Kako gledati BBC iPlayer zunaj Velike Britanije

[ware_item id=33][/ware_item]

BBC iPlayer je internetni televizijski kanal, ki ga je razvila britanska radiodifuzijska družba in je zakonito dostopen v Združenem kraljestvu. Gre za brezplačno pretočno storitev, ki ne govori samo o televizijskih kanalih, ampak tudi o radijski storitvi. Omogoča vam pretakanje visokokakovostnih filmov, raznovrstnih oddaj, novic in radijskih oddaj. Lahko deluje na več napravah, od osebnih računalnikov do prenosnih računalnikov in Android do naprav iOS. Ponuja vse oddaje v živo in celo dohitevanje z vseh svojih kanalov, kot so BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC News in Radio 1. Kako je to kul? Dobesedno lahko pretaknete obsežno vsebino, ki vam je na voljo v storitvi vse v enem. Na žalost, če ste nekdo, ki živi zunaj Združenega kraljestva, BBC iPlayer ni dosegljiv. Saj ne, da do njega nikoli ne morete dostopati, lahko pa ne, zakonito. Ni treba posebej poudarjati, da za potovalne prijatelje, ki svojih najljubših oddaj ne morejo preskočiti za vsako ceno, BBC iPlayer je zanje obvezno. Kako pa se bodo izognili geo-omejitvam zunaj Združenega kraljestva in tudi brez možnosti, da bi se ujeli?


Zagotovo obstaja pot in govorili bomo o najlažjem in najvarnejšem možnem načinu. In to z uporabo VPN-ja! Da, lahko dostopate do BBC iPlayerja tudi, ko ste zunaj Združenega kraljestva. Tudi ko ste na počitnicah ali službenih potovanjih, najlažji način pretoka je uporaba VPN-ja, da se izognete geo-omejitvam in skrijete svoj IP-naslov, s čimer postanete pravno sprejet gledalci. Ko zaobidete omejitve in spremenite naslov IP, lahko brez težav dostopate do vse vsebine, ki je na voljo na kanalih BBC, in vse to brezplačno, tudi v kateri koli napravi, za katero se boste morda odločili, da jo boste uporabili! Edini minimalni stroški bodo stroški nakupa poceni VPN.

Poleg tega VPN ni samo za kršenje omejitev, ampak zagotavlja tudi varnost vojaške straže za vaše spletne dejavnosti in vsebuje dodatne pakete, ki vam omogočajo varno pretakanje in spletno uporabo. Ko se enkrat povežete z naslovom VPN IP v Združenem kraljestvu, vam postane lažje, da zvijate in dostopate do želenega spletnega mesta, ne glede na to, ali ste v dostopni regiji ali ne.

Kako je lahko VPN v pomoč?

Seveda je v tem primeru VPN zelo koristen in pomemben. A je to vse? No, ima še veliko več!

Navidezna zasebna omrežja se uporabljajo v številne namene, od izogibanja omejitvam do skrivanja resničnega naslova IP, povezave v nedostopno regijo do zaščite vaše spletne dejavnosti ali celo preprečevanja hekerjev in opazovalcev. Do IP naslova želene regije lahko dostopate s pomočjo VPN-a in to bi morali storiti, ko želimo dostopati do BBC iPlayerja v tujini.

Ogledali smo si najbolj primerne VPN storitve, ki so vam na voljo za napotke, kako deblokirati BBC iPlayer. Ko izberete storitev VPN, ki ustreza vašim potrebam, postane lažje pretakanje in gledanje vsebine na BBC iPlayerju. In nato, vključite to, vaše najljubše oddaje so vse na vaših napravah.

NordVPN - Zmagovalec

Kako gledati BBC iPlayer zunaj Velike Britanije

Ko poskušate dostopati do BBC iPlayerja zunaj njegovega dovoljenega območja, se bo na spletnem mestu pojavilo sporočilo, da v vaši regiji ni na voljo. Ko pa imate NordVPN, se lahko preprosto povežete z njim in odkleni BBC iPlayer. Ko boste usmerjeni prek VPN-ja, boste spletnemu mestu lahko nagajali, da bo mislil, da je naslov IP nekje iz Združenega kraljestva. NordVPN je nedvomno najboljša storitev VPN, na katero se lahko popolnoma zanesete. Ne zagotavlja vam samo kakovostne zaščite, ampak tudi do dostopa do vseh želenih spletnih mest s prebojem geo-omejitev. Z uporabo NordVPN bo vaša zasebnost šifrirana in vaši podatki ne bodo postali plen nobenemu kibernetskemu kriminalcu.

Kako gledati BBC iPlayer zunaj Velike BritanijeCene NordVPN

  • NordVPN ima 5092+ strežnikov v 60 različnih državah
  • Najmočnejši z BBC iPlayerjem, kot smo razkrili v naših testih. (iPhone, Android, Windows in Play Station)

obisk spletnega mesta

ExpressVPN

spletno mesto expressvpn

Brez dvoma je ExpressVPN postal ena najboljših storitev VPN na trgu. Zaradi hitre hitrosti, dosledne povezave, anonimnosti in hudourništva ima ExpressVPN svoje mesto. Omogoča vam povezavo z VPN s sedežem v Veliki Britaniji in tako lahko dostopate do BBC iPlayerja. Njegova varnostna stopnja nima konca, nepremagljiv varnostni sloj s OpenVPN šifriranjem približno 256 bitov mu daje največ pozornosti s strani varnostno ozaveščenih uporabnikov. Dostopite lahko do poljubnih spletnih mest in približno uporabite 3000+ strežnikov v približno 90 državah, kar olajša tudi dostop do BBC iPlayerja. Omogoča torrent in deljenje P2P, služi za najhitrejše prenašanje in nalaganje funkcij ter omogoča neomejen dostop do omejenih spletnih mest. Hitrost ExpressVPN-ja je neprimerljiva.

Cene ExpressVPN: 8,32 $ / mesec - 1 letni načrt

obisk spletnega mesta

IPVanish

Kako gledati BBC iPlayer zunaj Velike Britanije

VPN-ji, kot so ExpressVPN, NordVPN in IPVanish, odlično delujejo za dostop do BBC iPlayerja, kadar niste v Veliki Britaniji. Ker je IPVanish eden redkih VPN-jev, ki nudi boljše varnostne možnosti in ponuja odlične letne pakete, je najboljši vir, da zaobidete omejitve in dostopate do katerega koli spletnega mesta ne glede na vašo obstoječo regijo. V naši razvrstitvi VPN-jev za deblokiranje BBC iPlayerja je IPVanish prišel na tretji vrh VPN-jev, saj hitrost ni tako hitra kot ostala dva omenjena zgoraj. Vendar IPVanish vključuje politiko brez dnevnika in dodatne metode, s katerimi boste varni nad svojimi pričakovanji. Prav tako vam IPVanish prihrani nekaj dolarjev in je cenejši od drugih dveh, vendar deluje povsem enako. Prekorači vse geo-omejitve, ki so idealne za dostop do BBC iPlayerja. Šifriranje od konca do konca varuje vaše spletne dejavnosti kot vse.

obisk spletnega mesta

Ob naraščajočem iskanju dostopa do BBC iPlayerja bi bilo pošteno reči, da ima BBC iPlayer svoje mesto na televizijskem trgu in vsi želijo to spletno mesto pretakati ne glede na to, kje trenutno živijo. BBC iPlayer ima več kanalov, široko paleto vsebine, obstaja več aplikacij, združljiv je s katero koli napravo po vaši izbiri, predvsem pa ne vstavlja motečih oglasov vmes. Kakšen izklop pa je dostopen le v Veliki Britaniji. Zato smo morali izvedeti, kako dostopati do BBC iPlayerja izven Velike Britanije, ker nihče ne želi preskočiti svojih najljubših oddaj. Na srečo je VPN nastal skupaj s tehnološkim napredkom in zdaj lahko dostopamo do široke palete vsebin in jih pretakamo, tudi ko sedimo zunaj Združenega kraljestva..

Ujemite vse najnovejše iz BBC iPlayer World

Tweets BBCiPlayer

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments