Kako gledati uživo HBO GO

[ware_item id=33][/ware_item]

Budući da se svijet tehnološkim svijetom brzo kreće, ne bi bilo pogrešno reći da imamo pristup svim informacijama vani; samo su nam potrebni pravi kanali za prosijavanje. Imati omiljene filmove, emisije i vijesti samo jedan klik, postao je blagoslov za ovu generaciju.


Zašto je za gledanje HBO-a potreban VPN

Ako niste u SAD-u, ne možete gledati HBO zbog geolokacijske tehnologije koju HBO koristi da blokira gledatelje izvan SAD-a. Dakle, jedini način da se prekorači ograničenje je pomoću VPN-a. VPN će vaš uređaj povezati s poslužiteljem koji se nalazi u SAD-u i zatražit će vašu IP adresu. Na taj će se način vaša lokacija činiti kao da ste u SAD-u i možete gledati HBO bez ikakvih ograničenja. Jedna stvar koju morate osigurati je da odaberete VPN koji ima veliku brzinu i nudi neograničenu propusnost. I ne samo HBO, već VPN otključava geoblokirani sadržaj iz cijelog svijeta.

Kako gledati kako HBO ide van SAD-a

Jedno od najboljih TV iskustva pruža HBO. Zbog toga je u SAD-u ocijenjen kao drugi najveći premium kabelski kanal. HBO je slavno proizveo neke od najvećih hitova ovog desetljeća, uključujući; Igra prijestolja, redakcija, pratnja, zajedno s nekoliko popularnih komičnih hitova poput prošlog tjedna večeras s Johnom Oliverom. No, HBO Go nije dostupan za ljubitelje Tv serija izvan SAD-a, jer je tvrtka postavila geo-ograničenja za publiku izvan SAD-a, premda je to ometanje moguće izbjeći. Osnovno rješenje je deblokiranje US HBO GO. Cenzura postavljena na web mjestu prati IP adresu gledatelja na crnoj listi ili na bijeloj listi, a zatim putem nje identificira njihov zemljopisni položaj. Na toj osnovi web mjesto negira ili omogućuje pristup publici. Dok postoje načini za deblokiranje US HBO GO identificiranjem sebe kao gledatelja u Sjedinjenim Državama bez da ste tamo u stvarnosti i bez obzira u kojoj se zemlji nalazite..

Ograničenja HBO GO-a za Amerikance

Ovo se pravilo ne odnosi samo na ljude koji žive u drugim zemljama nego u Americi, već se odnosi i na Amerikance koji istupe iz američke granice. Jednom kada američki stanovnici promijene lokaciju i prijave se s IP adresom koja označava drugu zemlju, gube privilegiju pristupa HBO GO.

Streaming VPN

Prvi i najvažniji način za deblokiranje US HBO GO-a je pretplata na uslugu streaming VPN-a (virtualna privatna mreža) koja željenom video zapisu postaje dostupna gledatelju u kojoj zemlji žive. VPN usluga može otvoriti bilo koji sadržaj koji je ograničen gledateljima i pružiti najbolje iskustvo uživo u toku. VPN za strujanje ima svoje poslužitelje koji se nalaze u mnogim zemljama širom svijeta i koji omogućuju publici da gleda bilo koju emisiju izvan SAD-a. Nadalje, dva elementa moraju se uzeti u obzir prilikom ocjenjivanja najučinkovitije VPN streaming usluge, a to su:

 • Brzina strujanja:

Dok gledate svoju omiljenu tv emisiju uvijek tražite doživljaj bez punjenja. Dakle, pametno je samo paziti na streaming VPN-a koji ima najveću brzinu strujanja bez višestrukih padajućih umetanja koja ometaju brzinu.

 • Jednostavne rukovanje VPN aplikacijama:

VPN aplikacija je korisna kada gledatelji gledaju emisije na više uređaja po vlastitom izboru. U takvim bi slučajevima gledatelji više voljeli aplikaciju koja je laka za rukovanje, jednostavna za upotrebu i kojom se može upravljati na svim uređajima. Interakcija između korisnika i aplikacije mora biti nesmetana i bez odgađanja.

Pristupanje HBO GO uživo s bilo kojeg mjesta na svijetu

Gledatelji koji su spremni pristupiti HBO GO-u izvan SAD-a mogu proći sljedeće korake:

 1. Preuzmite VPN aplikaciju na njihov uređaj (CyberGhost je najbolja opcija za HBO)
 2. Kupite VPN pretplatu za gledanje HBO GO uživo
 3. Na preuzetu aplikaciju / softver unesite svoje korisničko ime i lozinku
 4. Za gledanje HBO GO uživo preporučuje se protokol „PPTP“
 5. Odaberite američki VPN poslužitelj u SAD-u za pristup HBO Idi izvan SAD-a
 6. Kad je veza uspostavljena, sada možete gledati HBO GO uživo

Gledajte HBO GO u Velikoj Britaniji

Gledatelji koji žive u Velikoj Britaniji možda su isprobali načine gledanja HBO GO u Velikoj Britaniji i razočarali bi se jer kompanija ograničava gledanje HBO Go-a izvan SAD-a. Zbog ove jedine svrhe, neophodno je deblokirati US HBO GO. Početni korak je postati pretplatnik HBO-a. Zatim prijeđite na sljedeći korak koji će prevariti HBO mjesto da misli kako ste unutar američke granice dok ste u Velikoj Britaniji. Gledatelj se mora povezati s VPN-om koji će vas na kraju povezati s poslužiteljem u SAD-u. Kada HBO identificira IP adresu kao gledatelja, gledatelju će biti omogućen pristup i HBO Go može ići uživo u Velikoj Britaniji. NordVPN u ovom slučaju najbolje funkcionira i korisnicima omogućuje nesmetano strujanje.

Pročitajte i najbolju VPN uslugu u Velikoj Britaniji

Gledajte HBO GO u Kanadi

Sadržaj na HBO-u je u Kanadi geografski ograničen, kao i svaka druga država osim SAD-a. To znači da će vam trebati VPN za pristup. Niže su navedeni najbolji VPN-ovi za gledanje HBO-a u Kanadi:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. PIA VPN (privatni pristup internetu)

Svi navedeni VPN-ovi deblokiraju HBO Go i dovoljno su brzi i pouzdani s jakim sigurnosnim protokolima.

Gledajte HBO kako koristi VPN dok putujete

Neke od najboljih emisija emitiraju se na HBO-u. Zahvaljujući HBO i HBO Go, možete uživati ​​u ovim emisijama na računalu, telefonu ili tabletu, ali sve dok ste u SAD-u. Dakle, ako želite gledati svoje omiljene emisije dok niste u SAD-u ili dok putujete u inozemstvo, imamo vam na raspolaganju! Možete gledati emisije, a evo i najnevjerovatnijeg načina da to učinite !:

-> Nabavite VPN:

Najbolja i najvjerovatnija metoda rada je korištenje VPN-a u ovom slučaju. VPN će vam pomoći da odaberete poslužitelj koji se nalazi u SAD-u, bez obzira gdje se nalazite u svijetu. Na taj način pojavit ćete se kao da ste u SAD-u i možete gledati HBO Go. Sve što trebate učiniti je samo prijaviti se na strujni VPN koji ste odabrali iz prijedloga u ovom vodiču. Sada koristite poslužitelj koji se nalazi u SAD-u i prijavite se na HBO. Zatim će vaš uređaj biti u SAD-u i neće biti blokiran sadržaj, voila!

Najbolji VPN davatelji

NordVPN

NordVPN je dugogodišnji prvak u deblokiranju usluga strujanja video sadržaja na mreži. Deblokira gotovo sve. Jedan je od najboljih VPN pružatelja usluga vani, a razlog su njihove napredne značajke, koje uključuju:

 1. Velika brzina
 2. Pravila bez zapisivanja
 3. Jednostavno zaobilaze ograničenja na glavnim geoblokiranim web lokacijama za strujanje
 4. Visoka sigurnost i privatnost
 5. 24/7 korisnička podrška putem live chat-a
 6. Automatski prekidač
 7. DNS zaštita od curenja
 8. Neograničena propusnost
 9. Šifrirana proširenja proxyja za preglednike Chrome i Firefox
 10. Nudi do 6 uređaja istovremeno

ExpressVPN

ExpressVPN ima sjedište na Britanskim Djevičanskim otocima. Također je i jedan od najboljih ljestvica među VPN-ovima. Neke od najboljih karakteristika su:

 1. Izvrsna brzina
 2. Nema trupaca
 3. Radi s Netflixom
 4. User-friendly
 5. Podržava sve uređaje
 6. 24/7 služba za korisnike
 7. Izvrsno za strujanje

IPVanish VPN

IPVanish pruža neke zanimljive značajke, a to su:

 1. Šifriranje od krajnjeg do kraja
 2. Sigurno anonimno pregledavanje
 3. Jednostavan za korištenje
 4. Zaobilazi cenzuru
 5. Neograničena širina pojasa
 6. IPv6 zaštita od propuštanja
 7. Brza usluga kupcima

Završna riječ

Češće se publika u Australiji i Kanadi suočava s gore navedenim preprekama tijekom pristupa HBO GO uživo. Blokirani sadržaj frustrira fanove najpopularnijih emisija, a oni pokušavaju paziti na različite načine kako deblokirati HBO GO izvan SAD-a. Nakon temeljitog istraživanja, vjeruju da je jedino rješenje ovog problema u najboljem VPN-u. Kad se poslužitelju iz Amerike pristupa putem VPN-a, IP adresa se mijenja i web mjesto omogućuje pristup smatrajući da se gledatelj nalazi u Americi, a ne u Australiji, Kanadi ili bilo kojoj drugoj zemlji svijeta..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments