Lucruri de știut înainte de a cumpăra un VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Activitatea și securitatea online trebuie să meargă cot la cot, nu ar trebui să o ignorați, deoarece datele sunt în prezent și VPN-urile protejează aceste date. Tot ceea ce faci online în aceste zile trebuie să fie sigur. Nu ați dori să dezvăluiți informațiile dvs. personale oricărei alte părți și știm că aceasta nu este o sarcină imposibilă.


Deși există o sută de moduri în care te poți salva de dezastrele online, nu orice alternativă este atât de eficientă pe cât pare. Cu toate acestea, există câteva conexiuni de salvare a vieții care vă pot oferi răspunsurile la toate întrebările. De fapt, rețelele private virtuale, precum VPN-urile, sunt cel mai bun instrument pentru siguranța dvs. online și o conexiune sigură.

Când este vorba despre adrese IPS ascunse, activități online anonime, securizarea parolelor și a detaliilor, VPN-urile vă oferă un pachet complet de beneficii pe internet. Dar nimic bun nu vine fără costuri. Dacă nu doriți niciun dezavantaj în VPN pe care doriți să îl achiziționați, puteți economisi câțiva dolari pentru servicii mai bune, nu-i așa? Dar, în același timp, vă asigurați că, dacă plătiți pentru ceva, ar trebui să vă îndeplinească mai bine scopul.

Pentru a fi fără riscuri, trebuie să confirmați câteva lucruri despre serviciu. Conexiunile VPN au diverse caracteristici și specificații și, prin urmare, alegerea unei VPN mai bune poate fi un pic complicat. Pentru a vă salva de confuzie, avem un ghid cu privire la ce VPN să cumpărați și care sunt caracteristicile obligatorii pe care trebuie să le căutați într-o VPN.

Pentru a investi într-o conexiune VPN, trebuie să știți mai întâi elementele de bază ale funcționării VPN-urilor și de ce este cel mai important lucru din lumea digitală în zilele noastre. În cuvinte simple, un VPN este un utilitar pentru a merge anonim și protejat în timpul desfășurării activităților dvs. online.

Dar, aici apare întrebarea: ce ar trebui să cauți într-un VPN? Care este cea mai importantă caracteristică de luat în considerare la cumpărarea unui VPN? 

Pentru a răspunde, explorăm de ce sunt VPN-urile atât de populare în aceste zile. Motivul principal este că toată lumea caută confidențialitate online, ca nevoi de bază în lumea digitală aglomerată de astăzi. Iar funcția principală a unui VPN este doar aceea, protejându-vă online! Dacă utilizați un VPN, navigați în privat, nimeni nu vă va putea urmări, puteți vedea conținut / site-uri web restricționate din țara dvs. și puteți juca jocuri care nu sunt disponibile în țara dvs..

Astfel, un VPN este util pentru multe lucruri, dar mai sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de a cumpăra un VPN. Am făcut acest ghid, astfel încât să puteți selecta VPN care va funcționa cel mai bine pentru dvs. și nu veți regreta că l-ați cumpărat!

Iată ghidul care vă va ajuta să obțineți maxim din banii investiți în orice VPN.

Protocoale

Prioritatea dvs. este securitatea. Aceasta este una dintre cele mai de bază funcții ale unui VPN, adică să vă protejeze online împotriva hackerilor și a supravegherii. Protocoalele de securitate vă păstrează în siguranță și puteți naviga fără să vă faceți griji pentru nicio greșeală. Securitatea dorită și căutată într-o conexiune VPN depinde de protocolul pe care vi-l oferă VPN și există diferite tipuri de protocoale, cum ar fi PPTP, L2TP și OpenVPN.

PPTP este un protocol VPN vechi și este cel mai des utilizat. Oferă securitate minimă, dar se instalează într-adevăr rapid și este probabil cel mai ușor de utilizat printre restul tuturor tipurilor de protocol.

L2TP are un nivel sigur de caracteristică de criptare pentru utilizatorii săi. Este ușor de utilizat, în special atunci când vine vorba de dispozitive de operare, deoarece au interfețe integrate pentru protocol.

OpenVPN este un alt tip de protocol. Este cel mai popular protocol bazat pe browser. Dacă sunteți în căutarea unui protocol VPN care funcționează cel mai bine pentru descărcare, ocolind restricțiile geo-restricționale și oferind acces la distanță, atunci acesta este protocolul pe care ar trebui să îl căutați într-o VPN pe care o veți cumpăra..

versatilitate

Un alt factor important pe care ar trebui să îl luați în considerare este să vă asigurați că dacă VPN-ul pe care îl veți cumpăra acceptă o gamă largă de platforme și sisteme de operare. Pe scurt, ar trebui să fie versatil. Sfatul nostru pentru dvs. va fi să nu vă limitați la o singură platformă sau sistem de operare. Alegeți un VPN care oferă o conexiune simultană la laptop, computer și smartphone, cu spațiu suplimentar rămas pentru alte dispozitive.

Suport tehnic

Serviciul pentru clienți ușor disponibil și util este cu adevărat greu de găsit, cu toate acestea trebuie să îl căutați. Alegeți un VPN cu un serviciu bun pentru clienți, mai ales dacă nu sunteți bine versat în acest domeniu. O secțiune frecventă de întrebări frecvente și reprezentanți specialiști dedicați sunt semne că un VPN nu numai că oferă produse stelare, dar îi pune în valoare și pe clienții săi.

Encriptare de încredere

Confidențialitatea dvs. este prețioasă. Deci, ar trebui să cumpărați VPN care are o criptare fiabilă, deoarece tehnologia de criptare poate face sau rupe o VPN. Un serviciu VPN remarcabil va oferi o varietate de moduri de criptare care vă vor trimite traficul pe internet prin mai multe servere și astfel se menține un nivel ridicat de anonimat.

Accessibilty

Ce bun este un serviciu VPN a cărui acoperire este limitată? Dacă doriți să utilizați un VPN pentru a accesa conținut blocat în țara dvs., vă recomandăm să acordați o atenție deosebită disponibilității unui VPN în diferite țări. Alegeți un VPN care are servere în multe țări.

Loggings

Sigur aveți nevoie de protecție de confidențialitate fără să vă dezvăluiți informațiile despre istoricul căutării și, pentru asta, aveți nevoie de politica de log zero. Dacă sunteți serios și conștient de activitatea dvs. online și de confidențialitate, atunci un VPN este cu siguranță necesarul dvs. Dar, aveți nevoie de un VPN care să nu păstreze jurnalele activităților dvs. VPN-urile sigure și care nu au nicio înregistrare a ceea ce ați făcut online sunt atât benefice pentru utilizatori, cât și pentru furnizorii VPN. Deoarece înregistrările detaliate de jurnal consumă spațiu pe disc, unele dintre VPN-urile îndrăznesc să păstreze orice înregistrări de jurnal. Și este tot ce ai nevoie, un VPN care nu ține nicio urmă a activității tale.

Funcția Switch Switch

VPN a fost creat pentru a vă menține anonimat toate activitățile online și trebuie să îndeplinească scopul. Trebuie să știți că VPN-ul în care intenționați să investiți trebuie să aibă acest sistem Kill Switch. Nu ar trebui să se deconecteze și să te introducă în conexiunea de internet obișnuită. În schimb, cu un VPN, trebuie să stai mereu departe de toate privirile, indiferent de ce. VPN-urile bune și până la marcă au această caracteristică Kill Switch în sistemul lor, care vă protejează conexiunea VPN de a trece brusc offline și vă scutește de a fi expus pe Internet. Să presupunem că sunteți în mijlocul unei tranzacții bancare online și conexiunea VPN eșuează chiar acolo. Însă, cu sistemul de comutare, VPN-ul va reduce automat conexiunea, astfel încât să nu fiți aruncat la traficul de internet cu conexiunea dvs. de internet regulată și sigură.

Locația serverului

Un număr mare de locații ale serverului este punctul cheie pe care nu trebuie să-l pierdeți. „Câte servere are VPN-ul? Unde sunt acele servere? " sunt întrebările la care trebuie gândite înainte de a lua orice decizie. Trebuie să verificați unde se află furnizorul VPN sau compania. Dacă locația serverului este aliniată la nevoile dvs., trebuie să obțineți VPN-ul. Dacă utilizați un VPN pentru a putea evita restricțiile guvernamentale, ar trebui să mergeți pentru o companie VPN situată într-o țară care este cel puțin legată de țara dvs., aceasta este cheia!

Preț

Faceți cercetarea înainte de a cumpăra un VPN. Există multe servicii VPN minunate disponibile, iar un VPN nu trebuie să fie scump pentru a fi excelent. Există o mulțime de VPN-uri bugetare disponibile care pot concura cu cele scumpe și oferă și funcții excelente. Dacă te gândești să folosești o VPN gratuită, atunci să fim sinceri și să-ți spunem că singurul avantaj al unei VPN gratuite este că nu plătești bani pentru asta. Cu toții știm foarte bine că nimic nu este cu adevărat gratuit în această lume. Într-o VPN gratuită, nu există garanții despre ce se întâmplă cu confidențialitatea, securitatea și performanța dvs. generală. De fapt, în multe cazuri, informațiile dvs. sunt vândute în scopuri de marketing online, și în felul acesta aceste companii VPN gratuite câștigă bani în timp ce nu vă încasează un ban, ceea ce vă face să credeți că erau doar generoase.

Cum să cumpărați un VPN în mod anonim?

Acestea au fost caracteristicile pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a cumpăra un serviciu VPN. Acum, să verificăm cum să cumpărați un VPN într-un mod inteligent. Pentru a vă economisi timp și confuzie, iată o listă de trucuri ale experților noștri despre cum să cumpărați un serviciu VPN în mod inteligent.

Prin utilizarea cardurilor cadou

Acum, modul în care plătiți pentru un serviciu VPN este la fel de important ca și modul în care doriți să rămâneți anonim în spatele activității dvs. online. Plata unei VPN este importantă, dar nu este o sarcină ușoară. Unul dintre instrumentele pe care le-am considerat ca metoda dvs. de plată VPN este cardurile cadou. S-ar putea să-i putrezi în portofel încă de Crăciunul trecut, iar acum este momentul să le folosești. Unele dintre Furnizori VPN acceptați carduri cadou ca plată. Puteți plăti cu ușurință pentru un serviciu VPN transformând cardurile cadou în plată pentru VPN. Cum o faci? Unii dintre furnizorii VPN o au pe site-urile lor web, puteți alege un card cadou după preferințe și veți putea cu ușurință să vă schimbați cardul cadou pentru un abonament VPN..

Folosind Bitcoin

Bitcoin este un alt mod pentru tine de a cumpăra un VPN. Este ca o monedă nouă pe piață și o nouă rețea de plăți. Puteți trimite și primi Bitcoins fără să fiți nevoiți să oferiți informațiile dvs. personale. Puteți ascunde cu ușurință identitatea utilizatorului dvs. și puteți obține abonamentul VPN dorit.

Există mai multe despre cum poți cumpăra o VPN în mod anonim și pe care VPN să o cumperi. Și deci, ne oprim aici pentru că știm că timpul este bani și acum v-ați dat seama de aspectele și cumpărarea unui VPN. Pe scurt, investește într-un serviciu VPN de calitate și plătește cu mijloace anonime pentru securitate.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments