Nézhető csapatok a FIFA WorldCup 2018 Oroszországban

[ware_item id=33][/ware_item]

A 2018-os FIFA világkupa kevesebb, mint egy hét távolságra van; és nem engedhetjük meg maguknak, hogy tanúi lehessenek a csapatoknak, akik egy izgalommal és izgalommal bíró mérkőzést mutatnak. A futballszurkolók kíváncsi módon várják, hogy a FIFA világkupája mikor alakuljon ki ezúttal. A bajnokság visszatér Európába, mivel a legutóbbi világkupát 2006-ban, Németországban rendezték meg. Ha visszatérünk erre a kiadásra, a világkupát Oroszország és Szaúd-Arábia közötti első mérkőzéssel indítják. 32 erős csapat van a listán, hogy egy koronát nyerjenek. A Németország jelenlegi vezetőjével szeretnénk látni, ki ezúttal elrabolja a trófeát. A világszínvonalú játékosok tele vannak tehetséggel és lelkesen játsszák a pályát. Hadd lássuk be a részletes beszélgetést a csapatokról, amelyekre a FIFA 2018 világbajnokságán kell figyelni.


  1. Brazília

Brazília FIFA Worldcup Squad

A FIFA világkupája kezdete óta láttuk, hogy Brazília büszkén viszi haza a trófeát, nem kétszer vagy háromszor, hanem ötször. Ez a kiadás hatodik alkalommal lehetséges, még nem láthattuk. Brazília mindig is nagy név volt a nemzeti színtéren. Oroszország mellett Brazília az első olyan csapat, aki kvalifikált a világkupára. Neymarral, a világ drága játékosával nagy esélyük van arra, hogy messzire menjenek a világkupán.

A kiadás brazíliai csapata erőteljesnek tűnik, és minden bizonnyal rekordmérkőzéseket fog dobni. Fiatal tehetségeikkel és meglévő tehetségükben gazdag játékosaikkal olyan védők, mint Marcelo és T.Silva, olyan kiegészítők, mint Casemiro és Fred, Gabriel Jesus, Willian és Roberto Firmino, Brazília alkalmasak arra, hogy az országos dicsőség otthona.

Brazília az E csoportba tartozik, Svájc, Szerbia és Costa Rica ellen. Arra számítunk, hogy a mérkőzések élvezetesek lesznek, és Brazília lesz a tetején.

  1. Németország

Németország Worldcup Squad 2018 Oroszország

Német csapat a ízléses világkupa készlet és a tapasztalatok és az erő keveréke. Szóval képesek lesznek megvédeni a 2014-es halálos világkupát? Ahogy az eredményeket előre jelezzük, nem újszerű azt mondani, hogy a németek újra és újra bebizonyítják, hogy a 90. percben még mindig meg vannak állítva a győzelemre és a kupaik megragadására. Motivációjuk győzelemhez, mint erős csapat, segít megvédeni minden olyan csapatot, amellyel szembesülnek. A németek támadó és élvezetes focist játszanak, hosszú passzokkal. Joachim Low mindig megpróbál valami mást tenni a stratégiával. Megyek az ember jelölésével, és néha hagyják, hogy az ellenfelek támadjanak és tervezzenek támadásokat jobbról és balról.

A csapatot Manuel Neuer, a kapus irányítja. Erős védőik, mint például Süle Niklas, Marvin, Ginter és Boateng. A középpályáshoz hasonlóan Julian Brandt, Emre Can és Leon Goretza. Ezenkívül Mesut Özil, a 23 tehetséges gazdag fiú mellett a legjobb játékos képvisel egy német erőművet a világkupán.

  1. Spanyolország

Spanyolország az Oroszország számára 2018

Spanyolország tele van Veteránok Világkupájának győzteseivel és új fiatalokkal. Spanyolország mindig is nagy versenytárs volt az elmúlt évtizedben, stílusos és fantasztikus mérkőzés-kézbesítési módjuk miatt. Az elmúlt tíz évben világkupát és két eurót nyertek. Az utolsó világkupa kiadásban Spanyolországnak sajnos el kellett lépnie a csoport szakaszában. A csapat azonban elégedett azzal, hogy visszatérjen a győzelemhez a fiatalabb és izgalmasabb játékosokkal.

Olvassa el még: Nézze meg a Fifa Worldcup Russia 2018 élő közvetítését - Teljes streaming útmutató

Spanyolországban David De Gea vezet a kapus felé, aki vitathatatlanul a világ legjobb kapusa. A védõkrõl beszélve, védekezésük mindig olyan erõs, mint Jordi Alba, Dani Carvajal, Ferard Pique és Sergio Ramos. Spanyolország középpályája, azt mondanád, egy vagy kettő, de minden középpályás meg tudja nyitni a játékot a csapat számára, például Isco, David Silva, Thiago Alcantara, Andres Iniesta és Koke. Spanyolországnak van egy hatalmas csapata ebben a világkupában, és olyan képesek, mint minden játékos, a csapat keringhet a bajnoki címre ebben az évben.

  1. Argentína

Argentína FIFA 2018 világbajnokság csapata

Argentína, a Világkupa döntősei és a Copa America döntősei nagy neveket képviselnek. Lionel Messi végtelen lelkesedése és szenvedélye mindent megadott neki, de listájának egyetlen hiányzó trófeája a Világkupa. Arra számíthatunk, hogy Argentína egy lépéssel magasabbra lép az utolsó világkupán? Ez lesz az az év, amikor Messi viszi a dicsőség haza? Argentína nem csak Lionel Messi, annak ellenére, hogy ő a legfontosabb játékos. De a csapatnak sokkal halálosabb és tehetségesebb játékosai vannak, akik segítenek Argentína védelmében és egy lépéssel feljebb lépni.

Argentína élvonalában csodákat tehet, Paulo Dybala, Higuain, Sergio Aguero Lionel Messi vezetésével; amikor négy közülük egyesül, Argentínában nem áll megállás. A középpályásuk szintén kínál készségeket; Angel Di Maria, Eduardo Salvio és Ever Banega. Az olyan védők, mint Marcos Rojo, Javier Mascherano és Gabriel Mercado beállíthatják a játékot a csapat számára.

Teljes olvasás: Csoportonkénti elemzés a Fifa Worldcup 2018 Oroszország számára

Argentínának kihívásokkal teli meccse lesz Horvátországgal a D csoportban, Izlanddal és Nigériával folytatott mérkőzések után. Arra számíthatunk azonban, hogy a 2014-es versenyző nagyszerű meccseket indít a világkupán, mert itt vannak a trófeaért.

  1. Franciaország

Az Oroszországi Worldcup 2018 francia csapata

Franciaország, ahol a legmélyebb és legjobban teljesítik a fiatal játékosokat, az a csapat, amelyre figyelni kell. A francia nemzeti csapat megpróbálja legyőzni az Euro 2016 csalódását azáltal, hogy ezen a nyáron kiemeli a világkupát. A csapat nagy mélységű, és szinte minden pozícióban egyenlő csere lehet.

Paul Pogba és Antoine Griezmann a francia kulcsszereplők, akik Kylian Mbappe, Ousmane Dembele, Kante és Olivier Giroud vezetői. A francia csapat ebben a kiadásban 20 év elteltével várja el második világkupáját; Úgy néz ki, hogy túl vannak az euró vereségén, és készen állnak a pályára.

Franciaország a C csoportban van, és a szurkolók nagyon örömmel látják őket a tetején. Kemény mérkőzéseket fognak adni Ausztrália, Dánia és Peru számára. Nem lenne könnyű séta számukra, de biztosan Franciaországnak nagyon sok lehetősége van a csoport tetejére vagy akár a Worldcup megnyerésére..

Következtetés

Minden csapat, eltérő játékstílusokkal és erősségekkel, ezen a nyáron az oroszországi középpontba kerül. A rajongók sikoltozva, dühösen keresve a sérüléseket, a színes ingeket a stadionban, a rivalizáló csapatok, ez a FIFA év, és csak néhány nap van hátra. Ön szerint ki hozza haza a világkupát? Ön szerint ki fogja szállítani a játékot megváltoztató mérkőzéseket a FIFA 2018-as kiadásában?

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments