Minden a SmartDNS-ről – Mi a legjobb szolgáltató és miért?

[ware_item id=33][/ware_item]

A múltban sokat tárgyaltunk a Torról, a proxykről, a VPN-kről és a VPN protokollokról. Itt az ideje, hogy felvilágosítsuk közönségünket a SmartDNS-ről. Mi is pontosan a SmartDNS, és milyen okosan teszi lehetővé a Geo-Restriction egyszerű megkerülését a sebesség befolyásolása nélkül? Tehát, tartsa magát velünk és olvassa el teljes figyelemmel, ez hasznos és informatív is, ha szeretsz olvasni a technológiáról.


SmartDNS a Layman számára - magyarázat!

A földrajzilag korlátozott webhely tartalma bosszantó. Nagyon csalódó, hogy az emberek számára készült szórakoztatás kevesebb közönségre korlátozódik, amikor rajongói az egész világon vannak, például a „Trónok játék”. Ezután az internetes szabadság mítosza előtted táncol, miközben a háttérben olyan feliratok láthatók, mint „blokkolt tartalom” vagy „korlátozott tartalom az Ön területén / térségében”.. 

Igen, tudom, hogy a múltban szembesült ezzel a forgatókönyvvel, és rengeteg összeget költött a VPN-kre, amelyek a valóságban lassítják az adatfolyamot! Tehát tudnia kell a megfelelő technológiáról a megfelelő cucchoz. Ebben a kérdésben arról számolunk be, hogy Ön egy olyan technológiáról rendelkezik, amelyet felhasználhat a földrajzi korlátozások bevonására és zavartalan folyamatos streamingre.. 

E technológia használata az Ön céljaitól függ. Ha alig várja, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat, és élvezze az online közvetítést, és nézze meg kedvenc filmjeit, TV-műsorait (Narcos, Suits, Game of Thrones), Sports (Bajnokok Ligája, Premier League, La Liga), Zene (Spotify / Pandora) vagy bármilyen más video vagy audio tartalmat, akkor ehhez intelligens DNS-re van szüksége. De mi az az intelligens DNS?

Olvassa el még: A legjobb VPN az online játékokhoz

Minden a SmartDNS-ről

A SmartDNS egy szolgáltatás, amely hozzáférhet a földrajzilag korlátozott tartalomhoz. Az intelligens DNS rendkívül népszerűvé válásának oka az, hogy a tartalomszolgáltatók, például a Netflix egyre inkább használják a geo-blokkoló technológiát. Az intelligens DNS elrejti a földrajzi helyét, és így a földrajzilag blokkolt tartalmakat a világ bármely pontjáról megnézheti.

Ez egy nagyon jó technológia a Geo-Restriction trolljához. Az intelligens DNS egy olyan technológia, amely segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat, és a tartalmat a világ minden tájáról továbbfolytathatja. Meg tudod csinálni bárhol a világon.

Itt a legjobb rész! Az intelligens DNS nem befolyásolja azt a sebességet, amelyet bármely felhasználó kap az internetszolgáltatójától (ISP). Az intelligens DNS segít megváltoztatni a DNS-t, és lehetővé teszi a dedikált DNS-kiszolgálóik használatát, ahol a blokkolt webhelyek elérhetők. Tehát miután megváltoztatta a DNS-beállításait, az eszköz megkapja a hatalmat a földrajzi korlátozások megkerülésére. Ez nem lassítja az internet sebességét, mert nem titkosítja az Ön adatait. Tehát megkaphatja a teljes sebességet, amelyet általában az internetszolgáltatójától kap. 

Ez a legjobb választás minden szórakoztató kedvelő számára, akik szeretnek filmeket, TV-műsorokat, sportokat, zenét vagy bármilyen más tartalmat közvetíteni, amelyet a régiójuk blokkol. Nos, a SmartDNS alkalmazások és szoftverek többsége több eszközön is elérhető, ezért feltétlenül csak azokat a szolgáltatásokat soroljuk fel, amelyek iOS, Android rendszeren elérhető alkalmazásokat és a Windowson elérhető szoftvereket tartalmaznak. 

Megértjük fájdalmát, és azért vagyunk itt, hogy megfelelő megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyek segítenek abban, hogy a szórakoztatáshoz teljes hozzáférést érjen el az Ön által előnyben részesített eszközön, így a legtöbbet hozhatja ki belőle..

A SmartDNS szolgáltatások előnyei

 1. Szinte az összes eszközön működnek
 2. Az intelligens DNS nem lassítja az internet-kapcsolat sebességét
 3. Ezek a szolgáltatások nagyon megfizethetőek
 4. Ezek lehetővé teszik a hozzáférést a különböző régiók blokkolt webhelyeire
 5. Gyors kiszolgálás
 6. Könnyen kezelhető
 7. Jogi
 8. Biztonságosabb, mint a véletlenszerű proxyszerverek
 9. Ideális üzleti utazók számára
 10. Hozzáférés a közösségi médiahez olyan helyeken, ahol blokkolva van, például Kínában.

A SmartDNS befolyásolja-e az internetkapcsolat sebességét??

Nem, egyáltalán nem. A VPN-szel ellentétben az intelligens DNS nem használ semmiféle titkosítást, ezért használhatja az eredeti ISP-sebességet, és élvezheti az Ön számára tetsző internetes tartalmat..

Hogyan működik a SmartDNS Proxy??

A DNS a Domain Name System rövid formája. Olyan, mint egy telefonkönyv. Megváltoztatja a nyelv alapú nevet olyan IP-címre, amelyet a számítógép felismerhet.

Az intelligens DNS dedikált proxyszervereket használ az eszköz DNS-jének megváltoztatására, de valójában nem változtatja meg vagy rejtse el az Ön IP-címét. Ez csak megváltoztatja, hogy a webhely miként olvassa ki az Ön IP-címét.

Lehetséges a SmartDNS bypass tűzfalak megkerülése?

Az intelligens DNS nem rejti el a valódi IP-címét, ezért nem szabad megkerülni a tűzfalakat. A tűzfal korlátozásait még akkor sem távolítja el, ha intelligens DNS-t használ.

Hogyan lehet megkerülni az átlátható DNS-proxy problémát

Az internetszolgáltató által használt átlátszó DNS-proxy nagyon zavaró és bosszantó lehet, mivel arra készteti, hogy a saját DNS-jüket használja ahelyett, hogy a DNS-szolgáltatója kinevezte volna. Nos, a jó hír az, hogy megkerülheti ezt a problémát, de a megoldás csak akkor működik, ha rendelkezik DD-WRT útválasztóval, amely támogatja az IP-tablettákat. Ha rendelkezik DD-WRT útválasztóval, akkor kövesse az alábbi parancsot az útválasztó tűzfalának konfigurálásakor:

iptable-nat-nat -A KEZELÉS -i br0 -p udp -dport 23 -j DNAT -to 8.8.8.8:54

Ezután megbizonyosodik arról, hogy a DNS-kérések, amelyeket az eszköz küld, az 54-ös portot használja az 53-as port helyett, és ez megkerüli ezt a problémát.

SmartDNS a torrentinghez

Az intelligens DNS valójában semmit sem fog tenni érted, ha torrent letöltésére használja. Ennek oka az, hogy az intelligens DNS nem rejti el a valódi IP-címet, és nem titkosítja a forgalmat. Az internetszolgáltató könnyen láthatja, hogy torrenteket tölt le, még akkor is, ha intelligens DNS-t használ, ami problémát jelenthet, ha ez érzékeny jogi kérdés az Ön országában.

8 nagy SmartDNS szolgáltatás jele

 1. Felhasználóbarát
 2. Platformok közötti kompatibilis alkalmazások
 3. Számos előre blokkolt webhely
 4. A nem blokkolt régiók tisztességes száma
 5. Erőteljes DNS-szolgáltatások
 6. Kiegészítő szolgáltatások
 7. Ingyenes próbaverzió
 8. Pénzvisszatérítési eljárás
TIPP: 

A legjobb, ha olyan intelligens DNS-szolgáltatót választ, amely hozzáférést biztosít az intelligens DNS-hez, olyan lehetőségek mellett, mint a VPN és a proxy. Emellett hozzáférést kell biztosítania a platformok között kompatibilis ügyfelek számára, és tartalmaznia kell az előre blokkolt webhelyek hosszú listáját.

Mi a különbség a SmartDNS és a VPN között??

A VPN-eknek és az intelligens DNS-nek sok hasonlósága van, ám alapvetően eltérő módon működnek. Lássuk, mi a különbség a VPN és az intelligens DNS között.

 1. A VPN titkosítást használ, az intelligens DNS nem.
 2. A VPN szolgáltatás a készüléktől származó összes információt rétegezi. A Smart DNS a webhely címét lefordítja annak a kiszolgálónak az IP-címére, amelyhez csatlakozni kell..
 3. A VPN teljesen elrejti az Ön IP-jét, az intelligens DNS nem fedezi teljesen az IP-jét.
 4. A VPN-k extra biztonságot nyújtanak, az intelligens DNS nem.

Itt vannak a legjobb SmartDNS + VPN szolgáltatások, amelyeket meg kell próbálnia!

 1. NordVPN
 2. Getflix
 3. Unlocator

NordVPN

A NordVPN jelenleg az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltató. Kiváló tulajdonságaival és érdekes csomagjaival a NordVPN világszerte hírnevet szerzett. Amellett, hogy a legmagasabb szintű VPN-ként működik, a NordVPN saját DNS-sel is rendelkezik, hogy még jobban fokozza a már most remek online biztonságot. DNS-jük megakadályozza az IP-cím szivárgását, amelyet esetleg nem lehet kizárólag az aktív VPN-kapcsolattal megakadályozni, és előfordulhat, hogy harmadik felek képesek a VPN-felhasználó adatait összegyűjteni nem biztonságos WiFi hotspotokon keresztül.

Jellemzők 
 1. Magas szintű biztonság és magánélet
 2. Automatikus lekapcsoló
 3. DNS szivárgás elleni védelem
 4. Nincs naplózási politika
 5. Dupla VPN (2 szervert használ a maximális biztonság érdekében)
 6. Katonai titkosítás
 7. CyberSec (rosszindulatú programokat blokkoló megoldás)

látogasson el a weboldalra

Getflix

A Getflix a földrajzilag korlátozott tartalmak elérésére szolgál. Ez lehetővé teszi a világ minden tájáról érkező felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a globális videókhoz és zeneszámokat közvetítsen, és intelligens DNS és VPN technológiát használ ezeknek a földrajzi korlátozásoknak a megkerülésére. 

A Getflix SmartDNS tulajdonságai:
 1. Több mint 200 csatornát támogat
 2. Az összes eszközön működik
 3. Gyors
 4. Felhasználóbarát
 5. 24 órás ügyfélszolgálat
 6. Alacsony havi árazás
 7. Bármikor visszavonhatja
 8. Ingyenes Regisztráció
 9. 14 napos próba
 10. Nem szükséges hitelkártya
Getflix VPN szolgáltatások:
 1. Biztonság és magánélet
 2. Gyors
 3. Hatalmas globális szerverhálózat
 4. Felhasználóbarát
 5. Alacsony havi árazás
 6. Gyors és biztonságos szerverek

látogasson el a weboldalra

Unlocator

A Unlocator a magánélet, a biztonság és a feloldás teljes csomagja. 

Jellemzők:
 1. Unlocator hibrid (élvezze a VPN biztonsági funkcióit, valamint az intelligens DNS streaming használatát)
 2. Korlátlan hozzáférés a kedvenc weboldalaihoz
 3. 50 virtuális hely
 4. 58 támogatott platform és eszköz
 5. Könnyen kezelhető
 6. Könnyen beállítható
 7. Gyors sebesség
 8. Egyszerű regisztráció
 9. Nem szükséges hitelkártya
 10. 7 napos ingyenes próbaverzió
 11. Élő chat
 12. Lehetővé teszi a torrentet
 13. Feloldja a Netflix szolgáltatást
 14. 5 egyidejű csatlakozás
 15. 24 órás ügyfélszolgálat
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments