Kako gledati mrežo ABC zunaj ZDA leta 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Poletje je čas, ko udarite na kavč, da počakate, da si ogledujete svoje najljubše TV-oddaje, saj ja, takrat se običajno začnejo nove sezone. Gotovo ste priljubljene oddaje že postavili na svoj seznam »Opravila« in povabili svoje odvisnike od televizijskih oddaj na priboljške, ki so jih gledali v skupini. Če je temu tako, se morate prepričati, če si želite ogledati ABC Network, da bi ustvaril nekaj najbolj vročih ameriških oddaj.


Ko govorimo o mreži ABC, je "Ples z zvezdami" še vedno precej znan po vseh teh letih, medtem ko so trendi žanri pritegnili pozornost mladih. V ABC-ju trenutno obstaja več kul trilerjev, skrivnosti, akcije, grozljivk, distopijskih, fantazijskih in dramatičnih oddaj. Ker je po vsem svetu toliko oboževalcev teh televizijskih oddaj, se obrnejo na mrežo ABC, da bi zadovoljili svoje zabave. Preden pa na ABC nastavite račun in se razočarate nad pojavnim oknom »vsebina, ki ni na voljo v vaši regiji«, se morate naučiti, kako gledati ABC Go zunaj ZDA.

Omejen dostop do ABC Go

Ja, res je. ABC je eno najbolj znanih uradnih spletnih strani za pretakanje, ki je postavilo geografske omejitve za njegovo vsebino. Če trenutno ne prebivate v ZDA, ne boste mogli neposredno pretakati ABC-jevih oddaj v spletu. Najprej boste morali izvedeti, kako odblokirati ABC Go. To se lahko zdi nepošteno do oboževalcev zunaj ZDA, vendar obstajajo ekonomski razlogi in tudi politični pomisleki.

Kako gledati mrežo ABC zunaj ZDA leta 2020

V državah, na primer na Kitajskem, je več pomembnih omrežij za novice prepovedano strogo preverjati vsebino, ki je na voljo za ogled javnosti. Seveda boste morali plačati tudi za predvajanje teh oddaj za vami dostop do ABC zunaj ZDA. Oglejte si njihovo uradno spletno mesto, če želite zbrati več podrobnosti o razpoložljivih načinih plačila in naročniških paketov. Med plačevanjem se včasih pojavijo težave, ker morda ne ponujajo želenega načina plačila. Ne skrbi! Ko deblokirate ABC Go, jih obiščete in si ogledate oddaje.

VPN lahko odklene ABC Go

Najboljša navodila za gledanje ABC Go zunaj ZDA so na voljo v VPN podjetja. Navidezno zasebno omrežje (VPN) je odgovor na molitve oboževalcev, ki živijo v tujini. VPN je točno tisto, kar zveni. Vse gre za zasebnost, ki posledično zagotavlja boljšo varnost. Največja naročnina na zanesljivo storitev VPN je, da lahko deblokirate ABC Go, ne glede na to, kje se nahajate. Recimo, na primer, da živite na Filipinih in ste trden oboževalec Quantica. Odkriti boste morali, kako gledati ABC Go zunaj ZDA. Prvi korak je brskanje ponudnikov VPN, ki ponujajo storitve v vaši državi. Nato boste morali prebrskati različne možnosti, če želite izvedeti, ali lahko prek njihovih strežnikov dostopate do ABC zunaj ZDA.

Vendar to še vedno ni vse! Na žalost ne bodo vsi VPN-ji delovali v vaši državi in ​​zunaj tistih, ki to počnejo, obstaja možnost, da so jih na črnem seznamu omrežja ABC, ojoj! Oddajalec televizijskih programov vodi ponudnike ponudnikov VPN, na katere se uporabniki zunaj ZDA obrnejo za pretakanje svojih oddaj. Spremljajo jih tako, da identificirajo njihove strežnike VPN in vam pošljejo sporočilo o napaki, če poskušate dostopati do ABC zunaj ZDA. Torej, v bistvu je ABC blokiral nekatere znane strežnike teh ponudnikov VPN.

Srebrna podloga je, da niso bili blokirani vsi strežniki VPN. Še bolje je, da lahko manjše družbe VPN letijo pod radarjem, medtem ko večja imena postanejo na črnem seznamu, ker se pogosteje uporabljajo. Morda domnevate, da manjše družbe VPN niso zanesljive, vendar to sploh ni res. Poleg tega so ti ponudniki VPN vztrajno gradili velik ugled mednarodnih ABC oboževalcev s svojo skrbjo za stranke, učinkovitimi strežniki, cenovno ugodnimi naročniškimi paketi, močni protokoli, in povezave visoke hitrosti.

Kako deluje VPN

Običajno vaši podatki gredo naprej in naprej, ko ste na spletu. VPN razvije kanal, po katerem vaši podatki ne tečejo v prvotni obliki. Namesto tega so vsi podatki, ki se pošiljajo v računalnik ali mobilni sistem in iz njega, močno šifrirani. Kaj to pomeni? Izvirno stanje vaših podatkov lahko prepozna in prebere vsak, ki ima dostop do iste povezave. Hekerji vas ogrožajo vsakič, ko pridete na spletu z javnim Wi-Fi-jem ali se povežete z javnim omrežjem katere koli vrste. Vaši podatki so na voljo za uporabo v kriminalnih dejanjih, hekerji pa lahko zlahka ukradejo vaše finančne evidence.

Preberite podroben vodnik: Kako deluje VPN

V takšnih okoliščinah je VPN najboljši način, da zagotovite svojo varnost, tako da niti organi pregona ne morejo nohtati. Obstajajo tudi ukrepi, sprejeti proti spletnim mestom, ki shranjujejo vaše osebne podatke, kot so piškotki in spremljajo vašo dejavnost za zbiranje informacij za oglaševanje. Ne pozabite, da imajo nekatere države zakone, ki jih morajo VPN podjetja spoštovati, vendar obstaja veliko ponudnikov VPN, ki ne vodijo nobenih dnevnikov povezav svojih uporabnikov, zato jih ne morete slediti prek svoje VPN.

Kako točno VPN skriva vašo lokacijo in omogoča dostop do ABC zunaj ZDA? No, obstaja nekaj protokolov, ki jih uporabljate v kombinaciji s strežnikom, ki ga izberete, ko napravo povežete s VPN. Vaš osebni IP naslov je strežnik, ki je v lasti vašega ponudnika internetnih storitev (ISP). Ko se povežete prek ameriškega strežnika, ki je v lasti ponudnika VPN, se vaš IP naslov prikaže kot naslov strežnika VPN v ABC. Tako se zdi, da je vaša lokacija v ZDA do ABC ali katero koli spletno mesto, ki ga brskate med to sejo. Ker se zdi, da ste prebivalec ZDA v podjetju ABC Go, lahko dostopate do ABC zunaj ZDA prosto.

Najboljši VPN-ji za dostop do ABC zunaj ZDA

Na srečo obstaja nekaj čudovitih ponudnikov VPN, ki delujejo po vsem svetu z različnimi naročniškimi paketi in funkcijami. Nekatere njihove predstave lahko celo preizkusite z brezplačnimi preizkušnjami in vrnite svoj denar, če niste zadovoljni. Če želite dostopati do ABC zunaj ZDA, je pomembno, da poiščete VPN, ki imajo veliko strežnikov na območju ZDA. Tako boste dosegli močnejšo in hitrejšo povezavo, tako da lahko priljubljene televizijske oddaje prenašate na ABC v HD.

NordVPN

Izjemna ponudba NordVPN je, da deluje z več operacijskimi sistemi in lahko z enim računom hkrati povežete do 6 naprav. Na ta način lahko prihranite denar in čas. Še več, 2,99 USD / mesec za njihovo 3-letno pogodbo je vsekakor vredno tega. Kot češnja na vrhu lahko svoj denar vrnete v roku 30 dni, če ne ustreza vašim pričakovanjem. Ne vodijo nobene evidence o vaši spletni dejavnosti.

ExpressVPN

Eden najbolj znanih VPN-jev tam, ExpressVPN's storitev je v celoti vredna 6,67 USD / mesec za njihov neporavnani 15-mesečni načrt. Ponujajo hitro in varno brskanje po internetu v več kot 87 državah po vsem svetu, tako da lahko uživate v oddajah ABC, tudi če niste v ZDA. Te oddaje lahko istočasno predvajate na do 5 napravah, tako da nihče ne sme zamuditi svoje najljubše. Več koristi pridobite z njihovim napotnim programom.

IPVanish

Če iščete VPN, ki stane ekonomično in dobro deluje, poskusite IPVanish. Tako kot ExpressVPN lahko tudi ta VPN hkrati pretaka 5 naprav. Lahko se prijavite za samo 6,49 USD / mesec in prekličete naročnino v 7 dneh, če ne uživate v njihovi storitvi. Imajo 3 protokole, ki jih lahko uporabljate s svojimi VPN strežniki v več kot 60 državah.

Zasebni dostop do interneta (PIA)

Verjetno ste že slišali za PIA, če že nekaj časa uporabljate VPN. Čeprav smo to postavili pozneje, lahko potrdimo, da je res eden najboljših VPN-jev tam! Njihove trditve o 99,9% uptime so podprli sedanji uporabniki, tako da se na PIA zagotovo lahko zanesete, da bodo predvajali oddaje na ABC Go. Delujejo v več kot 25 državah, zato obstaja velika verjetnost, da bo vaš na seznamu. Za kakovost njihov začetni paket v višini 3,49 USD / mesec za njihovo 2-letno naročnino sploh ni drag!

Skrij rit

Ta ponudnik VPN nima preskusne različice, vendar vam nakazilo vrne v roku 30 dni od prijave, če niste bili zadovoljni z njihovo storitvijo. Če iščete cenejšo možnost, je to dobra izbira. Če dobite 4,54 USD / mesec za dvoletno naročnino, je poceni VPN možnost brez kompromisov pri hitrosti. Pravzaprav je priljubljen, ker ne zmanjša vaše hitrosti, tudi če uporabljate veliko pasovne širine.

Varnejši VPN

Kot pove že ime, SaferVPN zagotavlja varno, a hitro povezavo do uporabnikov zunaj ZDA, ki želijo predvajati televizijske oddaje, ki oddajajo zrak na ABC. Ne smete biti razočarani zaradi pufranja ali ostati geografsko omejeni več. Imajo tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja in 24/7 klepet v živo, tako da se lahko pozanimate o strežnikih, ki jih mreža ABC ni blokirala. Lahko ga zaženete na 5 napravah skupaj, ne da bi se bali dnevnikov dejavnosti uporabnika.

Slikovni krediti: kodicommunity.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments