Legjobb BitTorrent ügyfelek 2019 – világít, torrent, akció!

[ware_item id=33][/ware_item]

A hagyományos letöltések tökéletesen megfelelnek kisebb fájlok, például könyvek és zene esetén, de mi lenne a nagyobb fájlokkal? A torrenting a legjobb megoldás azoknak a felhasználóknak, akik szoftvereket, filmeket, TV-műsorokat, zenét, videókat, játékokat és e-könyveket szeretnének letölteni. Ha már profi profi vagy a torrent, akkor érdemes ugrani a BitTorrent ügyfél-ajánlásokra.


A kezdők számára fontos, hogy megértsék a torrenting működését, és megtanulják, hogyan kell biztonságban maradni torrent-felhasználóként. Az online streaming az utóbbi években felrobbant a nagy sebességű internet-kapcsolatokkal és a legális streaming-forrásokkal. A streaming azonban könnyen megszakítható, az elejétől kezdve elveszti a helyét. A torrenting számos előnyt kínál az online streaminghez és a hagyományos letöltéshez képest.

Olvassa el még: Legjobb Torrent VPN

A hevederek hegyei

A streaming teljesen átmeneti. Tehát, amint továbbadta ezt a tartalmat, újra meg kell látogatnia a forrást, hogy újra hozzáférjen. A torrenting lehetővé teszi a tartalom letöltését a készülékre. Ez azt jelenti, hogy bármikor és bárhol megnyithatja a fájlt a készüléken. Ezenkívül a fájlt más eszközökre is átviheti, vagy megoszthatja barátaival. A hagyományos letöltések jelentős időt vesznek igénybe, míg a megbízható bit-torrent ügyfelekkel a torrent meglehetősen gyors. A streaming nem lehetséges internetkapcsolat nélkül, ezért online kell lennie, hogy újra megkapja ezt a tartalmat. A torrent letöltését csak az interneten kell elvégeznie. Ezután szabadon használhatja ezt a fájlt offline állapotban. Az egyetlen forrásból történő letöltések és a legális streaming általában árcímkével járnak. A torrenting viszont teljesen ingyenes. Választhat hirdetésmentes csomagot a legjobb BitTorrent-ügyfelek közül, de egyébként ingyenes. A streaming csak a videók számára működik, de a torrent segítségével bármilyen fájlt letölthet.

BitTorrent protokoll titkosítás

Valószínűleg hallott már arról is, hogy az elmúlt években a torrent webhelyeket erőszakkal bezárták a szerzői jogi kérdések miatt, vagy önként bezárták. A bűnüldöző szervek megtámadást kezdtek a torrent webhelyeknél, amelyek sértik a tulajdonosok jogait. Ez arra késztette őket, hogy kémkedjenek a felhasználókon, és gyanújuk nélkül gyűjtsenek adatokat. Meg kell védenie magát, hogy ne kerüljön nyomozás alá. A BitTorrent protokoll titkosítása a BitTorrent ügyféltől bejövő és kimenő adatokkal működik. A legjobb azonban, ha támaszkodik egy jó VPN-re, amely az IP-cím elrejtésével megóvhatja Önt a hatóságoktól. FYI, vannak olyan nagyszerű BitTorrent-ügyfelek, akik jól működnek a VPN-ekkel.

A BitTorrent ügyfelek használata?

A biztonságos torrent elindításához kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

  1. Válasszon a legjobb BitTorrent ügyfelek közül, és töltse le a szoftvert. A telepítés után nyissa meg és ismerkedjen meg a felhasználói felülettel. Ellenőrizze a biztonsági beállításokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem követik-e őket.
  2. Válassza ki a letölthető torrent linket bármely torrent webhelyről, és nyissa meg a kívánt BitTorrent klienssel. Ez lesz aktív torrentként felsorolva. A színeket vagy a kiemelést gyakran használják az aktivitás, tétlenség és hibák jelzésére. Ez lehetővé teszi a torrent előrehaladásának nyomon követését. A teljesítés százaléka szintén megjelenik mellette.
  3. A BitTorrent kliens értesíti Önt, ha a letöltés befejeződött. Megnyithatja a fájlt a kívánt programban. Vannak BitTorrent kliensek is, beépített lejátszóval. A jó felhasználó mindig hagyja folytatni a vetést, mert annak figyelmen kívül hagyása csökkenti a torrent minőségét.

Népszerű BitTorrent ügyfelek

qbittorrent

Ez jó okból a kínzó közösség kedvence. Az összes szolgáltatás ugyanolyan módon működik az operációs rendszeren, amelyre elérhető. Letöltheti Linux, Mac OS X, Windows, OS / 2 és FreeBSD esetén. A μTorrent alternatívájaként ismert, ezért a felület hasonló. A qBittorrent azonban nyílt forrású ügyfél, ellentétben inspiráló testvéreivel, azaz nincs idegesítő hirdetés. Megfelelő torrent kezelést biztosít, és nem akadályozza a rendszeres feladatokat.

Olvassa el még: 2019 legjobb torrent webhelyei

uTorrent

Mint már fent olvasott, a μTorrent nem az 1. helyet választotta csak hirdetései miatt. Nagyon egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, amely segíti a kezdőket. A fűszer azonban az, hogy a μTorrent Pro ad-mentes és három kényelmes csomaggal rendelkezik. BitTorrent klienst is kaphat BitTorrent titkosítási protokollal és VPN-vel, a csomagtól függően. Maga a szoftver körülbelül 2 MB, tehát alig foglal helyet a rendszerben, ezért állt fel a 2. sz..

Átvitel

Sok funkciót kap a sebességváltóban, ami magyarázza annak magas rangját. Ez a nyílt forráskódú szoftver sokkal simábbá teszi a kínzást hirdetések nélkül. Ez nem egy nagyméretű BitTorrent-ügyfél, tehát nem ragadja meg az erőforrásait, és nem lassítja le. Az átvitel kompatibilis a kevésbé ismert operációs rendszerekkel, mint például a FreeBSD és a Gentoo. Ennek a BitTorrent kliensnek az esztétikai vonzereje csak növeli a varázsát.

Vuze

Ez a funkcióval kitöltött BitTorrent ügyfél elérhető Mac, Linux és Windows rendszerekre. Bár kissé nehezebb, mint más lehetőségek, van néhány csodálatos előnye. Futtathatja egy VPN-sel, és akár videókat is lejátszhat egyszerre. Ez nem teljesen nyílt forráskódú ügyfél, tehát vannak hirdetések. A világos oldalán a fizetett változatnak nincs hirdetése, és a letöltés befejezése előtt fájlokat játszhat le.

Özönvíz

Ez a felhasználóbarát felület miatt az egyik legjobb BitTorrent ügyfél kezdőknek. Nincs hirdetése, mivel a Deluge nyílt forrású, tehát elég gyors. A Deluge szolgáltatásait kibővítheti, pluginek telepítésével a hivatalos webhelyről. Számos hasznos harmadik fél beépülő modul mellett vannak böngészők és alkalmazások beépülő moduljai. Nem csak a Windows, a Mac és a Linux számára elérhető, hanem a FreeBSD-n is működik.

Pattogatott kukorica idő

Lehet, hogy a név alapján kitalálta, hogy ez a BitTorrent ügyfél kissé egyedi. A filmek streaming alkalmazásává írták, amelyet a BitTorrent táplál. Mivel a torrenting filmeket általában használják, ez ideális lenne a film szerelmeseinek. Ez kissé hasonlít a Netflixhez, sőt a VPN szolgáltatásokhoz is tartozik.

Ha továbbra sem döntött úgy, hogy a BitTorrent ügyfelek közül melyiket találja a legjobban, akkor nézze meg, melyik megfelel az Ön igényei szerint, és élvezze a kedvenc választáshoz tartozó sajátosságokat..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments