Különbség a VPN és a Seedbox között – mit válasszunk és miért?

[ware_item id=33][/ware_item]

Az online biztonság ugyanolyan fontos ebben a digitális korban, mint az otthoni biztonság. Komolyan nem hagyhatja figyelmen kívül az adatok vagy akár az identitás biztonságát az internet használata közben. Mivel milliók egyszerre használják hitelkártya-hitelesítő adataikat, és személyes adatokat küldenek vagy fogadnak, vannak milliók, akik abban a pillanatban próbálják feltörni a számlákat vagy csak kémkednek személyes adatokba..


Ezért mit gondol, mit kell tennünk ebben a fejlett, binárisan uralt korszakban - ahol mindenki tech-hozzáértő? Persze, beszéljünk olyan biztonsági eszközökről, amelyek ugyanolyan fejlett védelmet nyújtanak az interneten.

Melyik biztonsági eszköz azonban illeszkedik a legjobban? Ha itt keres választ a kérdésre, akkor ne keresse tovább. Mivel minden más webhely felismeri és beolvassa az Ön személyes adatait az interneten, szinte lehetetlen lehet, hogy online megvédje magát, különösen technikai segély nélkül.

Felfüggesztés nélkül a VPN és a Seedbox a kettő legjobb biztonsági eszközök amelyek megválaszolják az online aggodalmait. Tehát a jobbra ugrás ezekre a mentőkre most már a legjobb.

Útmutatást adunk Önnek abban, hogy mikor, miért és melyik biztonsági eszközt kell használnia a számítógépes bűnözők előtt tartózkodáshoz, és hogyan lehet ezeket az eszközöket legjobban kihasználni online tevékenységeinek védelme érdekében.

VPN - az online névtelenség királya

Mi a VPN?? Ha még nem ismeri ezt a médiumot, akkor gyorsan áttekintjük, mi a VPN. Ez a virtuális magánhálózat rövidítése. Meg tudja tippelni a név alapján? Igen, felhasználóbarát biztonsági eszköz. A laikus számára azonban nem könnyű megérteni, hogy pontosan hogyan működik. Egyszerű szavakkal: a VPN titkosítja az Ön internetes adatait. Az adatok áthaladnak egy alagúton, és összekapcsolják egy másik szerverrel, amely viszont megváltoztatja az Ön IP-címét.

Tegyük fel, hogy ha Kínában ül és csatlakozik egy amerikai székhelyű VPN-hez, akkor bármilyen webhelyet használhat, amely a jelenlegi területén blokkolva van. Ha egyszer csatlakozik egy VPN szerverhez, lehetetlenné teszi, hogy bárki is felismerje a valódi IP-címét. Egyszerűbben fogalmazva: a VPN segít maradjon név nélkül böngészés vagy záporozás közben, megvédi Önt a nyilvános Wi-Fi rendellenességektől és a személyes információk szivárgásától, és lehetővé teszi a földrajzi korlátozások megkerülését.

látogasson el a weboldalra

A VPN vásárlásánál figyelembe veendő dolgok

A VPN kiválasztása nem hihetetlenül nehéz feladat, de ez sem könnyű, mert rengeteg szolgáltató van odakinn. Melyikben bízhat a jobb szolgáltatásért, és érdemes fizetni? Nem szeretné pazarolni pénzt, akár VPN-hez, akár pizza ízéhez. Tehát, itt van néhány szempont, amelyet szem előtt kell tartani a VPN megszerzése közben.

 • Ellenőrizze, hogy megengedi-e a torrent
 • Keressen olyan VPN-t, amely nem tárol naplót az Ön tevékenységéről
 • Ellenőrizze a VPN által kínált szerverhelyek számát
 • Végül, de nem utolsósorban - a VPN jobb kiszolgálását lehetővé tevő sebesség, kill-switch funkció és protokollok stb

Beszéljünk meg egy VPN használatának előnyeiről és hátrányairól

Hiszünk abban, hogy megtalálunk egy VPN-t, amely jó szolgáltatásokat kínál, valamint a dollár megtakarításának jobb költségeit. Ennek ellenére bizonyos VPN-k valójában meglehetősen olcsók. Nagyon sok VPN-szolgáltatót kereshet át, és könnyen megfizethető, de hasznos VPN-t találhat. Számos szerverhelyet is kínálhat a VPN-sel, amely megkönnyíti az IP-cím több helyen való elrejtését. Szerencsére a VPN-t szintén könnyű beállítani, és egyetlen hatóság sem tudja azt ellenőrizni.

A VPN használata azonban további óvatosságot igényel. Gondoskodnia kell arról, hogy csatlakozzon ehhez a hálózathoz, ha elfelejti, akkor felismeri a valódi IP-címét. Ezenkívül ki kell választania egy olyan VPN-t, amely támogatja a torrent-et, így nem találkozna a sebességgel kapcsolatos problémákkal.

Tehát, melyik VPN-t kell használni?

Most sok VPN-szolgáltató állítja, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújtja. Ezért néhányat összeállítottunk, hogy megkönnyítse a választást. A választásunk azonban az NordVPN a tételből.

 • P.I.A
 • VyprVPN
 • NordVPN
 • TorGuard

P.I.A

Fenomenális adatátviteli sebesség
Könnyen használható alkalmazások / szoftverek
Egyszerű beállítás & sokféle szerver
7 napos pénz-visszafizetési garancia
$ 3.11 / hó

VyprVPN

Korlátlan kiszolgáló-váltás
200 000+ IP & 700+ szerver
Egyszerű alkalmazás / szoftver beállítása
3 napos próba kínálva
$ 5.00 / hó

NordVPN

Több mint 5000 szerver 60 országban
Kiváló streaming Speed
24 órás ügyfélszolgálat
Több bejelentkezés 6 felhasználónak egyidejűleg
$ 2.99 / hó

TorGuard

1 hetes próba & Pénzvisszafizetési garancia
1600+ szerver 50+ országban
Könnyen használható alkalmazások / szoftverek
Kiváló támogató csapat
9,99 $ / hó

SeedBox

Most, hogy jobban összehasonlítsuk a VPN-t a SeedBox-tal, előbb tudnunk kell, mi a SeedBox. Ez egy távoli szerver, amelyet egy adatközpont üzemeltet. Ha hozzáféréssel rendelkezik a SeedBox-hoz, akkor név nélkül digitális fájlokat és dokumentumokat tölthet le és tölthet fel a személyi számítógépére. Ez egy olyan kiszolgáló, amely nagy sebességű internetkapcsolathoz kapcsolódik, és amelyre vágyakozik a hatalmas fájlok biztonságos letöltésére. Megkap egy részét egy távoli számítógépről, nagy sebességű internettel, amelyet fájlok letöltésére használ fel. Küld egy kérést, hogy töltsön le bármit, amit kéri, és a kiszolgálók csinálják érted. Egyszerűen szólva egy közvetítő, amely lehetővé teszi a fájl letöltését a szerverről HTTPS-kapcsolatok útján, és ilyen. Ez azonban nem minden. Néhány a magkészlet-felhasználó a VPN-kiszolgálókhoz fér hozzá a további biztonság érdekében.

Azok a dolgok, amelyeket figyelembe kell venni, amikor megszerezte a Seedboxot

 • Engedélyeznie kell az SFTP, HTTP vagy FTP fájlokat
 • Ellenőrizze, hogy tartalmaz-e VPN-t
 • A hely fontos. A VPN-ektől eltérően a Seedbox csak a meglévő szerverek körül működik, nem a különböző kiszolgálóhelyeknél

Vessen egy pillantást a Seedbox előnyeire és hátrányaira

Csakúgy, mint a VPN, a Seedbox gyors fájlokat kínál a fájlok letöltése és átvitelekor is. Ezenkívül semmilyen hatóság sem ellenőrzi, így megbízhat online adatainak védelmében. Tartalma biztonságos és a Seedbox szerverre van mentve, így bármikor elérheti azt. Néhány Seedbox tartalmaz VPN-funkciókat, amelyek segítenek az anonim böngészésben az interneten.

mi a seedbox

A VPN szerverektől eltérően azonban a Seedbox nem nyújt többszörös helyhozzáférést, és a legtöbb felhasználó inkább a VPN-ket használja a nagyobb biztonság érdekében.

VPN vs SeedBox

A VPN-k előnyeinek a Seedbox-okhoz viszonyított mérlegelése teljes mértékben attól függ, hogy mi a biztonsági célja. Ezért a Seedbox akkor hasznos, ha szeretne privát torrent követőket használni, és fenntartani a kívánt letöltési arányt. Másrészt a VPN egy egyszerű megoldás. Még ha még inkább a SeedBox használatát szeretné, továbbra is csatlakoztatnia kell egy VPN szervert a fokozott biztonság érdekében.

A torrent fájlokat közvetlenül letöltheti egy VPN használatával, és ez a legjobb névtelenséget, titkosítást és személyes adatait. Míg a Seedbox korlátozott hozzáféréssel rendelkezik, és csak azokban a régiókban működik, ahol alapul.

Tehát a helyekhez való hozzáférés szempontjából a VPN ideális, mivel szinte minden országban található a világon. A Seedbox további hátránya, hogy ha zárolódik vagy nyomon követhető, akkor a letöltési folyamat összeomlik, és elveszítheti adatait.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments