Kako se varno in zakonito izogniti vsem prisebljivim očem

[ware_item id=33][/ware_item]

V zadnjem času se je veliko govorilo o pravnih hudournikih, pri čemer so nekatera največja spletna mesta hudournikov prisilno ali prostovoljno zaprla. Ustvarjalci so ogorčeni nad tem, koliko hudourniških spletnih strani posredno poseže v njihove avtorske pravice. Pomembno je upoštevati, da mnoga torrent spletna mesta spodbujajo lastnike k vložitvi pritožb. Ti ravnajo v skladu z željami lastnikov in odstranijo hudourniške hudournike, če se ustvarjalci oglasijo s takšnimi zahtevami.


Prenašanje torrentskih filmov je nezakonito?

Težava je v tem, da so spletna mesta za hudournike obtožena, da so drugim omogočila krajo premoženja s pomočjo posrednika. Če ne bi bilo spletnih strani hudournikov, bi bilo veliko lažje izslediti podobne kibernetske kriminalitete in pravno ukrepati. Pred hudourniki bi uporabniki zgolj na splet naložili avtorsko zaščitene vsebine in ustvarjalec bi jih lahko preprosto določil. Obseg špekulacij o zakonitih hudournikih se lahko sprašuje, ali je hudourništvo v ZDA nezakonito.

Preberi: Alternativa za Kickass Torrent

Kako delujejo hudourniki?

Če želite odgovoriti na vprašanja, na primer, ali je nalaganje filmov nezakonito za osebno uporabo, morate razumeti mehanizem hudourništva? V bistvu gre za obliko mreženja, ki je zasnovana na ideji medsebojne izmenjave datotek ali (na kratko P2P). Obstaja že več kot deset let in ostaja najboljši način za iskanje vsebine brezplačno, tudi če je avtorsko zaščiteno. Spletna mesta hudournikov ne prevzemajo odgovornosti za kršitve avtorskih pravic, vendar sprejemajo zahteve za odstranitev hudournikov od prizadetih lastnikov.

Preberite tudi: Kako preveriti svoj IP naslov Torrent

Tu je problem enostavno videti. Ko ustvarite vsebino in želite pridobiti polne pravice do nje, od oblasti dobite uradno potrdilo o avtorskih pravicah. Uporabnikom Torrentov v današnjem izpostavljenem spletnem svetu se morda zdi zapravljanje denarja, vendar gre za pravni dokument lastništva, ki ga je izdal ustrezni organ upravljanja. Običajno je začasno, vendar ne glede na to, kdaj je v avtorskem potrdilu navedeno, ta vsebina pripada tistemu, ki se je prijavil. To je težavno, ker si nekateri ustvarjalci ne morejo privoščiti, da bi se prijavili za avtorske pravice ali pa so glede tega preveč brezskrbni. Ali vidite vrzel? Vsak lahko ukrade njihovo vsebino ali razvije podobno vsebino, preden zaprosi za zakonito avtorsko potrdilo. Zdaj ta vsebina pripada stranki copycat in ne pravemu lastniku. Kot omenjeno, se za ta dokument ne prijavijo vsi, kar pomeni, da lahko na svojo izbrano platformo nabere in naloži neskončno vsebino. Spletna mesta Torrenting lahko nato preprosto najdejo, tako da so na voljo vsem uporabnikom Torrent-a tam zunaj. Rezultat tega je, da je vsebina ukradena brez izrecnega dovoljenja razvijalca, vendar lastnik ne more vložiti zahtevka za avtorske pravice proti nikomur, saj te vsebine po zakonu nima. To je vrzel, ki jo izkoriščajo spletne strani Torrenting. Je neetično? Da. Ali je Torrenting nezakonit? Ne. Prenos ni kriv, razen če je ustvarjalec brezplačno naložil vsebino ali če je potekel omejitev avtorskih pravic.

Namesto zbiranja podatkov iz enega vira se vsaka datoteka zgradi z zbiranjem kosov iz več različnih spletnih virov. To dejanje se izvaja istočasno, končni rezultat pa je odlično organiziran, kar vam daje popolno datoteko, ki je brez korupcije. Preprosto obiščete torrent spletno mesto in iščete, kar želite. Obstajajo filtri in kategorije, ki vam pomagajo. Ko se vaš prenos konča, lahko dovolite "sejanje", kar pomeni, da se je celotna datoteka zgodila. Torej, "sejalec" podatke prenaša in nalaga. Po drugi strani je „pijavka“ uporabnik, ki po prenosu ne dovoli sejanja, zato negativno vplivajo na sistem. Torej biti "pijavka" ni nekaj, na kar bi lahko bili ponosni. Uporabniki lahko najdejo vse vrste datotek, vključno s programsko opremo, glasbo, videoposnetki, igrami in aplikacijami. To je popolnoma brezplačno, kar je super za uporabnike, grozno pa za ustvarjalce, ki za svoje delo ne prejmejo avtorskih honorarjev.

preverite torrent vpn

Je Torrenting Ilegal v ZDA?

Kraja vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, in brezplačna distribucija le-teh je gotovo nezakonita v več državah, vključno z ZDA. To pomeni, da se morate izogibati hudournikom, ki kršijo pravice lastnikov. Ni težko preveriti, ali je datoteka zaščitena z avtorskimi pravicami. Če je na voljo za prenos po ceni na svojem uradnem spletnem mestu, je zagotovo avtorsko zaščiten. Lastniki vedno omenjajo, ali je datoteka na voljo brezplačno, zato je bolje, da se pozanimate. Morda boste videli tudi starejše različice knjige ali končno različico, poslano na pregled med hudourniki pred njeno dejansko izdajo. Nalaganje in nalaganje tovrstne vsebine je nezakonito.

varno hudournik z varnimi vpns

Obstajajo časi, ko so se avtorske pravice iztekle ali je nalagalnik odkril neke vrzeli, ki jih je uporabil kot izgovor. Hudourniki kot celota niso ilegalni, vendar, ko ne spoštujejo avtorskih pravic, postanejo tarča zvezne vlade ZDA. Oblasti so v preteklosti strogo ukrepale proti hudourniškim spletnim mestom in jih še naprej pozorno spremljajo. Poskusite se ne tvegati zaradi nezakonitega prenosa torrentov, še posebej, če lahko to datoteko kupite prek ustreznih kanalov.

IPV 728 × 90 (komplet 8)

Kaj so pravni hudourniki?

Le odvisno od zakonov o avtorskih pravicah v vaši državi vam pove, ali je hudourništvo zakonito ali ne. To pomeni, da jih morate poiskati vnaprej. ZDA so precej stroge glede zaščite pravic lastnikov. Zato morate podrobno prebrati te zakone. Obstaja malo možnosti, da bi našli načine, kako to postati zakonito, če prebivate v ZDA. Avtorske pravice so postavljene desetletja ali celo življenje. Še vedno se postavlja vprašanje, če je nalaganje filmov nezakonito za osebno uporabo? Ja! Izposoditi DVD ali naročiti storitev pretakanja, kot je Netflix, ni tako težko. V najslabšem primeru se ne želite soočiti s opozorili ali pravnimi dejanji samo za film. Obstaja nekaj odličnih aplikacij, s katerimi lahko zakonito kupujete glasbo in podpirate svoje najljubše izvajalce. Številni programski izdelki so na voljo brez virusov na njihovih uradnih spletnih mestih. Knjige si lahko izposodite od kolegov knjižnih črvov ali knjižnic, če ne želite obiskati knjigarne.

Preberite tudi: Bittorrent vs uTorrent

Obstajajo avtorji, ki svoje knjige ponujajo brezplačno včasih za določen čas, zato to izkoristite. Lahko se tudi prijavite, da postanete recenzent. Glasbeniki naložijo svojo glasbo za brezplačno pretakanje na SoundCloud, ki je odličen kraj za odkrivanje novih izvajalcev. Mobilne aplikacije z nakupi v aplikacijah lahko prenesete in zaženete tudi brezplačno. Obstaja veliko načinov, kako najti tudi brezplačno vsebino in legalne hudournike.

Kako varno v Torrent?

Vedno obstaja nevarnost, da virusi pokvarijo vaš sistem, zato je pred začetkom mučenja potreben dober antivirus. Naučili se boste prepoznati kakovostne hudournike iz povratnih informacij drugih uporabnikov. Če niste prepričani o nezakonitih hudournikih, lahko naredite dodaten korak, da se zaščitite pred gnevom oblasti.

VPN je navidezno zasebno omrežje, ki vas ščiti pred hekerji in organizacijami, ki želijo zbirati občutljive podatke, ko ste v spletu.

Če obstaja vsebina, ki je zaradi lokacije, razpoložljivosti ali načina plačila ne morete pridobiti na zakonit način, je zanesljiv VPN najboljši način za varno dostop do Torrent. Običajno se vaši internetni podatki prosto premikajo med napravami. To pomeni, da lahko vsakdo, ki uporablja isto omrežje kot vi (Wi-Fi ali lokalno omrežje), hitro dostopa do vsega in vstopi v vaš sistem. VPN ustvari varen šifriran kanal, skozi katerega prehajajo vsi vaši podatki. To ščiti vaš sistem in podatke pred radovednimi očmi, kot so obveščevalne agencije ali hekerji.

Tukaj je opis, kako lahko najbolje uporabite torrent

Poskusite izbrati VPN, ki nima sedeža v državi z neugodnimi zakoni o zasebnosti uporabnikov. ZDA so znane po tem, da poberejo po zbiranju podatkov, ki bi jih raje držali zaupne.

Izberite torrent VPN ki se nahaja v državi, kjer ni dolžan izročiti podatkov o strankah.

preverite torrent vpn

Popolno bi bilo, če to podjetje VPN ne vodi nobenih dnevnikov svojih uporabnikov. VPN-ji upočasnijo hitrost interneta, kar je odziv za hudourniške uporabnike. Zato poiščite VPN, ki je priljubljen zaradi svoje visoke hitrosti, še posebej okrepljen, da prenese internetna opravila, kot so hudourništvo. Najboljši primer bi bil, da izberete VPN, ki ima posebne funkcije za skupno rabo P2P.

Nepravilno bi bilo reči, da so hudourništvo na splošno nezakonite v vsaki državi. Izbrati boste morali pametne načine, da se izognete hudournikom.

Preberite tudi: Najboljši odjemalec BitTorrent

Če živite v kraju, kjer je hudourništvo nezakonito, kot so Združene države Amerike, Nemčija, Združeno kraljestvo, Francija, itd., Bi bil naš predlog, da se povežete z lokacij, kot so Indija, Pakistan, Švica, Bangladeš itd. Tako se boste izognili kakršnim koli omejitvam, ko uporabljate Torrent in uživali v brezplačni izkušnji.

Da bi olajšali zadnji korak, ki je ponavadi dokaj blazen, smo pregledali nekaj spletnih mest Torrent. Pojdimo na nekaj najboljših spletnih mest za hudournike v letu 2019, kjer lahko varno prenesete torrente z uporabo VPN-ja.

Najprimernejša spletna mesta varnih torrentov za leto 2019

Če iščete spletno mesto za hudournike in si težko izberete, kateri izmed gaziljonov je najboljši, ki jih lahko izberete, morda zaznami ta seznam najboljših torrent spletnih mest, ki smo jih pripravili za vas. Če se sprašujete, ali so tudi ti zakoniti, je to spet odvisno od države, v kateri prebivate. Ampak zagotovo, če za torrenting uporabljate VPN, za katerega ste že prepričani, zakaj bi ga morali, vas bo naredil anonimen in nobena vlada ne bi mogla povedati, da kršite zakone, ker ne spadate nikamor v VPN. Torej, bingo!

Kriteriji, na podlagi katerih smo naredili ta seznam, so, ali ta hudourniška spletna mesta zagotavljajo kakovostne hudournike in če obstaja veliko sejalcev, ki jih vsi hudourniki iščejo. Torej, brez nadaljnjih besed, tukaj je seznam najboljših hudourniških spletnih mest leta 2019.

Zasebni zaliv

Ta klasika je seveda na vrhu našega seznama, ker je najstarejša v igri s precej sejalniki. Ker je eden izmed pionirjev, uporabniki zaupajo svojim hudournikom povrhu vsega in tako tudi mi!

RARBG

Če vse, kar iščete, je ta slikovna kakovost, potem je to pravo mesto za hudournike za vas. Ima tisto vsebino HD, ki jo iščete. Še nekaj: morda nima veliko hudournikov in količina je majhna, vendar bo kakovost zadovoljila vse ljubitelje P2P.

Preverite tudi: Najboljša mesta za hudournike 2019

ExtraTorrent

To je eno tistih hudourniških spletnih mest, ki so se borile in borile za preživetje. Še en velik hit v hudourniški industriji, ki se je skozi leta ne samo uresničila, ampak tudi dobro uspela.

LimeTorrents

Po mnenju uporabnikov je to ena velika spletna stran za hudournike. Njihova pogostost je zelo dobra, zato se njihovi hudourniki vedno znova vračajo in zato so zgradili ogromno bazo ogromne zbirke legitimnih hudournikov, ki jih morda iščete. Tega priljubljenega zagotovo ne bi želeli zamuditi.

1337X

To spletno mesto za hudournike je najboljše za ljubitelje vintage. Če iščete stare in nejasne videoposnetke, je to prava izbira za vas. Čeprav njihova zbirka podatkov ni tako velika kot nekaj drugih velikanov na tem seznamu, so prepričani, da imajo tisto staro zadevo, ki ste jo zaman iskali povsod.

TorrentDownloads

Morali smo ga postaviti na koncu, vendar to ponavadi ustreza klišeju "ne nazadnje". Vsi, vključno z nami, imajo radi svojo krepko stran o podrobnostih hudournikov. Tako dobite predstavo o njihovi zanesljivosti, poleg tega pa dobite nekaj kakovostne vsebine in veliko podatkovno bazo za iskanje. Zaradi vsega tega je ta možnost del najboljših hudourniških spletnih mest.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments