Najbolje jeftine VPN ponude za BitTorrenting

[ware_item id=33][/ware_item]

Kada su vlasti prije nekoliko godina pokrenule napad na web stranice Torrenting, došlo je do toga da se nekoliko omiljenih web lokacija za mučenje ugasi dobrovoljno ili prisilno. Korisnici su od tada u opasnosti da budu optuženi za kršenje autorskih prava. Koje je moguće rješenje? Kako još uvijek možete koristiti BitTorrent i ne možete se tužiti ili uhvatiti? Govorit ćemo o tome kako se možete zaštititi dok BitTorrenting malo više, nego samo upotrebom VPN-a.


Odgovori na neka važna pitanja

Zapravo se možete spasiti od većine problema dok BitTorrenting odabirom pravog VPN-a koji vam može pomoći u tom pogledu. Međutim, znamo da nije pravedno odgovoriti na nekoliko pitanja koja se odnose na korištenje VPN-a za BitTorrenting što bi vam moglo smetati. Stoga se najprije želimo pozabaviti tim pitanjima kako bismo vam jasno objasnili temu prije nego što krenemo u najbolje jeftine VPN izbore za BitTorrenting.

Što je zapravo BitTorrent?

BitTorrent je u osnovi komunikacijski protokol za dijeljenje datoteka peer-to-peer (P2P). Koristi se za distribuciju podataka i elektroničkih datoteka putem interneta. Na taj se način svaki dio datoteke koji je korisnik preuzeo prenosi drugim korisnicima.

To je jedan od najčešće korištenih protokola za prijenos velikih datoteka poput digitalnih video datoteka koje sadrže TV emisije i video isječke, itd. Može se koristiti i za smanjenje utjecaja poslužitelja i mreže na distribuciju velikih datoteka.

Zašto vam treba VPN za BitTorrenting?

VPN koristi se za internetsku sigurnost i privatnost. Koristi se i za zaobilaženje geo-ograničenja.

Najbolji način da se zaštitite je da se prijavite za Jeftini VPN za BitTorrenting, ali to nije samo to. Nakon što se odlučite za davatelja VPN-a, zatražite od svog predstavnika za brigu o kupcima da identificira njihove VPN poslužitelje rezervirane za BitTorrenting.

Na raspolaganju vam je puno VPN pružatelja usluga, a možete pronaći i neke divne promotivne ponude za uštedu novca. Dakle, napravite izbor koji je najbolji za BitTorrenting i ekonomična opcija.

Da li VPN maskira vaše bujice od vašeg davatelja internetskih usluga ? 

Da skratim, da VPN maskira vaše Torrenting od vašeg davatelja internetskih usluga. VPN štiti internetsku privatnost općenito, a ne samo vaše bujice. Međutim, nijedan sigurnosni alat nije besprijekoran.

VPN bi trebao sakriti vaše torrentne i mrežne aktivnosti od vašeg davatelja internetskih usluga, vlade i policije. Iskreno, to nije uvijek slučaj! Ponekad se na put pojave pogreške, a ponekad VPN veza iznenada ne uspije.

Bilo je i vremenskih napada. Ponekad postoji greška u samom VPN-u. Međutim, to se obično događa s besplatnim VPN-ovima koji ne svjedoče o kvaliteti njihovih usluga. Zato uvijek odaberite pouzdan, plaćeni VPN. Da biste odabrali izbor koji su napravili stručnjaci, pogledajte popis jeftinih VPN-ova za BitTorrenting kasnije u ovom vodiču.

Što tražiti u VPN-u za BitTorrenting? 

Prije nego što odaberete prikladan VPN za taj posao, morate biti svjesni zahtjeva za dobru VPN. Razmotrite sljedeće čimbenike za idealnog VPN pružatelja:

Pouzdana sigurnost

Postoji nekoliko snažnih VPN protokola koji štite vaš sustav. Prođite protokole koje nudi svaka VPN tvrtka na vašem popisu. Dostupnost protokola ponekad ovisi o odabranom cjenovnom planu.

Anonimnost

VPN ili proxy koji ste odabrali za vaš sustav trebali bi moći u potpunosti sakriti vašu stvarnu IP adresu. Ovako se pratite na mreži, pa bi se trebala pojaviti adresa VPN poslužitelja umjesto vaše stvarne IP adrese.

Pravila korisničkog dnevnika

Za provođenje zakona izrađuje korisničke profile na temelju učestalosti i vremena vaših VPN dnevnika. Ako je VPN sa sjedištem u SAD-u, po zakonu se tvrtka može obvezati voditi zapisnike.

Pokušajte potražiti anonimni VPN za BitTorrenting koji se nalazi izvan SAD-a. VPN koji ima pravila bez zapisnika uvijek je najbolji izbor. Prije kupnje VPN-a morate pročitati pravila o privatnosti davatelja VPN-a.

Ubrzati

Nije tajna da upotreba VPN-a usporava brzinu internetske veze, odgađajući redovne mrežne aktivnosti. Provjerite korisničke recenzije VPN-ova kako biste mogli razumjeti koji od njih zadržavaju dobru brzinu nakon povezivanja s VPN-om. Što se bliži vašem VPN poslužitelju, to je veća brzina.

dostupnost

Kao što smo već spomenuli, broj i složenost značajki koje dobivate ovise o cijeni. Međutim, neke jeftine VPN tvrtke također imaju lijepe značajke. Planovi cijena koji traju godinu dana ili više često imaju velike popuste na njih.

Pročitajte i: Kako provjeriti svoju torrent IP adresu

Podrška za OpenVPN

Idealan VPN je onaj koji nudi više opcija VPN protokola. Što više protokola VPN nudi, to je bolja mrežna sigurnost. VPN je posebno sjajan ako ima OpenVPN opciju. To je najmoderniji VPN protokol. Smatra se visoko osiguranim. Svi vrhunski VPN davatelji podržavaju OpenVPN.

Ubojiti prekidač

Vrlo malo VPN usluga 100% je pouzdano. Neki od njih mogu se hakirati ili mogu procuriti vašu IP adresu, posebno ako im nedostaje ova značajka. Prekidač za zaustavljanje rješenje je ovog problema jer može nadzirati neuspjeh VPN veze. Prekida prijenos podataka ako vam VPN veza iznenada padne. Također sprječava curenje vaše IP adrese.

Lokacije poslužitelja

VPN tvrtka koja vam se sviđa mora imati poslužitelje u vašoj zemlji. Pročitajte službeni popis lokacija na njihovoj web stranici kako biste pronašli svoju zemlju. Što više poslužitelja imaju u vašem području, to vam je bolje. Ovdje je važna stvar da će dobar VPN uvijek imati velik broj poslužitelja koji se šire širom svijeta.

Anonimni DNS poslužitelji

DNS označava sustav naziva domena. To je postupak koji adresu web preglednika pretvara u IP adresu. Tu IP adresu svjetski web koristi za usmjeravanje prometa prema korisniku. Najbolje je koristiti VPN koji ima vlastiti DNS. To će zaštititi vašu privatnost puno bolje.

Podrška za usmjerivač

Odabir VPN-a s podrškom za usmjerivač uvijek je sjajan. Na ovaj način možete izravno instalirati VPN na usmjerivač, umjesto da ga zasebno instalirate na sve svoje uređaje. Svi će vaši uređaji biti povezani s VPN-om kada instalirate VPN na usmjerivač vaše kućne mreže.

Najbolje jeftine VPN ponude za BitTorrenting

Zapravo je nemoguće potražiti sve značajke u VPN-u kako biste bili sigurni da su najbolje za BitTorrenting. Stoga smo za vas već obavili sva ispitivanja (zahvaljujući pregledu, to je naš posao!) I odabrali smo neke od najboljih VPN-ova koji nisu samo dobri za BitTorrenting, već su i ekonomična opcija. Ako tražite pouzdane jeftine VPN-ove za BitTorrenting, isprobajte ove mogućnosti koje preporučuju drugi korisnici i naši stručnjaci.

NordVPN

Još jedan poznati anonimni VPN za BitTorrenting je NordVPN. Ima pravilo bez dnevnika. Dolazi s prekidačem kill, velikom brzinom, neograničenom propusnošću, korisničkim sučeljem i dvostrukom enkripcijom. Dakle, dvostruko ste sigurniji.

NordVPN kompatibilan je s iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome i Firefox. Trenutno prihvaćaju plaćanje putem Bitcoina.

11,95 dolara mjesečno zaista zvuči skupo, ali upravo sada možete dobiti 70% popusta na njihov trogodišnji + tromjesečni besplatni plan od samo 3,49 USD mjesečno uz 30-dnevno jamstvo povrata novca. Njihov dvogodišnji plan ovih dana košta 4,99 USD / mjesečno (58% popusta). Jednogodišnji plan trenutno košta 6,99 USD / mjesečno (41% popusta).

ExpressVPN

ExpressVPN je također jedan od najboljih ljestvica među VPN-ovima. Vrlo je siguran i siguran. Omogućuje vam da posjetite bilo koji ograničeni sadržaj zaobilazeći geo-ograničenja. Nudi nevjerojatne značajke kao što su: nema zapisnika, neograničeni prekidači na poslužitelju, kriptiranje najbolje klase, DNS sa nultim znanjem, prekidač za ubijanje, podijeljeno tuneliranje i neograničena propusnost.. 

Ima izvrsnu brzinu. Radi i s Netflixom. Također je vrlo razumljiv. Podržava sve uređaje, a pruža i 24/7 korisničku uslugu. Osim toga, izvrstan je i za strujanje. Svojim korisnicima također daje 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Trenutno nude nevjerojatnu ponudu za svoj jednogodišnji plan. Košta 6,67 USD mjesečno uz 3 mjeseca besplatne usluge.

Privatni pristup internetu

Korisnici širom svijeta PIA VPN toplo preporučuju. Ima nevjerojatne značajke kao što su: Šifriranje na visokoj razini, prilagođeni VPN protokoli, jednostavne aplikacije, stabilna VPN veza i dobar centar za podršku.

Privatni pristup internetu (PIA) nudi P2P podršku koja je savršena za bujice. Na jedan PIA račun možete istovremeno povezati 5 uređaja. 

Sigurnost održavaju tri VPN protokola, naime PPTP, OpenVPN i L2TP / IPSec. Također blokira oglase, tragače i zlonamjerni softver.

PIA košta 6,95 dolara mjesečno. Trenutno njihova najpovoljnija ponuda košta 3,33 USD mjesečno za jednogodišnji plan (67% popusta). Nema zapisnika o prometu i ne posjeduju više od 3059 poslužitelja u 28 zemalja.

IPVanish

Uvijek je dobro imati 7-dnevnu garanciju povrata novca poput one koju nudi IPVanish. Imaju više od 1000 poslužitelja u preko 60 zemalja, tako da postoji dobra šansa da ćete kroz njih lako pronaći odgovarajući BitTorrenting VPN poslužitelj.. 

Možete uživati ​​u sigurnosti OpenVPN i L2TP / IPsec VPN protokola na 5 uređaja istovremeno s IPVanishom. Neke od njihovih nevjerojatnih značajki uključuju: anonimni bujicu, zaštitu na više platformi, bez zapisnika, neograničeno prebacivanje poslužitelja i neograničenu propusnost.. 

10 USD mjesečno može izgledati skupo, ali ovih dana nude paket od godinu dana za 3,25 USD mjesečno (73% popusta).

SurfShark

Surf-Shark također je nadaleko poznat. Ima razne značajke kao što su: nema propuštanja IP-a, nema zapisnika, brza podrška u live chat-u, automatska sklopka za ubijanje (samo izvorne aplikacije) i DNS zaštita od propuštanja.

Može deblokirati Netflix. Vrijeme veze je brže od prosjeka. U osnovi je odličan VPN za bilo koju svrhu i vrlo je pouzdan. Za bujice je idealan VPN.

Također nema kvarova u vezi. Ima aplikacije za Mac, Windows, iOS, Android i Linux. Također nudi proširenja za Chrome i Firefox.

Iznenađujuća vijest je da ima besplatno probno razdoblje od 7 dana za Mac, iOS i Android. Njihov 24-mjesečni besplatni paket za 3 mjeseca košta 1,99 USD mjesečno ovih dana (80% popusta).

ProtonVPN

Proton VPN je VPN velike brzine koji štiti vašu privatnost na mreži. Sjedište im je u Švicarskoj. Ne prate i ne bilježe vaše internetske aktivnosti. Osim toga, ima i neke jake karakteristike poput: 10GBIT poslužitelja, P2P podrška, pravila bez dnevnika i neograničena propusnost..

Možete istovremeno povezati do 10 uređaja. Također nudi profesionalnu podršku. Nevjerojatan dio je što imaju besplatnu verziju. Osim toga, oni nude 3 paketa:

  • Jednogodišnja ponuda - $ 6.5 na mjesec
  • Dvogodišnja ponuda - $ 6 na mjesec
  • Paket ProtonVPN i pošte - $ 7,5 na mjesec

posjetite web stranicu

CyberGhost

CyberGhost je također sjajna opcija. Ne ugrožava brzinu. Ima poslužitelje širom svijeta. Omogućuje vam strujanje i pregledavanje bez ograničenja.

Zaobilazi geo-ograničenja, zatvorene posjede i digitalnu cenzuru. Također možete igrati igre zaključane u regiji i strujati sportske događaje.

Neke od njegovih najboljih karakteristika su: nema zapisnika, značajka blokiranja oglasa, skrivanje IP adrese i blokiranje zlonamjernog softvera. Također pruža zaštitu na više platformi.

Njihov trogodišnji i dvomjesečni besplatni ugovor košta 2,75 dolara mjesečno, a dolazi s 45-dnevnim jamstvom povrata novca.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments