Kako nastaviti VPN in odblokirati kanale na Roku

[ware_item id=33][/ware_item]

Ogromno število kanalov je združljivih z Roku, zato je Roku ena najbolj priljubljenih pretočnih naprav. Vendar je veliko aplikacij in omrežij za pretakanje storitev Roku na voljo samo za gledalce v ZDA. To je razočaralo veliko oboževalcev Rokuja po vsem svetu. No, ne več, saj je bila koda za deblokiranje Rokuja od koder koli na svetu končno razpokana.


V tem blogu vam bomo pokazali, kako lahko z VPN odblokirate vse Rokuove kanale. Zelo pomembno je, da izberete hiter in kakovosten VPN. Če imate odlično VPN, boste zagotovili zaščito vaše naprave Roku.

Kako gledati ameriške kanale na Roku zunaj ZDA z uporabo pametnega DNS-ja

Ameriških kanalov na Roku ne morete gledati zunaj ZDA zaradi geografskih omejitev, vendar zagotovo lahko uporabite Smart DNS za to. Pametni DNS omogoča deblokiranje ameriških kanalov na Roku zunaj ZDA. Pravzaprav trike pretaka kanale v razmišljanje, da se nahajate v ZDA. Če želite gledati ameriške kanale na Roku, morate na usmerjevalniku nastaviti pametni DNS. Nato boste lahko gledali ameriške kanale, kot so HBO GO, Hulu, Crackle in Showtime.

Vendar pa pametni DNS ne bo skrival vašega resničnega naslova IP. Če želite na svojem Roku gledati ameriški Netflix, boste morali na usmerjevalniku blokirati Google Public DNS. To lahko preprosto storite tako, da na usmerjevalniku postavite statične poti. Zadnja, vendar ne najmanj odlična stvar je, da Smart DNS ne bo upočasnil vaše internetne hitrosti.

Kako ustvariti ameriški račun Roku

Če želite gledati vse ameriške kanale na Roku, morate narediti ameriški račun Roku. Če želite narediti ta račun, sledite spodnjim korakom:

Korak 1

Pridobite naročnino VPN.

2. korak

Povežite se s strežnikom v ZDA.

3. korak

Pojdite na http://my.roku.com/index.

4. korak

Na spletnem mestu izberite »ustvari račun«.

5. korak

Izpolnite zahtevane podatke. Nato kliknite na "Nadaljuj".

6. korak

Izberite zatič in kliknite »nadaljuj«.

7. korak

Izberite možnost plačila.

8. korak

Vnesite veljavno poštno številko.

9. korak

Vaš račun bo uspešno opravljen.

10. korak

Nazadnje ponastavite napravo Roku na tovarniške nastavitve. Potem ste končali!

Kako ustvariti račun Roku v Veliki Britaniji

Če želite na Roku gledati kanale Združenega kraljestva, boste potrebovali UK Roku račun. Če imate račun v Veliki Britaniji, lahko namestite kanale, kot so BBC iPlayer, iTV in Channel 4. Za ustvarjanje računa v UK Roku sledite spodnjim korakom:

Korak 1

Pridobite naročnino VPN.

2. korak

Povežite se s strežnikom v Veliki Britaniji.

3. korak

Pojdite na http://my.roku.com/index.

4. korak

Na spletnem mestu izberite »ustvari račun«.

5. korak

Izpolnite zahtevane podatke. Nato kliknite na "Nadaljuj". Lahko uporabite ponarejen naslov v Združenem kraljestvu.

6. korak

Izberite zatič in kliknite »nadaljuj«.

7. korak

Izberite možnost plačila.

8. korak

Vnesite veljavno poštno številko.

9. korak

Vaš UK Roku račun bo uspešno opravljen.

10. korak

Nazadnje ponastavite napravo Roku na tovarniške nastavitve. Potem ste končali!

Kako namestiti VPN na Roku napravo

Na Roku napravo ni mogoče neposredno namestiti aplikacije VPN. Lahko pa izberete storitev, ki jo lahko namestite na usmerjevalnik. Spodaj je naš vodnik za namestitev, ki vam bo pokazal, kako lahko to storite.

Najprej izberite VPN, ki omogoča več hkratnih povezav med napravami. Zaščitil bo vsako napravo, ki bo uporabljala vašo internetno povezavo. Spodaj so navedeni načini, s katerimi lahko namestite VPN na Roku napravo:

1. metoda

Nastavite VPN na usmerjevalniku.

2. metoda

Namestite VPN na računalnik Mac ali osebni računalnik in ga uporabite kot dostopno točko WiFi.

3. način

Na usmerjevalnik nastavite proxy Smart DNS. Izberite usmerjevalnik, ki je združljiv z VPN, kot so Asus, Netgear, TP-Link, D-Link, Cisco, Buffalo in Belkin.

Prednosti uporabe VPN-ja na napravi Roku in vseh drugih napravah

Prednosti uporabe VPN-ja so številne:

Spletna anonimnost

Vsi vrhunski VPN-ji uporabljajo vrhunske varnostne funkcije, kot so zaščita pred puščanjem DNS in stikala za samodejno ubijanje. Te lastnosti ohranjajo vašo identiteto v spletu popolnoma anonimno. Če v primeru, da vaš VPN ne uspe, te funkcije blokirajo podatke, da zapustijo vašo napravo, in to je eden glavnih razlogov, zakaj bi morali izbrati VPN, ki ima strog pravilnik brez dnevnika.

Spletna zaščita zasebnosti

VPN ščiti vaše podatke pred vlado, hekerji in nadzorom ponudnika internetnih storitev. VPN-ji uporabljajo šifriranje, tako da tudi če vlada ali kibernetski kriminalci dobijo dostop do vaših podatkov, ga šifriranje ne bo mogoče prebrati. Če uporabljate VPN, nihče ne bo mogel slediti zgodovini brskanja.

Oddaljen dostop

V primeru družbe, a VPN ima veliko prednost saj lahko do informacij dostopate na daljavo od doma ali od kjer koli na svetu. To lahko poveča produktivnost znotraj podjetja.

Odblokirajte spletna mesta in obiščite geo-omejitve

VPN lahko premaknejo geo-omejitve. VPN omogoča dostop do blokiranih spletnih mest in igranje iger z omejenimi možnostmi.

Drugačen naslov IP

VPN spremeni vaš resnični naslov IP. Zagotovi vam lahko naslov IP v kateri koli državi želite.

Poceni vstopnice

Skrivnost, ki je mnogi ne vedo, je, da se VPN lahko uporablja za nakup poceni letalskih vozovnic, ki so na voljo izključno na določenih lokacijah. Če želite dobiti poceni letalsko karto, poiščite lokacijo, ki ima nizke življenjske stroške kot kraj, v katerem živite. Ta trik deluje tudi za številne druge storitve najema.

Najboljši VPN-ji za deblokiranje Rokuja

Nekateri najboljši VPN-ji za deblokiranje Rokuja so;

NordVPN - Zmagovalec

Kako nastaviti VPN in odblokirati kanale na Roku

NordVPN je eden najbolj priljubljenih in najbolj zaupanja vrednih VPN-jev vseh časov. Ima visokohitrostne strežnike, ki vam bodo zagotavljali nemoteno Roku doživetje pretakanja. Tudi postopek njegove namestitve je zelo enostaven. Uporabniški vmesnik je tudi uporabniku prijazen.

Ponuja visoke standardne funkcije, kot so; Močna šifriranje podatkov, zaščita pred puščanjem DNS, CyberSec (za blokiranje oglasov), Double VPN (dvakrat šifrira vaše podatke, da so varnejši) in samodejno stikalo za ubijanje.

Prav tako ima pravilnik brez dnevnika in stabilno povezavo VPN. Ima 5000+ strežnikov v 60 državah. Združljiv je z Android, Windows, MacOS, iOS iPhone in iPad, Linux, Chrome itd. Ponuja tudi podporo za stranke 24 ur na dan. Prilagodil je protokole VPN za različne namene.

Trenutno ponujajo 75-odstotni popust na svoj triletni načrt, kar vas ravno pri češnji stane 2,99 dolarja na mesec s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

ExpressVPN

Kako nastaviti VPN in odblokirati kanale na Roku

ExpressVPN ima odlično stabilnost povezave in uporabnikom prijazne aplikacije. ExpressVPN je tudi eden izmed najboljših VPN-jev. Osredotočajo se na zagotavljanje spletne varnosti in zasebnosti za svoje uporabnike. Ima nekaj odličnih lastnosti, kot so; brez dnevnikov, neomejeno preklapljanje strežnikov, šifriranje najboljšega v svojem razredu, ničelno znanje DNS, stikalo za uničenje, deljeno tuneliranje in neomejena pasovna širina.

Njihovi strežniki so na 160 lokacijah v 94 državah. Združljiv je z Windows, Mac, Android, Linux, iOS & Usmerjevalniki.

Trenutno ExpressVPN ponuja 49% pavšalni popust in 3 mesece dodatnega na enoletno naročnino ExpressVPN. To pomeni, da lahko dobite 15 mesecev, če samo plačate 12 mesecev!

CyberGhost

Kako nastaviti VPN in odblokirati kanale na Roku

CyberGhost je tudi veliko ime na trgu VPN. Veliko ljudi po vsem svetu zaupa. Ponuja funkcije, kot so: skrivanje IP naslovov, brez dnevnikov, blokiranje oglasov, varne transakcije in pogovori ter blokiranje zlonamerne programske opreme. Omogoča tudi večplastno zaščito. Ima tudi globalne strežnike.

Trenutno ponujajo 77% popusta na triletni načrt. Cena s popustom je 2,99 USD / mesec s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Surf-morski pes

Kako nastaviti VPN in odblokirati kanale na Roku

Surf-morski pes je tudi splošno znan. V osnovi je odličen VPN za kakršne koli namene in je zelo zanesljiv. Ima različne funkcije, kot so: brez puščanja IP, brez dnevnikov, hitra podpora za live chat, samodejno stikalo za izklop (samo za domače aplikacije) in zaščita pred puščanjem DNS.

Eden največjih prednosti je, da lahko odklene Netflix. Njen čas povezave je hitrejši od povprečnega. Za hudourništvo je idealen VPN. Prav tako nima napak pri povezavi. Ima aplikacije za Mac, Windows, iOS, Android in Linux. Ponuja tudi razširitve za Chrome in Firefox.

Neverjetna novica je, da ima brezplačno preizkusno različico 7 dni za Mac, iOS in Android. Njihov 24-mesečni paket stane te dni 1,99 USD / mesec (83% popust). 12-mesečni načrt trenutno stane 5,99 USD / mesec (50% popust).

IPVanish

Kako nastaviti VPN in odblokirati kanale na Roku

IPVanish je tudi dobro znan VPN. Je zelo uporabniku prijazen in zanesljiv. Vodi nič prometnih dnevnikov in je znano, da je eden najhitrejših VPN-jev, ki so danes na voljo. Ponuja tudi odlično 24/7 podporo strankam. Ima strežnike v več kot 60 državah. Ima tudi več protokolov VPN, kot so OpenVPN, IKEv2 in L2TP / IPSec.

Ponuja nekaj odličnih funkcij, kot so; Neomejena pasovna širina, 10 hkratnih povezav, Neomejen promet P2P, anonimni hudourniki, zaščita na več platformah in neomejeno preklapljanje strežnika. Trenutno ponujajo enoletni načrt z 20-odstotnim popustom. Cena s popustom je 3,33 USD na mesec s 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Preberite več vodnikov o deblokiranju športnih in zabavnih kanalov>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments