Miért hasznos a VPN használata az Instagram segítségével, mint gondolnád

[ware_item id=33][/ware_item]

Az Instagram az egyik legjobb képmegosztó platform a piacon. A személyes fényképek megosztása és az „kedvelések” vagy „újra megosztások” megosztásán kívül az Instagram több, mint a közösségi média. Ez egy jó platform az összes kép mentésére és tárolására is. Ez egy jó eszköz a fényképek szerkesztésére és kreatívabbá tételére is. Ezenkívül az Instagram segítségével értékesítési helyet is létrehozhat azáltal, hogy képeket mutat be a prezentáció részeként.


Ugyanakkor, akárcsak minden más közösségi média, az Instagram szintén kiszolgáltatott lehet, ha a tartalmi korlátozásokra, a kényszerített hirdetésekre, vagy ami még rosszabb, más helyeken elérhetők. Még mindig vannak olyan országok vagy helyek, amelyek nem engedik meg a közösségi médiához való hozzáférést, például az Instagram országukban. Erről szól a geoblokkolás. Vannak országok vagy vállalatok, amelyek blokkolják egy adott eszköz használatát egy bizonyos IP-címtől. Kína egy olyan ország egyik példája, amely blokkolja a közösségi média használatát.

Tehát ha szeretsz utazni és Instagram-ot szerezni
Fotók az utazásról, de az ország nem engedélyezi az alkalmazás használatát
bosszantó helyzet lenne. De meg tudsz csinálni valamit erről. Hogyan?
Vagyis egy VPN használatával.

A VPN a virtuális magánhálózat. A VPN-t arra használják, hogy online biztonságot és adatvédelmet biztosítsanak a felhasználók számára. Ha az internetet böngészi, akkor a webes forgalom nyilvános szerverekre fog menni. És ezek a nyilvános szerverek érzékenyek a támadásokra. A hackerek elhallgathatják ezt a forgalmat, hogy figyelemmel kísérjék minden tevékenységét, és elérhetik az Ön adatait vagy helyét.

De amikor VPN-t használ, akkor az internetes forgalma meghaladja
egy titkosított alagútba. Ez a titkosított alagút elrejti az internetet
forgalom. Azaz az online tevékenységeid és a tartózkodási hely rejtett és senki sem
figyelheti vagy elfoghatja azt, miközben a titkosított alagútban tartózkodik. tudsz
biztonságosan böngészhet az interneten anélkül, hogy félne attól, hogy valaki szimatol.

Szóval, hogyan befolyásolja ez az Ön Instagram használatát? És valóban szükséges-e VPN-t használni egy olyan képmegosztó alkalmazáshoz, mint az Instagram?

A VPN és az Instagram használatának előnyei vannak. Gondolhatja, hogy felesleges, ám az előnyök nagyok, ha megtalálja a használni kívánt VPN-t, így szabadon hozzáférhet az Instagram-hoz. Ez az oka annak:

Elrejtés a hirdetőktől

Az Instagram a földrajzi helymeghatározást használja a felhasználók helyének megismerésére, és ezeket az információkat használja a megfelelő hirdetések megjelenítéséhez. Nos, általában nem csak a földrajzi helyzet meghatározása szempontjából, függetlenül attól, hogy az Instagram földrajzi jelzéseket vagy földrajzi helymeghatározást használ-e, továbbra is igaz, hogy az Instagram rendelkezik a hatalommal, hogy hirdetéseket fecskendezhessen meg az Ön hírcsatornájába és profiljába. Tehát, ha van VPN-je, a hirdetők nem fogják tudni az Ön tevékenységét, és nem tudnak kényszeríteni önöket hirdetésekre. Ön szabadon használhatja az alkalmazást anélkül, hogy aggódnia kellene, ha kéretlen hirdetést lát valakitől.

Használhatja az Instagram más országokban is

Emlékszel Kínára? Minden országban blokkolják a közösségi média csatornáit. Ha pedig az országukban tartózkodsz, akkor nem fogsz hozzáférni az Instagram-hoz, még a Facebook-hoz, a Twitter-hez sem a LinkedIn-hez sem. De ha VPN-t használ, akkor az IP-címe rejtett, és Kína még azt sem fogja tudni, hogy az országában van-e. Ezzel szabadon használhatja az alkalmazást, és Instagram képeket készíthet, miközben körbejárja országukat.

Kerülje a cenzúrát és a követést

A VPN használatának további előnye, hogy más országokba utazáskor mindig biztonságos az IP-cím elrejtése. Ennek célja a cenzúra és a követés elkerülése. Biztonságosan utazhat és szabadon használhatja telefonját anélkül, hogy félne attól, hogy valaki figyeli vagy cenzúrázza minden online tevékenységét.

Ez csak néhány a VPN telefonon történő használatának előnyeiről, nemcsak az Instagram elérésére, hanem a mobiltelefon internetes böngészésére utazás közben.

Ha utazás közben továbbra is problémája van a tartózkodási helyének elrejtésében, még mindig vannak más lehetőségek, amelyeket megtehetsz. Noha a VPN használata a leghatékonyabb módszer, amelyet használhat, a következőkben próbálkozhat még néhány módszerrel:

  • Kérdezze meg otthoni szállítóját vagy az internetszolgáltatót, ha online hozzáférést kínálnak olyan országokba, mint Kína. A szolgáltatók általában lehetővé teszik a belépést olyan országokba, mint Kína. Hátránya azonban, hogy lassú, olcsó és néha megbízhatatlan is.
  • Használhat proxy szolgáltatásokat. A proxyszolgáltatások azonban néha megbízhatatlanok és meglehetősen drágák, ellentétben a VPN-ekkel.

Tippek a megfelelő VPN megtalálásához

Nagyon sok VPN található a piacon. Több száz közülük stresszhat, ha kiválasztja az Ön számára megfelelőt. Tehát, hogy segítsen megtalálni a megfelelő VPN-t, itt van néhány szempont, amelyet figyelembe kell vennie:

1. tipp - VPN-k, sok kiszolgálóval

Ha Kínába utazik, akkor kell lennie
emlékeztette, hogy már több száz vagy ezer IP-címet blokkolt a
leállítja a hozzáférést bizonyos webhelyekhez vagy alkalmazásokhoz. Ezért feltétlenül keressen VPN-t
szolgáltató, amely elrejti a valódi IP-címét, és megad egy IP-címet, amely az
nem szerepel Kína blokklistáján.

2. tipp - Mobil szolgáltatások

Egy másik dolog, amelyet figyelembe kell venni, amikor VPN-t keres Instagram vagy a közösségi média használatához, a mobil funkciói. A VPN-ek néha csak az asztalon érhetők el. Találnia kell egy szolgáltatót, amely lehetővé teszi a VPN-kapcsolatot mobilon keresztül, így más eszközöket is csatlakoztathat. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy VPN-je jobban működik-e a mobiltelefonon, mivel legtöbbször a mobiltelefonokat fogja használni. Széles körű VPN-mobil támogatással kell rendelkezniük, amellyel kapcsolatba léphet, ha problémát tapasztal.

3. tipp - VPN adatvédelmi irányelvek

Meg kell vizsgálnia a VPN-szolgáltató adatvédelmi irányelveit is. Nagyon sok olyan szolgáltató van odakint, akik nagyon könnyedén alkalmazzák az adatvédelmi irányelveket. Vegyen részt a szolgáltatókkal, amelyek szigorú biztonsági és adatvédelmi irányelveket követnek el. Ügyeljen arra, hogy ne tartson naplót az Ön tevékenységeiről és egyéb online adatairól vagy információiról.

Dióhéjban

Ez csak néhány dolog, amelyet figyelembe kell venni, ha VPN-t keres, így szabadon és biztonságosan használhatja Instagram alkalmazását. A VPN nem csak lehetővé teszi, hogy élvezze az Instagram használatát, hanem online biztonságot is nyújt. Ezzel kényelmesen használhatja az Instagram-ot anélkül, hogy félne attól, hogy valaki szimatol, vagy valaki olyan hirdetéseket jelenít meg, amelyeket nem akar látni. Biztonságos az is, hogy senki sem cenzúrálja, sem nyomon követi minden mozdulatát.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments