Najboljše alternative za hudournike – kot isti stari Kickass!

[ware_item id=33][/ware_item]

Minilo je več kot leto dni, ko so se Kickass Torrents zaprli. Lastnik Artem Vaulin je bil v preteklih letih aretiran zaradi kršenja avtorskih pravic neštetih lastnikov. Obstajale so tudi obtožbe pranja denarja, ki so letile naokoli. Škoda je bila ocenjena na milijarde, zato to sploh ni bil majhen primer.


Kako je lahko hudourništvo nezakonito

Morda se sprašujete, zakaj hudourniška spletna mesta delujejo tako odprto, ko se pozneje lahko spopademo s tako resnimi pravnimi posledicami. Odgovor je v sivem območju, v katerem delujejo hudourniške spletne strani. Torrenting ni nezakonit. Torrenting vključuje zahtevanje bitov in kosov datoteke iz različnih virov, da bi sestavili celoto. Na spletu je na voljo veliko brezplačnega gradiva po volji prvotnih lastnikov. Nalaganje in prenos takšne vsebine ni težava. Vendar strokovnjaki močno priporočajo nalaganje brezplačne vsebine iz uradnih virov, da se izognete tveganju zaradi virusov. Če je na Kickass Torrentih najdeno avtorsko zaščiteno gradivo, lahko lastnik zahteva, da se ga uniči in spletno mesto izpolni njihove želje. Vendar so bili primeri, ko je prišlo do kršitev avtorskih pravic in se še vedno dogaja na hudourniških spletnih mestih. To je nezakonito.

Torrentski svet je izgubil velikana

Kickass je bil eno priljubljenih spletnih strani za iskanje visokokakovostnih hudournikov za skoraj vse. Uporabniki bi lahko zlahka iskali hudournike po knjigah, filmih, TV oddajah, igrah, aplikacijah, programski opremi itd. Uporabniki so Kickass Torrents pogosto priporočali drugim, saj so bili pod večino razpoložljivih hudournikov zanesljivi pregledi. Imel je uporabniku prijazen vmesnik in vsak dan užival v stalni količini prometa.

Pridobite najboljši VPN za Torrenting Now

Izgubil več kot to

Kot da izguba Kickass Torrentov ni bila dovolj slaba, so bile v istem obdobju druge žrtve. Pirate Bay, Torrentz.eu in Extra Torrents so prav tako zaprli podjetja, ki so pogoste uporabnike pustili v paniki.

Kaj je alternativa?

Tu in tam so se pojavljali kloni kot alternativa Kickass Torrents za obvladovanje velike vrzeli, ki jo je ta ljubljena spletna mesta pustila za seboj. Morda boste presenečeni, kako podobni so in kako dobro delujejo. Torej, ne trkajte, dokler ne poskusite.

Oglejte si naslednje odlične alternative Kickass Torrents, ki bodo oživele vaše upanje v prihodnost hudournikov.

Preberite tudi: BitTorrent proti uTorrent

EZTV.AG

Če se za gledanje svojih najljubših televizijskih oddaj zanesete na hudournike, bi bila to ena izmed popolnih alternativ Kickass Torrents za vas. Kot lahko poveš iz njegovega imena, je EZTV.AG vse o najbolj vročih TV oddajah. Do najnovejših epizod priljubljenih oddaj lahko dostopate z njihove domače strani ali pa izvedete iskanje tam. Poleg naslovov je stolpec »Status«, da se tega zavedate. Prav tako lahko preverite oceno za vsak naslov ali se prijavite, če želite glasovati sami.

Omejevalniki

Odlična stvar Limetorrents-a je filtrirni sistem, vključen v njihovo iskanje. Če se vam mudi, da najdete anime, ki je pravkar začel predvajati televizijo, lahko vklopite preklopni gumb na »Anime«. S tem boste svoje iskanje omejili na hudournike, označene le kot anime. Tako boste prihranili veliko časa, če boste zmanjšali možnosti, tako da boste našli idealen hudournik. Limetorrents se nanaša na skupnost in personalizacijo, tako da obstajajo hitre povezave do mojih prijateljev, sporočil, povratnih informacij, mojega profila in zaznamkov.

Preberite tudi: Kako varno v Torrent

1337X

Čeprav se to zdi alternativa Kickass Torrents čudno ime, to zagotovo ni slaba možnost. Kaže, da 1337X daje poudarek trendom. Hitro lahko dostopate do "TOP100" v zgornjem levem kotu njihove domače strani tik ob "TRENDING". Verjetno deluje dobro za tiste, ki vas zanima, kaj je v tem trenutku hrepeneče. Pošiljateljem omogoča nalaganje, tako da imajo na vrhu domače strani gumbe »REGISTER«, »PRIJAVI« in »NAPIRAJ«. Olajša tudi vnos iskalnih poizvedb, saj vas iskalna vrstica strmi v oči.

Torrentdownloads

Torrentdownloads je ena najboljših možnosti za Kickass Torrents, še posebej, če gre za postavitev in oblikovanje Kickass Torrents. Gre za zelo "trenutno" spletno mesto hudournikov, ki prikazuje nove hudournike od tistega in prejšnjega dne. Zaradi tega je zelo priročno najti epizode TV oddaj, najnovejših uspešnic, aplikacij, programske opreme, iger itd. Če iščete nekaj malo starejšega ali nekaj precej priljubljenega, se boste morda želeli poglobiti v kategorije, predstavljene v glavnem meni. Iskalna vrstica je zgoraj desno na njihovi domači strani. Samo vnesite točno določeno poizvedbo s pravilnimi črkovanji in izberite kakovostne hudournike.

RARBG

Minilo je že deset let od nastanka RARBG, vendar se uporabniki niso poslovili od najbolj znanih torrent spletnih strani, ki so mu res pritegnili pozornost. To je dovolj dobro za prejem in visoko uvrstitev med alternativami Kickass Torrents. Morda boste opazili, da ima RARBG več osebnosti in značaja kot večina osnovnih spletnih mest za hudournike. Uporabniški podatki verjetno omogočajo dragocen vpogled v tisto, kar je najbolj vroče in kaj želijo uporabniki videti več. RARBG svoje obiskovalce sproti posodablja prek območja »Novice«. Na njihovi domači strani so ne samo zadnji vnosi, ampak lahko po njihovih kategorijah brskate tudi po več možnostih.

Preberite tudi: Najboljša torrent spletna mesta v letu 2018

Torrentz2.eu

Po pričakovanju so se spletna mesta za kloniranje začela pojavljati po zaprtju Torrentz.eu. Kar zadeva to alternativo, so jo razvijalci dobesedno zasnovali kot zamenjavo za Torrentz.eu. Izgleda povsem enako. Minimalistična spletna zasnova Torrentz.eu je bila velika privlačnost predvsem za začetnike. Njegova velika funkcionalnost ga je postavila med priljubljene Kickass Torrents med priljubljene. Njihova domača stran ima tri osnovne razdelke: "Iskanje", "myTorrentz" in "Pomoč". Začetniki lahko hitro preidejo pravila in predpise, določene v “Pomoč”. Prikazali vam bodo pravilnike o avtorskih pravicah Torrentz2.eu, tako da boste lahko prepričani, ali želite nadaljevati z iskanjem.

Hudourništvo vas lahko ogrozi, da vas bodo nadzorovali organi pregona. Te agencije so začele resno zatiranje nezakonitih dejavnosti, povezanih z hudourniki, skupaj s povezanimi organi. Dober VPN vam lahko nudi zaščito, ki jo želite, tako da skrije svoj IP naslov. Dvakrat se lahko zaščitite z VPN. Prav tako omogoča, da vaši podatki prehajajo skozi varen kanal, zaradi česar so hekerji nedostopni.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments