Najbolje web stranice torrenta za 2019. godinu – Neka započinje bujica!

[ware_item id=33][/ware_item]

Ljeto 2016. svjedočilo je gašenju jednog od najpopularnijih mjesta za bujice, Kickass Torrents. Bio je to veliki udarac bujicama i njihovim čestim korisnicima. Američka vlada izvela je operaciju u suradnji s Američkom udrugom za slikovne filmove (MPAA). Glavni su se čuvali više, jer su vlasti postale odlučne u suzbijanju piratstva. Istodobno se na tržištu bujice pojavio jaz. Nekoliko stranica bujica požurilo je da popuni prazne mrlje koje su ostavili najuspješniji.


Zapravo, bujica sa najviše prometa nije nužno najbolja. Dakle, morate vidjeti koji vam najbolje odgovara. Sve imaju različite značajke i pravila, zato ih bolje pročitajte prije nego što slijepo uđete i suočite se s razočaranjem. Pogledajte gornje torrent stranice 2019. koje korisnici često preporučuju.

Gusarski zaljev

Mnogi tvrde da je najveće mjesto bilo ime jednog bujice, Pirate Bay, a ne Kickass bujice. To je web-lokacija za torente kojom idu milioni korisnika širom svijeta. Osnovan je oko 2003. Prvi dojam o Gusarskom zaljevu je da je vrlo jednostavan. Definitivno je user-friendly, tako da je savršen za početnike i one koji nisu entuzijastični neto surferi. Gusarski zaljev ima sjajan skup brzih veza. Ovdje možete pregledavati nedavno prenesene bujice. Pogledajte TV emisije, glazbu, top 100 bujice, audio, video i aplikacije. Također nude blog kao smjernice i forum za raspravu.

Pogledajte: najbolji VPN za anonimne bujice

RARBG

Ovo nije tako staro kao The Pirate Bay, ali još uvijek je jedno od najpopularnijih mjesta za bujice danas. Na sceni se prvi put pojavio 2008. godine i sada je postigao viši rang od mnogih glavnih konkurenata koji su još daleko iza njega. RARBG nudi kompletan katalog za pregledavanje i odabir torenta. Možete pogledati odjeljak "Novosti" za ažuriranja i vidjeti može li vas Top 10 zanimati. Popis novih bujica može se naći na njihovoj početnoj stranici. Kliknite "Box Office" za najnovije i najpopularnije filmove. Možete se prijaviti s početne stranice što je prilično povoljno. Njihov popis kategorija uključuje glazbu, filmove, igre, softver i TV emisije.

YTS.AG

Sljedeća je opcija jedinstvena i posebno služi korisnicima koji traže YTSY bujice YTS. Ovo tvrdi da je jedino mjesto bujice za tu posebnu bujicu, iako između njih nema službene veze. Ipak, YTS.AG je sjajno mjesto za nabaviti YIFY bujice svojih omiljenih filmova. Plus je što ih nude u rezoluciji 720p, 1080p i 3D, tako da ih možete odabrati po želji. Druga njihova tvrdnja jest da će se vaš bujica brzo preuzeti zbog relativno manje veličine datoteke. Nažalost, njihovo korisničko iskustvo nije baš tako impresivno u tom pogledu.

Pročitajte i: Kako provjeriti svoju torrent IP adresu

Torrentz2

Baš kao Kickass torrenti, Torrentz.eu bio je omiljen među korisnicima prije nego što se dobrovoljno ugasio u kolovozu 2016. Da, 2016. je bila tužna godina za svijet bujica. Srećom, za fanove Torrentz.eu ubrzo se pojavio klon. Torrentz2.eu je potpuno ista stvar kao Torrentz.eu. To je u osnovi copycat kreiran s jedinom svrhom zamjene bujice bujice. To je tako dobro da možete raditi s poznatim izgledom i uživati ​​u kvalitetnim bujicama. Tvrde da su sustav meta meta pretraživača i višestrukog pretraživanja. Njihov popis indeksiranih web lokacija možete brzo pronaći u odjeljku "Pomoć" ako imate znatiželje.

1337X

Izgled i dizajn vrlo su važni za bujice jer korisnici žele besprekorno pretraživanje i preuzimanje. 1337X se ističe svojim prilagođenim dizajnom koji novom posjetitelju pruža mnogo jasnoće; očito obraćaju pažnju na detalje. Odmah ćete primijetiti male promjene na njihovoj web lokaciji u skladu s tekućom sezonom. Na njihovoj početnoj stranici u prosincu imaju božićnu temu i brzu vezu s prazničnim filmovima. Omogućuju alternativne domene u slučaju da je bilo koji film blokiran. 1337X prikazuje i "Najbolje u tjednu". Oni nemaju samo božićne favorite, već i strane omiljene filmove za poboljšanu pretragu. Također možete pregledavati bujice za TV emisije, igre, aplikacije i druge. Postoje i brze poveznice za više kategorija s desne strane, uključujući glazbu i dokumentarne filmove.

Također pročitajte: Razlika između proxyja, VPN-a i Tor

EZTV.AG

Ovaj se prilično razlikuje od posljednjeg izbora, no ipak smo ga svrstali među top torrent mjesta 2018. Izgled web stranice djeluje pomalo skučeno, ali važne aspekte je još uvijek lako pronaći. Možete se prijaviti s početne stranice pri vrhu. Traka za pretragu nalazi se odmah pored nje tako da vam štedi vrijeme. Popis TV emisija, forum, pomoć i FAQ često se nalaze iznad njega. Kao što ime sugerira, EZTV.AG se fokusira uglavnom na TV emisije. Jedinstvena značajka pretraživanja ovdje je da možete odlučiti želite li videozapis s rezolucijom 480p ili 720p. Budući da ima kontroverznu povijest vlasništva, neki korisnici ga odlučuju bojkotirati.

Torrentdownloads

Ako dođe do blokade, definitivno ćete moći pronaći alternativne veze brzim Google pretraživanjem ili korištenjem pouzdanog VPN-a. Dizajn i izgled podsjećaju na tok Kickass, tako da je to dobra stvar. Glavni izbornik s desne strane sadrži kategorije poput glazbe, filmova, animea, knjiga, igara i softvera. Čak ima i brze veze za bujice od onog dana prije i tog određenog dana. Na početnoj stranici možete vidjeti i najpopularnije bujice iz svake kategorije. Traka pretraživanja gluposti nalazi se u gornjem desnom kutu.

Također pročitajte: Kako Torrent sigurno i pravno

Limetorrents

To je slično Torrentdownloads u korisničkom iskustvu. No, traka za pretraživanje na vrhu ima filtre temeljene na kategorijama poput glazbe, filmova, slika, mobilnih uređaja, odraslih itd. Super je što lako možete pronaći linkove za "Top Torrents" i "Latest Torrents". Svaku kategoriju možete pregledavati zasebno s popisa s desne strane.

Koje stranice torrenta su vam najdraži? Podijelite s nama svoje osobno najdraže stranice za torrenting za 2019. godinu i javite nam ako smo propustili bilo koju. Dobar provod Torrenting!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments