Miért igényelnek kis geeks szülői útmutatást az interneten

[ware_item id=33][/ware_item]

Büszke pillanatra válik, amikor kicsi segíti az interneten a tech feladatok elvégzésében. Bármennyire izgalmas, mint amilyennek tűnik, az is alapvetõ veszélyekkel jár, különösen olyan helyen, ahol a támadók magukat csapják be, és várják meg, hogy a helyes naiv felhasználó támadjon.


Valójában minden szempontból hajlamosak gyermekeink oktatására, akár a serdülők pubertása, akár a nemi oktatás a nemi úton terjedő betegségek elleni védelemre, a társaik önvédelme, vagy habozás nélkül, ha valami ideget elfogadunk. De legtöbben elmulasztják gyermekeink oktatását az Internet védelmére. Sőt, sajnos, ez nem a gondatlanság miatt következik be, hanem azért, mert a legtöbb szülő még csak nem is ismeri az interneten a szülői tanácsadás súlyát.

Valószínűleg, ha ezt a blogbejegyzést olvassa, akkor óvatosnak és gondoskodó szülőnek kell lennie. Tehát először derítsük ki, hogy mi (Isten tiltja) történhet a gyermekekkel az interneten, majd megvizsgáljuk a szülői intézkedéseket, amelyeket meg kell tenni a gyerekeket érintő veszélyek elkerülése érdekében..

a szülők útmutatást adnak gyermekeik internetes biztonságához


Az adathalász csalások csalija

Az internet tele van olyan emberekkel, akik csalárd gyakorlatok miatt meg akarják sérteni az internetes felhasználók fontos információit. Az ilyen emberek legjobb áldozata lehet az a gyerek, aki nem fér hozzá a támadó szándékához. Valójában a kiskorúak számára a gyermekek legfelső webhelyein fáradoznak, hogy tapasztalatlan áldozatokat elkapjanak. Tehát itt irányíthatjuk gyermekeinket, hogy ne beszéljenek idegenekkel, csak úgy, hogy nem fogadunk el ismeretlen emberek cukorkáit. Sajnos, mivel még mindig vannak elrablások esetei, még ha a gyerekeknek ismételten utasítást kaptak, az adathalász csalások is előfordulhatnak.

Az adathalász csalás e-mailben, azonnali üzenetküldéssel vagy egyszerűen azáltal, hogy vonzó információkat mutat a felhasználó számára a hirdetésekben. Az esélyek minimalizálása érdekében azonban a szülők a legjobban tehetik meg a sütik letiltását a böngészőben, amely kevesebb hirdetést jelenít meg. Az e-mailekről általában ezeket az e-maileket sok embernek küldik el egyszerre, ezért spamként jelölik meg őket. Oktathatjuk gyermekeinket, hogy ne válaszolnak spam e-mailekre, és ne kattintanak rájuk mutató hivatkozásokra. Az üzeneteket illetően megtehetjük szerezzen VPN-t hogy megrontja a helyünket, ez megnehezíti az adathalászok számára a gyerekek elérését. A VPN használata az adathalász csalások elkerülése érdekében előnyös, mivel sok VPN beépített funkcióval rendelkezik a rosszindulatú programok blokkolása és az összes elküldött és fogadott adat titkosítása érdekében, ez biztonságos környezetet biztosítva..

Az alvilág trójainak és vírusainak

Korától függetlenül, a vírusok minden internetes felhasználó számára komoly veszélyt jelentenek. Ez az oka annak, hogy több útmutatót találhat arról, hogyan lehet elkerülni az online vírus támadását. Különösen a gyerekek nem zavarják a vírusokat, főleg azért, mert nem elég óvatosak. Vagy talán nem gyűjtöttek össze pénzt az eszköz megvásárlásával, ami kevésbé óvatossá teszi őket.

Nem tudják, hogy egyes vírusok még az eszközt sem pusztítják el, hanem az összes személyes adatot a számítógépről kapják. Sőt, még rosszabb, hogy néhány trójaiak olyan kémeket vírnak, amelyek elrejtik és táplálják magukat személyes adataikkal anélkül, hogy az áldozat a legszélesebb körben tudnának. A szülők felelőssége tehát az, hogy a gyermekeket tudatosítsák az ügy súlyosságáról.

A vírusok elkerülésének legjobb módja a megfelelő anti-vírusok és tűzfalak telepítése. Ne felejtse el érvényteleníteni az emberek általános téves elképzelését, hogy VPN-t szerezzenek az eszköz vírusok elleni védelmére. Ez egy rossz koncepció, amely eszközt sebezhetővé teszi. Igen, sok előnnyel jár az interneten keresztül, de a vírusok elleni védelmet biztosan nem biztos. A VPN használata segíti a megfigyelést és a hackelést a személyes adatok védelme érdekében. A vírusokat azonban csak az antivírusok akadályozhatják meg. Tanítsa gyermekeit az antivírusok és a tűzfalak használatáról.

A magántulajdonban lévő nyilvános számítógépes zaklatás

Mint az öreg emberek, akik új tárgyakra és új felfedezésekre törekedtek a fizikai világban, a gyerekek manapság ugyanezt teszik a digitális világban. Számítógépeik vannak, hogy felfedezéseket készítsenek és oktatják magukat, körülötte játszva, ami szintén nagyon fontos a tanuláshoz. Bár a számítógépekkel való tanulás okosabbá teszi a gyerekeket, vannak súlyos hátrányai is. A régimódi zaklatás fizikai kínzáshoz vezetett, az új generációs zaklatás, más néven az internetes zaklatás szellemi kínzással jár, amely súlyos bűncselekményekhez vezethet, sajnos törvény által.

védi gyermekeit online

A fiatalkorúak bűncselekményei egyre gyakoribbak, amelyek ellen a különböző országok eltérő fiatalkorúak igazságszolgáltatását és bűncselekményeket hoztak. A szigorúbb törvények a fiatalkorúak bűncselekményeire az Egyesült Államokban vannak (6 éves); India (7); Pakisztán (7); Srilanka (8); Dél-Afrika (10); Szaúd-Arábia (7); Szingapúr (7); Egyesült Arab Emírségek (7); Maldív-szigetek (10); Ausztrália (10); Malajzia (10) és néhány más régió, ahol a büntetés életkora 6-10 év. Más országokban, például az Egyesült Királyságban (10); Új-Zéland (13); Chile (14); Brazília (12); Izrael (12); Japán (14); Kína (14); Németország (14); Olaszország (14); Franciaország (13); és Kanadában (12) kissé enyhülhet az alsó korhatár. Másrészt olyan országok, mint Egyiptom (15); Svédország (15); Fülöp-szigetek (15); és Argentína (16) enyhébb. Hollandiában a 18 és 20 év közötti embereket fiatalkorú bűnözőknek tekintik, és 18 éves kor alatti kiskorúak számára nincs kiszabható büntetés, kivéve ha nagyon súlyos bűncselekményt követnek el..

Az Egyesült Államokban az alsó korhatár hat év alatt elérte a 6 évet, miután sok fiatalkori bűnözést észleltek. És nemcsak az életkor korlátozása csökkent, hanem a 6 és 7 éves gyermekek letartóztatásáról is beszámoltak, ami indokolja, hogy miért elsősorban a törvényt vetették ki, és miért kellett a szülőknek nagyon komolyan venniük az internetet a gyerekek számára. Nem számít, néhány országban valamivel alacsonyabb korhatár, míg más országokban kissé magasabb, érdemes megjegyezni, hogy minden országban vannak törvények a fiatalkori bűnözés ellen, vagy legalábbis módosítják az erre vonatkozó törvényeket..

Olvassa el még: A legjobb VPN az USA-ban

Mivel az interneten mindenféle embert megtalálhat a világ minden tájáról, vagy ismeretlen barátokat szerezhet a digitális médiában, ezért nagy a veszélye az internetes zaklatásnak, különösen a gyerekek körében. Ennek oka az, hogy a gyerekek gyorsan megtanulják és elfogadják a dolgokat, anélkül hogy nagy megítélés alatt állnának, vagy hogy a gyerekek szeszélyesebbek és impulzív jellegűek. Tehát a gyerekek vagy barátok által fogadják el a számítógépes bűncselekményeket, vagy kevés viták miatt agresszív tárgyalásokon vesznek részt, amelyek kiszolgáltatottá teszik őket a törvény általi büntetéssel szemben. Néhány gyerek még csak nem is tud az internetes zaklatásról, és csak véletlenül elkényezteti magát a közösségi médiában zajló agresszív beszélgetésekről, mondván, hogy egymásnak sértő dolgok vannak, amelyek bajba sodorta őket. Szóval, mi a megoldás erre?

Mivel az iskolák nem tanítanak oktatást olyan kérdésekben, mint az internetes zaklatás, a szülőknek oktatniuk kell kis, naiv gépeiket, hogy figyeljék szavaikat az interneten. Mivel a gyerekek még az oktatás után is hibákat követnek el, a szülők egyszerű útmutatásokat követhetnek, hogy ezt a kérdést elkerüljék.

 • Használd őket személyes beszélgetésekbe egy internetes beszélgetés során
 • Mondja el nekik, hogy gondolkodjanak jobban, mint a másik, ártalmas személyek, és tedd őket meditációs és ön-nyugtató tevékenységekbe, hogy korai serdülőkorukban megfékezzék az agresszív képességeket.
 • Tanítsa őket az internetes zaklatás következményeiről
 • Figyelj a kis problémáikra
 • Szerezzen egy VPN-t gyerekeknek, hogy elkerülje a következményeket, ha a harag ellenére kiberbulinál (ez nem etikátlan megoldás, mert összefonódunk és megmentjük a gyerekeinket, még akkor is, ha ököllel küzdenek).

Dolog a rosszindulatú tartalomhoz

Miért igényelnek kis geeks szülői útmutatást az interneten

A fiatalok semmilyen követ nem hagynak megfordítva, hogy felfedezzék szexuális kedvüket. Ezért nem gondolnak a törvény által meghatározott határokra. A törvény szerint minden tizennyolc éven aluli kiskorú nem nézhet pornográfiát, használhat és vehet részt abban. A legtöbb gyerek mindazonáltal vonzódik a barátja gyakorlata iránt, és egy szájról szájra is túlságosan komolyan vesznek.

A probléma az, hogy az interneten nincs nagy vagy kisebb bűncselekmény. Nincs semmi olyan, mint amit óvadékot vagy bírságot adna, és szabadon mehet. A számítógépes megfigyelés révén bármilyen leeső prém rögzíthető és jogi lépések ellen indítható. Időnként, amikor egy kiskorú nem vesz részt magukban, zaklatják őket az „ördögük”, amikor közzéteszik a privát képeket, amelyeket közösen osztottak meg a barátaival. De a következmények országonként eltérőek.

Olvassa el még: Ellenőrizze IP-címét az IP-ellenőrző eszközünk segítségével

Tehát milyen következményekkel jár az ilyen bűncselekmények szinte minden gyerek által elkövetett anélkül, hogy éreznék, hogy még bűncselekményt követnek el? Beszéljünk nagyon egyenesen. Noha jogellenes, a következményeknek általában semmi sem kapcsolódik a törvényhez. Az ok, amiért az országok betiltják az ilyen cselekedeteket serdülők és gyerekek számára, az az, hogy nem tudják, mi igaz nekik és mi a rossz, valamint hogy impulzív és pillanatnyilag esnek. Agresszív módon is súlyos bosszút állnak. És amikor bosszút állnak, akkor ördögi körré válik, amelyekkel valójában véget nem érhetnek. Annak érdekében, hogy több kárt okozhassanak, mint az ellenség, árt egy kicsit többet, mint amit csináltak, így eléri a magasságot. Ha rájönnek, hogy már túl késő, valójában már túl késő. Amit mind csak egy esküszõ szó indított a DP-n, elképzelhetetlen magasságra megy. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a következményeket, amelyek ilyen körülmények között történhetnek a gyerekekkel:

 • Alacsony önértékelés, mert megalázkodik az összejöveteleken
 • Az önvédelem agressziójának jelentős növekedése
 • Az elszigeteltség és a termelékenység hiánya az okirat nyilvánosságra hozatalától való félelem miatt
 • Végül van egy vírus az eszközön, mert a pornográf weboldalakon rosszul van
 • Pornográfiai tevékenységek iránti kényeztetés és megaláztatás utáni szerénység indokolatlansága miatt

Szóval elkerülhetetlen? Abszolút nem. A szülők bizonyos óvintézkedéseket tehetnek az ilyen ügyek szokásos piaci helyzetben tartása érdekében. Az alábbiakban bemutatjuk a szülők által követett megoldásokat:

Olvassa el még: ExpressVPN áttekintés.

 • Első és legfontosabb, legyen barátságos a gyermekekkel, hogy minden problémájukkal kezdve kicsit vagy kicsivel megosszák őket
 • Gyerekbiztonságos böngészők, például Zoodles, Maxthon stb. Használata, vagy a felügyelt profil használata eszközökön, amelyekhez otthon férhetnek hozzá
 • Szülői felügyelettel más bejelentkezést végezhet számukra

Ezek azok az intézkedések, amelyeket otthon végezhet a problémák elkerülése érdekében. Mivel azonban 24 órán keresztül és 7 órában nem tudjuk őket szemmel tartani, még otthon is megtehetjük az ilyen intézkedéseket. A legjobb megoldás mindezt megtenni, és velük is barátkozni. Barátok alatt szó szerint barátokat értünk; mindent meghallgat tőlük ítélet vagy szigorúság nélkül. Bizonyos dolgok kapcsán azonban komoly szemlélettel kell rendelkeznünk, ha nem is szigorúan, amikor megvitatunk valamit, amit meg kell tenniük a saját biztonságuk érdekében, tehát nem veszik ezt viccnek..

Miért igényelnek kis geeks szülői útmutatást az interneten

A fenyegetések játék

Még egyszer, az internetes szörnyekről, a vírusokról és a vírusokról, a gyerekek figyelmen kívül hagyják őket, amikor a játékok elviszik őket. Letöltnek bármilyen játékot, amely később elkerülhetetlen vírussá válik. És ismét megismerjük, mennyire halálos a számítógépre, ha figyelmen kívül hagyja az antivírus által elvégzett frissítési felhívásokat, különösen amikor a gyerekek otthon vannak. Mindig tartsa aktív a számítógép víruskeresőjét és tűzfalát.

Egy másik dolog, amelyet a szülőknek nagyon fontos tudni, a digitális kalózkodás. Sajnos, nem sok szülő oktatja magát minden olyan számítógépes bűncselekményről, amelyben gyermekeik és maguk sem tudnak tudatában maradni. A digitális kalózkodás a tartalom, például zene, játékok vagy filmek letöltését a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül. Sajnálatosabb itt az, hogy amikor sok szülő azt mondja gyermekeinek, hogy soha ne árusítsanak el vagy lopjanak el, figyelmen kívül hagyják azt, hogy mindenütt érvényesek, még az interneten is. Az erkölcsön kívül bűncselekménnyé válik az az oka, hogy a digitálisan kalóz tartalmat csaliként készítik a felhasználók megtámadására. A helyes út a biztonságos út.

Olvassa el még: Nézze meg a FIFA világkupa élő mérkőzéseit online

A mese olyan hívõinek, mint a vörös motorháztető, rendkívül jó ötletnek tűnik lopni egy tolvaj helyérõl. A nap végén a tolvaj tolvaj még akkor is, ha lopnak a fekete, szürke vagy fehér piacról. Ennek ellenére, ha nagy szükség van rá, és nincs megfelelő módja a megfelelő cucc megtalálására az interneten, akkor használjon VPN-t, ami sokkal könnyebbé és biztonságosabbá teszi..

A kibervandalizmus egy újabb bűncselekmény, amelyet sok ember viccként, vagy éppen így tesz, mert nem ismeri, mi az valójában. A kibervadalizmus károsítja valaki (általában vállalati egység) adatait, ami árt az üzleti életüknek. Nagyon szórakoztató egy olyan vállalkozást vagy vállalkozót lerontani, aki az üzleti ötlet csúnya új éveiben tartózkodik, különösen akkor, ha személyes haragszik rájuk vagy nehéz érzelmekkel jár a rossz szolgáltatás miatt. Annak ellenére, hogy a kísértésnek tűnik, ugyanolyan súlyos következményekkel jár, mint a tartalom tulajdonosának perelése.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments