Kako gledati HBO GO Live Online

[ware_item id=33][/ware_item]

Ker se svet tehnološko hitro giblje, ne bi bilo narobe reči, da imamo dostop do vseh informacij tam; potrebujemo le prave kanale, da jih presejemo. Obisk najljubših filmov, oddaj in novic, ki so le en klik, je postal blagoslov za to generacijo.


Zakaj je za ogled HBO potreben VPN

Če niste v ZDA, ne morete gledati HBO zaradi geolokacijske tehnologije, ki jo HBO uporablja za blokiranje gledalcev zunaj ZDA. Torej je edini način, da presežete omejitev, z uporabo VPN. VPN bo vašo napravo povezal s strežnikom, ki se nahaja v ZDA, in vprašal bo vaš IP naslov. Tako se bo vaša lokacija videla, kot da ste v ZDA, in lahko gledate HBO brez omejitev. Morate se prepričati, da morate izbrati VPN z visoko hitrostjo in neomejeno pasovno širino. In ne samo HBO, ampak VPN odklepa geo blokirane vsebine iz celega sveta.

Kako gledati HBO iti zunaj ZDA

Eno najboljših televizijskih doživetij zagotavlja HBO. Zato je bil ocenjen kot drugi največji premium kabelski kanal v ZDA. HBO je slavno ustvaril nekaj največjih uspešnic tega desetletja, tudi; Igra prestolov, redakcija, spremljevalec, skupaj z nekaterimi priljubljenimi komičnimi uspešnicami, kot je prejšnji teden z Johnom Oliverjem. Vendar pa HBO Go ni na voljo za ljubitelje Tv izven ZDA, saj je podjetje postavilo geo-omejitve za občinstvo zunaj ZDA, čeprav je te ovire mogoče preprečiti. Osnovna rešitev je, da sprostite ameriški HBO GO. Cenzura, postavljena na spletnem mestu, izsledi IP naslov gledalca proti črnemu seznamu ali seznamu dovoljenih, nato pa prek njega še dodatno opredeli njihovo geografsko lokacijo. Na tej podlagi spletno mesto zanika ali dovoljuje dostop do občinstva. Ker obstajajo načini, kako odblokirati ameriški HBO GO tako, da se v Združenih državah identificirate kot gledalca, ne da bi bili tam v resnici in ne glede na to, v kateri državi se nahajate.

Omejitve za HBO GO za Američane

To pravilo ne velja samo za ljudi, ki živijo v državah, ki niso Amerika, ampak velja tudi za Američane, ki stopijo zunaj ameriške meje. Ko ameriški prebivalci spremenijo lokacijo in se prijavijo z naslovom IP, ki označuje drugo državo, izgubijo privilegij dostopa do HBO GO.

Streaming VPN

Prvi in ​​najpomembnejši način za deblokiranje US HBO GO je naročanje na storitev pretočnega VPN-ja (virtualno zasebno omrežje), ki omogoči dostop do želenega videoposnetka gledalcu v katerikoli državi, v kateri prebivajo. Storitev VPN lahko odpre vsako vsebino, ki je omejena. gledalcem in zagotavljajo najboljšo izkušnjo v živo. Pretočni VPN ima svoje strežnike, ki se nahajajo v številnih državah po vsem svetu in omogočajo občinstvu ogled vseh predstav zunaj ZDA. Poleg tega je treba pri presoji najučinkovitejše storitve pretakanja VPN upoštevati dva elementa, in sicer:

 • Hitrost pretakanja:

Med gledanjem svoje najljubše televizijske oddaje vedno iščete brezžično doživetje. Torej, pametno je samo paziti na tok VPN, ki ima najvišjo hitrost pretakanja, ne da bi večkratni vtičniki ovirali hitrost.

 • Preprosto upravljanje aplikacij VPN:

Aplikacija VPN je uporabna, ko gledalci gledajo oddaje na več napravah po lastni izbiri. V takih primerih bi gledalci raje uporabili aplikacijo, ki je enostavna za uporabo, enostavna za uporabo in jo je mogoče upravljati znotraj vseh naprav. Interakcija med uporabnikom in aplikacijo mora biti nemotena in brez zamud.

Dostop do HBO GO Live od koder koli po svetu

Gledalci, ki so pripravljeni dostopati do HBO GO zunaj ZDA, lahko opravijo naslednje korake:

 1. Prenesite aplikacijo VPN na njihovo napravo (CyberGhost je najboljša možnost za HBO)
 2. Nakup naročnine VPN si lahko ogledate HBO GO v živo
 3. Vnesite uporabniško ime in geslo v preneseno aplikacijo / programsko opremo
 4. Za gledanje HBO GO v živo je priporočljiv protokol “PPTP”
 5. Izberite strežnik VPN ZDA v ZDA za dostop do HBO Go zunaj ZDA
 6. Ko je vzpostavljena povezava, lahko zdaj v živo spremljate HBO GO

Glejte HBO GO v Veliki Britaniji

Gledalci, ki živijo v Združenem kraljestvu, bi lahko preizkusili načine gledanja HBO GO v Veliki Britaniji in bi bili razočarani, saj podjetje omejuje gledanje HBO Go v živo izven ZDA. Za ta edini namen je nujno, da deblokirate US HBO GO. Začetni korak je postati naročnik HBO. Nato se pomaknite na naslednji korak, ki je, da spletnega mesta HBO zavedete, da misli, da ste znotraj meje ZDA, medtem ko ste v Veliki Britaniji. Gledalec se mora sam povezati z VPN, ki vas bo sčasoma povezal s strežnikom v ZDA. Ko HBO identificira IP-naslov, bo gledalcu dovoljen ameriški dostop in lahko dostopa do HBO Go v Veliki Britaniji. NordVPN v tem primeru najbolje deluje in uporabnikom zagotavlja gladko izkušnjo pretakanja.

Preberite tudi Best VPN Service v Veliki Britaniji

Glejte HBO GO v Kanadi

Vsebina vsebin na HBO je v Kanadi omejena kot druge države razen ZDA. To pomeni, da boste za dostop do njega potrebovali VPN. Spodaj so najboljši VPN-ji za gledanje HBO v Kanadi:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. PIA VPN (zasebni dostop do interneta)

Vsi zgoraj navedeni VPN odklenejo HBO Go in so dovolj hitri in zanesljivi z močnimi varnostnimi protokoli.

Glejte HBO z uporabo VPN-ja med potovanjem

Nekatere najboljše oddaje so predvajane na HBO. Zahvaljujoč HBO in HBO Go, lahko v teh oddajah uživate v računalniku, telefonu ali tabličnem računalniku, vendar dokler ste v ZDA. Torej, če želite gledati svoje najljubše oddaje, ko niste v ZDA ali med potovanjem v tujino, vas imamo na voljo! Lahko si ogledate oddaje in tukaj je najbolj beden način, kako to storiti !:

-> Pridobite VPN:

Najboljši in najbolj verjetno deluje način je uporaba VPN v tem primeru. VPN vam bo pomagal izbrati strežnik v ZDA, ne glede na to, kje ste na svetu. Tako se vam bo zdelo, kot da ste v ZDA in boste lahko gledali HBO Go. Vse, kar morate storiti, je le, da se prijavite v pretočni VPN, ki ste ga izbrali iz predlogov v tem priročniku. Zdaj uporabite strežnik v ZDA in se prijavite v HBO. Nato bo predelala vašo napravo v ZDA in vsebina ne bo blokirana, voila!

Najboljši ponudniki VPN

NordVPN

NordVPN je dolgoletni prvak pri deblokiranju storitev pretakanja videov na spletu. Odklene precej vse. Je eden izmed najboljših ponudnikov VPN, razlog pa je v njihovih naprednih funkcijah, ki vključujejo:

 1. Visoka hitrost
 2. Pravilnik brez dnevnika
 3. Omejitve na večjih spletnih mestih za pretakanje, ki so popolnoma blokirane, enostavno zaobide
 4. Visoka varnost in zasebnost
 5. 24/7 podpora strankam prek klepetanja v živo
 6. Samodejno stikalo za ubijanje
 7. DNS zaščita pred uhajanjem
 8. Neomejena pasovna širina
 9. Šifrirane razširitve proxy za brskalnike Chrome in Firefox
 10. Ponuja do 6 naprav hkrati

ExpressVPN

ExpressVPN ima sedež na Britanskih Deviških otokih. Je tudi eden najboljših uvrščenih med VPN-ji. Nekatere njegove najboljše lastnosti so:

 1. Odlična hitrost
 2. Brez dnevnikov
 3. Deluje z Netflixom
 4. Uporabniku prijazno
 5. Podpira vse naprave
 6. 24/7 služba za stranke
 7. Odličen za pretakanje

IPVanish VPN

IPVanish ponuja nekaj zanimivih funkcij in so:

 1. Šifriranje omrežja od konca do konca
 2. Zaščitite anonimno brskanje
 3. Enostaven za uporabo
 4. Obide cenzuro
 5. Neomejena pasovna širina
 6. IPv6 zaščita pred uhajanjem
 7. Hitra storitev za stranke

Končna beseda

Bolj pogosto se občinstvo v Avstraliji in Kanadi srečuje z zgoraj omenjenimi ovirami, medtem ko v živo dostopa do HBO GO. Blokirana vsebina frustrira oboževalce najbolj priljubljenih oddaj in poskušajo paziti na različne načine za deblokiranje HBO GO zunaj ZDA. Po temeljitih raziskavah so prepričani, da je edina rešitev tega problema v najboljšem VPN. Ko je dostop do strežnika iz Amerike prek VPN-ja, se IP-naslov spremeni in spletno mesto omogoča dostop, saj meni, da se gledalci nahajajo v Ameriki in ne v Avstraliji, Kanadi ali kateri koli drugi državi sveta..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments