Legjobb alternatívák a torrentinghez – mint ugyanaz a régi Kickass!

[ware_item id=33][/ware_item]

Több mint egy éve telt el a Kickass Torrents. A tulajdonos, Artem Vaulin, állítólag letartóztatták számtalan tulajdonos szerzői jogainak megsértése miatt az évek során. Vádoltak pénzmosásra is repülést. A károkat becslések szerint milliárdokba kell becsülni, tehát egyáltalán nem volt kicsi eset.


Hogy lehet az illegális kínzás?

Kíváncsi lehet, hogy a torrent webhelyek miért működnek olyan nyíltan, ha később ilyen súlyos jogi következményekkel lehet szembesülni. A válasz abban a szürke részben rejlik, amelyben a torrent webhelyek működnek. A torrenting nem illegális. A torrentálás magában foglalja a fájlok bitjeinek és darabjainak különféle forrásokból történő igénylését az egész összeállításához. Rengeteg ingyenes anyag érhető el online az eredeti tulajdonosok akarata alapján. Az ilyen tartalom feltöltése és letöltése nem jelent problémát. A szakértők azonban a vírusok kockázatának elkerülése érdekében javasolják az ingyenes tartalom letöltését hivatalos forrásokból. Ha szerzői jogvédelem alatt álló anyagot találtak a Kickass Torrents-en, a tulajdonos kérheti annak leépítését, és a weboldal teljesítette a kívánságaikat. Voltak esetek, amikor a szerzői jogok megsértése történt, és továbbra is előfordul torrent webhelyeken. Ez illegális.

A torrent világ elvesztette az óriást

A Kickass az egyik kedvenc weboldal volt, ahol gyakorlatilag bármire megtalálható a kiváló minőségű torrent. A felhasználók könyveket, filmeket, TV-műsorokat, játékokat, alkalmazásokat, szoftvereket stb. Kereshetnek könnyedén. A felhasználók gyakran másoknak ajánlották a Kickass torrenteket, mert a rendelkezésre álló torrentok alatt megbízható vélemények voltak. Felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és napi rendszeres forgalmat élvez.

Szerezd meg a legjobb VPN-t a torrentinghez most

Ennél többet elveszített

Mintha a Kickass Torrent elvesztése nem volt elég rossz, ugyanabban az időszakban más veszteségek is voltak. A Pirate Bay, a Torrentz.eu és az Extra Torrents szintén bezárta a vállalkozásokat, így a gyakori felhasználók pánikba kerültek.

Mi az alternatíva??

Klónok jelentek meg itt és ott, a Kickass Torrents alternatívájaként, hogy kezeljék azt a hatalmas szakadékot, amelyet ezek a szeretett webhelyek elhagytak. Meglepődhet, hogy milyen hasonlóak és mennyire jól működnek. Tehát ne kopogtasd mindaddig, amíg meg nem próbálja.

Nézze meg a Kickass Torrent következő kiváló alternatíváit, amelyek újjáélesztik a reményt a kínzó jövőben.

Olvassa el még: BitTorrent vs uTorrent

EZTV.AG

Ha a torzításra támaszkodik a kedvenc TV-műsorok nézésekor, akkor ez lenne a Kickass Torrentok tökéletes alternatívája az Ön számára. Amint az a nevéből megmondható, az EZTV.AG a legforróbb tévéműsorokról szól. A népszerű műsorok legújabb epizódjait elérheti a honlapjukról, vagy ott kereshet. A címek mellett van egy „Állapot” oszlop, így tudatában vagy annak. Ellenőrizheti az egyes címek besorolását, vagy bejelentkezhet, hogy saját maga szavazzon.

Limetorrents

A Limetorrents szempontjából nagyszerű a szűrőrendszer, amelyet beépítettek a keresésükbe. Ha sietve talál egy olyan animációt, amely éppen a TV-készüléken kezdte sugározni, akkor kapcsolhatja be a kapcsológombot az „Anime” értékre. Ezzel korlátozza a keresést az animeként megjelölt torrentekre. Ez sok időt takarít meg, ha szűkíti a lehetőségeket, így megtalálhatja az ideális torrentet. A Limetorrents a közösségről és a személyre szabásról szól, tehát vannak gyors linkek a „Barátaim”, az „Üzenetek”, a „Visszajelzés”, a „Saját profil” és a „Könyvjelzők” linkre..

Olvassa el még: Hogyan biztonságosan torrent

1337x

Noha ez furcsa névnek tűnik a Kickass Torrents alternatíva számára, ez minden bizonnyal nem rossz megoldás. Úgy tűnik, hogy az 1337X hangsúlyt helyez a trendekre. Gyorsan hozzáférhet a „TOP100” -hoz a honlapjuk bal felső sarkában, közvetlenül a „TRENDING” mellett. Valószínűleg jól működik azok számára, akik kíváncsi, hogy mekkora a forró világ ebben a pillanatban. Ez megkönnyíti a feltöltőket, mivel a „REGISZTRÁCIÓ”, „BEJELENTKEZÉS” és „FELTÖLTÉS” oldaluk tetején található. Ezenkívül megkönnyíti a keresési lekérdezések megadását, mivel a keresősáv az arcára néz.

Torrentdownloads

A Torrent letöltések az egyik legjobb alternatíva a Kickass Torrents számára, különösen, ha a Kickass Torrents elrendezését és kialakítását tekintjük. Ez egy nagyon „aktuális” torrent webhely, amely megjeleníti az új és új tornokat attól a naptól és a megelőző naptól. Ez nagyon kényelmessé teszi a tévéműsorok epizódjainak, a legújabb blokkok, alkalmazások, szoftverek, játékok stb. Megkeresését. Ha valamivel régebbi vagy elég népszerűt keres, érdemes belemerülni a fő menü. A keresősáv a kezdőlap jobb felső sarkában található. Csak írja be az adott lekérdezést a helyes írásmóddal, és válassza ki a kiváló minőségű torrenteket.

RARBG

Körülbelül tíz év telt el a RARBG első létrehozása óta, de valójában csak a felhasználók nyugodtan búcsút mondtak a leghíresebb torrent weboldalaktól. Ez elég jó ahhoz, hogy megkapja és magas rangot kapjon a Kickass Torrents alternatívái között. Megfigyelheti, hogy a RARBG több személyiséggel és karakterrel rendelkezik, mint a legalapvetőbb torrent webhelyek. A felhasználói adatok valószínűleg értékes betekintést nyújtanak számukra arról, hogy mi melegebb, és mit szeretnének a felhasználók többet látni. A RARBG frissíti a látogatókat a „Hírek” területén. Nem csak a legutóbbi bejegyzések vannak a honlapjukon, de böngészhet a kategóriáikban is, hogy további lehetőségeket találjanak.

Olvassa el még: A legjobb torrent oldalak 2018-ban

Torrentz2.eu

A várakozások szerint a klón-webhelyek megjelentek a Torrentz.eu bezárása után. Ami ezt az alternatívát illeti, a fejlesztők azt szó szerint úgy tervezték, hogy helyettesítse a Torrentz.eu-t. Pontosan ugyanaz. A Torrentz.eu minimalista webdesign nagyszerű vonzereje volt a kezdőknek. Nagyszerű funkcionalitása miatt az egyik kedvencévé vált a Kickass Torrent mellett. Honlapjuk három alapvető szakaszból áll: „Keresés”, „myTorrentz” és „Súgó”. A kezdők gyorsan átjuthatnak a „Súgó” szakaszban leírt szabályokon. Megmutatja a Torrentz2.eu szerzői jogi irányelveit, így biztos lehet benne, hogy folytatni kívánja-e a keresést.

A zaklatás azzal a kockázattal járhat, hogy a bűnüldöző szervek megfigyelik őket. Ezek az ügynökségek a torrentokkal kapcsolatos illegális tevékenységek és a kapcsolódó testületek súlyos visszaszorítását kezdték el. Egy jó VPN megadhatja a kívánt védelmet azáltal, hogy elrejti az IP-címét. Kettős védelmet nyújthat magának egy VPN-sel. Ezenkívül lehetővé teszi az adatok biztonságos csatornán való átjutását, így a hackerek számára hozzáférhetetlenné válnak.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments