Kako gledati Grand Slam Of Darts Live Online s VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Grand Slam of Darts je vsakoletno tekmovanje v pikadu. Bolj popularno je znan kot bwin Grand Slam Of Darts. Organizira jo Professional Darts Corporation (PDC). Njihova tekmica je Britanska organizacija za pikado. Professional Darts Corporation (PDC) na svoje dogodke vabi najboljše igralce Britanske pikado organizacije. V preteklosti je bilo med tema dvema organizacijama nekaj tekmovanj.


Format igre je 4 noge. Ta turnir se igra vsako leto novembra v civilni dvorani Wolverhampton. Prvi turnir je bil odigran leta 2007. Prvak prvih treh finalov leta 2007 je bil Phil Taylor.

To bo letos že trinajsta sezona Grand Slam Of Darts. Organizirala ga bo Professional Darts Corporation. Dogodek se bo začel od 9. novembra, končal pa se bo 17. novembra 2019 v Wolverhamptonu v Angliji. Potekal bo v Aldersley Leisure Village, kot je 2018. Nagradni denar za zmagovalca znaša 125.000 funtov.

Prvaki vsako leto

2007: Phill Taylor je zmagal proti Andyju Hamiltonu

2008: Phill Taylor je zmagal proti Terryju Jenkinsu

2009: Phill Taylor je zmagal proti Scottu Waitesu

2010: Scott Waites je zmagal proti Jamesu Wadeju

2011: Phill Taylor je zmagal proti Garyju Andersonu

2012: Raymond Van Barneveld je zmagal proti Michaelu van Gerwenu

2013: Phill Taylor je zmagal proti Robertu Thorntonu

2014: Phill Taylor je zmagal proti Daveu Chisnallu

2015: Michael Van Gerwen je zmagal proti Phil Taylorju

2016: Michael Van Gerwen je zmagal proti Jamesu Wadeju

2017: Michael Van Gerwen je zmagal proti Petru Wrightu

2018: Gerwyn Price je zmagala proti Garyju Andersonu

Igralci z visokimi povprečji

Skupinski oder

Povprečje Phill Taylor: 114,65 (2014)

Povprečje Geerta De Vosa: 113,86 (2015)

Povprečje Michaela Van Gerwena: 112,66 (2018)

Povprečje Garyja Andersona: 112,54 (2018)

Najboljših 6 igralcev

1. uvrstitev: Phil Taylor

2. mesto: Michael Van Gerwen

3. mesto: Scott Waites

4. mesto: Raymond Van Barneveld

5. uvrstitev: Gerwyn Price

6. mesto: Gary Anderson

7. mesto: James Wade

TV oddajniki (podrobnost)

Izdajatelj celotnega turnirja je Sky Sports. Pokritje bo razdeljeno med Sky Sports Action, Sky Sports Arena, Sky Sports Mix in Sky Sports Main Event.

Popoldanska pokritost se bo začela ob 13. uri, večerna zasedanja pa bodo predvajana od 19. ure dalje. naprej.

Vse akcije lahko spremljate na namizju ali prenosniku prek aplikacije Sky Go, ki je, če ste že obstoječa stranka, na voljo tudi v napravah s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki iOS in Android.

Sky Go je na voljo tudi na več platformah, vključno z napravami Amazon Fire, iPad, računalniki in prenosniki Mac, Playstation 3, PS4 in Xbox One.

Seznam televizijskih programov

  1. Sky Sports v Veliki Britaniji
  2. RTLZ na Nizozemskem
  3. Kwesse v Afriki
  4. Fox Sports v Avstraliji
  5. OSN na Bližnjem vzhodu in v severni Afriki
  6. Nebo na Novi Zelandiji
  7. Nova na Slovaškem in Češkem
  8. Viasat na Danskem in Norveškem
  9. Pragosport na Madžarskem

Kako uporabiti VPN za gledanje Grand Slam Of Darts

Samo sledite spodnjim korakom in si lahko preprosto ogledate Grand Slam Of Darts s pomočjo VPN-ja:

Korak 1

Izberite hitrega ponudnika VPN.

2. korak

Prijavite se ali registrirajte.

3. korak

Povežite se s strežnikom VPN, ki se nahaja v Veliki Britaniji.

4. korak

Prijavite se, ko se igra začne.

5. korak

Uživajte!

Najboljši VPN-ji za gledanje Grand Slam Of Darts-a v spletu od kjer koli na svetu

To je igra, ki ima veliko oboževalcev po vsem svetu, vendar je vsakdo ne more gledati v živo. Vendar naj vas ne skrbi, ker je VPN vse, kar potrebujete. Spodaj je nekaj najboljših VPN-jev:

ExpressVPN - zmagovalec

Kako gledati Grand Slam Of Darts Live Online s VPN

ExpressVPN je tudi eden najboljših uvrščenih med VPN-ji. ExpressVPN ni treba pohvaliti, da bi lahko uveljavil svoje mesto v industriji VPN, tega se vsi dobro zavedajo. Najboljše od vseh lastnosti je, da je zelo varen in varen. Ima odlično hitrost. Deluje tudi z Netflixom. Je tudi zelo uporabniku prijazen. Je precej vsestranski in podpira vse naprave. Ponuja tudi 24/7 storitev za stranke. Poleg tega je odličen za pretakanje predvsem zaradi svoje neverjetne hitrosti. Svojim uporabnikom daje tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Omogoča vam obisk katere koli vsebine z omejitvami, tako da zaobidete geo-omejitve. Ponuja nekaj neverjetnih funkcij, kot so: brez dnevnikov, neomejeno preklapljanje strežnikov, šifriranje najboljšega v svojem razredu, DNS z ničelnim znanjem, preklopno stikalo, deljeno tuneliranje in neomejena pasovna širina.

Trenutno ponujajo neverjetno ponudbo za svoj enoletni načrt. Stane 6,67 USD / mesec skupaj s 3 meseci brezplačne storitve.

NordVPN

Kako gledati Grand Slam Of Darts Live Online s VPN

NordVPN je znan VPN. Ima pravilnik brez dnevnika. To je

prihaja s stikalom kill, visoke hitrosti, neomejeno pasovno širino, uporabniku prijazno

vmesnik in dvojno šifriranje, zaščita pred puščanjem DNS, prilagojeni protokoli VPN za različne namene in CyberSec (uporablja se za blokiranje oglasov), torej ste dvakrat varnejši!

NordVPN je združljiv z iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome in Firefox. Plačilo sprejemajo tudi prek Bitcoina.

Glede cen, 11,95 USD na mesec res zveni drago. Trenutno pa lahko s 30-dnevnim vračilom v 30-letnem načrtu izkoristite 70% popusta za njihov triletni načrt

Garancija, kar je pošteno velika stvar!

Poleg tega njihov dvoletni načrt stane 4,99 USD / mesec, kar postane 58% s popustom. Enoletni načrt trenutno stane 6,99 USD / mesec s 41% popustom.

IPVanish

Kako gledati Grand Slam Of Darts Live Online s VPN

IPVanish je tudi zaupanja vreden in splošno znan VPN. Je ena prvih storitev VPN na trgu in ji še vedno velja veliko zaupanja. Zagotavlja visoko varnost in je zelo zanesljiv.

Nekatere od njihovih neverjetnih funkcij so: anonimni hudourniki, zaščita na več platformah, brez dnevnikov, neomejen promet P2P, neomejeno preklapljanje strežnika in neomejena pasovna širina.

Vedno je dobro imeti spodobno 7-dnevno garancijo vračila denarja, kot je tista, ki jo ponuja IPVanish. Imajo več kot 1000 strežnikov v več kot 60 državah, tako da obstaja velika možnost, da boste prek njih zlahka našli ustrezen strežnik VPN BitTorrenting..

Lahko uživate v varnosti protokolov OpenVPN in L2TP / IPsec VPN v 5 napravah hkrati z IPVanish.

Njihov enoletni načrt trenutno stane 4,87 USD na mesec z osupljivih 60% popusta.

CyberGhost

Kako gledati Grand Slam Of Darts Live Online s VPN

CyberGhost je tudi priljubljen VPN. Znana je tudi kot multi-platformna rešitev VPN. Široko je zaupanja vredno, saj ponuja funkcije, kot so: skrivanje IP naslovov, brez dnevnikov, blokiranje oglasov, zaščita Wi-Fi, robustno šifriranje, varne transakcije in pogovori, blokiranje zlonamerne programske opreme in zaščita na več platformah.

Ima globalne strežnike. Ta aplikacija deluje za Android, iOS, Windows, Mac in Linux. Ima tudi veliko hitrost, tako da vam ni treba dolgo čakati, da prenašate videoposnetke ali igrate igre.

Najboljša novica je, da je na voljo brezplačna preizkusna različica. Razen tega trenutno v svojem triletnem načrtu ponujajo 77% popusta. Cena s popustom znaša 2,99 USD na mesec s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Zasebni dostop do interneta

Kako gledati Grand Slam Of Darts Live Online s VPN

Uporabniki po vsem svetu zelo priporočajo PIA VPN. Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja funkcije, kot so šifriranje na visoki ravni, prilagojeni protokoli VPN, stabilna povezava VPN, aplikacije za enostavno uporabo in dober center za podporo.

Ima 3307 strežnikov v 32 državah. Združljiv je z Windows, Linux, Mac, Android, iOS itd. Dnevniki prometa se ne vodijo. Ima tudi podporo P2P, ki je kot nalašč za Torrenting. Na en račun PIA lahko istočasno povežete tudi 5 naprav.

Varnost ohranjajo trije VPN protokoli, in sicer PPTP, OpenVPN in L2TP / IPSec. Blokira tudi oglase, sledilce in zlonamerno programsko opremo.

PIA stane 6,95 USD / mesec. Trenutno njihova najboljša ponudba, ki je njihov enoletni načrt, stane 3,33 USD na mesec s 67% popustom in 7-dnevno garancijo za vračilo denarja.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments