Legjobb Kodi kiegészítők (2019. január frissítve)

[ware_item id=33][/ware_item]

A tartalom streaming az Ön igényei szerint olyan luxus, amelyet a legtöbb ember megengedhet magának manapság, de a Kodi nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy pénzt takaríthat meg, amikor megnézi, amit szeretsz. Ideális TV-műsorok, filmek, élő TV, élő sport és online játékok közvetítéséhez. Népszerű, mert támogatja a formátumok hosszú listáját, így a tartalom különböző lejátszókon továbbítható. A legjobb dolog a Kodi-nál, hogy számos kiegészítőt kínál, hogy izgalmas egyedi élményt hozzon létre.


Hol találhatók a kért Kodi kiegészítők? Nos, bele kell merülnie a Kodi-tárolókba, hogy kinyerjék őket. Míg ezeknek a tárházaknak csak egy hozzáférését biztosítják egyetlen bővítményhez, vannak mások, amelyek egyszerre több kiegészítőt nyújtanak. A Kodi lerakat telepítése után megkapja az összes kiegészítő bővített verzióját.

Miért szükséges a VPN a Kodi kiegészítőkhöz?

Mint minden online tevékenységnél, a biztonság is előtérbe kerül. Biztos hallott már arról, hogy a hatóságok fellépnek a szerzői jogokat sértő személyek ellen. Egyre figyelmesebbé válnak, ezért meg kell védenie magát. A Kodi VPN elrejti a valódi IP-címét, így lehetetlenné teszi számukra a pontos helymeghatározást. Ezenkívül minden bejövő és kimenő adatát biztonságban tartja a nyilvános hálózatok hackereitől. Ezen túlmenően számos Kodi-kiegészítő földrajzi korlátozásokkal rendelkezik. A megbízható VPN segít megkerülni őket.

Ajánlott Kodi kiegészítők

Különböző Kodi kiegészítők állnak rendelkezésre a különféle tárolókban, amelyek sokoldalú funkciókat látnak el. Vannak, akik egy adott közönségnek megfelelnek, így biztosan megtalálja közöttük azt, amire szüksége van.

Kivonulás

Ennek a Kodi kiegészítőnek nincs szüksége bevezetésre. Ez inspirál számos más kiegészítőt, és magas szintű követelményeket támaszt. A Lambda fejlesztette ki, és fantasztikus felhasználói felületéről híres. Sokan összehasonlították a Netflix-szel. A hagyományos keresésen kívül olyan tartalmat is találhat, amelyben egy híresség szerepelt.

Szövetség

Ez a neves kiegészítő az Exodus új arca. Ugyanazokkal a fantasztikus tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek miatt az Exodus háztartási név lett. Telepítheti a Convenant alkalmazást a Kodil tárházból, és felfedezheti a legfrissebb tartalmat, amelyhez a nézők a képernyőjükhöz vannak ragasztva.

Olvassa el még: A Kodi legjobb jogi kiegészítői

Exodus / szövetségi villák

 1. Gurzil

Nehéz lett elérni az Exodust, így a piacon hézag volt valami hasonló számára. Ez lehetővé tette a fejlesztőknek, hogy Exodus villákat, például Gurzil-t készítsenek. Megbizonyosodtak arról, hogy a Kodi-kiegészítő nemcsak Exodus villát jelent a nevében. Miután kipróbálta, észreveszi, hogy teljesítménye olyan baljóslatú, mint a kiegészítő, amelyet ihlette.

 1. Fantasztikus

Az Exodus nem volt az egyetlen Kodi kiegészítő, amely szabványként szolgált. A Fantasticot úgy fejlesztették ki, hogy pontosan úgy működjön, mint a Szövetség. Valójában olyan jól működik a felhasználók többsége számára, hogy éppen olyan gyakran használják, mint a Szövetség. Könnyű megtalálni a kedvenc műfajait a Fantastic segítségével. Ha most azt akarja keresni, ami meleg, akkor a Fantasticnak ez is van.

 1. kódolatlan

A sebesség elengedhetetlen streaming közben, és a Uncoded prioritássá teszi. Ez az oka annak, hogy ez a Kodi kiegészítő olyan nagy nyomkövetővel rendelkezik. A biztonságot egy lépéssel tovább haladva végrehajtja a naplózás nélküli házirendet. Telepítheti egy dedikált, nem kódolt lerakatból.

 1. Poszeidón

Csakúgy, mint a görög Isten az óceánok felett, ez a Kodi kiegészítő uralja az Amazon Firestick világát. A hűséges Firestick-felhasználók preferenciái alapján e kategóriában a legmagasabb rangot helyezte el. Egy másik dolog, hogy modern felhasználói felülettel rendelkezik, amely a Covenant-ot emlékezteti. Válasszon a frissített tartalom széles választéka közül, hogy hétköznapokon és hétvégeken is unalomtörjön.

 1. Neptunusz emelkedik

Az XBox felhasználókat nem felejtették el a Kodi kiegészítőinek fejlesztői. A Neptune Rising nagyszerű értékeléseket kapott, mivel a színpadra került. Könnyű belátni, hogy miért nagyon szeretik. A tervezés fő ötlete a Poseidon volt, amely azt jelenti, hogy ugyanolyan virágzik, mint az Exodus és a Szövetség. A Neptune Rising függőségi forrása a NaNScrapers. Hatalmas könyvtára van, amely olyan tartalmat biztosít, amelyet nem találhat más Kodi kiegészítőkön keresztül.

Oculus

Ez tökéletes azok számára, akik kielégíthetetlen szórakozást keresnek. Telepítse a Védjegytárból, hogy hozzáférjen a legújabb blokkolókhoz és TV-sorozatokhoz, amelyek jelenleg a szórakoztató hírek címeit jelenítik meg. Kényelmes kategóriáival rendelkezik, hogy pihentetőbbé tegye a rohamos figyelési üléseit.

Genesis Reborn

Szomorú nap volt, amikor Kodi elvesztette a Genesis kiegészítőt, de a felhasználók rendkívüli állapotban voltak, amikor a Genesis Reborn névre vált. Most már élvezheti ugyanazt a csodálatos élményt, mint amelyet a Genesis kínálott egy új csomagban. Ugyanezek a fejlesztők dolgoztak a Genesis Reborn-on, tehát nincs kétség a minőségben vagy a megbízhatóságban.

Uránusz

A pufferolás az utolsó dolog, amelyet a felhasználó igényel, miközben a Kodi-on keresztül streamál. Az Urán ragyogó ebben a tekintetben. Ha feliratkozik a prémium Trakt számlájára, akkor nem csak HD videókat fog kapni, hanem elbúcsúzik a pufferelésről is. Ez egy nagyon kedves üzlet. Nézze meg a Blamo tárolóban.

Élő TV-kiegészítők

 • Testvériség

Az Intercomp Media tárolóból származó ez a kis drágakő biztosan kielégíti az összes élő TV-igényét. Adatfolyamokat közvetíthet, magas rangú eseményeket és még sok minden mást kínál.

 • Dr. Doom

Ez a Kodi-kiegészítő erősen ajánlott fantasztikus felhasználói élményének köszönhetően, amely kielégítő élő TV-közvetítést biztosít.

Speciális kiegészítők

Jegyezze fel néhány fantasztikus Kodi-kiegészítőt, amelyek egyedi felhasználókat céloznak, az egyedi preferenciáktól függően.

 • FSOCIETY dokumentumfilmeket, rövidfilmeket és zenét is kínál
 • WatchNixtoons az Incursion repository..-tól tökéletes rajzfilmek és anime rajongók számára
 • Mad House Classics elengedhetetlen eleme a régi TV-műsorok és filmek szerelmeseinek
 • Kids Corner V2 szépen összerakja a gyerekek tartalmát izgalmas kategóriák szerint
 • Szigorúan HD olyan felhasználók számára, akik nem veszélyeztetik a minőséget, és mindig ragaszkodnak a HD-hez

Várhatóan összezavarja ezeket a nagyszerű lehetőségeket, de könnyebb lesz, ha a keresés során a Kodi-kiegészítő egyedi igényeire összpontosít..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments