése a FIFA 2018 streaming számára. Ezért, ha iPlayer WWW-t használ, lépjen a BBC Sports oldalra, majd közvetítse a FIFA Live-ot a Kodi-on. 

Ütve a postára

A FIFA mindig is nagyszerű és különleges volt a futball szerelmeseinek. Ezúttal az indokok és a házigazdák meglehetősen különböznek és újak a FIFA-nál, így a rajongók azt várják, milyen nagyszerű lenne. De egy dolog biztos, mint minden más alkalommal, ezúttal is, összesen 32 csapattal, a FIFA 2018-as oroszországi világkupája az oroszországi FIFA világbajnokság jó előadásokat fog hozni a középső év közepén..

Ez a bejegyzés elmagyarázza, hogy miért és hogyan kell használni a Kodi-t a FIFA 2018. számára. Ez azt is megmagyarázza, mikor lehet megtakarítani az előfizetési pénzt, hogy magadnak szerezzen némi nachót a műsorokhoz. A Kodi használata nagyon jó az FIFA számára, ám a Kodi használata biztosan nem korlátozódik erre, hanem szinte az összes megnevezett digitális otthoni szórakoztatási lehetőségre..

A legjobb Kodi VPN a FIFA Worldcup Final Live Streaming számára:

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN - [Győztes]
  • NordVPN

IPVanish

Ár: 6,49 USD / hónap

Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-onKönnyen kapcsolódik a fent említett országokhoz
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-onJó streaming a Fifa csatornákon (tesztelt)
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-ontöbb mint 40 000 névtelen IP
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on225+ szerver több mint 60 országban
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on7 napos pénz-visszafizetési garancia

Olvassa el az ismertetőt

Torguard

Ár 9,99 USD / hónap

Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-onNincs naplózási politika
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on1 hetes próba & Pénzvisszafizetési garancia
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on1600+ szerver 50+ országban
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-onÁtlagos adatátviteli sebesség

Olvassa el az ismertetőt

ExpressVPN - [Győztes]

Ár 8,32 USD / hónap

Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on 30 napos pénzvisszafizetési garancia!
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on Ideális a FIFA streaminghez
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on Könnyen használható alkalmazások / szoftverek
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on 24/7 élő támogatás
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on 100+ szerver 78 országban

Olvassa el az ismertetőt

NordVPN

Ár 5,75 USD / hó [Változhatna Vary - Látogasson el a weboldalra az ünnepi kedvezményért]

Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on 650+ szerver 50+ országban (az összes csatornát a fenti listáról lefedi)
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-onZökkenőmentesen közvetítheti a sportot (nincs áramszünet vagy leválasztás)
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-onTöbbes bejelentkezés 6-ra
Nézze meg a FIFA Worldcup döntő élő közvetítését a Kodi-on30 napos pénz-visszafizetési garancia

Olvassa el az ismertetőt

Szerkesztők választása:

IPV-Kodi-468 × 60

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments