Najboljše spletne strani hudournikov leta 2019 – Naj se Torrenting začne!

[ware_item id=33][/ware_item]

Poletje 2016 je bilo zaustavitev enega najbolj priljubljenih mest hudournikov, Kickass Torrents. To je bil velik udarec za hudourniške strani in njihove pogoste uporabnike. Ameriška vlada je izvedla operacijo v sodelovanju z Združenjem filmskih slik Amerike (MPAA). Večji od njih so bili bolj zaščiteni, ko so se oblasti odločile za boj proti piratstvu. Hkrati se je na trgu hudournikov pojavil vrzel. Več hudourniških mest je hitelo zapolniti prazne kraje, ki so jih pustili najuspešnejši.


Dejansko hudourniško mesto z največ prometa ni nujno najboljše. Torej, morate videti, kateri najbolj ustreza vašim potrebam. Vsi imajo različne funkcije in politike, zato jih raje preberite malo več, preden slepo skočite vase in se soočite z razočaranjem. Oglejte si zgornja mesta torrentov 2019, ki jih uporabniki pogosto priporočajo.

Gusarski zaliv

Številni trdijo, da je bilo največje prizorišče hudournikov, The Pirate Bay, in ne Kickass Torrents. Za milijone uporabnikov po vsem svetu gre za hudourniške strani. Ustanovljen je bil okoli leta 2003. Prvi vtis The Pirate Bay je, da je zelo preprost. Vsekakor je uporabniku prijazen, tako da je kot nalašč za začetnike in tiste, ki niso navdušeni neto deskarji. Pirate Bay ima odličen nabor hitrih povezav. Tam lahko brskate o nedavno naloženih torrentih. Oglejte si televizijske oddaje, glasbo, top 100 hudournikov, zvok, video in aplikacije. Ponujajo tudi blog za smernice in forum za razpravo.

Oglejte si: Best VPN for Anonymous Torrenting

RARBG

Ta sicer ni tako star kot The Pirate Bay, vendar je še vedno eno najbolj priljubljenih mest hudournikov. Na sceni se je prvič pojavil leta 2008 in je zdaj dosegel višji rang kot mnogi glavni tekmeci, ki so še daleč za njo. RARBG ponuja popoln katalog za brskanje in izbiro hudournikov. V razdelku »Novice« si lahko ogledate posodobitve in preverite, ali vas lahko najbolj zanima 10 najboljših 10. Seznam novih hudournikov najdete na njihovi domači strani. Kliknite "Box Office" za najnovejše in najbolj priljubljene filme. Prijavite se lahko na domači strani, kar je precej priročno. Njihov seznam kategorij vključuje glasbo, filme, igre, programsko opremo in TV oddaje.

YTS.AG

Naslednja možnost je edinstvena in poskrbi posebej za uporabnike, ki iščejo hudournike YTS aka YIFY. Ta trdi, da je edino mesto hudournikov za to vrsto raznolikih hudournikov, čeprav uradna povezava med njima ni. Kljub temu je YTS.AG odličen kraj za nabiranje hudournikov YIFY vaših najljubših filmov. Plus je, da jih ponujajo v ločljivosti 720p, 1080p in 3D, tako da jih lahko izberete po želji. Druga trditev je, da se bo vaš hudournik hitro prenesel zaradi svoje sorazmerno manjše velikosti datoteke. Na žalost njihova uporabniška izkušnja v tem pogledu ni tako impresivna.

Preberite tudi: Kako preveriti svoj IP naslov Torrent

Torrentz2

Tako kot Kickass Torrenti je bil tudi Torrentz.eu najljubši med uporabniki, preden se je prostovoljno ugasnil avgusta 2016. Da, 2016 je bilo za hudourniški svet tudi leto žalost. Na srečo za oboževalce Torrentz.eu se je kmalu zatem pojavil klon. Torrentz2.eu je popolnoma enaka stvar kot Torrentz.eu. To je v bistvu copycat, ustvarjen z edinim namenom zamenjave hudourniškega velikana. Tako dobro, da lahko delate z znano postavitvijo in uživate v kakovostnih hudournikih. Trdijo, da je sistem "meta-iskalnik in več-iskanje". Njihov seznam indeksiranih spletnih mest lahko hitro najdete v razdelku »Pomoč«, če ste radovedni.

1337X

Postavitev in zasnova sta zelo pomembni za hudourniško mesto, saj si uporabniki želijo pretirano iskanje in prenos. 1337X izstopa po uporabniku prijaznem dizajnu, ki novemu obiskovalcu ponuja veliko jasnosti; očitno so pozorni na podrobnosti. Na njihovem spletnem mestu boste takoj opazili majhne spremembe glede na trenutno sezono. Na domači strani decembra so na voljo božična tema in hitra povezava s prazničnimi filmi. Ponujajo nadomestne domene v primeru, da je kateri koli od filmov blokiran. 1337X prikazuje tudi "Best of the Week". Za boljše iskanje nimajo samo najljubših božičkov, ampak tudi tuje priljubljene. Brskalnike lahko brskate tudi za TV-oddaje, igre, aplikacije in druge. Obstajajo tudi hitre povezave za več kategorij na desni strani, vključno z glasbo in dokumentarnimi filmi.

Preberite tudi: Razlika med proxy, VPN in Tor

EZTV.AG

Ta se precej razlikuje od zadnje izbire, vendar smo jo vseeno uvrstili med najbolj priljubljena mesta za hudournike 2018. Postavitev spletnega mesta se zdi nekoliko nejasna, vendar je pomembne vidike še vedno enostavno najti. Prijavite se lahko na domači strani na vrhu. Iskalna vrstica leži tik ob njej, tako da vam prihrani čas. Povezave TV-oddaj, foruma, pomoči in FAQ so točno nad njim. Kot že ime pove, se EZTV.AG osredotoča predvsem na TV-oddaje. Edinstvena funkcija iskanja je, da se lahko odločite, ali želite video z ločljivostjo 480p ali 720p. Ker ima sporno zgodovino glede lastništva, se nekateri uporabniki odločijo za bojkot.

Torrentdownloads

Če pride do blokade, boste zagotovo lahko našli hitre povezave s hitrim iskanjem po Googlu ali z uporabo zanesljivega VPN-ja. Zasnova in postavitev spominjata na hudournike Kickass, tako da je to dobra stvar. Glavni meni na desni strani določa kategorije, kot so glasba, filmi, anime, knjige, igre in programska oprema. Ima celo hitre povezave za hudournike od tistega dne in tistega točno določenega dne. Na domači strani lahko vidite tudi najbolj priljubljene hudournike iz vsake kategorije. V zgornjem desnem kotu je vrstica za iskanje neumnosti.

Preberite tudi: Kako varno in zakonito Torrent

Omejevalniki

To je podobno kot Torrentdownloads v uporabniški izkušnji. Vendar ima vrstico za iskanje na vrhu filtre, ki temeljijo na kategorijah, kot so glasba, filmi, slike, mobilni, za odrasle itd. Super je, da lahko preprosto najdete povezave za "Top Torrents" in "Latest Torrents". Vsako kategorijo lahko brskate tudi ločeno od seznama na desni strani.

Katero spletno mesto hudournika vam je najljubše? Z nami delite svoje najljubše spletno mesto za hudournike za leto 2019 in nam tudi sporočite, če smo katerega od njih zamudili. Lepo se imej Torrenting!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments