Najboljši pravni dodatki za Kodi

[ware_item id=33][/ware_item]

Pametna generacija nenehno išče načine, kako stvari poenostaviti in poceni. Kodi je namenjen plačilu tistega, kar si resnično želite ogledati. Zakaj bi dobili naročnino za kable z več sto kanali, od katerih jih gledate le nekaj? Najboljši del Kodija je seznam fantastičnih zakonitih dodatkov Kodi, ki jih lahko namestite iz njihovih ustreznih skladišč. Morda ste opazili poudarek na besedi "pravno". Dejansko je na desetine vznemirljivih dodatkov, vendar mnogi med njimi ne sodijo pod okrilje, ki ga je zgradil zakon. Čeprav je res, da se zakoni o avtorskih pravicah razlikujejo od države do države, zakaj tvegati?


Najboljši pravni dodatki za Kodi 2018

Če ste še vedno odločeni, da preverite nekaj dodatkov, ki niso stoodstotno zakoniti, upoštevajte varnostne ukrepe. Prijavite se za Kodi VPN, ki ustvari tok, ki bo varoval vaše podatke in skrival resnično lokacijo. Za zakonite državljane je seznam najboljših zakonitih dodatkov Kodi 2018

 YouTube

Ah, stara dobra aplikacija, na katero se lahko vedno zanesete, da bo najboljša (in najslabša) vsebina v spletu zasenčila le Tumblr in Reddit. Ne govorimo o Vine. Ta rana je še vedno sveža. Dobesedno se lahko vsakdo prijavi za račun za YouTube s svojim obstoječim Gmail računom. Vsak uporabnik ima kanal, na katerega lahko naloži karkoli, kar želi deliti. Vsebinske vsebine najvišje kakovosti je mogoče najti na uradnih kanalih zabave. YouTube precej dobro daje priporočila, ki temeljijo na vaši zgodovini ogledov. Uporabnika lahko hitro iščete po imenu ali poiščete videoposnetke s ključnimi besedami. Obstaja razdelek za najbolj vroče nove videoposnetke v različnih kategorijah, vključno z glasbo, športom, novicami itd.

Hulu

Kavlji krompir in TV odvisniki Hulu verjetno poznajo. Ne samo da lahko gledate TV-oddaje iz priznanih zabavnih omrežij, ampak si lahko ogledate tudi originalne serije Hulu. Vsak video ima več strežnikov, med katerimi lahko izbirate. Dokler imate napravo Android, lahko namestite zakonite dodatke Kodi 2018, kot je Hulu, tako da vstopite v »Nastavitve«, »Dodatki« in izberete želeni dodatek. Na Kodi lahko načrtujete neprekinjeno opazovanje seje s Hulujem. Oba cenovna načrta Hulu obljubljajo malo, da ne bo reklam. Trenutno se lahko cel mesec prijavite popolnoma brezplačno, čemur sledi razumna cena 7,99 USD / mesec. Hulu z Live TV je na voljo kot beta različica zdaj po ceni 39,99 USD / mesec, potem ko je užival v tednu prenosa televizije v živo.

Netflix

Vsi in njihova babica vedo za Netflix. Preprosto se je uveljavila v pop kulturi in se ne bo kmalu pomerila. Včasih so trendi samo zvišani, vendar Netflix zagotavlja 100-odstotno zadovoljstvo. Težko je najti nekoga, ki ne mara te vrhunske storitve pretakanja. Ne samo, da zagotavlja kakovost, ampak vam prinaša vse najbolj vroče TV oddaje. Opazite lahko svoje prijatelje s prijatelji (ali sami, če so vas prijatelji odstranili na improviziranih počitnicah). Originalno serijo Netflix je vedno vredno ogledati. Razlog je, da se o oddaji Stranger Things trenutno najbolj pogovarja v oddaji. Pred kratkim je The Crown pritegnil pozornost gledalcev s svojo nadarjeno igralsko zasedbo in dvorno politiko. Netflix je združljiv z več različnimi napravami Android, ki jih lahko na Kodi enostavno povežete.

Preverite tudi: Najboljša VPN-ja iPhone za varnost in šifriranje

SoundCloud

Mogoče ste razpoloženi za glasbo, ko delate na svojem zadnjem projektu ali samo opravljate svoje naloge. SoundCloud je idealen zakoniti dodatek Kodi za ljubitelje glasbe. Na tej izjemni platformi lahko uživate v številnih žanrih in seznam se vedno širi. Rodijo se novi žanri in vsako leto postanejo v trendu. Ker na SoundCloudu eksperimentira in deli svoje stvaritve toliko indie izvajalcev, jih boste najprej slišali. To je odlična platforma za tiste, ki jim mainstream glasba ni najbolj všeč. Umetniki z vsega sveta delijo svoje delo prek SoundClouda, tako da lahko poslušate glasbo v neštetih jezikih.

Univerzalni filmski strgalec

Morda iščete drugo vrsto zakonitih dodatkov Kodi 2018. Za Kodi je na voljo veliko vrst dodatkov, ki temeljijo na funkciji. Preden se odločite za predvajanje TV-serij, filma, risanke, anime ali dokumentarca, želite ugotoviti, ali je vredno vašega časa. Univerzalni filmski strgalec vas pokrije! Samo nekaj časa traja, da ga najdete in namestite iz svojega skladišča na seznamu legalnih dodatkov Kodi. Ta močan dodatek Kodi uporabnikom omogoča podatke s zanesljivih spletnih mest, kot so IMDb, Rotten Tomatoes, OFDb.de, Fanart.tv itd. Na ta način lahko preverite povzetke narisanih del, seznam seznamov (s celotnimi profili), ocene in ocene. . Lahko nastavite nastavitve za prejemanje informacij s določenega spletnega mesta med seznami na Universal Movie Scraper.

PlayStationVue

PlayStation Vue je resnično impresiven s številom funkcij, ki jih ponuja, in ogromno knjižnico vsebin, ki jo daje na razpolago. Izberete lahko, katere kanale si želite ogledati in jih lahko prenašate v živo, kadar koli želite. Ne le da omogoča neprekinjeno pretakanje televizijskih programov v živo, temveč vam omogoča tudi snemanje vaših najljubših TV oddaj in filmov. Največji užitek PlayStation Vue je, da lahko hkrati predvajate v petih napravah! Tudi letnih pogodb ni treba skrbeti. Ima prilagodljive načrte, ki ustrezajo vašim potrebam. To je vsekakor eden najugodnejših legit kodi addon 2018.

Pokanje

Kakovost je sinonim za Sony Pictures, zato ne preseneča, da je Crackle vrhunski legalni dodatek Kodi. Svojo knjižnico nenehno posodabljajo, da izboljšajo uporabniško izkušnjo. Na Crackleu lahko vedno najdete TV-oddaje in filme z najvišjimi ocenami. Na Crackleu je na voljo tudi več zanimivih izvirnih programov Sony Pictures. Podpirajo jo oglasi, vendar z veseljem sprejmejo predloge gledalcev za novo vsebino.

Obstaja veliko drugih neverjetnih zakonitih dodatkov Kodi, ki jih lahko preizkusite za pretakanje televizije v živo, filme, TV oddaje ali posebne funkcije..

Preverite več Kodi dodatkov:

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments