Kako prihranite denar na hotelih v tej počitniški sezoni

[ware_item id=33][/ware_item]

Delili bomo nekaj zanimivih, a zelo preprostih potovalnih krakov, ki vam lahko prihranijo nekaj denarja. Zakaj ne bi denarja učinkovito prihranili in ga vložili v precej pomembnejše stvari? Da, ker zdaj želite prihraniti svoj denar, brez dodatnih previdnosti, bomo poskrbeli, da počitnice načrtujete ekonomično in varno brskajte po spletnih mestih za rezervacijo hotelov z uporabo VPN.


Če niste strokovnjak, ne skrbite, ker je naš podroben vodič v nadaljevanju Kaj je VPN?  je tam, da vas vodi skozi. Nasprotno, četudi se že zavedate, kaj je VPN in kateri so najpogostejši razlogi za uporabo VPN, vam bo ta vodič koristen, če vam bomo dali nekaj nasvetov, ki jih prej niste zagotovo poznali..

Najprej se pogovorimo, zakaj je pomembno, da tokrat veste o rezervacijah v hotelih. Praznična sezona je za vogalom in naveličani ste dela in svoje običajne rutine; potrebujete oddih od dela in obisk najljubših krajev, da se sprostite. Prva stvar, ki jo morate narediti, je, da odprete iskalnik in začnete iskanje z informacijsko ključno besedo, kot je „Najboljši kraji za obisk v Južni Afriki, Turčiji, Kanadi, Nemčiji itd.“ In po dokončanju vašega iskanje, nadaljujete s ključnimi besedami za transakcije, kot je "rezerviraj hotel na spletu". Toda preden to storite, morate vedeti, kako se lahko povežete z VPN in prihranite nekaj denarja takoj v tem postopku. Tukaj morate razumeti, kako prihranite denar z VPN?

Tukaj je opisano, kako lahko prihranite denar pri rezervaciji hotelov na spletu!

Tu je vaja. Če ste netizen v ZDA in načrtujete počitnice v tuji državi, morate samo odpreti spletno mesto za rezervacije hotelov in vnesti pričakovane datume potovanja in ustrezne cene. Ko boste to storili, se vam bo seznam zdel nekako takšen:

Kako prihranite denar na hotelih v tej počitniški sezoni

Glej cene za izbrane datume med 5. in 9. oktobrom in se nato povežite s Brazilski strežnik s pomočjo VPN > Preverite svoj IP naslov in preverite, ali ste uspešno povezani Brazilija.

Kako prihranite denar na hotelih v tej počitniški sezoni

>Zdaj odprite a novo okno brez beleženja zgodovine in poiščite hotele po novem naslovu IP, ki vam ga je dodelil ponudnik VPN.

Poiščite hotele v Južni Afriki, izberite podoben vzorec datuma in tukaj vidite cene v brazilski valuti (brazilski real)

Kako prihranite denar na hotelih v tej počitniški sezoni

Pred rezervacijo hotela preizkusite več strežnikov in raziščite več regij, prihranite lahko tudi dodatne dolarje z IP iz Združenega kraljestva, Avstrije in Kanade, samo zato, ker se cene rezervacij v hotelih razlikujejo v različnih regijah.

Najboljši VPN, ki ga shranite na hotelske rezervacije

S pomočjo tehnologije VPN lahko potovalna spletna mesta zavedete, da razmišljajo, da se v splet prijavite s kakšne druge strani planeta, tudi ko ste doma pravzaprav vsi, pametno uporabljate VPN in prevarite svojo lokacijo. Resno je videti, kot da se v nekaj sekundah potujete v vesoljski ladji, kamor koli želite!

  • VyprVPN
  • ExpressVPN
  • Zasebni dostop do interneta
  • NordVPN

VyprVPN

Kako prihranite denar na hotelih v tej počitniški sezoni

Neomejena stikala strežnika
200.000+ IP-jev & 700+ strežnikov
Aplikacija / programska oprema za enostavno nastavitev
Tridnevna preizkusna ponudba
6,67 USD / mesec za 12-mesečni račun

ExpressVPN

Kako prihranite denar na hotelih v tej počitniški sezoni

Močna šifriranje
24/7 Odlična podpora v živo
160 mest v 94 državah
Enostavna namestitev aplikacij / programske opreme
30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
6,67 USD / mesec za 15-mesečni račun

Zasebni dostop do interneta

Kako prihranite denar na hotelih v tej počitniški sezoni

Fenomenalna hitrost pretakanja
Enostavna uporaba aplikacij / programske opreme
Enostavna nastavitev & širok razpon strežnika
24/7 live Podpora strankam
30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
3,49 USD / mesec za dvoletni račun

NordVPN

Kako prihranite denar na hotelih v tej počitniški sezoni

5000+ strežnikov v 60 državah
Vrhunska hitrost pretakanja
24/7 Podpora strankam
Multi prijava za 6 uporabnikov
2,99 USD / mesec za triletni račun

NordVPN, VPN številka ena, ki skriva vaš IP, usmerja cene na najnižje načine, kar vam pomaga prihraniti denar za hotele, letalske karte in posle najema avtomobilov. Če ste tehnično pametni, boste ugotovili, da vam določena spletna mesta omogočajo spremembo lokacije spletnega mesta, ki je dosegla vrhunske rezultate v vaši valuti..

Nadaljnje najboljše storitve VPN, ki jih lahko uporabite za spremembo IP naslova in varčevanje pri hotelskih rezervacijah & letalske karte so ExpressVPN, PIA (zasebni dostop do interneta) in VyprVPN. Vsak od teh ponudnikov VPN ima strežnike, ki se nahajajo v številnih državah po vsem svetu, kar vam omogoča, da svojo lokacijo spremenite na katero koli destinacijo in pridobite najboljše ponudbe.

Orodje VPN

Poleg zgoraj omenjenih ugodnosti za rezervacijo hotelov itd. Je VPN najsodobnejše orodje za številne druge dejavnosti, kot je pridobivanje zasebnosti med brskanjem po internetu, zaščita pred hekerji pri uporabi vročih točk Wi-Fi, kar vam omogoča gledati čezmorsko različico Netflixa in še veliko več.

Dnevniki potovanj prek VPN

Nahrbtniki menijo, da so cene hotelov, najema avtomobilov, letalskih vozovnic in drugih storitev na spletu prikazane na podlagi različnih geografskih lokacij. Na podlagi tega pojma smo pripravili ta priročnik, ki vam lahko pomaga prihraniti denar za hotelske ponudbe in druge digitalne dejavnosti. Zmogljivost skrivanja IP storitve VPN in z več strežniki na voljo lahko z uporabo VPN preklopite na katero koli geografsko lokacijo.

Vodnik za namestitev po korakih

Da bi dobili najboljši barter za lete in hotele, morate storiti korak za korakom naslednje:

  1. Pridobite plačan račun ponudnika storitev VPN
  2. Prenesite programsko opremo
  3. Prijavite se v strežnik VPN, ki se nahaja v drugi državi
  4. Poiščite tujo različico spletnega mesta za potovanja in preverite, ali lahko najdete boljšo ponudbo.

Namig: Včasih uporabniki, ki se prijavijo na spletna mesta za potovanja prek računalnikov z operacijskim sistemom Windows, najdejo najcenejše ponudbe potovanj, medtem ko uporabniki Mac-a pogosto prikazujejo višje cene. Kasneje sta vrsta naprave, ki jo uporabljate, in država, v kateri živite, prav tako del enačbe.

Anomalije med lovom

Sprememba lokacije znotraj spletnega mesta ne bo zagotovila cenejših ponudb, saj bo spletno mesto z identifikacijo vašega IP naslova še vedno prepoznalo vašo pravo lokacijo. Torej, najboljši način za varčevanje pri hotelskih rezervacijah, poceni ponudbe za letalske karte in druge storitve, kot je najem avtomobilov, je tako, da prek storitve VPN prikrijete svojo pravo lokacijo (IP naslov) in nič drugega..

Velikokrat spletna mesta ponavadi prikazujejo različne cene v hotelskih sobah in drugih različnih spletnih storitvah itd. Cena, ki je razstavljena, je odvisna od vrste dejavnikov, na primer vaših datotek s piškotki, ki poročajo, kolikokrat ste obiskali vir, kaj in od tega, kje ste ga prej iskali in kako pogosto osvežujete stran itd. Prav tako, kje točno na svetu se nahajate (IP, GPS na mobilni napravi, nastavitve Wi-Fi itd.) in če gre za vaš prvi obisk iz naprave, ki jo uporabljate itd.

Preberite tudi: Najbolj varna potujoča VPN

NordVPN, kot zanesljiv ponudnik spletne varnosti ponuja zavarovani VPN z omogočenimi protokoli IPSec in L2TP in vam omogoča popolno šifriranje prometa.

Z zasebnim dostopom do interneta PIA je mogoče dobiti tudi cenejše rezervacije hotelov in letalskih vozovnic. Z uporabo PIA VPN lahko spuščate svojo lokacijo in rezervirate rezervacije iz države, ki jo želite uporabiti. Racionalizacija tega je, da podjetja pričakujejo, da bodo tuji obiskovalci pripravljeni zapraviti denar kot "domačini", zato bodo povišali cene za iskanje iz prekomorskih IP naslovov..

S pomočjo VPN storitev kvizistični izdelovalci počitnic lahko odkrijejo, kako ne plačati za letalske vozovnice in hotelske sobe, ko jih rezervirajo prek spleta.

Pozor!

Večina priljubljenih spletnih mest za potovanja uporablja tako imenovano tehnologijo „usmerjanja cen“, da nekatere svoje spletne obiskovalce usmeri k višjim cenam letalskih vozovnic.

Za zagotovitev, da se spletna mesta ne ujemajo z našo sledjo in ustrezno spreminjajo svojih rezultatov, je nujno, da pri obisku z uporabo popolnoma ločenih brskalnikov za iskanje v Veliki Britaniji in ZDA uporabite anonimni / zasebni način (za popolno onemogočanje piškotkov)..

Treba je opozoriti, da iz določenih razlogov prikazane cene rezervacij hotelov niso enake, še pomembneje pa je, da se preprosto spreminjajo od na primer različice .co.uk na ameriški različici .com, ki ima vlogo VPN-ja. tukaj bolj jasno.

Nakupovanje na različnih različicah spletnega mesta lahko prinese ugodne ponudbe, saj se včasih prikažejo različne informacije, odvisno od uporabljenega spletnega mesta, "vendar" najboljše ponudbe niso vedno prikazane v različici, ki jo morda pričakujete.

Repič

Naročanje na VPN ni ravno brezplačno, kljub temu pa lahko povrnete cel kup svojega denarja tako, da prihranite na hotelskih rezervacijah, letalskih vozovnicah in rezervacijah avtomobilov..

VPN, ki je ninja in vrhunski pes na področju "maskirnega mojstra", ščiti enega pred hekerji pri uporabi vročih točk WI-FI, kar vam omogoča gledanje čezmorske različice Netflixa, hkrati pa zagotavlja zasebnost in vam tako prihrani denar pri hotelskih rezervacijah in poletih itd..

Torej, najboljša metodologija, ki jo uporabimo za reševanje pred hoteli, ki so se pocenile od neba & ponudbe rezervacij letalskih kart in druge storitve je z prikrivanjem vaše prave lokacije (IP-naslova) s pomočjo VPN storitve. Želimo vam varno deskanje, varčne rezervacije z VPN in čudovito potovanje!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments