Kako gledati CBC Online zunaj Kanade

[ware_item id=33][/ware_item]

Dnevi postajajo daljši in poletni dopust še ni tako daleč, zato je čas, da s prijatelji in družino pripravite načrte. Ne glede na to, ali se želite odpraviti na eksotične počitnice s svojimi najdražjimi ali nameravate to poletje pokati na kavču, se lahko letos zelo zabavate. Ne bodite razočarani, če je zunaj prevroče ali pa si ne morete privoščiti uživanja v hladnih vetrovih hribovske postaje. Zahvaljujoč internetu je rešitev za dolgočasje zagotovljena ne glede na to, kje ležijo vaši interesi. Zabavna industrija uspeva z uspešnimi filmi in TV oddajami, ki so postale govor mesta.


Nič nenavadnega ni, da na družbenih medijih naletimo na znance teh oddaj in celo na določene like. Tumblr je poln smešnih memov in smešnih gifov, ustvarjenih iz prizorov teh televizijskih oddaj, s katerimi se gledalci lahko povežejo. Hitro iskanje po Instagramu razkrije celotne račune, namenjene priljubljenim TV oddajam, zato je norost resnična! Nočete zaostajati za trendi, kajne? Obstaja več čudovitih kanadskih televizijskih oddaj, zlasti tistih, ki se oddajajo po mreži CBC, ki so osvojili srca gledalcev z vsega sveta. Največji plus je, da ni nobene naročnine za prenos v živo ali pretakanje televizijskih oddaj CBC v spletu. Ulov je ta, da če bi radi gledali CBC v ZDA, Veliki Britaniji, Avstraliji, Aziji ali katerem koli drugem območju, vas bo to stalo nekaj denarja, vendar to ni zato, ker mreža CBC mednarodne uporabnike zaračuna za njihovo storitev.

gledajte CBC zunaj Kanade

V teh televizijskih oddajah boste verjetno iskali recenzije, vendar morate nekaj vedeti, preden izberete TV oddajo iz CBC-ja za gledanje. Na žalost se boste morali naučiti gledati CBC zunaj Kanade, če niste kanadski prebivalec ali se trenutno ne prijavite iz Kanade. Zakaj sprašuješ? Tudi če si želite ogledati CBC v ZDA, boste morali slediti krožni poti, čeprav si Kanada in ZDA delita mejo. Na žalost je tako!

Obstaja več spletnih mest z novicami in razvedrilom, ki so postavile geografske omejitve glede njihove vsebine. Morda boste lahko odprli uradno spletno mesto CBC-ja in brskali po televizijskih oddajah, ki so na voljo, da bi preverili njihov spored, oddaje, zaplete, zaplete epizod in ocene. Ko pa poskusite pretočiti katero koli epizodo, se prikaže sporočilo o napaki. Za temi omejitvami obstajajo politični in poslovni razlogi, zato uporabnik ničesar ne more storiti v zvezi s takšnimi politikami. Kar pa lahko storite, je, da delujete malo spretno in si omislite, kako gledati CBC zunaj Kanade.

Kako dostopati do CBC zunaj Kanade

Na srečo obstaja čudovito orodje, imenovano virtualno zasebno omrežje (VPN). Torej, če želite gledati CBC v ZDA ali drugje po svetu, vam lahko posreden dostop do CBC zunaj Kanade. Ko poskušate nastaviti račun na spletnem mestu CBC izven Kanade, ne boste mogli deblokirati predvajalnika CBC. Ko se prijavite za storitev VPN in jo vklopite, se bo še vedno pojavilo sporočilo o napaki.

Vidite, mreža CBC je sprejela ukrepe proti uporabnikom, ki poskušajo odkleniti CBC kjer koli od strežnika, ki ni na kanadskem ozemlju. Ni všeč, da bo vaš naslov IP na črnem seznamu ali bo proti vam sprožen pravni postopek. V pojavnem oknu bo preprosto prebrano, da je CBC zaznal, da uporabljate znani strežnik VPN, in predlagal, da izklopite svoj VPN in se normalno prijavite, če živite v Kanadi.

Očitno ni mogoče, da do CBC-ja izven Kanade dostopate tako, da izklopite VPN. Kako torej gledati CBC zunaj Kanade, če je vaš strežnik VPN blokiral omrežje CBC? Morate razumeti, da CBC Network poskuša napadati priljubljene ponudnike VPN, ki jih mednarodni uporabniki pogosto uporabljajo za deblokiranje predvajalnika CBC. Manjša podjetja VPN se pogosto lahko izognejo odkrivanju, zato lahko izberete eno od teh. Pri izbiri VPN-ja pa obstaja več razlogov, kjer koli odklenete CBC. Omrežje CBC ni identificiralo vseh kanadskih strežnikov znanih ponudnikov VPN. Lahko se obrnete na center za pomoč strankam ponudnika VPN in jih posebej vprašate, kateri strežniki vam omogočajo dostop do CBC zunaj Kanade. Ko dobite te informacije, lahko izberete protokol in ga uporabite za pretakanje programov CBC v spletu.

Kako VPN odblokirajo predvajalnik CBC

Predpostavimo, da poskušate gledati CBC v ZDA. Če obiščete uradno spletno mesto mreže CBC prek strežnika lokalnega ponudnika internetnih storitev (ISP), bo vaš IP naslov, ki ga je prejela CBC Network, iz ZDA. Zato bo spletno mesto CBC opozorjeno, da nekdo poskuša dostopati do CBC zunaj Kanade, prikazano bo sporočilo o napaki. Ko se prijavite na spletnem mestu CBC prek strežnika VPN, ki se nahaja znotraj Kanade, vaš IP naslov ne bo iz ZDA, ampak iz Kanade. Spletno mesto ne more zaznati, da je vaša resnična lokacija v ZDA, in je zaveden, da bi živel v Kanadi.

gledati cbc kjer koli

VPN ne skriva vašega resničnega naslova IP, ampak ima tudi več prednosti glede varnosti. Večina strokovnjakov za digitalno varnost trdi, da je VPN postal bistven za vsakega uporabnika danes. Ko ste na spletu z javnega omrežja Wi-Fi, je vaš sistem izpostavljen hekerjem, ki bi lahko dostopali do vaših zasebnih podatkov, če uporabljajo isto povezavo Wi-Fi. Tudi če uporabljate svoj zasebni Wi-Fi, obstaja velika verjetnost, da bi lahko vaš sistem vdrl in osebne podatke uporabil za kriminalne dejavnosti. Poleg hekerjev se za spremljanje vaše spletne dejavnosti zanimajo tudi organi pregona in oglaševalci. Uporabniške profile lahko oblikujete tako, da v svoji spletni dejavnosti opazite vzorce, da izberete, kateri oglasi vas lahko zaintrigirajo.

VPN-ji, ki ne vodijo nobenih dnevnikov vaših povezav, je najbolje skriti pred organi pregona. Ne pozabite tudi pogledati število kanadskih strežnikov, medtem ko izbirate VPN za dostop do CBC zunaj Kanade. To je pomembno, saj več strežnikov, ki jih ima vaše podjetje VPN v Kanadi, več možnosti imate in močnejša je vaša povezava. Storitev VPN mora biti na voljo za vašo državo, njihovi načini plačila pa morajo biti primerni za vas. Preverite ocene za njihovo stranko, ker boste morali vprašati o strežnikih, ki lahko odblokirajo CBC predvajalnik, in dobili hiter odgovor. Če želite najboljše rezultate, poiščite ponudnike VPN, ki ponujajo več povezav med napravami prek enega računa VPN. Čim več naprav in operacijskih sistemov je vaš VPN združljiv, tem boljši je.

VPN-ji za deblokiranje CBC kjer koli

Izbira urednikov - NordVPN

Kako gledati CBC Online zunaj Kanade

Ko gre za geo blokirane vsebine, NordVPN prihaja kot rešitelj. Ta ponudnik VPN ima vse potrebno za deblokiranje katerega koli spletnega mesta prek interneta. Ima več kot 5000 optimiziranih strežnikov, namenjenih za pretakanje, skupaj s hitrimi protokoli VPN, ki svojih uporabnikov nikoli ne bodo pustili na cedilu. Torej, ne oklevajte in izkoristite NordVPN za ogled CBC Kanade od koder koli ste.

Kako gledati CBC Online zunaj Kanade

NordVPN paketi

Drugi najboljši ponudniki VPN

  • ExpressVPN
  • VyprVPN
  • Skrij rit
  • IPVanish

ExpressVPN

To VPN zelo priporočajo uporabniki, ki pogosto dostopajo do CBC zunaj Kanade. Njihova nepremagljiva skrb za stranke in močni protokoli so dobitna kombinacija. To je malo dražje pri 12,95 USD na mesec, vendar večji naročniški paketi dajejo večjo vrednost in visoka hitrost delovanja je vredna dolarjev. Lahko ga uporabljate hkrati s tremi napravami in izkoristite njihov referenčni program.

VyprVPN

To je verjetno najboljša izbira za študente in uporabnike, ki iščejo poceni rešitev, kako gledati CBC zunaj Kanade, saj se njihova osnovna naročnina začne že pri 6,67 USD / mesec. Imajo tudi 3-dnevno preskusno različico, tako da lahko preizkusite njihovo kakovost pred plačilom, poleg tega pa imajo 30-dnevno garancijo za vračilo denarja

Skrij rit

Relativno novejše podjetje VPN, Hide My Ass, je dobilo odobritev globalnih uporabnikov zaradi hitrih povezav, ki jih ponujajo, ko so želeli deblokirati CBC kjer koli zunaj Kanade. Imajo 24/7 klepet v živo, s katerim razpravljajo o razpoložljivih strežnikih za pretakanje televizijskih oddaj CBC in začenjajo naročnino pri 11,52 USD na mesec.

IPVanish

Kakovost storitve VPN lahko ocenite glede na njihovo zaupanje v njihove sposobnosti. IPVanish ima 7 dni garancijo za vračilo denarja, če niste zadovoljni s ponudbo po prijavi. To je precej dostopno pri 10 USD na mesec in lahko povežete 5 različnih naprav skupaj, da deblokirate predvajalnik CBC na vseh.

Ko imate zagnano VPN, si oglejte najbolj ocenjene oddaje v omrežju CBC. Sem spadajo drame, kot je "Anne", ki pripovedujejo zgodbo o siroti deklici, živeči v 1890-ih. TV-oddaje, kot so "Workin 'mame", razkrivajo težave mater, ki žonglirajo med poklicnimi in otroškimi posli. "X Company" je poln razburljivih akcij in pustolovščin, ki temeljijo na drugi svetovni vojni, medtem ko "Schitt's Creek" prinaša komično olajšanje, zato jih tudi vi poskusite..

Oglejte si seznam vseh predstavitev CBC tukaj

In tudi prenesite posodobitve v realnem času s Twitterja
Tweets by CBC

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments