Napovedovanje 2018 FIFA-jevega svetovnega pokala Rusija, finale

[ware_item id=33][/ware_item]

Edino vprašanje, ki ostane vsakemu navijaču FIFA med gledanjem vznemirljivih tekem svetovnega pokala v letu 2018, je, ali bodo ekipe, ki igrajo, prišle v finale ali ne. Odkar se je leta 2010 začela napovedovati velika finala skupin svetovnega pokala FIFA, so ljudje po vsem svetu svoje napovedovalce o tekmah uporabljali za preroke. Tokrat nedolžni, kot je Achil CAT, so večinoma pravilni s svojimi napovedmi, tako kot je bil Pavel, Hobotnica in pionir. Vendar, ko se je začela ta igra z napovedovanjem, je bila veliko bolj jasna za razprave po vsem svetu, medtem ko je zdaj rezervirana le za zgodbe pozne noči in poudarke o dnevnem nogometnem šovu.


Preberite tudi: Kako gledati FIFA Worldcup Semi-Finalno in Finalno Live Online od koder koli

Danes je bolj pogosto, da napovedujejo velike finaliste svetovnega pokala FIFA na družabnih srečanjih, forumih in tête-à-têtes. Blogerji so v koraku tudi z Jonesesi. Da bi bili resnični in jasni, nihče ne more zares zabiti nohta po glavi, razen če je preveč enostavno predvideti, kdaj se bodo zaključili finale. Zaenkrat strokovnjaki v tej temi, ki že dolgo spremljajo nogomet, poznajo vsakega igralca navznoter in lahko nekoliko napovedujejo izid večine tekem, še preden so sploh začeli. Takšni nogometni guruji lahko analizirajo tudi taktiko in sestavo moštva ter napovedo, kaj je lahko rezultat zelo lepo. BestVPNdeals.com ima nekaj takih nogometnih gurujev, ki že leta upravičeno napovedujejo FIFA vsako leto.

Če ste ljubitelj trdega nogometa, se držite nas in preverite, kaj morajo naši nogometni guruji napovedati za veliki finale svetovnega prvenstva v nogometu FIFA 2018 v Rusiji 2018..

polfinalna analiza fifa in napovedi strokovnjakov

Oddaja FIFA-jevega svetovnega pokala v Rusiji 2018

Navdušenje nad FIFA doslej ni bilo nič manjše, ne glede na osebno navezanost na ekipo. Prav tako, ko se množice razveseljujejo, ko gledajo FIFA v živo, ljudje, ki sedijo v domovih, čutijo enako dopamin. Prvi in ​​drugi krog sta bila polna navdušenja, ker je bil to začetek šova. Drugi krog je bil za dolgočasne navijače FIFA nekoliko dolgočasen, ko je bil tretji krog v igri za četrtfinale, nihče ni mogel prezreti izjemnih oddaj.

Ekipe, ki so se uvrstile v četrtfinale, so bile Argentina, Francija, Brazilija, Belgija, Rusija, Hrvaška, Švedska in Anglija. Ena izmed najljubših navijačev ekip, med katerimi so bile Rusija, Francija, Brazilija, Argentina in Hrvaška. Vendar so se morali nekateri odpovedati FIFA-in poti in se posloviti od navijačev FIFA.

Fantastična četverica do polfinala

Torej, razprava se spušča na štiri ekipe, ki so se uvrstile v polfinale leta 2018 na svetovnem prvenstvu FIFA Rusija. To so Hrvaška, Anglija, Belgija in Francija. Če vemo, da je bila večina ekip v polfinalu precej močna, da je težko verjeti, če bodo izpadli, je v resnici igra na srečo napovedati, kdo se bo uvrstil v finale. zato preverimo, kaj imajo strokovnjaki povedati o tem igrah na srečo. Če pogledamo zgodovino teh ekip, vključno z njihovimi nastopi, vam bo morda FIFA dala tudi predstavo o moštvih, ki se lahko končajo v finalu. Pa si oglejmo vsako zmagovalno ekipo posebej.

Belgija

Belgija v polfinalnem svetovnem pokalu

Ključni igralci

Belgija ima nekaj najboljših igralcev, ki igrajo za velike klube, kot so Eden Hazard, ki igra za Chelsea, Romelu Lukaku, ki igra za Manchester United, in Kevin De Bruyne, vezist, ki igra za Manchester City. Belgija bo s temi igralci vsaj razburljivo predstavila v polfinalu Belgije proti Franciji 10. julija ob 14. uri (ZDA, čas Newyork)

Moč

Belgija ima predvsem močno obrambo in napad zaradi prej omenjenih igralcev. Imajo enega najvišjih igralcev, ki še poveča svoje moči, zlasti kadar potrebujete glavo.

Slabost

Naši nogometni guruji so nekoliko naravnost omenili slabost Belgije, ki je eden izmed njihovih igralcev Vincent Kompany, ki je bil tokrat slab branilec s številnimi fizičnimi slabostmi o njem. Nikoli pa ne vemo, kako presenetljivo lahko v polfinalu pride Kompany, da se izkaže boljše.

Francija

lahko Francija odide v finale

Ključni igralci

Eden najboljših igralcev, ki se Francozi ponašajo s svojo ekipo, je njihov vratar Hugo Lloris, ki v Tottenhamu spoštuje svoje veščine ohranjanja. Drugi pomembni igralci, ki so dosegli največ golov v FIFA 2018, so napadalec Antoine Griezmann, ki igra za Atletico Madrid, in Kylian Mbappe, še en napadalec, ki igra za Paris Saint Germain. Ta dva ključna igralca sta doslej v Rusiji FIFA 2018 dosegla pol ducata golov.

Moč

Ni dovolj, da lahko rečemo, da se Lloris odlično drži. Z budnim varovanjem se francoska obramba podvoji. Poleg tega vidimo precej dobro timsko delo.

Slabost

Na zadnjih par tekmah smo videli več Cartesa Jeunesa (rumeni kartoni), ki teče na francoski strani. Z nekaterimi vročimi igralci, kot sta Paul Pogba in Kylian Mbappe, ki poskušajo ponarediti tudi poškodbe, da bi si pridobili naklonjenost sodnikov, postane za ekipo nekoliko težje, saj se v njih vleče več rumenih štiričrkovnih kartic.

Hrvaška

hrvaška nogometna reprezentanca

Ključni igralci

Najboljši, ki jih tukaj omenimo, so kapetan fantastični, Luka Modrić, ki igra za Real Madrid, Ivan Rakitić, ki igra za Barcelono, in Mario Mandžukić, ki igra za Juventus.

Moč

Moč Hrvaške je v njihovi sredini, ki je bolj kreativna in gibčna z daljšimi prehodi. Publiko zabavajo s svobodnimi gibi; zvijača je preveč veličastna celo na zaslonu.

Slabost

Če želimo poudariti njihovo šibko plat, moramo govoriti o njihovi obrambi, ki je nekoliko šibkejša od ostalih vidikov njihove igre. Kadar je njihov vezist, napredovanje in vodenje predobro, bi lahko bila njihova obramba vrzel v njihovi uspešnosti, ko izračunamo povprečje.

Hrvaška vs Anglija - Čas začetka tekme po ZDA: 14:00

Anglija

lahko Anglija gre v finale in zmaga

Ključni igralci

Najboljše predstave vidimo napadalec Harry Kane, ki igra za Tottenham, Dele Alli, vezista in Rahim Sterling, vezist, ki igra za Manchester City.

Moč

Največja moč Anglije je njihov napad. Imajo igralce, ki igrajo v premier ligi, ki je najbolj konkurenčna liga na svetu. Najboljše je, da so bolj motivirani in osredotočeni na zmago. V polfinalu Anglije proti Hrvaški imajo prednost pred nasprotniško ekipo. Prav tako so dober pri manevriranju vogalov z glavami.

Slabost

Recimo, pomanjkanje v njihovi obrambi. Tako kot njihov polfinalni nasprotnik, Hrvaška.

Naša napoved za leto 2018 FIFA Svetovni pokal Rusija Grand Finale

Najprej predvidimo, kaj je lahko rezultat prihajajočih polfinalnih tekem svetovnega pokala FIFA 2018 2018, nato pa pokličimo zaveso s končno napovedjo za veliki finale.

Izid polfinala Anglije proti Hrvaški

Sprva je bilo malce moteče, ko smo od naših strokovnjakov slišali, da imata obe ekipi enako slabost, obrambo. Naslednje vprašanje, ki je kliknilo, je bilo, kdo bo zmagal na tekmi?

No, prej smo rekli, da ima Anglija rahlo prednost pred Hrvaško, s čimer smo mislili, da ima Anglija moč, ki je močnejša kot karkoli drugega v primerjavi z njo, in to je njihova stopnja motivacije. Tudi Hrvaška je v zadnjih dveh dvobojih padla v enajstmetrovke, Anglija pa le enkrat. Poleg tega je Hrvaška dobila štiridnevni razkorak pred finalom, Anglija pa petdnevni. Zaradi tega je Anglija malo bolj energična, upajoča in motivirana. Nikoli pa ne vemo, s kakšnimi igralci bodo na dan adrenalina prišli na veliki dan.

Kljub temu bomo jasni in nejasni glede izida, da bomo napovedali. Naši nogometni guruji napovedujejo, da bo Anglija zmagala v polfinalu proti Hrvaški.

Izid polfinala Belgije proti Franciji

Belgija je v mnogih pogledih močnejša od Francije, vendar je ena stvar, ki jih še vedno dela boljše, to je njihov stalen pretok energije skozi tekme.

Vzemimo primer iz prejšnjih tekem, ko je bila Belgija na pragu, da je Japonska izpadla iz svetovnega prvenstva, čeprav so pozneje dohiteli svojo energijsko raven, niso bili motivirani. Zato je bila na koncu vse sreča plus energija. Čeprav, če bi jih napajali že od začetka, ne bi bili enako odvisni od sreče. Tu ne trdimo, da je ena tekma določila celotno uspešnost Belgije v svetovnem pokalu, samo analiziramo dinamiko njihovih energetskih nivojev, ki je bila bolj osredotočena na drugo polovico igre.

Po drugi strani je Francija že od začetka tekem precej napnena. Vzemimo primer med Francijo in Urugvajem, ko je bila posest nad 60% z ekipnim delom in energijo v prvih 30 minutah predstave.

Zato napovedujemo, da bo Francija zmagala v polfinalu proti Belgiji.

Končna napoved

Po naših prej omenjenih napovedih se bo v velikem finalu Anglija soočila s Francijo. Če se bo to napoved uresničilo, bo to razburljiv šov. Na svojih nastopih so precej rame ob rami. Ne moremo pa reči, da bi lahko katera ekipa zmagala.

Še enkrat in tisočkrat bomo Hugo Llorisa akreditirali za njegovo taktično vodenje. Skupaj z njim, francoskim managerjem, Didierjem Deschampsom se je izkazal za veliko bolj taktnega in primernega kot Angleži.

Torej, pokličemo zaveso, saj napovedujemo, da bo v finalu FIFA 2018 med Anglijo in Francijo zmagala Francija in domov odnesla pokal FIFA. Držim pesti!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments