Kijk Sky overal online gaan – Complete streaminggids

[ware_item id=33][/ware_item]

Sky Go livestream is een van de meest voorkomende manieren om in Groot-Brittannië van televisie te genieten. Sky Go biedt meer dan vijfentwintig geweldige Britse tv-zenders, waaronder zenders die verband houden met nieuws, sport, drama, tekenfilms, reizen, eten en nog veel meer. Als u in Groot-Brittannië woont, moet u zich zeker aanmelden voor een Sky Go-account om toegang te krijgen tot deze fantastische inhoud. Het goede nieuws is dat u geen Sky Plus-account nodig heeft om u te abonneren op Sky Go. Dit betekent dat u geld bespaart en alleen betaalt voor wat u wilt bekijken.


Het probleem is dat alleen mensen die in Groot-Brittannië wonen zich kunnen aanmelden voor Sky Go. Als je Brits bent maar in het buitenland studeert of naar een ander land bent verhuisd, heb je geen toegang tot Sky Go in het buitenland. Britse tv-programma's zijn in de loop der jaren behoorlijk populair geworden. Wie houdt er niet van Mind Your Language en Sherlock Holmes? Fans van Britse tv-programma's willen zich ook aanmelden voor Sky Go, maar ze kunnen dit niet doen via de reguliere route. Gelukkig kun je het regionale identificatiemechanisme gebruiken om Sky Go online in het buitenland te bekijken.

Deblokkeer Sky Go via VPN

Op dit moment bent u verbonden met een server die eigendom is van uw internetprovider (ISP), dus uw IP-adres is dat van uw ISP-server. Wanneer u de website van Sky Go bezoekt, detecteert hun systeem uw locatie via uw IP-adres. Ze kunnen dus duidelijk zien dat u zich momenteel niet op het Britse grondgebied bevindt. Daarom hebt u geen toegang tot Sky Go-inhoud.

Wanneer u zich abonneert op een virtueel particulier netwerk (VPN), schakelt u dit in telkens wanneer u online komt. Uw VPN is van toepassing op uw internetverbinding en werkt op meerdere apparaten tegelijk via hetzelfde VPN-account. Dat is een geweldig voordeel van een VPN. U selecteert een geschikt VPN-protocol en combineert dit met een VPN-server die fysiek aanwezig is in Groot-Brittannië. Wat gebeurt er nu? Uw IP-adres is niet langer dat van uw oorspronkelijke ISP-server. Het weergegeven IP-adres is nu dat van de VPN-server die u zojuist hebt gekozen. Sky Go identificeert uw IP-adres als dat van een Britse server waarmee u sky online in het buitenland kunt bekijken.

Kijk Sky overal online gaan - Complete streaminggids

Houd er rekening mee dat er verschillende typen Sky Go-apparaten zijn en niet alle VPN's ondersteunen. Als u er een hebt gekocht die meestal niet met VPN's werkt, moet u een router instellen om deze te laten werken.

Beveiligingsvoordelen van een VPN

Het doel van een VPN is niet alleen het deblokkeren van websites en applicaties met regionale beperkingen. Een VPN biedt beveiliging die u op andere manieren niet kunt krijgen. Het beveiligt uw internetverbinding en houdt alle aangesloten apparaten veilig. Het beschermt ook uw apparaat wanneer u een openbare wifi gebruikt of verbonden bent met een openbaar netwerk. U moet zich realiseren hoe gevaarlijk u bent zonder VPN. Uw internetgegevens stromen onbeschermd, wat betekent dat iedereen op hetzelfde netwerk uw systeem kan hacken.

Een VPN creëert een speciaal kanaal waardoor al uw gegevens in gecodeerde vorm worden doorgegeven. Daarom kan niemand informatie over uw persoonlijke accounts in handen krijgen en blijft u buiten bereik van cybercriminelen. Zoals u wellicht weet, staan ​​overheden en wetshandhavingsinstanties erom bekend inbreuk te maken op de privacy van gebruikers. Adverteerders zoeken ook naar alles wat hen kan helpen de gebruikerservaring voor hun huidige campagnes te optimaliseren. Ze verzamelen gegevens en gebruiken deze om gebruikersprofielen te maken op basis van de gebieden waarin u interesse toont. Een VPN heeft de mogelijkheid om u buiten het bereik van elke vorm van tracking te houden. Het is het beste als uw gekozen VPN-provider geen gebruikerslogboeken bijhoudt. Hoewel VPN's uw internetsnelheid enigszins verminderen, kunt u zich op zijn minst geen zorgen maken of u een privé- of openbare wifi gebruikt.

Beste VPN's om Sky Go te deblokkeren

ExpressVPN

expressvpn website

Deze VPN wordt sterk aanbevolen door gebruikers wereldwijd. Dat is niet verwonderlijk, want ExpressVPN is momenteel beschikbaar in 94 landen en ze werken voortdurend aan het uitbreiden van hun diensten naar nieuwe locaties. De kans is groot dat je Sky Go live kunt kijken in verre regio's met behulp van ExpressVPN. Ze bieden onbeperkte bandbreedte en u kunt van server veranderen wanneer u het gevoel hebt dat u niet goed werkt zoals u wilt. Het heeft een van de meest indrukwekkende snelheden onder VPN's, en niet te vergeten drie geweldige VPN-protocollen om uit te kiezen. Ze houden geen gebruikerslogboeken bij en hebben ook een geld-terug-garantie van 30 dagen.

NordVPN

nordvpn website

Als beveiliging uw prioriteit is, moet NordVPN bovenaan uw lijst met VPN's staan. Ze bieden dubbele codering, wat betekent dat u twee keer het beveiligingsniveau van uw internetverbinding krijgt zonder uw internetsnelheid te veel te verlagen. NordVPN is actief in 59 landen over de hele wereld en heeft meer dan duizend VPN-servers waarmee u verbinding kunt maken. Ze respecteren uw privacy en beschermen u te allen tijde tegen surveillance en tracking met hun zero log-beleid. NordVPN heeft een automatische kill-schakelaar die om het even welke website of applicatie die u gebruikt hebt om welke reden dan ook snel verbindt of opnieuw verbinding maakt met uw VPN. Dit betekent dat tijdens een verbindingsfout uw gegevens nog steeds veilig zijn totdat de VPN opnieuw is verbonden, enzovoort.

IPVanish

ipvanish website

Ze beweren de snelste VPN ter wereld te zijn en bieden u beveiliging van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen. Je denkt misschien dat hun plan voor één maand te duur is. Nou ja, maar de lange termijn bieden geweldige kortingen, dat is precies waarom we de langere plannen aanbevelen. IPVanish is beschikbaar in meer dan 60 landen op verschillende continenten, zodat u op elk gewenst moment toegang hebt tot Sky Go in het buitenland via IPVanish. Hiermee kunt u vijf verschillende apparaten tegelijkertijd aan één IPVanish-account koppelen. Hun nullogbeleid beschermt u tegen trackers en bureaus. Je kunt je aanbetaling binnen zeven dagen na aanmelding terugkrijgen als je niet tevreden bent met de prestaties.

Naast deze geweldige VPN-opties, zou je VyprVPN ook kunnen proberen om Sky Go live te streamen buiten Groot-Brittannië. Ze hebben ook geweldige klantenservice en garanderen indrukwekkende beveiligingsfuncties. Vergeet niet om een ​​VPN te kiezen die aan uw specifieke vereisten voldoet.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments