Najbolje alternative za bujice – Kao isti stari Kickass!

[ware_item id=33][/ware_item]

Prošlo je više od godine dana otkako su ugasili Krentass Torrents. Vlasnik, Artem Vaulin, tijekom godina navodno je uhićen zbog kršenja autorskih prava bezbroj vlasnika. Također je bilo optužbi za pranje novca koji je letio uokolo. Procjenjuje se da je šteta u milijardama, pa to uopće nije mali slučaj.


Kako bujica može biti ilegalna

Možda se pitate zašto torrent web stranice djeluju tako otvoreno kada se kasnije mogu suočiti s takvim ozbiljnim pravnim posljedicama. Odgovor se nalazi u sivom području na kojem rade bujice. Torrenting nije ilegalan. Torrenting uključuje traženje bita i dijelova datoteke iz različitih izvora kako bi se sastavio cjelina. Puno je besplatnog materijala na mreži po volji izvornih vlasnika. Učitavanje i preuzimanje takvog sadržaja nije problem. Međutim, stručnjaci toplo preporučuju preuzimanje besplatnog sadržaja iz službenih izvora kako bi se izbjegla opasnost od virusa. Ako se materijal zaštićen autorskim pravima nađe na Kickass Torrentsu, vlasnik može zatražiti uklanjanje i web mjesto u skladu s njihovim željama. Međutim, bilo je slučajeva kada je došlo do kršenja autorskih prava i još uvijek se događa na torrent web stranicama. To je nezakonito.

Torrentni svijet izgubio je diva

Kickass je bio jedno od omiljenih web mjesta za pronalaženje visokokvalitetnih bujica za gotovo sve. Korisnici su lako mogli pretraživati ​​bujice knjiga, filmova, TV emisija, igara, aplikacija, softvera itd. Korisnici su često preporučivali Kickass Torrents drugima jer su bili pouzdani pregledi ispod većine dostupnih bujica. Imao je korisničko sučelje i uživao je u stalnoj količini prometa svakodnevno.

Nabavite najbolji VPN za Torrenting odmah

Izgubio više od toga

Kao da gubitak Kickass torrenta nije dovoljno loš, bilo je i drugih žrtava u istom razdoblju. Pirate Bay, Torrentz.eu i Extra Torrents također su zatvorili tvrtke ostavljajući česte korisnike u stanju panike.

Što je alternativa?

Klonovi su se tu i tamo pojavili kao alternativa Kickass Torrentima da upravljaju ogromnim jazom kojeg su ove voljene web stranice ostavile. Možda se iznenadite koliko su slični i koliko dobro funkcioniraju. Dakle, nemojte kucati dok ne pokušate.

Pogledajte sljedeće sjajne alternative za Kickass bujice koje će oživjeti vašu nadu u budućnost bujice.

Također pročitajte: BitTorrent vs uTorrent

EZTV.AG

Ako se oslanjate na bujicu kako biste gledali svoje omiljene TV emisije, ovo bi bila jedna od savršenih alternativa za Kickass bujice za vas. Kao što možete reći iz njegovog imena, EZTV.AG govori o najtoplijim TV emisijama. Najnovijim epizodama popularnih emisija možete pristupiti s njihove početne stranice ili pretražiti baš tamo. Pored naslova nalazi se stupac "Status", a vi toga ostajete svjesni. Možete provjeriti i ocjenu za svaki naslov ili se prijaviti da biste sami glasali.

Limetorrents

Sjajna stvar Limetorrents-a je sustav filtriranja koji je uključen u njihovu potragu. Ako vam se žuri pronaći anime koji je upravo počeo emitirati na TV-u, možete uključiti preklopni gumb na "Anime". To će ograničiti vaše pretraživanje samo na bujicama označenim kao anime. To će vam uštedjeti puno vremena sužavanjem mogućnosti kako biste pronašli idealnu bujicu. Limetorrents se odnosi na zajednicu i personalizaciju, tako da postoje brze veze do "Moji prijatelji", "Poruke", "Povratne informacije", "Moj profil" i "Oznake".

Također pročitajte: Kako torent sigurno

1337X

Iako se ovo može činiti čudnim imenom za alternativu Kickass Torrents, to sigurno nije loša opcija. Čini se da 1337X stavlja naglasak na trendove. Možete brzo pristupiti „TOP100“ u gornjem lijevom kutu njihove početne stranice, odmah pored „TRENDING“. Vjerojatno dobro funkcionira za one koji su znatiželjni što je vruće u svijetu bujice u tom trenutku. Omogućuje učitateljima postavljanje "REGISTERA", "PRIJAVE" i "UPLOAD" na vrhu njihove početne stranice. Također vam olakšava unos upita za pretragu jer vas traka za pretraživanje gleda u lice.

Torrentdownloads

Torrentdownloads jedna je od najboljih alternativa Kickass Torrentima, posebno ako su u pitanju izgled i dizajn Kickass Torrents. To je vrlo "trenutna" torrent stranica koja prikazuje nove bujice od onog dana i dana prije. Zbog toga je vrlo prikladno locirati epizode TV emisija, najnovijih blockbustera, aplikacija, softvera, igara itd. Ako tražite nešto malo starije ili nešto prilično popularno, možda biste željeli zaviriti u glavne kategorije predstavljene izbornik. Traka za pretraživanje nalazi se gore desno na njihovoj početnoj stranici. Samo unesite svoj specifični upit s točnim pravopisima i odaberite kvalitetne bujice.

RARBG

Prošlo je desetak godina od kada je RARBG prvi put nastao, ali tek kada su se korisnici oprostili od najpoznatijih torrent web stranica koje su zaista privukle pažnju. To je dovoljno dobro za primanje i visoki rang među alternativama Kickass Torrents. Možda ćete primijetiti da RARBG ima više osobnosti i karaktera od većine osnovnih web stranica za bujice. Korisnički podaci vjerojatno im pružaju vrijedan uvid u ono što je vruće i što korisnici žele vidjeti više. RARBG ažurira svoje posjetitelje putem područja "Vijesti". Ne samo da su najnoviji unosi na njihovoj početnoj stranici, već možete pregledati i njihove kategorije radi više izbora.

Također pročitajte: Najbolje torrent stranice u 2018. godini

Torrentz2.eu

Kao što se i očekivalo, web lokacije za kloniranje počele su se pojavljivati ​​nakon zatvaranja Torrentz.eu. Što se tiče ove alternative, programeri su to doslovno dizajnirali kao zamjenu za Torrentz.eu. Izgleda potpuno isto. Minimalistički web dizajn Torrentz.eu bio je velika atrakcija posebno za početnike. Njegova sjajna funkcionalnost učinila ga je jednim od favorita uz Kickass Torrents. Njihova početna stranica ima tri osnovna odjeljka: "Traži", "mojTorrentz" i "Pomoć". Početnici brzo mogu prijeći pravila i propise navedene u „Pomoć“. Prikazat će vam pravila o autorskim pravima Torrentz2.eu, tako da možete biti sigurni želite li nastaviti s pretraživanjem.

Torrenting vas može dovesti u opasnost da vas nadzire policija. Te agencije su započele ozbiljan suzbijanje ilegalnih aktivnosti povezanih s bujicama zajedno sa srodnim tijelima. Dobar VPN može vam pružiti zaštitu koju želite skrivajući svoju IP adresu. Možete se dva puta zaštititi VPN-om. Također omogućuje vašim podacima da prođu kroz siguran kanal što ga čini nepristupačnim hakerima.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments