Meg tudják-e védeni a VPN-ket az online hackerekkel szemben? Találjuk ki.

[ware_item id=33][/ware_item]

Nem meglepő, ha valamelyik személyes fiókját vagy webhelyét feltörték, legalább ezen a technológiai korszakon. A hackelés egy módon elfogadható, ha jó okból történik. De mi van, ha hirtelen rájön, hogy a vállalat webhelyét feltörték és minden adatát nyilvánosságra hozták? Hát nem félelmetes, csak gondolkodom rajta? Olyan ijesztő, mint egy hegyi szikláról esni. Tehát meg kell találnunk a módját ennek az akadálynak a leküzdésére. Mert ha a világ uralkodó szervezeteinek megtörhetik számláikat, akkor Ön is a listán van.


A számítógépes bűnözők mindig lehetőségeket keresnek, és soha nem tudhatják meg, milyen rossz hatással lehetnek rád. Ha azonban fejlesztették hackerek készségét, akkor megvannak a védekező eszközeink is a katasztrófa elkerülésére. Nem csoda, hogy a technológia átvette a helyét, és minden nap megoldásokat találunk a megoldhatatlan problémák kiegyenlítésére. Szerencsére van egy intézkedés az online létezés védelmére. Igen, beszélünk egy VPN-ről. Ez egy egyszerű és egyszerű módja az online tevékenységek és információk megvédésére.

Hackelés technikák

A hackerek hihetetlenül jó technikájukkal és statisztikáikkal. Néhány technikával a hackerek könnyen hozzáférhetnek bizalmas és személyes adataihoz, például hitelkártya adataihoz, e-mailekhez, jelszavakhoz és egyéb információkhoz. Például: Keylogs, Lehallgatás, Cookie lopás, Csali és Switch technikák, sokkal több hackelési technika létezik. A jó hír az, hogy a VPN-t mindig használhatja a biztonságos böngészéshez.

harcolj vissza egy vpn-vel a hackerek ellen

Röviden beszéljünk arról, hogy mi is egy VPN szolgáltatás, hogyan védi meg mindenféle online baleset ellen, és hogyan lehet elkerülni a hackerek támadásait. Kétségtelen, hogy a VPN megmentőként járhat el, függetlenül attól, hogy milyen nehéz a probléma.

A jelenlegi IP-címe könnyen nyomon követhető - Ellenőrizze IP-jét egy eszköz segítségével

Virtuális magán hálózat

A VPN, a Virtuális magánhálózat egy olyan név, amely a „Privacy” kifejezésre szólít fel. Ez a legrugalmasabb és legbiztonságosabb szolgáltatás az online felhasználók számára. A VPN használható a biztonságos böngészéshez, a biztonságos kapcsolathoz, és fejlett adatvédelmi eszközöket is biztosít.

  • A VPN megvédi Önt a hackerekkel szemben.
  • Biztonságossá teheti a torzítást.
  • Elrejtheti személyazonosságát online, ezáltal biztonságossá teszi az általános online élményt.

Szóval, melyik VPN-t kell használni?

Ha VPN-ről beszél, számos verzió és szolgáltatás érhető el, amelyekhez minden VPN tartozik. Mindazonáltal mindegyikük különbözik egymástól, és annak érdekében, hogy megkönnyítse az egyik kiválasztását, összeállítottunk egy listát a legjobb válogatásainkról, amelyeket felhasználhat, és biztonságosabbá teheti online élményét, mint valaha. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

NordVPN

Ha úgy gondolja, hogy nincs internetes szörfözése, vagy kevés adatot élvez, és megoldást keres erre, akkor ne keresse tovább. Az NordVPN a VPN, amelyet csak a biztonsággal és a magánélettel kapcsolatos tudatos emberek számára készítettek, mint te.

Ez egy szigorúan nem naplózó VPN, maga a vállalat nem jelentkezik be a felhasználó adataiba vagy tevékenységeibe, ez az ő szabályzata. Ezenkívül Kill Switch funkciót is kínál. A csúcstechnikai biztonság mindezen luxusaival megfizethető áron jár. Tehát úgy gondoljuk, hogy ez a helyes döntés, amelyet azonnal meghozhat a maximális online biztonság érdekében.

A Gyilkos kapcsoló olyan szolgáltatás, amely letiltja az alkalmazásokat és a tevékenységeket, ha valamelyik fél félbeszakítja az adatait, ez automatikusan lebontja a tevékenységet, csak így biztonságosan böngészhet és megakadályozhatja a feltörést. Így a NordVPN szilárd tulajdonságokkal rendelkezik, elfogadható áron.

ExpressVPN

Az ExpressVPN segítségével az összes webhelyet böngészheti anélkül, hogy félne attól, hogy adatait nyilvánosságra hozzák. Az ExpressVPN titkosítja és megvédi adatait a kíváncsiskodó szemtől. Nem követi nyomon és nem követi nyomon az Ön IP-címeit, tartózkodási helyét és egyéb online tevékenységeit.

Az ExpressVPN azt is biztosítja, hogy az Ön adatait még a magán VPN-sel sem megosszák, tehát nincs lehetősége arra, hogy személyes adatait bárki számára nyilvánosságra hozzák. Ezzel a praktikus szolgáltatással a hackerek szintén nem tudnák követni az online tevékenységeidet, és ennek eredményeként az összes adatot védeni tudja ezzel a megbízható VPN-szolgáltatással..

IPVanish

Nem csoda, hogy a számítógépes támadások száma megnőtt, és ezért sok online felhasználó olyan szolgáltatást keres, amely online tevékenységeit névtelenné teszi. Mivel tudjuk, hogy mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem, arra koncentrálunk, hogy segítsünk a legmegbízhatóbb és leghasznosabb VPN-k megismerésében.

Az IPVanish egy újabb nagyszerű VPN eszköz, amely minden online tevékenységet láthatatlanná és elérhetetlenné tesz a hackerek számára. Szépen titkosítja az összes online forgalmat, ami minden bizonnyal azt jelenti, hogy senki sem bír arra, hogy nyomon kövesse Önt. A titkosított kapcsolat megóvhatja a hackerektől is, miközben ingyenes Wi-Fi-vel gond nélkül gondoskodik kedvenc kávézójáról..

SaferVPN

Az életben semmi sem ingyenes, még ingyenes internet sem. Ülhet nyilvános helyen, használhatja az ingyenes Wi-Fi-t, de még mindig biztonságban érzi magát. De ez csak akkor történik meg, ha VPN-t használ. Ideális módja az online szolgáltatások szörfözésének, akadályok nélkül. A SaferVPN titkosítja az internetkapcsolatot, és megóvhatja az összes személyes adatát, és elkerülheti a hackerek támadásait.

Ha névtelenül böngészi az internetet, megóvhatja hitelkártya-adatait és tranzakcióit, banki adatait és személyes csereügyleteit. A hackereknek nem lenne módja annak, hogy belekerüljenek a személyes online tevékenységeibe, mert a használt IP-címeket névtelenné teszik, és a VPN elrejti őket..

Számos más VPN szolgáltatás is kínál különféle szolgáltatásokat. De olyan sok van ezek közül, hogy itt nem tudjuk felsorolni mindet. Ez az oka annak, hogy Önnek csak a legjobbakat említette. Tehát befejezve a beszélgetést, szeretnénk még egyszer elmondani, hogy mennyire fontos a VPN használata online szörfözés közben. Biztosítja az adatok biztonságát és javítja az online élményt. Ezért ha az internet használata közben nyugalmat szeretne, a fent említett VPN-javaslatok ebben a tekintetben a legjobbak.

Referencia a tudáshoz

Nichols, R. K. (2000). Digitális eszközeinek védelme hackerek, krakkolók, kémek és tolvajok ellen. McGraw-Hill Professional.

Stewart, J. M. (2013). Hálózati biztonság, tűzfalak és VPN-k. Jones & Bartlett Publishers.

Hole, K. J., Dyrnes, E.., & Thorsheim, P. (2005). Wi-Fi hálózatok biztosítása. Számítógép38(7), 28-34.

Hanna, G. (2005). Vezeték nélküli hálózatok biztosítása a behatolók ellen. A CPA Journal75(4), 68.

Kép-jóváírások: vpnunlimitedapp.com & betternet.co

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments