Како се сигурно и правно избегавати бујица

[ware_item id=33][/ware_item]

Недавно се доста причало о легалним бујицама, а неке од највећих торрент веб локација насилно или добровољно се искључују. Креатори су огорчени колико се бујица веб локација не посредно посеже у ауторска права. Важно је напоменути да многе бујице веб страница потичу власнике да подносе жалбе. Они удовољавају жељама власника и уклањају бујице које вријеђају ако се творци јаве са таквим захтевима.


Незаконито је преузимање торрент филмова?

Проблем је у томе што се веб странице бујице оптужују да другима омогућавају крађу имовине посредством. Да веб локација бујице није постојала, било би много лакше да се пронађу слични кибернетички злочини и предузму правне мере. Пре него што су бурили, корисници би само ставили садржај заштићен ауторским правима на интернет и аутор би их могао лако одредити. Количина спекулација око легалних бујица може довести до питања да ли је бујица у САД-у нелегална.

Читати: Алтернатива за Кицкасс торент

Како торенти раде?

Да бисте одговорили на питања као што је да ли је преузимање филмова илегално за личну употребу, морате да разумете механизам бујице? У основи, то је облик умрежавања изграђен на идеји пеер-то-пеер дељења датотека или (П2П укратко). Трајало је више од десет година и остаје најбољи начин да бесплатно пронађете садржај, чак и ако је заштићен ауторским правима. Веб локације торрента не преузимају одговорност за било каква кршења ауторских права, али прихватају захтеве за уклањање бујица од власника који су погођени.

Такође прочитајте: Како проверити своју Торрент ИП адресу

Овде је прилично лако видети проблем. Једном када креирате садржај и желите да стекнете пуна права на њега, од званичних органа добијате званични сертификат о ауторском праву. Можда то изгледа попут губитка новца Торрент корисницима у данашњем изложеном онлине свету, али то је правни документ о власништву који је издало одговарајуће управљачко тело. Обично је привремено, али без обзира на време које је наведено у потврди о ауторском праву, тај садржај припада ономе ко га је поднео. Ово је шкакљиво зато што неки творци не могу приуштити да се пријаве за одговарајућа ауторска права или су превише безбрижни. Видите ли рупу? Свако може украсти њихов садржај или развити сличан садржај пре него што се пријави за легалну потврду о ауторском праву. Сада овај садржај припада цопицат парти-ју а не истинском власнику. Као што је већ поменуто, не пријављују се сви за овај документ, што значи да постоји безброј садржаја које свако може да преузме и пренесе на своју одабрану платформу. Веб локације за Торрентинг могу лако да га пронађу тако да га учине доступним свим Торрентовим корисницима. Резултат тога је да је садржај украден без изричитог одобрења програмера, али власник не може поднети тужбу због кршења ауторских права против било кога, јер законски није власник тог садржаја. Ово су рупе које Торрентинг веб локације користе. Да ли је то неетично? Да. Да ли је Торрентинг илегалан? Не. Преузимање није криво, осим ако аутор није бесплатно учитао садржај или им је истекао лимит за ауторска права.

Уместо прикупљања података из једног извора, свака датотека се гради прикупљањем делова из више различитих извора на мрежи. Овај чин се врши истовремено и крајњи резултат је савршено организован, чиме ћете добити комплетан досије без корупције. Једноставно посетите торрент веб локацију и тражите оно што желите. Постоје филтри и категорије који вам могу помоћи. Након завршетка преузимања, можете дозволити „сетву“ што значи да се догодила дистрибуција целог фајла. Дакле, „сејач“ преузима и преноси податке. С друге стране, „пијавица“ је корисник који не дозвољава сејање након преузимања, тако да имају негативан утицај на систем. Дакле, бити „пијавица“ није нешто чиме се може поносити. Корисници могу пронаћи све врсте датотека укључујући софтвер, музику, видео записе, игре и апликације. То је потпуно бесплатно, што је одлично за кориснике, али ужасно за ствараоце који не добију хонорар за свој рад.

цхецк торрент впн

Је ли Торрентинг илегално у САД-у?

Крађа садржаја заштићених ауторским правима и њихово бесплатно дистрибуирање сигурно је незаконито у неколико земаља, укључујући САД. То значи да би се требали држати даље од бујица које крше права власника. Није тако тешко проверити да ли је датотека заштићена ауторским правима. Ако је доступан за преузимање по цени на званичном вебсајту, сигурно је заштићен ауторским правима. Власници увек спомињу да ли је датотека доступна бесплатно, па је боље пазити на њу. Можда ћете видети и старије верзије књиге или коначну верзију која је послата на преглед међу бујицама пре њеног стварног објављивања. Преношење и преузимање ове врсте садржаја је незаконито.

сигурно торрент са сигурним впнс

Постоје случајеви када су ауторска права истекла или је учитавач открио неку рупу у којој се користи као изговор. Торренти нису уопште нелегални, али када не поштују ауторска права, они постају мета савезне владе САД-а. Власти су у прошлости предузимале строге акције против бујице и настављају их пажљиво пратити. Покушајте да не ризикујете због нелегалног преузимања торрента, посебно када ту датотеку можете купити преко одговарајућих канала.

ИПВ 728 × 90 (сет 8)

Шта су легални торенти?

То искључиво зависи од закона о ауторским правима у вашој држави који вам говоре да ли је торрентство легално или не. То значи да их морате унапред потражити. САД су прилично строге у погледу заштите права власника. Стога морате детаљно прочитати ове законе. Мале су шансе да нађете начина да то постанете легални ако живите у САД-у. Ауторска права постављају се деценијама или читавим животним веком. И даље се поставља питање је ли преузимање филмова илегално за личну употребу? Да! Није тако тешко изнајмити ДВД или се претплатити на услугу стриминга као што је Нетфлик. Не желите да се суочавате са упозорењима или правним поступцима у најгорем сценарију само за филм. Постоје одличне апликације за легалну куповину музике и подршку омиљеним извођачима. Многи софтверски производи су доступни без вируса на њиховим званичним веб локацијама. Књиге се могу позајмити од колега књижара или библиотека ако не желите да посетите књижару.

Такође прочитајте: Битторрент вс уТоррент

Постоје аутори који своје књиге нуде бесплатно понекад на одређено време, тако да то искористите. Такође се можете пријавити да бисте постали рецензент. Музичари преносе своју музику за бесплатно стриминг на СоундЦлоуд-у, што је одлично место за откривање нових извођача. Мобилне апликације са куповином путем апликација могу се и бесплатно преузети и покретати. Пуно је начина да пронађете и бесплатан садржај и легалне бујице.

Како торент сигурно?

Увек постоји опасност да вирус поквари систем, па је неопходан добар антивирус пре него што започнете мучење. Научићете да препознајете висококвалитетне бујице по повратним информацијама других корисника. Ако нисте сигурни у илегалне бујице, можете да направите додатни корак да се заштитите од гнева власти.

ВПН је виртуелна приватна мрежа која вас штити од хакера и организација које желе да прикупљају осетљиве податке док сте на мрежи.

Ако постоји садржај који не можете добити легално због локације, расположивости или начина плаћања поуздан ВПН је најбољи начин за сигурно Торрент. Интернет подаци се нормално крећу између уређаја. То значи да свако ко користи исту мрежу као и ви (било да је Ви-Фи или локална мрежа) може брзо приступити свему томе и провалити у ваш систем. ВПН производи сигуран шифрирани канал кроз који пролазе сви ваши подаци. То штити ваш систем и податке од знатижељних очију попут обавештајних агенција или хакера.

Ево начина на који најбоље можете користити торент

Покушајте одабрати ВПН који није заснован у земљи с неповољним законима о приватности корисника. САД су озлоглашене по њушкању око прикупљања података које бисте радије држали у тајности.

Изаберите торрент ВПН која се налази у земљи у којој нису обавезни да предају податке о клијентима.

цхецк торрент впн

Било би савршено ако та ВПН компанија не води евиденцију својих корисника. ВПН успоравају брзину интернета што представља прекретницу за бујице кориснике. Зато потражите ВПН који је популаран због своје велике брзине, а посебно је јачи да издржи тешке задатке путем интернета, попут мучења. Најбољи сценариј случаја био би одабрати ВПН који има посебне функције за П2П дељење.

Нетачно би било рећи да је бујица уопште незаконита у свакој земљи. Мораћете одабрати паметне начине да не будете ухваћени у мукама.

Такође прочитајте: Најбољи БитТоррент клијент

Ако живите на месту где су бујице илегалне, као што су Сједињене Државе, Немачка, Велика Британија, Француска, итд., Наш предлог би био да се повежете са локација као што су Индија, Пакистан, Швајцарска, Бангладеш итд. Тако ћете избећи ограничења када користите Торрент и уживати у бесплатном искуству.

Да бисмо вам олакшали последњи корак, који је обично умишљен, прегледали смо неколико торрент веб локација. Копајмо на неким најбољим торент страницама 2019. торенте можете сигурно преузети са ВПН-а.

Врхунске сигурне веб странице торрента за 2019. годину

Ако тражите веб локацију за бујице и тешко вам је да изаберете који су од газилијара најбољи за избор, можда бисте обележили ову листу најбољих торент веб локација које смо саставили за вас. Ако се питате да ли су и они легални, то опет зависи од земље у којој живите. Али свакако, ако за ВПЖ употребљавате ВПН, за који сте већ уверени зашто бисте, анонимни и ниједна влада не може рећи да кршите законе пошто не припадате нигде користећи ВПН. Дакле, бинго!

Критеријуми на основу којих смо направили ову листу су да ли ове бујице нуде квалитетне бујице и постоји ли број сејача које сви бујице траже. Дакле, без додатног дивљања, ево листе најбољих бујица веб страница 2019. године.

Приватни залив

Наравно, овај класик је на врху наше листе, јер је најстарији у игри са доста сејачица. Будући да је један од пионира, корисници верују својим бујицама поврх свега, као и ми!

РАРБГ

Ако све што тражите је пикселирани квалитет, онда је ово право место за бујицу за вас. Има онај ХД садржај који тражите. Још једна ствар, можда нема пуно бујица и количина је мала, али квалитет ће задовољити све љубитеље П2П.

Такође проверите: Најбоље торент странице 2019

ЕктраТоррент

Ово је једно од оних сајтова бујице који су се борили и борили за опстанак. Још један велики хит у индустрији бујица који је током година не само направио, већ је и добро успео.

ЛимеТоррентс

Према наводима корисника, ово је једна торрент веб локација са великим базама података. Њихова фреквенција је прилично добра, због чега се њихове бујице непрестано враћају и зато су изградиле огромну базу података од огромне колекције легитимних бујица које можда тражите. Дефинитивно не бисте желели да пропустите овај популарни.

1337Кс

Овај веб сајт за бујице је најбољи за љубитеље бербе. Ако тражите старе и нејасне видео записе, ово је прави избор за вас. Иако њихова база података можда неће бити велика као неколицина других великана на овој листи, они сигурно имају ону стару материју коју сте узалуд тражили.

ТоррентДовнлоадс

Морали смо да је ставимо на крају, али то обично одговара клишеју "последњи, али не најмање". Сви, укључујући нас, воле своју одважну страницу детаља о бујици. Ово вам даје представу о њиховој поузданости, поврх свега тога добијате добар квалитетни садржај и велику базу података за претраживање. Све ово дефинитивно чини ову опцију дијелом листе најбољих торрент страница.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments